Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 14.01.2020

00.00 Pawn Stars
Panttilainaamossa ihmetellään Babe Ruth -pesäpallokorttia ajalta, kun Bambino toimi Boston Red Soxin syöttäjänä. Pääseekö tiimi kotipesälle harvinaisen kortin kanssa, vai tekeekö myyjä kierreheiton?
00.30 Pawn Stars
Panttilainaamolaisten tähtäimessä on tällä kertaa Kentucky Long Rifle -ase, joka oli Daniel Boonen ja muiden tarkka-ampujien suosiossa. Kokeilevatko kaverit metsästysonneaan ikonisen pyssyn kanssa?
00.55 Forged in Fire
Kaksi kilpailijaa palaa kotiin luodakseen erään sarjan tähän asti monimutkaisimmista aseista eli teräsvarsijousen. Vain yksi seppä voi osua napakymppiin ja ansaita 10 000 dollaria ja Forged in Fire -mestarin tittelin.
01.50 Pawn Stars
Rick joutuu hankalaan maastoon ns. Kivikiipijä-ajoneuvon kanssa. Ohjastaako hän maastoharrastajan unelman kotiin, vai puhkooko terävä kivi renkaat kaupanteon kärrystä?
02.20 Pawn Stars
Rick ja Corey saavat käsiinsä vapaamuurareiden miekan. Uppoaako salainen tarjous, vai lyövätkö kaverit miekkansa kiveen?
02.45 Lost Book Of Nostradamus
Vuonna 1994 italialainen journalisti Enza Massa oli Italian kansalliskirjastolla Roomassa tutkimassa vanhoja tekstejä, kun hän löysi epätavallisen asian pinojen keskeltä: salaperäisen käsikirjoituksen vuodelta 1629.
04.20 Forged in Fire
Kilpailijoiden täytyy takoa vanhoista miekoista viikinkien seax. Viimeisessä haasteessa jatkoon päässyt kaksikko matkustaa kotiin valmistamaan viikinkien tappavat sotakirveet.
05.05 American Pickers
Mike ja Frank löytävät klassisen vuoden -33 Fordin, joka on ollut hylättynä niin kauan, että sen ympärille on kasvanut puu. Mikään ei estä tyyppejä pelastamasta harvinaista kärryä.
05.50 Pawn Stars
Rick koeajaa pahamaineista OJ Broncoa ja istuu illalliselle arvokkaiden pöytähopeiden kera. Ja kaukaisessa panttilainaamossa Chum yrittää hankkia jeditempuilla vuoden 1978 Tähtien sota -sarjiksen.
06.15 Pawn Stars
Rick pyörittelee puotiin tarjottuja kulta- ja hopeakolimoita. Bob Marleyn signeeraama levy olisi myös tarjolla. Rick harkitsee concertina-oppitunteja. Corey saattaa netota hilloa harvinaisella korttipelillä.
06.35 Storage Wars Texas
Nyt kamppaillaan huonekaluvarastosta, jolla voisi tienata jopa 100 000 dollaria. Ricky ja Bubba haalivat itselleen amerikkalaisen jalkapallon pelaajien nimikirjoituksia, mutta ovatko ne aitoja?
07.00 Forged in Fire
Neljä aseseppää hämmentyy, kun heidän on luotava tavaramerkkiaseensa hissin kaapelista. Kaksi finalistia palaa kotiin luodakseen miekan, jollaista käytti osa historian hurjimmista sotilaista: kahdenkäden Landsknecht-miekan.
07.45 Pawn Stars
Otetaan puhelu Panttilainaamon tähdille, kun tutkittavana on kaksi antiikkipuhelinta. Vastaako Corey yksin puheluun, vai kutsuuko hän tukijoukot paikalle? Rick puolestaan törmää harvinaiseen Ch'ien-lungin dynastian aikaiseen posliinikulhoon.
08.10 Ancient Aliens
Siitä asti kun ensimmäinen atomipommi räjäytettiin vuonna 1945, ufoja on raportoitu pitkin maailmaa ydinaselaitosten läheisyydessä. Onko mahdollista, että avaruusolennot tarkkailevat ihmisten ydinkokeita?
09.00 American Pickers
Mike ja Frank päästävät New Jerseyssä olevasta autotallista ulos virtaviivaisen vuoden -67 Jaguaarin. Myöhemmin he tutkivat kauppaa, jonka menneisyys liittyy presidenttiin.
09.55 Forged in Fire: Tournament of Champions
Neljännellä kierroksella neljä metallityöntekijää kerää materiaalia patsaasta valmistaakseen terävän damaskiterän. Kaksi seppää pääsee eteenpäin. Heidän on luotava ylellinen Flamberg-pistomiekka, joka oli renessanssiajan Euroopassa yläluokan merkki.
10.55 Pawn Stars
Panttilainaamossa matkustellaan ajassa, kun Rick katsastaa kunnostetun 60-luvun Volkswagen Samban. Saako harvinainen 23 ikkunan bussi Rickin innostumaan?
11.25 Pawn Stars
Kokoelma viikinkiesineitä saapuu panttilainaamoon. Löytääkö Rick aarteen vai joutuuko hän hakoteille?
11.50 Pawn Stars
Korvat hörölle, kaikki paikalle, on aika astua Gold & Silver -panttilainaamoon! P. T. Barnumin omaelämäkerran harvinainen laitos saapuu puotiin. Maksaako höynäytettävä Rick liian paljon tunnetun huijarin paljastuksista?
12.20 Pawn Stars
Sarjassa päästään kurkistamaan Harrisonin perheen pyörittämän panttilainaamon kulisseihin Las Vegasissa. Kolme sukupolvea pyörittää firmaa enemmän tai vähemmän sulassa sovussa, ja tapahtumia riittää.
12.50 American Pickers
Mike törmää sata vuotta vanhaan, tuhansien dollareiden arvoiseen Jell-O-jäätelökärryyn. Robbie tekee ison tarjouksen ikonisesta Fordista.
13.45 Storage Wars Texas
Tällä kertaa taistellaan rikkaassa Lewisvillessä. Varastoista löytyy piano, teesetti ja laatukalusteita. Kenen koppi on arvokkain?
14.15 Storage Wars Texas
Dallasin huutokauppapäivä on erittäin kiireinen. Elleivät ostajat pysy aikataulussa, ainutlaatuinen aarrevarasto voi mennä sivu suun.
14.45 Storage Wars Texas
Ricky ja Bubba löytävät vanhan ilmakompressorin. Moe törmää upeisiin litografeihin. Uusi puotipuksu Lesa käärii hihat ja alkaa töihin.
15.15 Storage Wars Texas
Longview’n huutokaupoissa odottaa järkytys: huutajia on paikalla yli sata. Kuka voittaa kovan kilpailun?
15.40 Storage Wars Texas
Panokset ovat kovat, kun edesmenneen pohatan varasto huutokaupataan. Keneltä löytyy tarpeeksi kanttia ja kahisevaa ostoon?
16.10 Forged in Fire
Kilpailijat yrittävät tehdä täydellisen hevosmiehen kirveen. Kuka liittyy tällä kertaa mestareiden joukkoon ja vie kotiin 10 000 dollarin palkinnon?
17.10 Lost Book Of Nostradamus
Vuonna 1994 italialainen journalisti Enza Massa oli Italian kansalliskirjastolla Roomassa tutkimassa vanhoja tekstejä, kun hän löysi epätavallisen asian pinojen keskeltä: salaperäisen käsikirjoituksen vuodelta 1629.
19.05 Storage Wars
Vegasin naiset menevät Bourgie Breaan ja ihastuvat paikkaan. Mary päättää lievittää varastointistressiään mahduttamalla aikatauluunsa joogaa. Ivy ja Dave taistelevat valtavasta kaappiparista.
19.35 Storage Wars
Tälle kertaa Victorvillessä Ivy antaa Ivy Jr:n ottaa ohjat. Kennyllä on raihnainen olo eikä hän osaa keskittyä. Mary, Shana ja Edwina eivät nyt onnistu missään, joten he päättävät hyväksyä sen ja keskittyä siihen, mitä osaavat parhaiten.
20.00 Forged in Fire: Tournament of Champions
Ensimmäisessä erässä neljää kengitysseppää pyydetään luomaan San Mai -terä työkaluista: hevosenkengistä ja kaviokoukuista. Kaksi jatkoon päässyttä palaa omalle ahjolleen luodakseen Englannin sisällissodasta kuuluisan aseen: Mortuary-miekan.
21.00 Buried: Knights Templar Revealed
Tiimi suuntaa Akkoon, jonne rakennettiin satoja vuosia sitten yksi suurimpia tunnelikomplekseja. Uusi teknologia paljastaa mystisen salaisen huoneen. Todisteet sieltä johtavat saarelle, jolla temppeliherrat saattoivat viipyä salaisessa tehtävässään.
22.00 The Curse of Oak Island
Vuosien arvelujen jälkeen uudet tieteelliset todisteet viittaavat siihen, että suo on ihmisen tekemä.
23.00 Pawn Stars
Sarjassa päästään kurkistamaan Harrisonin perheen pyörittämän panttilainaamon kulisseihin Las Vegasissa. Kolme sukupolvea pyörittää firmaa enemmän tai vähemmän sulassa sovussa, ja tapahtumia riittää.
23.30 Pawn Stars
Ilmassa on huijauksen makua, kun Chumleelle tarjotaan 30 dollarin seteliä. Tekeekö Chum kaupat erikoisesta maksuvälineestä vai onko erikoinen valuutta täysin arvoton?

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password