Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 10.09.2019

00.00 American Pickers
Missourissa miehet vierailevat historiallisella kotitilalla etsiäkseen isoisän kadonnutta sisällissodan univormua.
01.00 American Pickers
Miehet palauttavat sankaritekona puolivuosisataa kateissa olleen merivoimien esineen sen oikeaan kotiin eli Washington DC:hen.
02.00 Pawn Stars
On aika pelata! Donkey Kong -säästöpossu 1980-luvun alusta kierii puotiin. Saako myyjä ylimääräistä kolikkoa taskuun, vai vilkkuuko pian silmissä ”game over”?
02.30 Pawn Stars
Panttilainaamon väen on aika laskelmoida, kun puotiin tarjotaan Albert Einstein käsinkirjoittamia kalkulaatioita. Chumlee yrittää todistaa älynlahjansa ja maksaa sievoisen summan vanhan polttimoiden testaukseen käytetyn laitteen korjauksesta.
02.55 Forged In Fire
Sepät joutuvat paineen alle, kun heitä pyydetään luomaan skotlantilainen tikari. Kaksi seppää on tovereitaan terävämmässä kunnossa ja suuntaa finaalikierroksella kotiinsa luomaan saksalaista hilparia, joka on hurja keskiaikainen ase.
03.50 Pawn Stars
Charles Dickensin Joulutarinan ensipainokset tuovat yliluonnollista tunnelmaa panttilainaamoon. Rick tyrmistyy meteoriitista. Chumlee haluaa keilailemaan kavereiden kanssa, mutta tuleeko kaveerausillasta mitään?
04.20 Pawn Stars
Chumlee pääsee tekemään tuttavuutta kahden klassisen flipperin kanssa. Rick ottaa selvää toisen maailmansodan aikaisesta kirjekyyhkyn viestikapselista. Rick päättää aloittaa nyrkkeilyharrastuksen, mistä tulee tietysti sanomista.
04.45 Patton 360
Pattonin salamasota on niin tehokasta, ettei armeijan huolto pysy perässä. Sen vallatessa avainkaupunki Nancyn, Hitler käynnistää suuren vastahyökkäyksen.
05.35 Storage Wars
Kenny alkaa nähdä näkyjä Riversiden historian kuumimpana päivänä. Ivy auttaa Maryä. Shana ja Edwine löytävät oman paratiisinsa.
05.55 Storage Wars
Brandin ja Jarrodin kuriton puoli nousee esiin Victorvillessä. Ivy haalii itselleen varaston, joka ei kelpaa muille. Mary laittaa tulokkeen aisoihin.
06.20 Forged In Fire
Kaksi haastetta ja armottomat kokeet vuodattavat kyyneleitä ja särkevät teriä. Viimeisellä kierroksella kaksi finalistia uurastaa kolmiteräisen afrikkalaisen kpinga-heittoveitsen parissa.
07.05 American Pickers
Mike innostuu New Yorkin lähialueelta löytyvästä kolikkokäyttöisestä elefantista sekä valtavasta määrästä huippulaatuisia mallinukkeja.
07.50 Pawn Stars
Suosittu sarja johtaa katsojat perheen pyörittämään panttilainaamoon Las Vegasissa, jossa kolmen sukupolven verran Harrisonin perheen miehiä häärii yhteisessä yrityksessä: isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey.
08.35 Storage Wars
Kenny alkaa nähdä näkyjä Riversiden historian kuumimpana päivänä. Ivy auttaa Maryä. Shana ja Edwine löytävät oman paratiisinsa.
09.00 Forged in Fire
Armeijateemaisessa erikoisjaksossa neljä veteraania takovat taisteluveitsen niin sanotusta ”tsekkiläisestä siilistä”. Finaaliin päässyt kaksikko palaa kotiin luomaan rekonstruktion laivaston M1917-hukarista.
09.45 Pawn Stars
Tunnelma panttilainaamossa käy surrealistiseksi, kun jengi katsastaa Salvador Dalin maalausta. Onko omalaatuinen taideteos liiankin outo liikkeeseen?
10.10 Ancient Aliens
Elokuussa 2014 kansainvälisen avaruusaseman kosmonautit löysivät ikkunoista jotain hyvin outoa – elävää meriplanktonia. Jos merenelävät pärjäävät avaruudessa, pärjäävätkö avaruusolennot myös meressä?
11.00 Patton 360
Pattonin salamasota on niin tehokasta, ettei armeijan huolto pysy perässä. Sen vallatessa avainkaupunki Nancyn, Hitler käynnistää suuren vastahyökkäyksen.
11.55 Forged in Fire
Neljä aseseppää saa tehtäväkseen takoa damaskiterän käyttämällä teräsvillaa ja 1095-jauhetta. Ja jottei tehtävä olisi liian helppo, heidän on tehtävä terään kärkikoukku.
12.55 Pawn Stars
Morsekoodinlukulaite toisesta maailmansodasta saapuu puotiin. Asiakas tuo panttilainaamoon silloisen ulkoministerin ja tulevan presidentin John Quincy Adamsin kirjoittaman kirjeen. Corey tahtoo ottaa vastuulleen puljun vuosittaiset grillijuhlat.
13.25 Pawn Stars
Rick kehystää Ansel Adamsin signeeratun vedoksen valokuvasta ”Monolith, The Face of Half Dome”. Rick näkee jo seteleitä, kun yhden sentin kolikko vuodelta 1791 saapuu puotiin. Myöhemmin Corey huomaa Rickin olevan tavaroidensa kimpussa.
13.50 Pawn Stars
Chum löytää rytmin LA:ssa, kun hän tutkii tunnettua rekvisiittaa elokuvasta Austin Powers. Kaupalla sisään marssii roomalainen muinaisjäänne. Rick yrittää saada aikaan superkaupat Amerikan yhden ensimmäisen sankarin signeeratusta luonnoksesta.
14.50 American Pickers
Kaverit tapaavat tiedemiehen, joka hallitsee salaman voimat. Tyyppi myös hypnotisoi Frankin.
15.45 Storage Wars
Rene nappaa Rancho Palos Verdesin varastot. Mary joutuu tahmaiseen tilanteeseen. Justin näyttää, että hän osaa tehdä isoja voittoja pienellä sijoituksella.
16.15 Storage Wars
Emily joutuu miesseuraan Paramountissa. Justin pyytää Ivylta neuvoa Cadillac-varaosiensa kanssa. Kenny katuu puheitaan.
16.45 Storage Wars
Ivy tekee aikamoisen löydön Adelantossa. Brandi ja Jarrod koettelevat onnistuneesti onneaan. Maryn kassakone alkaa laulaa.
17.15 Storage Wars
Kenny muistelee menneitä Orangessa. Brandi ja Jarrod törmäävät työkaluihin. Darrell löytää lapsenlapsensa kanssa jotain karmivaa.
17.40 Storage Wars
Ostajat suorastaan sekoavat West Covinassa. Kenny metsästää puumia, mutta löytääkin puhujapöntön. Ivy näyttää leideille, että vaatteet tekevät naisen.
18.10 Forged In Fire
Kisa kerää kierroksia, kun asesepät saavat tehtäväkseen muovata ruostuneesta vuoden 1971 Mercury Cougarista armeijan yatagan-eliittiaseen.
19.10 Patton 360
Kun täydellinen voitto Falaisen motissa jäi saavuttamatta, Patton suuntaa vapauttamaan Pariisia, mutta jälleen kunnia viedään häneltä, kun Vapaan Ranskan joukot pääsevät kaupunkiin ensin.
20.05 Lost Gold of World War II
Ryhmä laukaisee luolassa mahdollisen vesiansan, joten kaivaminen on lopetettava. Martin Flagg uskoo, että Story Rock on merkki vesiputouksen takana olevasta tunnelista. Ryhmä tuo merijalkaväen sukeltajan tutkimaan vesialtaita ja etsimään suuaukkoa.
21.05 Storage Wars
Darrell onnistuu hankkimaan porttikiellon yhteen huutokauppaan, ja Ivy voittaa kilpailijat hienolla koneella. Barry taas ryhtyy peitetehtävään, mutta onnistuuko huijaus?
21.35 Storage Wars
Darrell yrittää esittää mukavaa heppua, ja pieleen menee. Rene ja Casey ostavat täydellisen varaston kauppaansa, ja Barry kuvittelee iskeneensä kultasuoneen mutta onko hän oikeassa?
22.00 Forged In Fire
Neljä aseseppää tekee romuraudasta oman mestariteoksensa käyttäen vain käsikäyttöistä hiiliahjoa. Kaksi heistä jatkaa finaaliin, jossa on viisi päivää aikaa valmistaa dajakkien pandat-sotamiekka.
23.00 Patton 360
Pattonin salamasota on niin tehokasta, ettei armeijan huolto pysy perässä. Sen vallatessa avainkaupunki Nancyn, Hitler käynnistää suuren vastahyökkäyksen.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password