Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 12.06.2019

00.00 Pawn Stars
Panttilainaamo iskee silmänsä John F. Kennedyn omistamaan savukerasiaan. Onko Valkoisen talon aarteen suhteen luvassa lämmintä kipinöintiä vai pääseekö tuli irti? Episode 9 season 11.
00.30 Pawn Stars
Panttilainaamon väki saa svengiä lanteisiinsa, kun "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Bandin" vaihtoehtoinen kansikuva saapuu puotiin. Saako Beatlesien legendaarinen albumi kaverit musiikin hurmokseen? Episode 10 season 11.
00.55 Forged in Fire
Sepillä on kova koe edessä, kun heidän on taottava ikoninen KA-BAR-armeijaterä käyttämällä vain pieniä kuutioita W-1-terästä. Terien valmistus on vain puolet haasteesta. Tuomarit testaavat terät kahden todella kovan kokeen avulla. Episode 5 season 5.
01.50 Pawn Stars
Panttilainaamo tekee tarjouksen NFL:n ensimmäisen mestaruusottelun alkuperäisestä ohjelmasta. Dollarin kuvat alkavat vilkkua Rickin silmissä, kun hän näkee setelinipun, johon on asennettu väripanos. Episode 1 season 9.
02.20 Storage Wars
Vegasin naiset saapuvat Orangeen vanhanajan tyylillä, mutta se ei ole kaikkien mieleen. Casey saa napattua sisulla hyvän yksikön. Darrell koettaa myydä tavaransa Emilylle, mutta tyytyy kohtuullisen varastoon. Episode 6 season 12.
02.45 Forged In Fire
Sepillä on valittavinaan useita eri teräslaatuja, joista heidän täytyy tehdä ensin damaskiterästä, ja siitä vielä tikari. Kuka gladiaattoreistamme kruunataan aseseppien mestariksi ja vie kotiinsa 10 000 dollarin palkinnon? Episode 3 season 4.
03.35 Pawn Stars
Panttilainaamossa matkustellaan ajassa, kun Rick katsastaa kunnostetun 60-luvun Volkswagen Samban. Saako harvinainen 23 ikkunan bussi Rickin innostumaan? Episode 7 season 13.
03.55 Pawn Stars
Kokoelma viikinkiesineitä saapuu panttilainaamoon. Löytääkö Rick aarteen vai joutuuko hän hakoteille? Episode 8 season 13.
04.20 American Pickers
Kaverit etsivät tavarakasasta jotain hyvin tiettyä, jonka pitää löytyä ennen illantuloa. Mike törmää ullakolla johonkin elävään. Episode 19 season 11.
05.05 American Pickers
Miehet suuntaavat pelastustehtävän vuoksi Minnesotaan, kun karnevaaliyrityksen jäänteet pitää pelastaa luontoäidiltä. Episode 10 season 14.
05.50 Pawn Stars
Panttilainaamon tähdet tutkailevat vuoden 1968 Ford Mustang GT fastbackia, joka on samanlainen kuin elokuvassa Bullitt. Sitten liikkeeseen tuodaan vuoden 1858 Smith & Wesson -ase. Episode 2 season 10.
06.15 Pawn Stars
Panttilainaamon porukka innostuu, kun puotiin tuodaan pahamaineisen lentokonekaapparin D. B. Cooperin 20 dollarin seteli. Myöhemmin liikkeeseen astelee mies, jolla on sisällissodan aikainen miekka. Episode 3 season 10.
06.35 Pawn Stars
Rick innostuu saadessaan käsiinsä harvinaisen kirjan, jossa on baseball-legenda "Shoeless" Joe Jacksonin omistuskirjoitus. Kauppaan tuodaan myös sisällissodan aikainen Navy-revolveri. Episode 4 season 10.
07.00 Forged In Fire
Neljä aseseppää ottaa mittaa toisistaan uudessa haastessa, jossa heidän täytyy takoa miekka vanhan golfmailan teräksestä. Finaalikierroksen kaksikko joutuu puolestaan takomaan kaksi ikonista kaksiteräistä asetta. Episode 2 season 4.
07.45 Pawn Stars
Taistelumieliala on korkealla, kun Corey katsastaa sisällissodan aikaisen Tiffany & Co:n valmistaman miekan. Voittaako Corey uniikin aseen vai joutuuko hän vetäytymään? Episode 17 season 13.
08.10 American Pickers
Minnesotassa, keskellä lumimyrskyä Mike ja Frank uhmaavat pakkasta nähdäkseen pari harvinaista kuorma-autoa farmari Jimin valikoimasta. Episode 11 season 14.
09.00 American Pickers
Kaverit pääsevät ensimmäisenä tonkimaan huikeaa pohjoiscarolinalaista kokoelmaa, joka on täynnä outoja ja ihastuttavia sirkus- ja tivoliesineitä. Episode 20 season 11.
09.55 The Curse of Oak Island
Ryhmälle avautuu uusi yllättävä teoria, joka voi yhdistää Oak Islandin aarteen kansakunnan syntyyn. Hetki koettelee retkikuntaa, kun miesten on tehtävä kova päätös siitä, lopettavatko he vai jatkavatko he. Episode 22 season 6.
10.55 Pawn Stars
Puotiin tuodaan baseball-matkamuistoja. Rick ja Chumlee innostuvat poliisin Identi-Kitistä, jonka avulla piirretään epäillyn kuva todistajien kuvauksen mukaan. Episode 6 season 10.
11.25 Pawn Stars
Panttilainaamon porukka yllättää Chumleen antamalla hänelle tuunatun Harley Davidson FXR:n 30-vuotislahjaksi. Lähteekö Chumlee mukaan Sturgisin moottoripyöräralliin, vai eikö hän kykene järkytykseltään? Episode 7 season 10.
11.50 Pawn Stars
Panttilainaamon porukka suuntaa jokavuotiseen Sturgisin moottoripyöräralliin. Pystyykö Rick rentoutumaan ja nauttimaan reissusta, vai metsästääkö hän matkallakin hyviä kauppoja? Episode 8 season 10.
12.20 Pawn Stars
Panttilainaamoon tuodaan sormus, joka on ilmeisesti kuulunut katoliselle kardinaalille. Näkeekö Rick silmissään katedraalin kokoiset voitot, vai menettääkö hän uskonsa esineen arvoon? Episode 9 season 10.
12.50 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Ulkoavaruuden olentoihin perehtyneet asiantuntijat tutkivat, voiko uskonnollinen pyhäinjäännös olla avaruusolioiden artefakti. Episode 7 season 1.
13.45 Storage Wars
Darrell käy Ivyn takapihalla muistuttamassa, kuka on varastohuutokauppojen kuningas. Pystyykö Ivy vastaamaan haasteeseen? Episode 14 season 6.
14.15 Storage Wars
Ivy metsästää laatukamaa Moreno Valleyssä. Jarrod kertoo Brandille alter egostaan Max Profitista. Darrell osallistuu huutokauppaan yksin. Miten käy uhkapelurin ilman apua? Episode 15 season 6.
14.45 Storage Wars
Casey yrittää hillitä tuhlari-Renetä. Darrell ja Brandon luottavat vaistoihinsa. Ivy yrittää vakoilla Jarrodia ja Brandiä, mutta onko lopputulos jotain pelottavaa? Episode 16 season 6.
15.15 Storage Wars
Ivy etsii innoissaan laadukkaita varastoja. Rene ja Casey riitelevät tavoitteistaan. Jarrod ja Brandi ajautuvat karvojen keskelle. Episode 17 season 6.
15.40 Storage Wars
Darrell ja Brandon etsivät kiivaasti myytävää nettisivuilleen. Uupunut Ivy toimii automaattivaihteella. Rene pukeutuu voittoa varten. Episode 18 season 6.
16.10 Forged in Fire
Neljä aseseppää pistetään tulikokeeseen, kun heidän on taottava monikäyttöinen ase vanhoista työkaluista. Sen jälkeen terät, joilla voi leikata, vääntää ja hakata laitetaan kovaan testiin. Episode 6 season 5.
17.10 Forged In Fire
Suositussa kilpailuohjelmassa USA:n parhaat asesepät kilpailevat keskenään ja takovat replikoita historiallisista ja ikonisista aseista, jotka asiantuntijoiden paneeli sitten arvioi. Episode 5 season 4.
18.05 Lost Gold of World War II
Ryhmä koettaa todistaa, että kiviesiintymän takana on tunneli, joka vie vuoreen johtavalle salaiselle takaovelle. Ryhmä taistelee myrskyä ja mahdollisesti natsien valamaa betonia vastaan ja löytää todisteet tyhjästä tilasta 12 metrin syvyydessä. Episode 6 season 1.
19.05 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Ulkoavaruuden olentoihin perehtyneet asiantuntijat tutkivat, voiko uskonnollinen pyhäinjäännös olla avaruusolioiden artefakti. Episode 7 season 1.
20.00 Forged In Fire
Neljä miestä saapuu haasteeseen ja saa kieron tehtävän: heidän täytyy takoa terät jättimäisestä hissikaapelista. Ketkä asesepistä putoavat kyydistä kahden haasteen ja julmien koettelemusten jälkeen? Episode 4 season 4.
21.00 Pawn Stars
Rick löytää varastosta rikkinäisiä tavaroita ja yrittää selvittää syyllisen vartiointikameran avulla. Episode 2 season 9.
21.30 Storage Wars
Stantonissa Ivy kuvittelee olevansa koomikko, mutta varastosta löytyvät vempaimet eivät ole vitsinaihe. Brandi ja Jarrod varmistavat, etteivät varastotavarat jää homehtumaan. Kenny pääsee tapaamaan kulttistatuksen saanutta tv-juontajaa. Episode 7 season 12.
22.00 Ancient Aliens: The Ultimate Evidence
Miksi ihmiset eroavat niin paljon Maan muista lajeista? Kehityimmekö apinoista vai onko älykkyytemme tulosta kosketuksesta ulkoavaruuden lähteeseen? Episode 8 season 1.
23.00 Lost Gold of World War II
Ryhmä koettaa todistaa, että kiviesiintymän takana on tunneli, joka vie vuoreen johtavalle salaiselle takaovelle. Ryhmä taistelee myrskyä ja mahdollisesti natsien valamaa betonia vastaan ja löytää todisteet tyhjästä tilasta 12 metrin syvyydessä. Episode 6 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password