Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney XD 12.06.2019

07.00 Marvel's Spider-Man
Hämis värvää Mustekalan sankariksi. Episode 16 season 1.
07.25 Space Chickens In Space
Kolme kanaa värvätään vahingossa eliittiavaruusakatemiaan tässä surrealistisessa komediassa, joka yhdistää scifin järjettömyyden vielä hämmentävämpään kouluelämään. Episode 4 season 1.
07.35 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 8 season 1.
08.00 Finias ja Ferb
Pojat auttavat Baljeetia tämän tiedeprojektissa, Mars-portaalissa. Candace kokeilee Baljeetin portaalia ja löytää itsensä punaisen planeetan pinnalta. Episode 23 season 1.
08.25 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 132 season 3.
08.35 Finias ja Ferb
Poikien isä nimeää tähden heidän mukaansa, joten pojat rakentavat raketin päästäkseen katsomaan sitä. Candace menee salamatkustajaksi. Pojat jäävätkin maahan, ja rakentavat pelastusraketin. Episode 24 season 1.
09.00 Finias ja Ferb - Kesän pelastajat
On kesäloman viimeinen päivä ja Finias ja Ferb päättävät käyttää päivän parhaalla mahdollisella tavalla. Valitettavasti Candacelle se tarkoittaa sitä, että se on hänen viimeinen tilaisuutensa saada veljensä kiinni... vai onko? Kun Candacen viimeinen yritys menee pilalle ennen aamiaista, hän päättää toistaa päivän käynnistämällä Tollontyön Toisto-inatoorin. Sillä välin kun muut eivät tiedä mitään, Candace ja Tollontyö toistavat päivää kerta toisensa jälkeen, ja lisäävät täten tilaisuuksia saada pojat kiinni itse teosta. Pahat seuraukset saavat Candacen ja Tollontyön miettimään, mikä todella on tärkeää.
09.50 Milo Murphyn laki
Jengi ilmoittautuu vapaaehtoiseksi auttamaan Zackia maatilan tehtävissä, kun hän yrittää todistaa, ettei ole kaupunkilaispoika. Melissa heitetään yhteen aikamatkailuagentti Savannahin kanssa mentorointiohjelmassa. Episode 29 season 2.
10.15 Milo Murphyn laki
Zack ja Melissa syöksyvät yksitoista minuuttia taivaan halki Milon kanssa. Melissa, Zack ja heidän ystävänsä pohtivat, millaista olisi olla Milo. Episode 31 season 2.
10.40 Big City Greens
Vanha sukukalleus! Riipustuksia ja taidetta Episode 13 season 1.
11.00 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa maalta isoon kaupunkiin. Episode 24 season 1.
11.25 Kick Buttowski Lähiön Hurjapää
Clarence "Kick" Buttowski tähtää korkealle. Tämä lähiön hurjapää haluaa maailman parhaaksi stunttimieheksi ja mitkään esteet eivät hänta pysäytä tässä jännittävässä animaatiosarjassa. Episode 29 season 2.
11.50 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 11 season 1.
12.00 Gravity Falls
Li'l Gideon ottaa Mystery Shackin itselleen, mutta Dipper ja Mabel yrittävät saada sen takaisin. Li'l Giedon on kuitenkin aina askeleen edellä, ja heidän kesänsä Gravity Fallsissa on päättymässä. (K1 J21) Episode 20 season 1.
12.25 Gravity Falls
Bunkkeriin: Dipperin salaiset kirjansivut johtavat salaiseen bunkkeriin, jossa ne kirjoitettiin. Siellä he joutuvat vastakkain Gravity Fallsin historiaan liittyvän salaperäisen hahmon kanssa. Episode 21 season 2.
12.50 Milo Murphy's Law
Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen. Episode 13 season 1.
13.05 Space Chickens In Space
Kolme kanaa värvätään vahingossa eliittiavaruusakatemiaan tässä surrealistisessa komediassa, joka yhdistää scifin järjettömyyden vielä hämmentävämpään kouluelämään. Episode 14 season 1.
13.30 Ducktales
Lähde mukaan Roope-sedän ja vallattomien veljenpoikien Tupun, Hupun ja Lupun hullunhauskoihin seikkailuihin. Episode 27 season 2.
13.55 Big Hero 6 - TV-sarja
Honey Lemon käy salaa taidetunneilla SFIT:in kilpailiakoulussa, SFAI:ssa. Pian hän löytää itsensä keskeltä koulujen vuosittaista keskinäistä kilpailuviikkoa, jossa ne tekevät toisilleen piloja. Episode 15 season 1.
14.20 Lab Rats
Davenport päivittää koulun teknologiaa. Perry saa Davenportin rakentamaan hänestä robottiversion oppilaiden hallitsemiseksi. Leo ja Chase peukaloivat robottia, ja se sekoaa. (S2 Ep15) Episode 35 season 2.
14.45 Lab Rats
Chase kutistaa Adamin vahingossa. Chase ottaa tästä kaiken irti ja naljailee Adamille tämän pituudesta. Homma menee kuitenkin vakavaksi, kun Adam päätyy Perryn hampurilaiseen, ja Chasen täytyy pelastaa hänet. (S2 Ep24) Episode 44 season 2.
15.10 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 67 season 3.
15.35 Right Now Kapow
Hahmovetoinen sketsianimaatiosarja Episode 2 season 1.
16.00 Marvel's Avengers: Black Panther's Quest
Black Panther joutuu hylkäämään vanhat liittolaisensa, vanhat säännöt sekä vanhat ystävänsä, kun muinainen ja salaperäinen uhka nousee Wakandan ylle. Episode 117 season 5.
16.25 Mikke Hiiri
Aku, Mikki ja Pluto ystävineen seikkailevat lyhyissä piirrosklassikoissa. Episode 17 season 1.
16.30 Space Chickens In Space
Kolme kanaa värvätään vahingossa eliittiavaruusakatemiaan tässä surrealistisessa komediassa, joka yhdistää scifin järjettömyyden vielä hämmentävämpään kouluelämään. Episode 3 season 1.
16.55 Big City Greens
Ötökkävahti / Ötökkä, Billiin lukiounelma Episode 6 season 1.
17.20 Big Hero 6 - TV-sarja
Hiro päättää hankkia itselleen supervoimat. Valitettavasti uusi teknologia pettää ja aiheuttaa Hirolle ongelmia kotona ja koulussa. Episode 14 season 1.
17.45 Star vs. pahuuden voimat
Kun Star saa selville hänen perheensä kytköksestä pimeään taikuuteen, täytyy hänen kohdata Ludo ja Ludon korruptoitunut taikasauva ja pelastaa Marco, hänen oma perheensä ja koko Mewnin valtakunta! Episode 48 season 3.
18.00 Milo Murphyn laki
Milo suostuu hoitamaan Elliotin koiranlenkitysvelvollisuudet. Milo suuntaa aavikolle isänsä ja ukkinsa kanssa perheen perinteistä siirtymäriittiä varten. Episode 32 season 2.
18.31 Ducktales
Tupu ja Hupu lyöttäytyvät yhteen kilpaillessaan harjoittelupaikasta teknologiayhtiössä. Episode 8 season 1.
18.55 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 114 season 4.
19.15 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 58 season 2.
19.29 Mech-X4
Rehtori Grey asettaa ansan Ryanille, Harrisille ja Spyderille, kun nämä ovat leirimatkalla. MECH-X4 ja Mark ovat vaarassa. Episode 6 season 1.
20.50 K.C.Salainen agentti
Marisa haluaa käyttää K.C:n kuvaa kilpailussa. K. C. on intona, mutta Craigin ja Kiran mielestä se vaarantaisi hänen valehenkilöllisyytensä. Marisaa harmittaa, kun K.C. ei anna lupaa käyttää kuvaa. (S1 Jakso 4) Episode 4 season 1.
21.15 Lab Rats: Bionic Island
Tasha hankkii otteluliput kaikille paitsi Perrylle, joka suivaantuu ja tuhoaa liput vahingossa. Perry ja Davenport osallistuvat Ultimate Tailgate Challengeen voittaakseen lisää lippuja. (S4 Ep13) Episode 85 season 4.
21.40 Lab Rats: Bionic Island
Kaikki yllättyvät, kun Douglas esittelee neljännen bionisen sisaruksen nimeltä Daniel, joka on elänyt normaalia elämää adoptioperheessä. (S4 Ep18) Episode 90 season 4.
22.05 Kick Buttowski Lähiön Hurjapää
Clarence "Kick" Buttowski tähtää korkealle. Tämä lähiön hurjapää haluaa maailman parhaaksi stunttimieheksi ja mitkään esteet eivät hänta pysäytä tässä jännittävässä animaatiosarjassa. Episode 14 season 1.
22.30 Big City Greens
Liikenneruuhka lomamatkalla. Tilly hoitaa linnunmunia. Episode 5 season 1.
22.55 Mikke Hiiri
Aku, Mikki ja Pluto ystävineen seikkailevat lyhyissä piirrosklassikoissa. Episode 17 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password