Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney XD 12.01.2019

07.00 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 66 season 3.
07.29 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön kanssa. Episode 67 season 3.
08.00 Gravity Falls
Kun Dipper ja Mabel saavat vihiä paikallisen järven pohjassa elävästä hirviöstä, he värväävät Soosin viemään heidät veneellä tutkimaan, onko hirviö todella olemassa. Episode 1 season 1.
08.29 Gravity Falls
Dipper yrittää tehdä vaikutuksen Wendyyn esittämällä ikäistään vanhempaa ja päätyy matkallaan hylättyyn lähikauppaan, jossa ilmeisesti kummittelee. Episode 3 season 1.
09.00 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa maalta isoon kaupunkiin. Episode 16 season 1.
09.29 Big Hero 6 - TV-sarja
Hiro yrittää häiritä Cassie-tätiä poikaystävän avulla. Episode 7 season 1.
10.00 Marvel's Avengers: Black Panther's Quest
Black Panther joutuu hylkäämään vanhat liittolaisensa, vanhat säännöt sekä vanhat ystävänsä, kun muinainen ja salaperäinen uhka nousee Wakandan ylle. Episode 105 season 5.
10.29 Ducktales
Tupu ja Leenu etsivät Dellaan liittyvää muinaisesinettä. Episode 12 season 1.
11.00 Star vs. pahuuden voimat
Star vastaan opinto-ohjaaja. Marco haluaa punaisen vyön. Episode 15 season 2.
11.29 Star vs. pahuuden voimat
Star oppii ajamaan pyörällä. Koira varastaa Starin taikasauvan. Episode 16 season 2.
12.00 Lab Rats
Tulevaisuuden Leo palaa ajassa taaksepäin estääkseen Adamin, Breen ja Chasen osallistumisen vaaralliseen tehtävään, jonka tavoite on estää valtavan mustan aukon syntyminen. (S1 Ep16) Episode 16 season 1.
12.29 Lab Rats
Kun Davenportin supernopeasta junasta tulee vailla ohjaajaa kiitävä karkulainen, Lab Ratit saavat ensimmäisen tehtävänsä: nousta junaan ja asentaa siihen uusi jarrujärjestelmä. (S1 Ep7) Episode 7 season 1.
13.00 Star Vs The Forces Of Evil
Kun Star saa selville hänen perheensä kytköksestä pimeään taikuuteen, täytyy hänen kohdata Ludo ja Ludon korruptoitunut taikasauva ja pelastaa Marco, hänen oma perheensä ja koko Mewnin valtakunta! Episode 36 season 3.
13.29 Star Vs The Forces Of Evil
Kun Star saa selville hänen perheensä kytköksestä pimeään taikuuteen, täytyy hänen kohdata Ludo ja Ludon korruptoitunut taikasauva ja pelastaa Marco, hänen oma perheensä ja koko Mewnin valtakunta! Episode 37 season 3.
14.00 Star Vs The Forces Of Evil
Kun Star saa selville hänen perheensä kytköksestä pimeään taikuuteen, täytyy hänen kohdata Ludo ja Ludon korruptoitunut taikasauva ja pelastaa Marco, hänen oma perheensä ja koko Mewnin valtakunta! Episode 38 season 3.
14.29 Star Vs The Forces Of Evil
Kun Star saa selville hänen perheensä kytköksestä pimeään taikuuteen, täytyy hänen kohdata Ludo ja Ludon korruptoitunut taikasauva ja pelastaa Marco, hänen oma perheensä ja koko Mewnin valtakunta! Episode 39 season 3.
15.00 Supersairaala
Kaz etsii kateissa olevaa supersankaria Brain Matteria ja tajuaa, että Brain Matter ei koskaan lähtenyt Mighty Medistä. Kaz pääsee oikeille jäljille löydettyään pakastimesta action-hahmon. (S1 Ep3) Episode 3 season 1.
15.29 Supersairaala
Kaz ja Oliver tapaavat Psychlopsin, tulevaisuuteen näkevän supersankarin. He hoitavat häntä ja tajuavat sitten voivansa itsekin nähdä tulevia tapahtumia! (S1 Ep7) Episode 7 season 1.
16.00 Penn Zero: Part time hero
Penn Zero on tavallinen poika, jolla on epätavallinen työ. Hän on osa-aikainen sankari, joka yhdessä ystäviensä, Sashin ja Boonen, kanssa, liitää toiseen ulottuvuuteen auttamaan sankareita, jotka tarvitsevat apua. Episode 1 season 1.
16.29 Penn Zero: Part time hero
Penn Zero on tavallinen poika, jolla on epätavallinen työ. Hän on osa-aikainen sankari, joka yhdessä ystäviensä, Sashin ja Boonen, kanssa, liitää toiseen ulottuvuuteen auttamaan sankareita, jotka tarvitsevat apua. Episode 2 season 1.
17.00 Big Hero 6 - TV-sarja
Hiro ja Baymax suojelevat joukkoineen kaupunkia roistoilta. Episode 1 season 1.
17.29 Big Hero 6 - TV-sarja
Go Go ja Fred hakevat apua sarjakuvista. Episode 2 season 1.
18.00 Marvel's Avengers: Black Panther's Quest
Black Panther joutuu hylkäämään vanhat liittolaisensa, vanhat säännöt sekä vanhat ystävänsä, kun muinainen ja salaperäinen uhka nousee Wakandan ylle. Episode 105 season 5.
18.29 Ducktales
Roope lyöttäytyy yhteen vanhan heilansa Kultu Kimalluksen kanssa. Episode 17 season 1.
19.00 Disney 11 (Once)
Gabo tulee saavuttamaan unelmansa tulla ammattilaisjalkapalloilijaksi. Episode 117 season 2.
19.29 Disney 11 (Once)
Gabo tulee saavuttamaan unelmansa tulla ammattilaisjalkapalloilijaksi. Episode 118 season 2.
20.00 Gamer's Guide to Pretty Much Everything
Kun Wendell pelastaa Conorin vaaralliselta onnettomuudelta, Conor tuntee olevansa ystävälleen velkaa ja antaa Wendellin muuttaa luokseen. Episode 13 season 1.
20.29 Gamer's Guide to Pretty Much Everything
Seuratkaa ammattilais-videopelien pelaajaa, Conoria, joka pakotetaan lukioon. Pärjätäkseen uudessa elämässään hän keskittyy ystäviin ja näkee elämänsä videopelinä. Episode 16 season 1.
21.00 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa maalta isoon kaupunkiin. Episode 16 season 1.
21.29 Gravity Falls
Pacifica vähättelee aina Mabelia, joka saa vihdoin tarpeekseen ja haastaa Pacifican minigolfturnaukseen. Se ryöstäytyy täysin, kuin paikalliset asukkaat tarjoavat apuaan. (K2 J2) Episode 22 season 2.
22.00 Gravity Falls
Soos tarvitsee tyttöystävän serkkunsa Reggien kihlajaisiin ja turvautuu treffipeliin, jotta oppisi puhumaan tyttöjen kanssa. (S2 J4) Episode 24 season 2.
22.29 Star Wars Resistance
Tämän piirretyn sarjan jännittävät seikkailut, jotka perustuvat legendaariseen Tähtien sodan taruun, sijoittuvat aikaan ennen The Force Awakensin tapahtumia. Episode 7 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password