Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 25.03.2020

00.00 Hangar 1: The UFO Files
Säilyttääkö Yhdysvaltain hallitus avaruusolioita maanalaisissa tukikohdissa, ja saattaako maapallolla jo asua muukalaisia? Tähyilemme jo taivaalta merkkejä avaruusolioiden olemassaolosta, mutta ehkä meidän pitäisi suunnata katse alaspäin.
00.55 Forged in Fire
Seppien täytyy onnistua damaskiteräksen kuvioissa ensimmäisellä kierroksella. Vain kaksi jatkaa viimeiseen haasteeseen, jossa tehtävänä on takoa kunnioitusta herättävä rhomphaia-miekka.
01.50 Pawn Stars
Rick käynnistää hälytyksen, kun hän lähtee tienpäälle etsimään omaa paloautoaan. Corey ja Rick matkaavat takaisin 70-luvulle etsimään ainutlaatuista esinettä, joka kuului kuuluisalle lehtimiehelle, Hunter S. Thompsonille.
02.45 Pawn Stars
Puotiin saapuu kirje, joka on peräisin kohtalokkaalta Unitedin lennolta 736. Rick tutkii Queen Mary -risteilijän suuttimia, ja Chum pääsee vihdoin niskan päälle ja saa parkkipaikan hallintaansa.
03.10 Pawn Stars
On aika käynnistää moottorit, kun Rick hankkii vuoden 1957 Buickin, perheautojen esi-isän. Neil Diamondin takki vilahtaa liikkeellä, ja Rick yrittää saada Coreyn ymmärtämään takin arvon.
03.35 Storage Wars
Sarjassa seurataan ihmisiä, jotka kiertävät hylättyjen vuokravarastojen huutokauppoja dollarinkuvat silmissään.
04.00 Storage Wars
Jarrod ja Brandi onnistuvat saamaan pienen työkalusetin. Barry saapuu huutokauppaan myöhässä ja saa apua sijaishuutajalta. Mark Balelo saa suuren tulostimen, mutta tienaako sillä?
04.20 Forged in Fire
Neljän asesepän on muokattava damascusterä kolmesta eri metallista, jotka he saavat kolmesta eri purkista. Kaksi finalistia suuntaa kotiahjoilleen luodakseen kaksi historian luotettavinta metsästysasetta eli Messer-väkipuukon ja Bi-veitsen.
05.05 American Pickers
Miehet löytävät leikkiautoja, joiden arvo on yhtä suuri kuin oikeiden autojen, ja kätkettyjä moottoripyöriä, joilla on uskomaton tarina.
05.55 Pawn Stars
Rickille selviää mitä Funko Pop -figuriinin sisällä on. Mystery Box, Corey ja Chumlee soittavat Rick Dalen pelastamaan yhtä aivan ensimmäisistä palovaroitusjärjestelmistä. Pelastavatko Rickin esineet kaupungin vai rämähtävätkö hälyttimet soimaan?
06.35 Storage Wars
Kalifornian Orangessa Barryn juoni osuu omaan nilkkaan. Ivy Calvin tonkii roskia ja löytääkin keräilyesineitä. Jarrod ja Brandi nappaavat varaston, mutta lyökö se rahoiksi?
07.00 Forged in Fire
Sepät laittavat kovat piippuun, kun tehtävänä on takoa teräase .50-kaliiperisesta piilukkopistoolista. Viimeiselle kierrokselle selvinneet takovat gladiaattoreiden tappavan sica-miekan.
07.50 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Osasivatko esivanhempamme tuhansia vuosia ennen modernia ihmistä luoda energiaa? Giorgio Tsoukalos esittää teorian, jonka mukaan useimmat kuuluisat rauniot voivat olla unohtuneita energialähteitä, joilla on yhteys avaruuteen.
08.35 Storage Wars
Sarjassa seurataan ihmisiä, jotka kiertävät hylättyjen vuokravarastojen huutokauppoja dollarinkuvat silmissään.
08.55 American Pickers
Danielle esittelee Nashvillessa miehille entisen Chevy-kaupan, joka voisi toimia heille uutena kotipaikkana.
09.45 Forged in Fire
Forged in Fire -sarjan 100. jakson kunniaksi neljä aseseppää saa tehtäväkseen takoa chopper-veitsen. He voivat valita valtavasta kasasta metalleja, joita on käytetty aikaisemmissa 99 jaksossa.
10.45 Pawn Stars
Rajoitetun erän, nimikirjoituksilla varustettu Game of Thrones -tuote on tarjolla. Onnistuuko Rick lyömään kaupat ennen kuin talvi tulee? Chumlee aiheuttaa hämminkiä Amazonista peräisin olevalla puhallusaseella.
11.40 Pawn Stars
Rick lyöttäytyy yhteen Rick Dalen kanssa todistaakseen Coreylle, että hän iski emosuoneen Gulf-merkin avulla. Myöhemmin Pawn Starsit lyövät vetoa siitä, onko vanha Filippiinien–Yhdysvaltain sodan aikainen veitsi jättipotti. Eteneekö kauppa vai ei?
12.35 American Pickers
Frank on toipumassa, kun Mike ja tämän Robbie-veli matkaavat pitkin Coloradoa jättimäisessä lehmänmallisessa maastoautossa.
13.30 Storage Wars
Hylättyjen vuokravarastojen huutokaupat ovat uusin ja suurin hyödyntämätön keino etsiä salattuja aarteita. Hyötyä tavoittelevat ihmiset tekevät tarjouksia rikkauksien toivossa. Tervetuloa mukaan!
14.00 Storage Wars
Uusi huutokauppaharrastaja voittaa Barryn ja Jarrodin kilpailussa täpötäydestä varastosta. Barry löytää matka-arkun, Herb ja Mike puolestaan limsahanan.
14.30 Storage Wars
Ostajat tapaavat uusia huutokaupan pitäjiä, ja Darrell puolustaa reviiriään. Ivy Calvin löytää työkalun, jollaista ei ole ennen nähnyt, ja Jarrodin ja Brandin täytyy hankkia tavaraa uuteen kauppaansa.
15.00 Storage Wars
Jarrod ja Brandi löytävät leluja, ja Jarrod koettaa taistella maailmanmestaria vastaan. Harrisin veljekset etsivät tähteä Hollywoodin Walk of Famelta, ja Barry ottaa riskin.
15.25 Storage Wars
Uudet tulokkaat Rene ja Casey ostavat patsaan, joka voi olla tuhansien dollarien arvoinen. Darrell Sheets löytää kissaesineitä, ja Barrylla on mukanaan kaksi huutokauppaenkeliä.
15.55 Storage Wars
Harrisin veljekset rupeavat salamyhkäisiksi, Jarrod ja Brandi löytävät itsestään hyväntekijän, Barry saa käsiinsä laukun, joka saa hänet lähtemään rinteille, ja Darrell löytää ison tangon.
16.20 Forged in Fire
Neljä aseseppää lähetetään talviselle tundralle takomaan kukrit vanhasta moottorikelkasta ilman mitään voimatyökaluja.
17.15 Pawn Stars
Moottorit jylisevät, kun Corey saa käsiinsä Dodge Demon -auton, jota tehtiin rajattu määrä. Kalifornialainen antiikkirekisterikilpi saapuu kauppaan, mikä enteilee hyvää tiliä. Dale Earnhardt Seniorin puku saa Coreyn ja Chumleen painamaan kaasua.
18.15 American Pickers
Mike ja Danielle valitsevat hurjan rantajuhlista ja rockabillystä vaikutteilla saaneen kodin, kun Frank ja Robbie silmäilevät vanhan armeijan tukikohdan vahvistettuja bunkkereita.
19.10 Storage Wars
Ivyn ja Maryn ilta alkaa ei-niin-ystävällisen kilpailun merkeissä. Darrel ja Brandon etsivät lokeroa kotikentällään. Dave hamuilee menestystä epämääräisin keinoin.
19.40 Storage Wars
Darrell ja Brandon lietsovat eripuraa ostajissa ja aikovat hyödyntää tilannetta. Rene tuo isänsä Gunterin huutokauppaan, mikä saa aikaan naurua ja tuottoa. Dave iskee silmänsä hyvään saaliseen, ja loukkaantunut Ivy ottaa huutokaupoista kaiken irti.
20.05 Forged in Fire
Neljä kilpailijaa takoo teräaseet pikkuruisista teräskuutioista. Heistä kaksi jatkoon päässyttä saa tehtäväkseen luoda saksalaisen Zweihanderin. Pitkäteräisen aseen laatua testataan ulkona, ja vain toinen finalisteista kruunataan mestariksi.
21.00 Pawn Stars
Corey ja Chumlee painavat jarrua, kun he törmäävät vuoden 1930 Rolls-Roycen nokkakoristeeseen. He huomaavat Vanhuksen torkkuvan tavallista enemmän ja yrittävät ottaa ohjat käsiinsä.
21.30 Pawn Stars
Rick haastattelee uutta työntekijää, kun kaupalle kaartaa Cushmanin sivuvaunullinen skootteri 50-luvulta. Myöhemmin liike pääsee kokeilemaan kotikutoista puuhevosta vuodelta 1948.
22.00 Ancient Aliens
Syntyperäiset havaijilaiset jäljittävät juurensa aina Akuaksi kutsuttuun Plejadien tähdistöön asti. Ovatko saaret olleet joskus avaruusolentojen asuttamia?
23.00 True Monsters
Suurimpien legendojemme takana on todellisia hirviöitä. Menneisyytemme on täynnä tarinoita jättiläisistä ja pedoista, ja ne kiehtovat meitä nytkin. Valtavat vastustajamme inspiroivat Raamatun Goljatista Kreikan mytologian kyklooppeihin.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password