Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 11.07.2019

00.00 Pawn Stars
Prameat oven kahvat yhdestä Las Vegasin ensimmäisistä kasinoista antavat Rickille voittajaolon. Bonnien ja Clyden jengin jäsenen käsin kirjoitetut muistelmat ovat rikollisen ainutlaatuiset. Onko hintapyyntö epäilyttävän alhainen vai maantievarkautta? Episode 31 season 19.
00.30 Pawn Stars
Pawn Stars syöksyy toimeen, kun tarjolla on toisen maailmansodan laskuvarjohyppääjien käyttämä taittuva pyörä. Pääsevätkö he turvallisesti jaloilleen vai laskeutuvatko suohon? Antiikkikello saa Coreyn tikittämään. Kilahtaako tiskiin kunnon tarjous? Episode 32 season 19.
00.55 Forged In Fire
Kun ahjolle tuodaan tykki, joutuvat asesepät käyttämään sen osia tehdäkseen nimikkoteränsä. Sen jälkeen jäljellä olevat sepät joutuvat luomaan viimeisessä erässä pohjoisafrikkalaisen Kabyle Flyssan. Episode 2 season 5.
01.50 Pawn Stars
Hittisarjassa tutustutaan perheomisteiseen panttilainaamoon Las Vegasissa. Harrisonin perheen miehet pyörittävät puotia kolmen sukupolven voimalla: mukana ovat isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey. Episode 14 season 9.
02.20 Storage Wars
Darrell Sheets ilmestyy maisemiin tehtyään parhaat kaupat Storage Warsin historiassa. Mark Balelolla on mittojen mukaan tehty miesten laukku, joka on täynnä rahaa, ja Barry päräyttää moottorit käyntiin Episode 7 season 4.
02.45 Forged in Fire
Aseseppien on tehtävä nimikkoteränsä porien osista ja kappaleesta pehmeää terästä. Vain kaksi seppää selviää kokeesta. Heidät lähetetään takaisin kotiin takomaan versionsa kauniista, mutta vaarallisesta kelewang-miekasta. Episode 3 season 5.
03.35 Pawn Stars
Ilmassa on elokuvajuhlan tuntua, kun Rick lähtee Los Angelesiin haalimaan tavaraa puotiin. Luvassa on muun muassa maailman suurin kokoelma Jali ja suklaatehdas -aiheista tavaraa. Episode 3 season 19.
04.20 American Pickers
Kaverit laittavat tonnikaupalla rahaa likoon neuvotteluissa kovan kauppamiehen kanssa. Jaksossa tavataan myös Hubba, lahjakas rockabilly-pastori. Episode 2 season 12.
05.05 Ancient Aliens
Paljastavatko Sardinian rauniot jotain menneisyydestä maan ulkopuolella? Marty Lagina ja Giorgio A. Tsoukalos tutkivat patsaita, pyramideja ja isoja rakennelmia, jotka yksi muinaisen maailman salaperäisimmistä kulttuureista on jättänyt jälkeensä. Episode 1 season 11.
05.50 Pawn Stars
Peli-into kuohuu panttilainaamossa, kun baseball-legenda Honus Wagnerin nimmari ilmestyy puotiin. Tekevätkö Corey ja Chumlee kunnarin, vai lentääkö nimmari pois pelistä? Episode 6 season 15.
06.15 Pawn Stars
Legendaarinen vuoden 1967 Shelby GT350 kurvaa panttilainaamoon. Corey ja Chumlee harkitsevat hankkivansa yhden ensimmäisistä pelikonsoleista, Magnavox Odyssey 200:n. Chumlee haluaa testata puodin uutta jätskikonetta. Episode 7 season 15.
06.35 Pawn Stars
Eräs myyjä väittää omistavansa ydinaseen ulkokuoren. Corey innostuu, kun puotiin saapuu Bob Wills' Texas Cowboys -yhtyeen mandoliini. Chumlee yrittää keksiä, missä on Rickiä parempi. Episode 8 season 15.
07.00 Forged In Fire
Kilpailijoiden täytyy takoa vanhoista miekoista viikinkien seax. Viimeisessä haasteessa jatkoon päässyt kaksikko matkustaa kotiin valmistamaan viikinkien tappavat sotakirveet. Episode 23 season 4.
07.45 Pawn Stars
Panttilainaamossa kruisaillaan, kun Rick ja Corey tarkastavat jättimäisen Dukes of Hazzard -lelukokoelman. Nappaavatko pojat matkaansa hyvän diilin, vai onko edessä rengasrikko? Episode 14 season 14.
08.10 Ancient Aliens
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa väittävät joutuneensa avaruusolioiden sieppaamiksi. Ovatko nämä uskomattomat kertomukset jonkinlaisen joukkopsykoosin aiheuttama harha vai voisivatko ne olla totta? Episode 2 season 11.
09.00 American Pickers
Frank juhlistaa syntymäpäiviään—etsimällä aarteita. Kaverit toteuttavat myös erään naisen unelman ja kunnioittavat hänen edesmennyttä miestään. Episode 14 season 9.
09.55 Forged In Fire
Suositussa haastesarjassa USA:n parhaat asesepät kilpailevat keskenään luoden rekonstruktioita historian hienoimmista teräaseista asiantuntijapaneelin arvioitavaksi. Episode 10 season 4.
10.55 Pawn Stars
Panokset paukkuvat Pawn Stars -sarjassa, kun Colt Army Model 1860 saapuu puotiin. Rick iskee silmänsä viikinkiaikaiseen kolikkoon. Chum yrittää vihjaista Rickille palkankorotuksesta, mutta jäävätkö vihjeet huomaamatta? Episode 10 season 15.
11.25 Pawn Stars
Panttilainaamossa rokataan, kun sinne saapuu maalattu makuuhuoneen ovi The Doors -yhtyeen Jim Morrisonin lapsuudenkodista. Chumlee tutkailee Zelda-lautapeliä vuodelta 1988. Episode 11 season 15.
11.50 Pawn Stars
Liity klubiin, kun Pawn Starsissa tutustutaan kokoelmaan Playboy Club -esineistöä. Corey ja Chum arvioivat kahta vanhaa Murray-moottoripyörää, joista toinen on täysin käyttämätön. Episode 12 season 15.
12.20 Pawn Stars
Nostetaan malja panttilainaamon porukan kanssa, kun Rick bongaa alkuperäisen pontikkapannun. Corey ja Chumlee ihastuvat nimmareilla varustettuihin julkkispostikortteihin 1940- ja 50-luvuilta. Episode 13 season 15.
12.50 American Pickers
Mike ja Frank löytävät klassisen vuoden -33 Fordin, joka on ollut hylättynä niin kauan, että sen ympärille on kasvanut puu. Mikään ei estä tyyppejä pelastamasta harvinaista kärryä. Episode 3 season 12.
13.45 Storage Wars
Darrell yrittää päihittää kilpailijansa, kun Jarrod ja Brandi palaavat vuokravarastohommiin. Riittävätkö pienet voitot pariskunnalle, jonka talousasiat ovat kuralla? Episode 9 season 6.
14.15 Storage Wars
Reneä koulitaan päihittämään kilpailijat, ja Ivy oppii uuden läksyn vuokravarastojen ostamisesta. Lisäksi Darrell yrittää uutta lähestymistapaa mutta päätyykin tuhlaamaan enemmän rahaa kuin koskaan. Episode 10 season 6.
14.45 Storage Wars
Darrellin varasto on vain kivenheiton päässä huutokauppapaikasta, joten hän ja Brandon päättävät käydä tositoimiin. Samalla Ivy ja Rene lyöttäytyvät yhteen parivaljakon vastavoimaksi. Episode 11 season 6.
15.15 Storage Wars
Rene ja Casey tekevät vaikutuksen lava-autojensa määrällä, mutta saadaanko autot täyteen vai palaako pari kotiin tyhjin menopelein? Episode 12 season 6.
15.40 Storage Wars
Rene toivoo, että salama iskisi kahdesti Fontanassa. Onko taikauskosta haittaa vai hyötyä? Ivy luottaa tuntemuksiinsa ja pääseekin niskan päälle, mutta Jarrod ja Brandivetävät lopulta pisimmän korren. Episode 13 season 6.
16.10 Forged in Fire
Aseseppien on tehtävä damaskisterästä ruuveista ja muttereista. Haasteen yllätykset voivat osoittautua ylitsepääsemättömiksi. Kuka kilpailijoista raivaa tiensä huipulle ja julistetaan tulessa taotuksi mestariksi? Episode 4 season 5.
17.10 Forged In Fire
Asesepät keräävät terästä vanhoista maataloustyökaluista ja takovat siitä hiilikäyttöisessä ahjossa omat luomuksensa. Vain kaksi aseseppää pääsee jatkoon. Heidät lähetetään kotiahjoihinsa takomaan komea ja tappava schiavona-miekka Episode 26 season 4.
18.05 Pawn Stars
Rick ja Chumlee lähtevät Floridaan tutustumaan huippuvarusteltuun vuoden 1964 Rybovich-huvipurteen. Rick käy samalla ystävänsä Lisan luona, jolla on myös panttilainaamo. Visiitti saattaa johtaa liiketoiminnan laajentamiseen... Episode 4 season 19.
18.35 Pawn Stars
Alkaako Rickin pää paisua, kun yllättävä asiantuntija perehtyy Ronald McDonald -ilmapallolaitteeseen? Chum yrittää tehdä kaupat antiikkisesta RCA-mustepullosta. Corey haaveilee vanhasta keihäästä. Episode 2 season 19.
19.05 The Curse of Oak Island
Uusia todisteita löytyy Smith's Covesta. Niiden avulla ryhmä pääsee pidemmälle oudon u:n muotoisen rakennelman tarkoitusperien tulkitsemisessa. Aikaisemmin löytynyt muodostelma voi johtaa heidät saaren salaperäisiin legendaarisiin tulvatunneleihin. Episode 9 season 6.
20.00 Forged In Fire
Neljä aseseppää joutuu testaamaan taitojaan, kun heitä pyydetään valmistamaan teriä ketjusta ja hammasrattaasta saatavasta metallista. Vain kaksi pääsee viimeiselle kierrokselle, jolla heillä on viisi päivää aikaa luoda ikoninen Karabela-sapeli. Episode 3 season 5.
21.00 Pawn Stars
Ostaako vanhoihin autoihin heikkona oleva Vanhus vuoden 1918 Buick Touring Carin? Puotiin tarjotaan myös tekaistuja kirjoja, joiden sisällä salakuljetettiin aseita Saksasta 2. maailmansodan jälkeen. Episode 15 season 9.
21.30 Storage Wars
Barry tuo kitschin kuninkaan Charles Phoenixin seuraamaan huutokauppaa. Darrell saa huomata, ettei kotikenttäetua ole olemassakaan. Episode 8 season 4.
22.00 Forged in Fire: Knife or Death
Asesepät sekä kamppailulajien ja teräaseiden asiantuntijat kohtaavat kilpailussa, jossa sekä heitä että heidän aseitaan koetellaan kaikilla mahdollisilla tavoilla, äärirajoille asti. Episode 3 season 1.
23.00 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Osasivatko esivanhempamme tuhansia vuosia ennen modernia ihmistä luoda energiaa? Giorgio Tsoukalos esittää teorian, jonka mukaan useimmat kuuluisat rauniot voivat olla unohtuneita energialähteitä, joilla on yhteys avaruuteen. Episode 4 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password