Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney XD 11.07.2019

07.00 Marvel's Spider-Man
Hämiksen on pysäytettävä Mustan kissan varkaussarja. Episode 5 season 1.
07.25 Space Chickens In Space
Finley ja Ommm vaihtavat tehtäviä, mutta Finley tarvitsee apua. Episode 25 season 1.
07.35 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 11 season 1.
08.00 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 87 season 3.
08.25 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön Episode 177 season 4.
08.35 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 88 season 3.
09.00 Lab Rats: Rise of the Soldiers
Tsumit päättävät luoda kerättäviä muistoja itsestään, joita he voivat jakaa muiden Tsumien kanssa.
09.50 Milo Murphyn laki
Jengi ilmoittautuu vapaaehtoiseksi auttamaan Zackia maatilan tehtävissä, kun hän yrittää todistaa, ettei ole kaupunkilaispoika. Melissa heitetään yhteen aikamatkailuagentti Savannahin kanssa mentorointiohjelmassa. Episode 29 season 2.
10.15 Milo Murphyn laki
Doof tahtoo oppia tekemän hyvää ja seuraa Miloa päivän ajan tuhoisin seurauksin. Avaruusolennot yrittävät hakea nenäliinanäytteen sairaalta Milolta, mutta Diogee puuttuu peliin. Episode 30 season 2.
10.40 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa suurkaupunkiin. Pesukarhuhyökkäys! Episode 7 season 1.
11.00 Big City Greens
Cricket ja Glorian pomo, rouva Cho, haastavat heidät hakemaan yhden viimeisistä kahvisäkeistä. Kun Phoenix karkaa kotoa, Greenit lähtevät etsimään häntä. Episode 20 season 1.
11.25 Kick Buttowski Lähiön Hurjapää
Clarence "Kick" Buttowski tähtää korkealle. Tämä lähiön hurjapää haluaa maailman parhaaksi stunttimieheksi ja mitkään esteet eivät hänta pysäytä tässä jännittävässä animaatiosarjassa. Episode 1 season 1.
11.50 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 35 season 1.
12.00 Gravity Falls
Mabelin omituinen uusi poikaystävä paljastaa joitakin kaupungin oudoista ja hämmästyttävistä salaisuuksista. Dipper löytää mystisen kirjan, jossa kerrotaan lisää kaupungin salaisuuksista. Episode 5 season 1.
12.25 Gravity Falls
Dipperin on opittava miehekkyyttä. Hän lähtee metsään ja kohtaa vaaroja, tekee urheuskokeita ja tapaa valtavan ison puhuvan karhun. Vierailevat tähdet: Alfred Molina, Jennifer Coolidge. Episode 6 season 1.
12.50 Milo Murphyn laki
Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen. Episode 24 season 2.
13.05 Furiki Wheels
Chobado varastaa koulun äänenvaimentimen. Andreta nolottaa Moka-Mokan saamattomuus. (S1 Ep4) Episode 4 season 1.
13.30 Ducktales
Lupu värvää Storkulesin yritykseensä, joka hoitaa hirviöiden hävityksen ammattimaisesti. Storkules kohtaa suurimman haasteensa: hän on Akun kämppiksenä. Episode 30 season 2.
13.55 Big Hero 6 - TV-sarja
Kun Karmi alkaa julkaista Big Hero 6:sta fanifiktiota, jossa Hiro on hänen poikaystävänsä, Hiro nolostuu ja tahtoo hänen lopettavan. Episode 16 season 1.
14.20 Lab Rats
Leo haluaa viedä söpön Daniellen tansseihin, mutta Leon ystävien yritykset auttaa häntä eivät toimi, kun Danielle ihastuu vuorotellen heihin kaikkiin. Leo sulattaa lopulta Daniellen sydämen sulavilla tanssimuuveillaan. (S1 Ep5) Episode 5 season 1.
14.45 Lab Rats
Kun Davenportin supernopeasta junasta tulee vailla ohjaajaa kiitävä karkulainen, Lab Ratit saavat ensimmäisen tehtävänsä: nousta junaan ja asentaa siihen uusi jarrujärjestelmä. (S1 Ep7) Episode 7 season 1.
15.10 Finias ja Ferb
Pojat löytävät keskeneräisen aikakoneen ja tekevät sen valmiiksi. Tohtori Tollontyö suunnittelee salaisten agenttien muuttamista patsaiksi. Pojat ja Candace matkustavat ajassa esihistoriaan. Dinosaurukset ajavat Candacea takaa ja aikakone murskautuu, joten tytöt tulevat apuun. (S1 Ep7) Episode 7 season 1.
15.35 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 23 season 1.
16.00 Marvel's Avengers: Black Panther's Quest
Musta Pantteri saa tietää salasuuksia esi-istästään, Yemandista. Episode 121 season 5.
16.25 Mikke Hiiri
Aku, Mikki ja Pluto ystävineen seikkailevat lyhyissä piirrosklassikoissa. Episode 11 season 1.
16.30 Space Chickens In Space
Ainta ja Chuck yrittävät päihittää toisensa pilojen sarjassa. / Itiöitä leviää ympäri akatemiaa Slurrp-tarkastuksen aikana. Episode 6 season 1.
16.55 Big City Greens
Kana-avaruus! Draamaa pihvi-illallisella Episode 1 season 1.
17.20 Big Hero 6 - TV-sarja
Honey Lemon käy salaa taidetunneilla SFIT:in kilpailiakoulussa, SFAI:ssa. Pian hän löytää itsensä keskeltä koulujen vuosittaista keskinäistä kilpailuviikkoa, jossa ne tekevät toisilleen piloja. Episode 15 season 1.
17.45 Star vs. pahuuden voimat
Star strijdt tegen schurken uit het gehele multiversum. Episode 5 season 1.
18.00 Milo Murphyn laki
Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen. Episode 40 season 2.
18.31 Ducktales
Tupu ja Hupu lyöttäytyvät yhteen kilpaillessaan harjoittelupaikasta teknologiayhtiössä. Episode 8 season 1.
18.55 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 105 season 4.
19.15 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 85 season 2.
19.29 NY: Mech-X4
Ryania pommitetaan näyillä Harperista. Jos Harper on yhä hengissä, Ryanin täytyy tehdä vaikea valinta: pelastaako hänet, vaiko tuhota hänet pysyvästi? Episode 20 season 2.
20.00 Marvel's Spider-Man
Hämähäkkimies huomaa uuden hämähäkkimäisen roiston. Episode 20 season 1.
20.25 Marvel's Spider-Man
Hämis auttaa Mustaa leskeä pysäyttämään luunmurskaajat. Episode 21 season 1.
20.50 K.C.Salainen agentti
K.C. perheineen soluttautuu kiertävään sirkukseen. Episode 48 season 2.
21.15 K.C.Salainen agentti
Cooperit yrittävät selvittää K.C.:n lavastajan. Episode 49 season 2.
21.40 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 12 season 1.
22.05 Kick Buttowski Lähiön Hurjapää
Clarence "Kick" Buttowski tähtää korkealle. Tämä lähiön hurjapää haluaa maailman parhaaksi stunttimieheksi ja mitkään esteet eivät hänta pysäytä tässä jännittävässä animaatiosarjassa. Episode 36 season 2.
22.30 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa maalta isoon kaupunkiin. Episode 10 season 1.
22.55 Mikke Hiiri
Aku, Mikki ja Pluto ystävineen seikkailevat lyhyissä piirrosklassikoissa. Episode 11 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password