Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 02.12.2019

00.00 Ancient Aliens
Ancient Aliens -sarja tutkii 75 miljoonan vuoden ajalta kaikkein uskottavimpia todisteita avaruusolennoista Maapallolla. Sarjassa käydään läpi dinosaurusten aikaa, muinaista Egyptiä ja nykyisen USA:n läntisten aavikoiden taivaita.
00.55 Forged in Fire
Neljä aseseppää saa tehtäväkseen takoa karambitin, raatelukynttä muistuttavan kaarevan veitsen. Finaaliin edenneen kaksikon pitää takoa viidessä päivässä tappavan vaarallinen afrikkalainen ase, Makraka. Kuka sepistä päihittää muut?
01.50 American Pickers
Mike ja Frank ovat syvällä Teksasin sydänmailla, jossa he pelaavat korttia konstikkaiden keräilijöiden kanssa.
02.45 American Pickers
Mike ja Danielle löytävät vanhasta drive-in-elokuvateatterista vanhaa ja mahdollisesti ainutlaatuista Beatles-filmimateriaalia.
03.35 Pawn Stars
Panttilainaamossa rokataan, kun esille tuodaan Gibsonin lapsteel-kitara. Näytillä on myös uudisraivaaja Ezra Meekerin kirje, länsirannikon valloitusta juhlistava kolikkosarja, viktoriaaninen nuuskarasia sekä siirtomaa-aikaiset luunopat vuodelta 1765.
04.00 Pawn Stars
On aika napata ne kaikki, kun puotiin tarjotaan poikkeuksellisen arvokasta Pokémon-kokoelmaa. Nappaako Rick panttimonsterin vai karkaako otus tiehensä? Sitten onkin vuorossa vuoden 1926 Dunhillin kellotupakansytytin.
04.20 Pawn Stars
Kun Rick saa kätösiinsä Princen käyttämän hatun, on aika bilettää kuin vuonna 1999! Tarjolle tuodaan myös egyptiläinen sormus ja pään muotoinen istutusruukku 2. maailmansodan ajoilta.
04.45 American Pickers: Aerosmith Van
Käytyään upeassa surffausmuseossa Kaliforniassa Mike ja Frank yhyttävät Aerosmith-pakettiauton Vegasissa. Sitten he ajavat sillä rockidoleittensa luo isoa paljastusta varten.
05.30 The Lost Corvette
Chevrolet-brändi sai alkunsa vuonna 1953, mutta ensimmäistä kertaa sen jälkeen autovalmistaja ei julkaissut uutta Corvettea vuonna 1983. Tässä erikoisjaksossa yritämme korjata puutteen. Ryhmä yrittää rakentaa vuoden -83 Corvetten ihan alusta.
06.15 Pawn Stars
Panttilainaamon tähdet katsastavat Pablo Picasson teoksen. Pääseekö jengi näkemään setelien väriloistoa vai lähtevätkö he myyjän luota mustin mielin?
06.35 Storage Wars
Daven varasto laajenee yllättävällä lääketieteellisellä laitteella. Renen huonekaluvarastosta paljastuu valaiseva löytö. Ivy löytää jotain yllättävän vihreää.
07.00 Forged in Fire
Neljä huippuseppää eri puolilta maailmaa kilpailee kansainvälisestä mestaruudesta. Kun kansallisylpeys on vaakalaudalla, jokainen sepistä on valmis lyömään likoon verta, hikeä ja tulta takoakseen spadroon-miekan, jota käytettiin monissa eri maissa.
07.45 Pawn Stars
Puotiin kiikutetaan käsinpiirrettyjä karttoja Normandian maihinnoususta. Onnistuuko Corey sinnittelemään tarjousten tulituksessa vai pitääkö nostaa valkoinen lippu salkoon?
08.10 Ancient Aliens
Ovatko älykkäät robotit uhka ihmiskunnalle, vai ovatko ne seuraava askel ihmisten kehityksessä? Toteutammeko avaruusolentojen tuhansia vuosia sitten meille kaavailemaa kohtaloa, kun alamme yhdistää ihmisiä ja koneita?
09.00 American Pickers
Kavereilla riittää töitä tiluksilla, jossa on huikea määrä tuunattuja vuoden -32 Fordeja. Danielle yrittä suorittaa tärkein sotilastehtävän.
09.55 Forged in Fire
Aseseppien on tehtävä damaskisterästä ruuveista ja muttereista. Haasteen yllätykset voivat osoittautua ylitsepääsemättömiksi. Kuka kilpailijoista raivaa tiensä huipulle ja julistetaan tulessa taotuksi mestariksi?
10.55 Pawn Stars
Saako porukka tehtyä kaupat harvinaisesta Stevensin kolmen liipaisimen haulikosta? Coreylle ja Rickille näytetään elokuvakamera, jota USA:n armeija on käyttänyt toisen maailmansodan aikana.
11.25 Pawn Stars
Rick ja hänen isänsä saavat käsiinsä painolaatat, joilla on painettu ”Lainsuojaton”-elokuvan rohkea elokuvajuliste vuonna 1943. Tekevätkö he tarjouksen tästä Hollywood-aarteesta?
11.50 Pawn Stars
Eräs myyjä väittää omistavansa ydinaseen ulkokuoren. Corey innostuu, kun puotiin saapuu Bob Wills' Texas Cowboys -yhtyeen mandoliini. Chumlee yrittää keksiä, missä on Rickiä parempi.
12.20 Pawn Stars
Panttilainaamoon saapuu pari vanhaa Aerosmithin kiertuepaitaa. Rick ja Corey innostuvat, kun Yhdysvaltain laivaston sumutorvi ilmestyy tutkaan.
12.50 American Pickers Best Ofs
Toisten keräilijöiden romut ovat Miken ja Frankin aarteita, kun he etsivät ruosteista kultaansa harvinaisen sotkuisista kokoelmista.
13.45 Storage Wars
Ostajat suuntaavat Comptoniin, jossa Jarrod saa uuden lempinimen ja löytää itselleenkin tutun keräilyaiheen. Mike puolestaan ostaa varaston, jota Herb ei halua, ja Barry yhdistää jälleen voimansa vanhan kaverinsa Kennyn kanssa.
14.15 Storage Wars
Barry Weiss tuo paikalle hovimestarin, Jarrod ja Brandi löytävät vintage-lampun, ja Darrell Sheets tuhlaa ohjelman kaikkien aikojen suurimman summan, mutta kannattaako se?
14.45 Storage Wars
Ostajat suuntaavat Homelandiin, mutta Harrisin veljesten olisi kannattanut pysyä kotona. Jarrod ja Brandi ostavat, ja äkkiä tulee kuumat paikat. Rene ja Casey ostavat varaston, mutta tajuavat pian tehneensä virheen.
15.15 Storage Wars
Jarrod ja Brandi löytävät harvinaisen taideteoksen, Rene ja Casey nautiskelevat viiniä, ja Barryn kirjanpitäjä yrittää toppuutella häntä.
15.40 Storage Wars
Darrell ja Ivy ottavat yhteen Ivyn maaperällä, Barry löytää kulhoja, joilla on rauhoittava vaikutus, ja Jarrod ja Brandi saavat käsiinsä DJ-laitteita.
16.10 Forged in Fire
Neljä aseseppää tekee romuraudasta oman mestariteoksensa käyttäen vain käsikäyttöistä hiiliahjoa. Kaksi heistä jatkaa finaaliin, jossa on viisi päivää aikaa valmistaa dajakkien pandat-sotamiekka.
17.10 Forged in Fire
Neljä huippuseppää eri puolilta maailmaa kilpailee kansainvälisestä mestaruudesta. Kun kansallisylpeys on vaakalaudalla, jokainen sepistä on valmis lyömään likoon verta, hikeä ja tulta takoakseen spadroon-miekan, jota käytettiin monissa eri maissa.
18.05 Mountain Men
Kun yö saapuu vuorille, Mike samoaa karhualueen läpi tuoretta lihaa selässään. Sillä välin Morgan kamppailee synkässä ja vaarallisessa maastossa saadakseen pakastimensa täyteen.
19.05 Storage Wars
Dave on kuullut viimeaikaisista löydöistä ja tahtoo itsekin aarteiden ääreen. Rene yrittää hyödyntää sisäpiiritietoja. Ivyn on pakko panostaa saadakseen matkakulut korvattua. Mary hommaa itselleen yllättävän liittolaisen.
19.35 Storage Wars
Jarrod ja Brandi eivät aio langeta show-bisneksen kimallukseen, mutta Mary ja tämän uusi ystävä Allee ottavat Hollywood-aarteet tosissaan. Rene on ainoa pariton ostaja, mutta hän osaa aiheuttaa muille harmia ihan yksinkin.
20.00 Forged in Fire
Neljä aseseppää saavat tehtäväkseen takoa kirveen oudon muotoisista teräskappaleista. Kaksi finalistia luovat rekonstruktion tappavasta maasai-heimon leijonakehiäästä. Kuka karjuu kovimmin, voittaa 10 000 dollaria ja nousee mestariksi?
21.00 Pawn Stars
Basisti Garry Tallentin signeeraama kitara mätkähtää puotiin. Rick perehtyy vuoden 1964 replikaan niin sanotusta Peace-dollarikolikosta. Puotiin tuodaan palanen Fokker T-2-lentokoneesta, ja Rick haastaa Chumin paperilennokkikisaan.
21.30 Pawn Stars
Luvassa on matalalentoa, kun puotiin tuodaan ilmatyynyalus. Corey tarkastelee Beatles-figuureja 1960-luvulta. Puotiin hankitaan uusi kolikkopeli, ja Rick antaa kavereiden asentaa masiinan.
22.00 The Strongest Man in History
Georgian Toccoassa neljä voimamiestä koettelee voimiaan kuuluisan amerikkalaisen voimailun kummisedän, Paul Andersonin, huimilla tempauksilla. Pystyvätkö he hurjaan 317-kilon lantionostoon, joka teki Paulista kuuluisan The Ed Sullivan Show’ssa?
23.00 Storage Wars
Vegasin naiset tapaavat Daven, joka vie heiltä heti varastot nenän edestä. Kenny käyttää Maryä kilpenä Daveä vastaan, ja molemmat onnistuvatkin saamaan pätevät varastot.
23.30 Storage Wars
Vegasin naiset yrittävät aivan omaa strategiaansa Placentiassa. Brandi ja Jarrod ryhtyvät puhelinmyyjiksi. Kenny näyttää veljineen, ettei perhe todellakaan ole tärkein.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password