Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 09.11.2019

00.00 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Giorgio Tsoukalos jakaa näkemyksensä suurista kivirakennelmista ja oudoista jättiläispatsaista, joita kutsutaan monoliiteiksi. Mikä sai muinaiset ihmiset siirtämään valtavia kivenjärkäleitä ja rakentamaan kivimonumentteja ympäri maailmaa?
00.55 Forged In Fire
Neljä aseseppää saa tehtäväkseen takoa karambitin, raatelukynttä muistuttavan kaarevan veitsen. Finaaliin edenneen kaksikon pitää takoa viidessä päivässä tappavan vaarallinen afrikkalainen ase, Makraka. Kuka sepistä päihittää muut?
01.50 Pawn Stars
Prameat oven kahvat yhdestä Las Vegasin ensimmäisistä kasinoista antavat Rickille voittajaolon. Bonnien ja Clyden jengin jäsenen käsin kirjoitetut muistelmat ovat rikollisen ainutlaatuiset. Onko hintapyyntö epäilyttävän alhainen vai maantievarkautta?
02.20 Pawn Stars
Pawn Stars syöksyy toimeen, kun tarjolla on toisen maailmansodan laskuvarjohyppääjien käyttämä taittuva pyörä. Pääsevätkö he turvallisesti jaloilleen vai laskeutuvatko suohon? Antiikkikello saa Coreyn tikittämään. Kilahtaako tiskiin kunnon tarjous?
02.45 Pawn Stars
Legendaarinen vuoden 1967 Shelby GT350 kurvaa panttilainaamoon. Corey ja Chumlee harkitsevat hankkivansa yhden ensimmäisistä pelikonsoleista, Magnavox Odyssey 200:n. Chumlee haluaa testata puodin uutta jätskikonetta.
03.10 Pawn Stars
Eräs myyjä väittää omistavansa ydinaseen ulkokuoren. Corey innostuu, kun puotiin saapuu Bob Wills' Texas Cowboys -yhtyeen mandoliini. Chumlee yrittää keksiä, missä on Rickiä parempi.
03.35 Storage Wars Texas
Tämänkertainen vuokravarasto tunnetaan rähjäisistä yksiköistään, mutta ulkonäkö voi pettää. Kehnoimmilta näyttävät varastot tuottavatkin eniten voittoa.
03.55 Storage Wars Texas
Nyt kamppaillaan huonekaluvarastosta, jolla voisi tienata jopa 100 000 dollaria. Ricky ja Bubba haalivat itselleen amerikkalaisen jalkapallon pelaajien nimikirjoituksia, mutta ovatko ne aitoja?
04.20 Forged in Fire
Yhdessä kovimmista haasteista tähän asti neljä aseseppää joutuu aloittamaan ihan alusta ja rakentamaan omat ahjonsa löytämistään materiaaleista. Kuka sepistä on kovin ja vie Forged in Fire -mestaruuden ja 10 000 dollaria?
05.05 American Pickers
Sadan aarin tilalla Arkansasissa Mike ihastuu tulisesti minikilpa-autoon, jossa on Knucklehead-moottori ja jolla on voittoisa menneisyys.
05.50 Pawn Stars
Kaikki on pelissä, kun panttilainaamoon saapuu puolalainen, mahdollisesti Valkoisen Kotkan ritarikunnan kunniamerkki. Asiantuntija-apuun ei ole aikaa, ja Rickin on päätettävä elääkö riskillä.
06.15 Pawn Stars
Taistelumieliala on korkealla, kun Corey katsastaa sisällissodan aikaisen Tiffany & Co:n valmistaman miekan. Voittaako Corey uniikin aseen vai joutuuko hän vetäytymään?
06.35 Storage Wars Texas
Tämänkertainen vuokravarasto tunnetaan rähjäisistä yksiköistään, mutta ulkonäkö voi pettää. Kehnoimmilta näyttävät varastot tuottavatkin eniten voittoa.
07.00 Storage Wars
Reneä koulitaan päihittämään kilpailijat, ja Ivy oppii uuden läksyn vuokravarastojen ostamisesta. Lisäksi Darrell yrittää uutta lähestymistapaa mutta päätyykin tuhlaamaan enemmän rahaa kuin koskaan.
07.25 Storage Wars
Darrellin varasto on vain kivenheiton päässä huutokauppapaikasta, joten hän ja Brandon päättävät käydä tositoimiin. Samalla Ivy ja Rene lyöttäytyvät yhteen parivaljakon vastavoimaksi.
07.45 Storage Wars
Rene ja Casey tekevät vaikutuksen lava-autojensa määrällä, mutta saadaanko autot täyteen vai palaako pari kotiin tyhjin menopelein?
08.10 Storage Wars
Rene toivoo, että salama iskisi kahdesti Fontanassa. Onko taikauskosta haittaa vai hyötyä? Ivy luottaa tuntemuksiinsa ja pääseekin niskan päälle, mutta Jarrod ja Brandivetävät lopulta pisimmän korren.
08.35 Storage Wars
Darrell käy Ivyn takapihalla muistuttamassa, kuka on varastohuutokauppojen kuningas. Pystyykö Ivy vastaamaan haasteeseen?
09.00 American Pickers
Kaverit yrittävät tehdä ostoksia remonttireiskan kotikätköstä, mutta nihkeä kauppakumppani uhkaa pilata kaiken.
09.55 Forged In Fire
Kun ahjolle tuodaan tykki, joutuvat asesepät käyttämään sen osia tehdäkseen nimikkoteränsä. Sen jälkeen jäljellä olevat sepät joutuvat luomaan viimeisessä erässä pohjoisafrikkalaisen Kabyle Flyssan.
10.55 Ax Men: Reborn
Brandon Harkness taistelee ylös vuorenrinnettä 29-tonnisessa Tigercatissa. Wade Etienen ”Big Mama” työntää kaksi tuumaa terävää terästä hänen kasvoihinsa. Buckin' Billyn Hogan-poika menettää hallinnan, kun hän kaataa puuta 18 metrin korkeudessa.
11.50 Storage Wars
Ivy tekee aikamoisen löydön Adelantossa. Brandi ja Jarrod koettelevat onnistuneesti onneaan. Maryn kassakone alkaa laulaa.
12.20 Storage Wars
Kenny muistelee menneitä Orangessa. Brandi ja Jarrod törmäävät työkaluihin. Darrell löytää lapsenlapsensa kanssa jotain karmivaa.
12.50 Storage Wars
Darrell on tällä kerta vaarassa menettää tittelin "Montebellon kuningas". Brandi ja Jarrod löytävät takaisin huutokauppaan taskutekniikan avulla. Casey vapauttaa itsensä takertuvan saksalaisen pauloista.
13.20 Storage Wars
Parkkipaikka Van Nuyssa on pieni, ja Mary tarvitsee vähän apua sen hallinnassa. Ivy metsästää polkupyörää - mitä vain pyörää. Dave valitsee terapeuttiseksi osoittautuvan varaston, kun taas Justin näyttää muille, miten varastosta saadaan paras hyöty.
13.45 Counting Cars
Dannyn tiimi lupautuu kustomoimaan vuoden 1967 Cadillacin erittäin vaativalle asiakkaalle, mutta tuleeko Ryanin ja Dannyn kaavailemasta limsateemaisesta maalipinnasta yhtään mitään?
14.15 Counting Cars
Dannyllä on suuret suunnitelmat, mutta tuleeko Cadillac-klassikon kustomoinnista vaikuttava luomus vai masentava pettymys? Ryan huomaa, että pikkujututkin voivat olla vaikeita, kun hänen pitäisi maalata näyttävä Lego-auto.
14.45 Ancient Aliens
Ancient Aliens -sarja tutkii 75 miljoonan vuoden ajalta kaikkein uskottavimpia todisteita avaruusolennoista Maapallolla. Sarjassa käydään läpi dinosaurusten aikaa, muinaista Egyptiä ja nykyisen USA:n läntisten aavikoiden taivaita.
15.40 American Pickers
Frank on toipumassa, kun Mike ja tämän Robbie-veli matkaavat pitkin Coloradoa jättimäisessä lehmänmallisessa maastoautossa.
16.40 Storage Wars
Ivy metsästää laatukamaa Moreno Valleyssä. Jarrod kertoo Brandille alter egostaan Max Profitista. Darrell osallistuu huutokauppaan yksin. Miten käy uhkapelurin ilman apua?
17.10 Hangar 1: The UFO Files
MUFON-arkistoissa on kymmeniä dokumentteja ufojen maahansyöksyistä—mutta tieto leviää julkisuuteen vain harvoista tapauksista.
18.05 Ancient Aliens
Salainen liitto on piilossa aivan näkyvillä. Liity mukaan avaruustehtävään, jolla on salaisia tavoitteita. Ovatko USA ja Venäjä tehneet jo avaruuskilpajuoksun alkuajoista yhteistyötä valmistautuakseen äärimmäiseen avaruusolioiden kohtaamiseen?
19.05 Forged In Fire
Neljä aseseppää saa tehtäväkseen takoa Kukrin, jonka poikkeuksellinen geometria tuottaa päänvaivaa. Kahden epäonnekkaan karsintakierroksen jälkeen kaksi seppää jatkaa finaaliin, jossa tehtävänä on luoda epätavallinen afrikkalainen Akrafena-miekka.
20.00 Lost Gold of World War II
Ryhmä laukaisee luolassa mahdollisen vesiansan, joten kaivaminen on lopetettava. Martin Flagg uskoo, että Story Rock on merkki vesiputouksen takana olevasta tunnelista. Ryhmä tuo merijalkaväen sukeltajan tutkimaan vesialtaita ja etsimään suuaukkoa.
21.00 Battle 360
Lentotukialus USS Enterprisen tarinaa 2. maailmansodan aikaan valotetaan tietokoneanimaation avulla. Lähde mukaan, kun alus lipuu Tyynellemerelle upottamaan vihollisen sukellusveneitä.
22.00 The Trump Dynasty
Kun Donald Trump haluaa olla maailman kuuluisin rakennuttaja, unelma vie perheyrityksen ja hänen henkilökohtaiset suhteensa äärimmilleen.
23.00 Storage Wars
Tälle kertaa Victorvillessä Ivy antaa Ivy Jr:n ottaa ohjat. Kennyllä on raihnainen olo eikä hän osaa keskittyä. Mary, Shana ja Edwina eivät nyt onnistu missään, joten he päättävät hyväksyä sen ja keskittyä siihen, mitä osaavat parhaiten.
23.30 Storage Wars
Darrell kokee Van Nuysissa suuren hetken, ja hän ottaa siitä ilon irti. Ivyn päivä alkaa inhottavalla pamauksella. Brandi ja Jarrod jäävät pohtimaan, onko heidän yksikölleen luvassa hyvää säätä.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password