Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney XD 14.08.2019

07.00 Marvel's Spider-Man
Peter perustaa yrityksen. Spidey taistelee Korppikotkaa vastaan. Episode 1 season 1.
07.25 Space Chickens In Space
Finley on pulassa, mutta hänen sisaruksensa ovat liian kiinni uusimmassa videopelissä auttaakseen. Episode 7 season 1.
07.35 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 19 season 1.
08.00 Finias ja Ferb
Pojat kutistavat itsensä kutistuskoneellaan, jotta mahtuisivat minne vain. Candace varastaa koneen näyttääkseen sen äidille, mutta kutistaa vahingossa itsensä, ja poikien on tultava apuun. Baljeet pyytää pojilta neuvoa tehdäkseen vaikutuksen lapsuuden tyttöystävään. He ehdottavat risteilyä. Episode 39 season 2.
08.25 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 94 season 2.
08.35 Finias ja Ferb
Baljeet ilmoittautuu geologian kurssille, mutta se onkin rocktähti-kurssi. Ferb ihailee Vanessaa ja auttaa hankkimaan erikoisainetta tämän isälle. Episode 40 season 2.
09.00 Big Hero 6 - TV-sarja
The Big Hero 6 tekee paluun hauskassa piirrosseikkailussa. Episode 23 season 1.
09.25 Mech-X4
Rehtori Grey asettaa ansan Ryanille, Harrisille ja Spyderille, kun nämä ovat leirimatkalla. MECH-X4 ja Mark ovat vaarassa. Episode 6 season 1.
09.50 Milo Murphyn laki
Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen. Episode 40 season 2.
10.15 Milo Murphyn laki
Milo kohtaa Murphyn lain aikaansaaman kosmisen myrskyn, kun Melissa, Zak, Can, Dak, Perry ja Doof raivaavat tiensä kansan läpi pelastaakseen ystävänsä. Episode 41 season 2.
10.40 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa maalta isoon kaupunkiin. Episode 10 season 1.
11.00 Big City Greens
Kun Bill hiipii ulos arvoituksellisen kassin kanssa, lapset piiloutuvat autoon nähdäkseen, minne hän menee. Cricket päättää ostaa valtavan lemmikkikäärmeen hetken mielijohteesta. Episode 22 season 1.
11.25 Kick Buttowski Lähiön Hurjapää
Clarence "Kick" Buttowski tähtää korkealle. Tämä lähiön hurjapää haluaa maailman parhaaksi stunttimieheksi ja mitkään esteet eivät hänta pysäytä tässä jännittävässä animaatiosarjassa. Episode 26 season 2.
11.50 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 24 season 1.
12.00 Gravity Falls
Lentolisko sieppaa Waddlesin, ja perhe lähtee pelastamaan sitä maahan, joka on jäänyt ajan vangiksi.(K1 J18) Episode 18 season 1.
12.25 Gravity Falls
Li'l Gideon jää toiseksi Grunkle Stanlle. Tämä käyttää mielikuvitusdemonia ja houkuttelee Dipperiä, Mabelia ja Soosia Stanin ajatuksiin saadakseen tietää, miten voisi ottaa Mystery Shackin haltuunsa. Episode 19 season 1.
12.50 Milo Murphy's Law
Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen. Episode 32 season 1.
13.05 Furiki Wheels
Chobado varastaa koulun äänenvaimentimen. Andreta nolottaa Moka-Mokan saamattomuus. (S1 Ep4) Episode 4 season 1.
13.30 Ducktales
Tupu lähtee leiskuvan Rosvo-Rudolfin kelkkaan. Episode 19 season 1.
13.55 Big Hero 6 - TV-sarja
Hiro pyrkii mukaan taistoon jopa ollessaan kipeä. Episode 8 season 1.
14.20 Lab Rats
Davenport ei onnistu korjaamaan Breen bionista sirua, joten Leo pyytää Douglasilta apua salaa. (S3 Ep10) Episode 56 season 3.
14.45 Lab Rats
Haileffa aiheuttaa Leolle painajaisia. Adam ja Chase pelottelevat häntä kyborgi-hailla, mutta hai riistäytyy hallinnasta ja koko jengi jää taloon loukkuun. (S3 Ep13) Episode 59 season 3.
15.10 Finias ja Ferb
Perhe viettää vuosittaista lomaansa isoisän luona Englannissa. Pojat kuulevat Mustan ritarin tarinan ja päättävät järjestää keskiaikaiset turnajaiset. Pojat rakentavat robotit, joiden nimet ovat Fineas ja Ferbots, mutta ne villiintyvät yhtäkkiä. (S1 Ep10) Episode 10 season 1.
15.35 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 21 season 1.
16.00 Marvel's Avengers: Black Panther's Quest
Mustan Pantterin ja Kostajien täytyy puolustaa New Yorkini kaupunkia hirviöiden hyökkäykseltä. Episode 105 season 5.
16.25 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 144 season 3.
16.35 Space Chickens In Space
Kun AIIA on johdossa, Finleyn täytyy keksiä keino auttaa kadetteja kokeen läpäisemisessä. / Kanat pilaavat Glarggin loman jättämällä hänet ja Finleyn vieraalle planeetalle. Episode 7 season 1.
17.00 Big City Greens
Seikkailu uima-altaalla. Tillyn vuohi koiranäyttelyssä. Episode 3 season 1.
17.25 Big Hero 6 - TV-sarja
Hiro päättää hankkia itselleen supervoimat. Valitettavasti uusi teknologia pettää ja aiheuttaa Hirolle ongelmia kotona ja koulussa. Episode 14 season 1.
17.50 Ducktales
Aku ei tiedä, että vampyyri on vanginnut hänen serkkunsa Hannu Hanhen. Episode 7 season 1.
18.15 Gamer's Guide To Pretty Much Everything
Kansainvälinen pelikomitea antaa jengillemme sijoituksen. Episode 23 season 2.
18.40 Finias ja Ferb
Pojat löytävät keskeneräisen aikakoneen ja tekevät sen valmiiksi. Tohtori Tollontyö suunnittelee salaisten agenttien muuttamista patsaiksi. Pojat ja Candace matkustavat ajassa esihistoriaan. Dinosaurukset ajavat Candacea takaa ja aikakone murskautuu, joten tytöt tulevat apuun. (S1 Ep7) Episode 7 season 1.
19.05 Finias ja Ferb
Esihistorian hämärissä luolapojat Finias ja Ferb keksivät ensin pyörän ja sitten ensimmäisen auton. Candace yrittää tietenkin käräyttää veljiään ja keksii vahingossa samalla tulen. Sillä välin tohtori Tollontyö kehittää alkukantaisen naattorin, jonka avulla hän pyrkii viemään asuinpaikan kehittyneemmiltä lajitovereiltaan. / 1500-luvun Kiinassa pahamaineinen rosvopäällikkö Tollokaani kaappaa hallitsijan tyttären, prinsessa Isabellan. Finias, Ferb, Buford ja Baljeet lähtevät etsimään nokkaeläinmestari Perryä Jyrkimmän Jyrkkyyden Jyrkkävuorelta pelastaakseen prinsessan. Episode 73 season 3.
19.29 Mech-X4
Tiimillä on ensimmäinen oikea taistelu uutta vihollistaan Traegeria vastaan. Tämä yllättää heidät uskomattomalla voimalla. Episode 24 season 2.
20.00 Finias ja Ferb Star Wars
Pitkä aika sitten kaukaisessa galaksissa... Finias ja Ferb ovat galaktisen vastarinnan keskellä ja eeppinen kamppailu, jossa hyvä taistelee pahaa vastaan saa veljekset kääntymään toisiaan vastaan Ferbin kääntyessä pimeälle puolelle. Samalla Candace seuraa heitä ja yrittää epätoivoisesti estää pojat pahentamasta asioita. Mutta hänen uskollisuutensa kyseenalaistetaan, kun Finias pelastaa hänet ja hän tajuaa, etteivät kaikki kapinalliset ole pahoja. Vain Perry tietää suuremmasta vaarasta, joka uhkaa universumia... ilkeä tiedemies nimeltä Darth Enshmirtz ja hänen luomansa mieltä kontrolloiva laite, jota hän aikoo käyttää taistellakseen kapinallisia vastaan.
20.50 K.C.Salainen agentti
K.C.:n uusi pari on koira! Episode 45 season 2.
21.15 K.C.Salainen agentti
K.C. on varma, että järjestössä on myyrä. Episode 46 season 2.
21.40 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 20 season 1.
22.05 Kick Buttowski Lähiön Hurjapää
Clarence "Kick" Buttowski tähtää korkealle. Tämä lähiön hurjapää haluaa maailman parhaaksi stunttimieheksi ja mitkään esteet eivät hänta pysäytä tässä jännittävässä animaatiosarjassa. Episode 12 season 1.
22.30 Big City Greens
Cricketin ja Tillyn kapinallinen äiti Nancy Green on juuri päässyt vankilasta ja asettautuu kaupunkiin asumaan. Episode 21 season 1.
22.55 Mikke Hiiri
Mikki ei pysty sanomaan ei kenellekään. Kaikki lainaavat häneltä tavaroita, kunnes hänellä ei ole mitään jäljellä! Mikki värvää Akun opettamaan, miten sanoa ei ja huomaa pian, ettei hän osaa enää sanoa kyllä! Episode 49 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password