Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 History 10.02.2019

00.00 Forged in Fire
Sepillä on kova koe edessä, kun heidän on taottava ikoninen KA-BAR-armeijaterä käyttämällä vain pieniä kuutioita W-1-terästä. Terien valmistus on vain puolet haasteesta. Tuomarit testaavat terät kahden todella kovan kokeen avulla. Episode 5 season 5.
00.55 Forged In Fire
Neljän asesepän täytyy tehdä tavallisesta ruohonleikkurista jokin bravuuriluomuksistaan. Kaksi heistä jatkaa finaaliin, jossa tehtävänä on valmistaa tabar, tappavan vaarallinen taistelukirves Etelä-Aasiasta. Episode 9 season 2.
01.50 Mystery Pickers
Blue tapaa perheen, jonka löytämä kuolinnaamio voi olla todiste kaivoksessa tapahtuneesta murhasta. Dale tapaa miehen, joka uskoo löytäneensä salaisen viestin muinaisegyptiläisestä pillerinpyörittäjäkivestä. Episode 5 season 1.
02.45 American Pickers
70-luvulla suljetun antiikkikaupan omistavat sisarukset ovat kovia hieromaan kauppaa. Mike ja Frank törmäävät myös historialliseen lentokoneeseen, jolla on huikea tarina. Episode 9 season 10.
03.35 Storage Wars Texas
Lesa pillastuu täysin etsiessään laatutaidetta ja -huonekaluja. Roy aikoo rikastua 1970-luvun huvipuistoesitteellä. Episode 4 season 1.
03.55 Storage Wars
Huutokaupan metsästäjät ovat Santa Anassa. Barry Weiss tekee kaupat, mutta Dave Hester epäröi. Brandi yrittää hillitä Jarrodia. Episode 19 season 3.
04.20 Storage Wars
Barry Weissin varastoaddiktio käy kalliiksi. Darrell ja Brandon ostavat oikean juhlavaraston, ja Dave kiusaa kaikkia muita. Episode 17 season 3.
04.45 Storage Wars
Darrellillä on kotoisa olo Kalifornian Westminsterissä. Jarrodin ja Brandin ostos johtaa järisyttäviin seuraamuksiin. Dave kommunikoi kuolleiden kanssa. Episode 18 season 3.
05.05 Storage Wars
Darrellin poika Brandon kokeilee onneaan ohjaimissa. Dave Hesteriä lykästää suurostossa. Miten käy Barry Weissin ostaman varaston kanssa? Episode 15 season 3.
05.30 Storage Wars
Darrell ja Brandon saattavat hyötyä vanhasta löydöstä San Bernardinossa. Barry Weissilla on tuomisia mukanaan. Dave Hester kerää tuottoa. Jarrod ja Brandi palaavat kotiin asenteen kera. Episode 16 season 3.
05.50 Storage Wars
Barry Weissin varastoaddiktio käy kalliiksi. Darrell ja Brandon ostavat oikean juhlavaraston, ja Dave kiusaa kaikkia muita. Episode 17 season 3.
06.15 Truck Night in America
Viisi kuljettajaa pistää henkilökohtaiset autonsa testiin. Ensimmäinen haaste loukkaa muutakin kuin kuljettajan ylpeyttä, sillä yksi autoista katkeaa kahtia. Episode 7 season 1.
07.00 Pawn Stars
Kahden ensimmäisen Super Bowl -turnauksen riipukset saapuvat puotiin. Rick ja Corey tutkivat igorot-kansan miekkoja, ja Vanhukselle tulvii syntymäpäivälahjoja - mutta saako hän sen yhden lahjan, jota todella haluaa? Episode 14 season 13.
07.25 Pawn Stars
Howard Hughesin signeeraama valokuva saapuu puotiin. Rickin tähtäimessä on Marlin-kivääri. Rickin ostettua vanhan pienoismallijunan Chumlee päättää leikkiä konduktööriä. Episode 15 season 13.
07.45 Pawn Stars
Kaikki on pelissä, kun panttilainaamoon saapuu puolalainen, mahdollisesti Valkoisen Kotkan ritarikunnan kunniamerkki. Asiantuntija-apuun ei ole aikaa, ja Rickin on päätettävä elääkö riskillä. Episode 16 season 13.
08.10 Pawn Stars
Taistelumieliala on korkealla, kun Corey katsastaa sisällissodan aikaisen Tiffany & Co:n valmistaman miekan. Voittaako Corey uniikin aseen vai joutuuko hän vetäytymään? Episode 17 season 13.
08.35 Pawn Stars
Yhdysvaltain kansallisen golf-järjestön virallinen ohjekirja vuodelta 1934 saapuu puotiin. Rickin sielussa soi, kun hän katsastaa Steven Tylerille kuuluneet urut. Chumlee nappaa golfmailan käteensä lyötyään vetoa Coreyn kanssa. Episode 18 season 13.
09.00 Ancient Top 10
Maailman suurimmat monumentit eivät ole vain vaurauden esittelyä, vaan myös mahdin. Stonehengen salaisuuksista Karnakin mykistävään temppeliin, mikä arkeologisista löydöistä kruunataan muinaismaailman mahtavimmaksi monumentiksi? Episode 9 season 1.
09.55 Forged In Fire
Neljä aseseppää huomaa yksityiskohtien tärkeyden, kun heidän on yhdistettävä useampaa terästä eurooppalaisen damaskitikarin valmistuksessa. Vain kaksi pääsee viimeiselle kierrokselle, jossa heillä on viisi päivää aikaa luoda pelottava Zande-keihäs. Episode 4 season 5.
10.55 Forged In Fire: Knife or Death
Onko roomalainen gladius todella maineensa veroinen maailman valloittaneena miekkana? Vai niittääkö muokattu bolo-veitsi kilpailijan maan tasalle? Kaksi kilpailijaa ottaa toisistaan mittaa saadakseen mestarin tittelin. Episode 1 season 2.
11.50 Ice Road Truckers
Lisa Kelly pyrkii ensimmäisenä naisena pääsemään parhaiden raskaiden kuljetusten kuljettajien joukkoon. Tim Freemanilla on arkisempi tavoite: selviytyminen. Hän haluaa päästä ensimmäisen kautensa loppuun ehjin nahoin ja kuorma-auto yhtenä kappaleena. Episode 6 season 3.
12.50 The Curse of Oak Island
Lisätutkimukset vihjaavat, että Garyn viimeisin löytö on vanhin saarella tehty löytö. Rick kokee hirveän menetyksen. Episode 4 season 6.
13.45 American Pickers
Frank hyppii ilosta, sillä hän ja Mike valitsevat äskettäin suljetun lelumuseon, joka on valmis myymään aarrekokoelmansa. Episode 6 season 13.
14.45 Ancient Aliens
Humanoidirobotit ovat kehittymässä kiivaaseen tahtiin tasolle, josta uneksittiin vain scifi-utopioissa. Mutta onko pakkomielteinen ihmiskopioiden rakentelu reitti ihmiskunnan tulevaisuuteen - vai menneisyyteen? Episode 1 season 8.
15.40 Forged In Fire
Neljä aseseppää saa tehtäväkseen takoa Kukrin, jonka poikkeuksellinen geometria tuottaa päänvaivaa. Kahden epäonnekkaan karsintakierroksen jälkeen kaksi seppää jatkaa finaaliin, jossa tehtävänä on luoda epätavallinen afrikkalainen Akrafena-miekka. Episode 6 season 4.
16.40 Ancient Aliens
Voivatko autiomaan lattialle kaiverretut valtavat muinaispiirrokset olla avaruusolentojen koodia? Episode 5 season 11.
17.35 Forged In Fire
Kisa kerää kierroksia, kun asesepät saavat tehtäväkseen muovata ruostuneesta vuoden 1971 Mercury Cougarista armeijan yatagan-eliittiaseen. Episode 9 season 4.
18.35 Pawn Stars
Rick löytää varastosta rikkinäisiä tavaroita ja yrittää selvittää syyllisen vartiointikameran avulla. Episode 2 season 9.
19.05 Pawn Stars
Legendaarinen vuoden 1967 Shelby GT350 kurvaa panttilainaamoon. Corey ja Chumlee harkitsevat hankkivansa yhden ensimmäisistä pelikonsoleista, Magnavox Odyssey 200:n. Chumlee haluaa testata puodin uutta jätskikonetta. Episode 7 season 15.
19.35 Pawn Stars
Eräs myyjä väittää omistavansa ydinaseen ulkokuoren. Corey innostuu, kun puotiin saapuu Bob Wills' Texas Cowboys -yhtyeen mandoliini. Chumlee yrittää keksiä, missä on Rickiä parempi. Episode 8 season 15.
20.00 Pawn Stars
Puotiin kiikutetaan käsinpiirrettyjä karttoja Normandian maihinnoususta. Onnistuuko Corey sinnittelemään tarjousten tulituksessa vai pitääkö nostaa valkoinen lippu salkoon? Episode 16 season 14.
20.30 Pawn Stars
Chumlee saa käsiinsä kultaisen videopelikotelon, joka on peräisin vuoden 1990 Nintendo World Championships -kilpailusta. Sitä pidetään videopelikeräilykohteiden Graalin maljana. Paneeko Chumlee tarpeeksi rahaa peliin saadakseen esineen puotiin? Episode 1 season 11.
21.00 Storage Wars Texas
Bubba jää yksin, kun ostajat lähtevät Teksasin Cedar Hilliin, tohtori Moe Prigoffin kotikaupunkiin. Mary yrittää estää Moeta ostamasta varastollista grillikastiketta. Victor on valmistautunut huolella. Episode 7 season 2.
21.30 Storage Wars Texas
Ricky Smith löytää arvokkaan kolikon, joka saattaa pelastaa maailman mayojen maailmanlopulta. Bubba ja Victor ajautuvat napit vastakkain. Mary ja Moe hierovat strategiaa. Episode 8 season 2.
22.00 Custer: The Final Mystery
Weibertin perhe seuraa alkuperäisten amerikkalaisten legendaa ja löytää Custerin aikaisen luodin tunnetulta taistelukentältä. Jos se on aito, se saattaa olla todiste vanhasta alkuperäisasukkaiden polusta, joka voisi johtaa heidät suoraan asekätkölle. Episode 3 season 1.
23.00 The Curse of Oak Island
Seismiset tutkimukset paljastavat, että paikalla on salaperäinen maanalainen kammio. Gary ja Jack tekevät mielenkiintoisen löydön, mikä voi tuoda ilmi uuden kytköksen temppeliritareihin. Episode 3 season 6.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password