Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 13.02.2020

00.00 Pawn Stars
Panttilainaamon porukka saa käsiinsä postikortin, jossa on legendaarisen nyrkkeilijän Jack Johnsonin nimikirjoitus. Hän oli ensimmäinen raskaansarjan mestaruuden voittanut afroamerikkalainen. Saako kortti Rickin näkemään tähtiä?
00.30 Pawn Stars
Panttilainaamon porukka iskee silmänsä 2 000 vuotta vanhaan Tyroksen sekeliin. Juudas sai samanlaisia hopearahoja Jeesuksen kavaltamisesta. Tekeekö porukka raamatullisiin mittasuhteisiin paisuvat kaupat?
00.55 Forged in Fire
Jokaisessa jaksossa neljä uutta kilpailijaa yrittää kopioida parhaansa mukaan historian upeimpia teräaseita. Luvassa on viikinkien taistelukirveitä, samuraimiekkoja ja intialaisia tikareita.
01.50 Pawn Stars
Panttilainaamossa rokataan, kun sinne saapuu maalattu makuuhuoneen ovi The Doors -yhtyeen Jim Morrisonin lapsuudenkodista. Chumlee tutkailee Zelda-lautapeliä vuodelta 1988.
02.20 Pawn Stars
Liity klubiin, kun Pawn Starsissa tutustutaan kokoelmaan Playboy Club -esineistöä. Corey ja Chum arvioivat kahta vanhaa Murray-moottoripyörää, joista toinen on täysin käyttämätön.
02.45 Pawn Stars
Corey panostaa täysillä alkuperäiseen Triple Crown -hevoskisan palkintoon. Ravaako Corey kotiin palkinnon kanssa? Seuraavaksi miehet pyytävät Rick Dalea pelastamaan kenties yhden ensimmäisistä Coney Islandin huvipuistolaitteista.
03.40 Storage Wars
Darrell ja Brandon etsivät kiivaasti myytävää nettisivuilleen. Uupunut Ivy toimii automaattivaihteella. Rene pukeutuu voittoa varten.
04.10 Storage Wars
Sarjassa seurataan ihmisiä, jotka kiertävät hylättyjen vuokravarastojen huutokauppoja dollarinkuvat silmissään.
04.35 Forged in Fire
Neljä aseseppää saavat tehtäväkseen takoa kirveen oudon muotoisista teräskappaleista. Kaksi finalistia luovat rekonstruktion tappavasta maasai-heimon leijonakehiäästä. Kuka karjuu kovimmin, voittaa 10 000 dollaria ja nousee mestariksi?
05.25 American Pickers
Mike ja Danielle menevät arkkitehtuuriin erikoistuneen ryhmän kanssa erikoistehtävälle sillä aikaa, kun Robbie ja Frank metsästävät aarteita vanhassa teatterissa, joka on nykyään lavastevarasto.
06.15 Pawn Stars
Rick pelaa Kareem Abdul-Jabbarin kanssa isosta kasasta tämän arvokkaimpia muistoesineitä. Rick saa käsiinsä kenraali George Armstrong Custerin kirjeitä. Taipuuko Rick vai voittaako hän halumansa kaupat?
07.00 Forged in Fire
Kussakin jaksossa neljä uutta kilpailijaa yrittää rekonstruoida historian mahtavimpia teräaseita. Tavoitteena voi olla tehdä viikinkien taistelukirves, samuraimiekka tai vaikkapa intialainen käyrä tikari.
07.55 Ancient Aliens
Raportteja on tullut yli 10 000 viljaympyrästä 50 eri maassa ja lähes joka mantereelta. Ilmiö on liitetty tietellisiin poikkeamiin, outoihin valoihin ja jopa UFOihin.
08.50 American Pickers
Mike ja Frank törmäävät Louisianassa legendaaristen Rosbottomin sisarusten kolikkopeli-imperiumiin. Siskot ovat myyntipuuhissa, mutta tinkaaminen on tiukkaa.
09.45 Forged in Fire
Neljän asesepän on tavoiteltava kuuta taivaalta, kun heidän tulee muovata fantasiamiekat meteoriitista. Finaalikaksikko suuntaa koteihinsa luodakseen legendaarisen aseen: Hunni Attilan Mars-miekan.
10.45 Pawn Stars
Nostetaan malja panttilainaamon porukan kanssa, kun Rick bongaa alkuperäisen pontikkapannun. Corey ja Chumlee ihastuvat nimmareilla varustettuihin julkkispostikortteihin 1940- ja 50-luvuilta.
11.15 Pawn Stars
Valvotaan panttilainaamon väen kanssa, kun puotiin tuodaan kuvitettu versio Rip Van Winkle -tarinasta. Corey ja Chum törmäävät presidentti Richard Nixonin pään muotoiseen kynttilään.
11.40 Pawn Stars
Kuuluisan kapteeni Cookin 1700-luvun merikartta saa Rickin pohtimaan isoa kauppaa. Saako hän diilin aikaan vai joutuuko hän myrskyisille vesille?
12.35 American Pickers
Miehet suuntaavat pelastustehtävän vuoksi Minnesotaan, kun karnevaaliyrityksen jäänteet pitää pelastaa luontoäidiltä.
13.30 Storage Wars
Darrell todistaa, että joskus aarre saattaa näyttää roskalta. Mary onkii tietoja kokeneemmilta ostajilta, mutta Rene ei tahdo luovuttaa ykköspaikkaansa parhaan yksikön jahdissa.
14.00 Storage Wars
Ostajat suuntaavat West Covinaan, missä kaikki havittelevat ykkössijaa. Jarrod ja Brandi tuovat asiantuntijan nuuhkimaan parhaat varastot. Darrell ja Brandon antavat huutokauppalaisille pukeutumisneuvoja, ja Maryn tähtäimessä on vintage-aarteita.
14.30 Storage Wars
Riverside on täynnä kauniita huutokauppahirmuja, tai niin Dan ja Laura ainakin luulevat. Mary yrittää saada onnensa kääntymään. Brandi yrittää pysyä positiivisena Jarrodin vuoksi. Dave janoaa verta.
15.00 Storage Wars
Porukka suuntaa Kalifornian Rancho Cucamongaan, josta kaikki halajavat suuria löytöjä. Jarrod ja Brandi toivovat, että päivä menisi hyvin. Mary luottaa vanhaan kunnon Mary-magiaan.
15.25 Storage Wars
Huutokauppa Costa Mesassa tuo esiin sankareidemme parhaat ja huonoimmat puolet. Mary tekee rannikkokaupungissa kovia tarjouksia. Darrellillä on vaikeuksia saada kilpailevaa huutajaa kuriin.
15.55 Storage Wars
Kalifornian Lake Elsinoressa järjestettävä huutokauppa tietää toisille autuutta ja toisille tuskaa. Dave on yllättävän hyvällä tuulella, mutta hän aiheuttaa silti ongelmia kaikille muille.
16.20 Forged in Fire
Aseseppien on tehtävä nimikkoteränsä porien osista ja kappaleesta pehmeää terästä. Vain kaksi seppää selviää kokeesta. Heidät lähetetään takaisin kotiin takomaan versionsa kauniista, mutta vaarallisesta kelewang-miekasta.
17.15 The Curse of Oak Island
Jännitys tiivistyy, kun ryhmä löytää 200 vuotta vanhan kuilun, mikä voi johtaa heidät suoraan Money Pitiin.
18.15 The UnXplained With William Shatner
Voivatko mieli ja keho päästä rituaalin avulla kosketuksiin piilotettujen voimien kanssa, voimien, jotka ovat juuri ja juuri tavallisten selitysten tavoittamattomissa?
19.10 Storage Wars Texas
Ostajat saavat Hallsvillessä vastaansa valtavan määrän kollegoita. Mary ja Moe satsaavat täysillä varastoon, joka saa taatusti Moen vaimon suuttumaan.
19.40 Storage Wars Texas
Huutokauppa siirtyy Conroeen, jossa ostajat joutuvat kasvotusten vanhan vastustajan kanssa.
20.05 Forged in Fire
Neljä huippuseppää eri puolilta maailmaa kilpailee kansainvälisestä mestaruudesta. Kun kansallisylpeys on vaakalaudalla, jokainen sepistä on valmis lyömään likoon verta, hikeä ja tulta takoakseen spadroon-miekan, jota käytettiin monissa eri maissa.
21.00 Pawn Stars
Pawn Stars saa mahdollisuuden iskeä kiinni 1800-luvun vampyyreiden karkotussettiin. Rick saa tilaisuuden ostaa työn Amerikan kuuluisimmalta taiteilijalta, James Whistleriltä, ja pääsee vilkaisemaan James Bondin lavasteita GoldenEye-elokuvasta.
22.00 The UnXplained With William Shatner
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa väittävät kohdanneensa jonkin oudon olennon, jota tiede ei tunnusta. Näitä ovat esimerkiksi Mothman, Chupacabra ja mongolialainen tappajamato.
23.00 Unidentified: Inside America's UFO Investigation
Kohtaaminen Amerikan sydänmailla kertoo pelottavan puolen ufoilmiöistä. Ryhmä seuraa räjähdysherkkiä ufoihin liittyviä todisteita, jotka liittyvät myös ihmiskunnan tuhoisimpiin aseisiin.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password