Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 23.05.2020

00.30 Forged in Fire: Knife or Death
Ammattilaisselviytyjät, taistelulajien mestarit ja asiansa tuntevat asesepät testaavat historiallisia aseitaan haastavissa testeissä. Selviääkö keskiaikainen Messer-miekka modernista radasta vai voittaako perinteinen Bolo-veitsi terän mitalla?
01.25 Pawn Stars
Erityisessä presidentinpäiväjaksossa Rick jahtaa vaahtosuussa Abraham Lincolnin nimikirjoituksella varustettua korttia. Amerikan lippujen painon patenttimalli saa Rickin näkemään tähtiä ja raitoja, mutta vannooko mies ostavansa sen?
01.45 Pawn Stars
Pawn Stars pinkaisee toimeen kuin pyssyn suusta, kun liikkeeseen tuodaan kaunis pari 1700-luvun pistooleita. Seuraavaksi on painavaa asiaa, kun myyjä tuo mukanaan tunnetun lasitaitelija Paul Sankardin luoman paperipainon.
02.10 Pawn Stars
Rick olisi valmis tappamaan silinteristä ja pistoolista, jotka kuuluivat Viiltäjä-Jackiksi epäillylle henkilölle. Corey tekee ylitöitä saadakseen 1920-luvun kellon. Saako hän tehtyä kaupat hyvässä ajassa?
02.35 Pawn Stars
Rick ajaa vuoden 1984 Ferrari 308:n luokse toiveissaan ajaa sillä pois. Pystyykö hän kiihdyttämään kaupantekoa vai jarruttaako korkea hinta aikeita? Corey on korvat höröllä, kun eräs myyjä tuo hänelle puhelinkäyttöisen musiikkilaitteen 1930-luvulta.
03.00 Pawn Stars
Myyjä kohkaa Led Zeppelin -vinyylilevyistä, mikä on musiikkia Rickin ja Chumin korville. Ovatko levyt niin kovaa tavaraa, että lompakon nyörit höltyvät? Seuraavana lyöntivuorossa on baseballpeleissä käytetty pesä vuoden 2016 World Series -sarjasta.
03.25 Storage Wars Texas
Tohtori Moen opetuslapsi palaa kuvioihin ja ärsyttää Jenny Grumblesia. Ricky Smith saa arvokkaan opetuksen ihmiskehon anatomiasta. Bubba Smith joutuu etsimään ostajaa lapsilta kielletylle taiteelle.
03.45 Storage Wars Texas
Salaperäinen mies mustissa hämmentää soppaa ja ostaa varaston täynnä Willie Nelson -tavaraa. Ricky ja Bubba riitelevät vuokravarastosta, jossa on antiikkinen mannekiini.
04.10 Forged in Fire: Knife or Death
Veteraani, taistelulajien taitajat ja asiantuntevat asesepät ottavat taidoistaan mittaa haastavassa testissä. Pystyykö fantasiamiekka Hellboyn hengessä valloittamaan radan vai jättääkö naissensei kukrinsa kanssa muut jälkeensä?
05.00 American Pickers
Frank on toipumassa, kun Mike ja tämän Robbie-veli matkaavat pitkin Coloradoa jättimäisessä lehmänmallisessa maastoautossa.
05.45 Storage Wars
Darrell Sheets saa Mark Balelon kiinnostumaan konteista, ja niiden sisältö johtaa räjähtävään tilanteeseen. Barry Weiss löytää antiikkiesineitä, mutta tienaako niillä?
06.10 Storage Wars
Ivy Calvin tekee voittoa, Darrell Sheets ottaa ohjat käsiinsä ilman Brandonia, ja Jarrod ja Brandi vievät voiton kotiin huutokaupassa.
06.35 Storage Wars Texas
Huutokaupan metsästäjät matkaavat Mineral Wellsin kylpylä- ja lomakaupunkiin. Uusi tulokas Jenny Grumbles häätää kahdenlaisia tuholaisia: termiittejä ja rakkaudenkipeää ostajaa.
07.00 Storage Wars
Parkkipaikka Van Nuyssa on pieni, ja Mary tarvitsee vähän apua sen hallinnassa. Ivy metsästää polkupyörää - mitä vain pyörää. Dave valitsee terapeuttiseksi osoittautuvan varaston, kun taas Justin näyttää muille, miten varastosta saadaan paras hyöty.
07.25 Storage Wars
"Vankila" ympäröi kaikkia Orangen kaupungissa. Brandi ja Jarrod tuovat mukanaan vanhan ystävän nostamaan painavia esineitä, kun taas Ivy saa iloa pienistä asioista. Mary löytää vesivaurion keskeltä jotakin erittäin tuottoisaa.
07.50 Storage Wars
Buena Parkiin apulaisineen saapuvat Brandi ja Jarrod valitsevat kohteen, joka saattaa olla paras huonoimmista. Kenny ja hänen serkkunsa viilettävät huonohkon varaston läpi. Ivy tulee huutokauppaan upeassa puvussa ja Mary yrittää lisätä volyymiä.
08.10 Storage Wars
Kaikki on perheestä kiinni Moreno Valleyssa, kun Emily ottaa cowboymiehensä mukaan. Ivy ei ole tyytyväinen Maryyn, kun tämä veljeilee huutokaupan pitäjän kanssa. Kenny taas etsii mitä tahansa, millä hän pääsisi eroon varaston hajusta.
08.35 Storage Wars
Vegasin naiset menevät Bourgie Breaan ja ihastuvat paikkaan. Mary päättää lievittää varastointistressiään mahduttamalla aikatauluunsa joogaa. Ivy ja Dave taistelevat valtavasta kaappiparista.
09.00 American Pickers
Suuri kisa jatkuu, kun Mike ja Danielle jatkavat tiimityötään päihittääkseen Frankin ja Robbien, jotta voivat kerskailla voitostaan.
09.50 Forged in Fire
Räjähtävässä uudessa sarjassa neljä miekkaseppää kamppailee 10 000 dollarin palkinnosta ja mestarisepän arvonimestä. Kolmen kovan kierroksen aikana sepät yrittävät takoa tappavia sota-aseita.
10.40 The Curse of Oak Island
Nova Scotian rannikon läheisyydessä sijaitsee pieni saari, joka liittyy salaperäiseen mysteeriin. 1700-luvulla ihmiset näkivät siellä öisin outoja valoja.
11.30 Forged in Fire
Kilpailijoiden pitää valmista uusi terä sekä vasara, jolla itse miekka taotaan. Finaalissa valmistetaan tappavuudestaan tunnettu falcata-miekka.
12.15 Storage Wars
Darrell ja Brandon sopivat riitansa, ja huutokaupat Industryssa voivat käynnistyä. Brandi toivoo päihittävänsä Jarrodin.
12.40 Storage Wars
Irtoraha polttelee Daven taskussa Garden Groven huutokaupassa. Barry jekuttaa muita ostajia, mutta onnistuuko temppu?
13.05 Storage Wars
Vaikeat päätökset ja Kalifornian kuumuus nostavat Jarrodille ja Brandille hien pintaan huutokauppamaratonin aikana. Barry ja Dave ottavat kalliin riskin sohvan kanssa.
13.30 Counting Cars
DJ Ashba piipahtaa pajalla, jotta Danny ottaisi käsittelyyn 100-vuotiaan Model-T-auton. Count’s Kustoms saa toimeksiannon rakentaa 2000-luvun version ikonisesta General Leen Dodge Chargerista, joka tuli tunnetuksi Dukes of Hazard -tv-sarjasta.
14.25 Ancient Aliens
Hyönteisiä on ollut maapalolla miljoonia vuosia. Voiko niissä piillä yhteys ulkoavaruuden muukalaisiin?
15.15 American Pickers
Mike ja Frank perkaavat 16 hehtaarin kaatopaikkaa Marylandissa, jossa he kaivavat esiin jousivirtahevon ja ennennäkemättömän farmarin minipolkupyörän. Jokin matkan päässä he kaivavat kolmen sukupolven keräilyesineiden läpi Länsi-Virginiassa.
16.05 Storage Wars
Ivyn ja Maryn ilta alkaa ei-niin-ystävällisen kilpailun merkeissä. Darrel ja Brandon etsivät lokeroa kotikentällään. Dave hamuilee menestystä epämääräisin keinoin.
16.25 Storage Wars
Darrell ja Brandon lietsovat eripuraa ostajissa ja aikovat hyödyntää tilannetta. Rene tuo isänsä Gunterin huutokauppaan, mikä saa aikaan naurua ja tuottoa. Dave iskee silmänsä hyvään saaliseen, ja loukkaantunut Ivy ottaa huutokaupoista kaiken irti.
16.50 Storage Wars
Jarrod ja Brandi odottavat helppoa kyytiä, mutta luvassa onkin maratonihuutokauppa. Brandon ei ole apuna, joten Darrellin on kohdattava kilpakumppanit yksin. Ivylla on ostamisvimma, ja Mary tahtoo osoittaa olevansa vakavasti otettava bisnesnainen.
17.15 Storage Wars
Palm Springs ja Etelä-Kalifornian aavikko kutsuvat ostajia aarteenetsintään. Mary yrittää napata edullisen lokeron, kun taas Darrell on valmis maksamaan huippusaaliista.
17.40 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Giorgio Tsoukalos jakaa näkemyksensä suurista kivirakennelmista ja oudoista jättiläispatsaista, joita kutsutaan monoliiteiksi. Mikä sai muinaiset ihmiset siirtämään valtavia kivenjärkäleitä ja rakentamaan kivimonumentteja ympäri maailmaa?
18.30 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Giorgio Tsoukalos esittää kiehtovan tarinan Nikola Teslasta, yhdestä 1900-luvun tuottoisammista keksijöistä ja miehestä, joka todella sähköisti maailman.
19.20 Forged in Fire
Neljä aseseppää joutuu testaamaan taitojaan, kun heitä pyydetään valmistamaan teriä ketjusta ja hammasrattaasta saatavasta metallista. Vain kaksi pääsee viimeiselle kierrokselle, jolla heillä on viisi päivää aikaa luoda ikoninen Karabela-sapeli.
20.10 Lost Gold of World War II
Ryhmän raivatessa viimeisiä esteitä ja löytäessä salaisen tunnelin suoraan vuoreen Peter tapaa miehen, joka varoittaa, että Yamashitan aarteen etsiminen on hengenvaarallista ja että asia liittyy jotenkin CIA:han.
21.00 Atlantis Found
Seikkailija ja geologi, tohtori Martin Pepper haluaa todistaa Atlantiksen sijainneen Kreikassa Santorinin saarella. Hänen mukaansa ihmiskunnan historian suurin tulivuorenpurkaus tuhosi myyttisen valtakunnan.
22.45 The Food That Built the World
1900-luvun alussa aivan uudenlainen keksijöiden sukupolvi ilmaantuu laajentamaan Amerikkalaista teollisuutta ja koettelemaan uuden teknologian rajoja. Uranuurtaja Milton Hershey panostaa mullistavaan ajatukseen.
23.15 Storage Wars
Uudet metsästäjät astuvat kuvioihin Los Angelesin vanhimmalla varastolla. Brandi ja Jarrod yrittävät juonia itsensä voittoon. Ivy onnistuu haalimaan itselleen eniten varastoja.
23.40 Ancient Aliens
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa väittävät joutuneensa avaruusolioiden sieppaamiksi. Ovatko nämä uskomattomat kertomukset jonkinlaisen joukkopsykoosin aiheuttama harha vai voisivatko ne olla totta?

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password