Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 Ava 29.06.2020

00.30 Tuttu Juttu Show: Eva Biaudet ja Thomas Forsström sekä Maria Sanderson ja Max Hallvar
S01E08. Kansanedustaja Eva Biaudet ja Thomas Forsström paljastavat parisuhteestaan puolen jos toisenkin hyväntuulisen tuntemisleikin tuoleilla, kaverinaan Maria Sanderson ja Max Hallvar. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
01.20 Suhdesoppa: Bodaavat turkulaiset
S01E08. Bodaavat turkulaiset. Parisuhdevisailussa pumpataan, jumpataan ja testaillaan seksivälineet kun urheilullinen kaveriporukka Suomen Turusta paljastaa häpeilemättä ystäviensä kaikki paheet ja hyveet.
02.10 Erilaiset perheet: Julkkis-yrittäjä perhe
S02E08. Kauneuskonsultti- ja yrittäjä, DJ ja 2-vuotiaan Safinan äiti Suvi Pitkänen elää kiireistä ja hektistä elämää. Sairastuttuaan kilpirauhasen vajaatoimintaan ja tuntemattomaan sairauteen hän on jättänyt päihteet ja ulkonäkökeskeisen elämän arvoja on täytynyt puntaroida uudelleen. Uusi rakkaus, äitiys ja opintojen aloittaminen ovat myöskin tuoneet uutta perspektiiviä Suvin vauhdikkaaseen elämään.
03.00 Erilaiset perheet: Monikulttuurinen suurperhe
S02E09. Päivi on kotiäiti, joka pyörittää kahdeksanlapsisen perheen arkea optimistisella otteella, vaikka bulgarialaisen laborantti-isä Krasimirin työttömyys on aiheuttanut perheelle paineita. Vaikea taloudellinen tilanne vaatii kaikilta joustamista, myös lasten harrastuksilta. Jos isä ei löydä töitä, aloittanee 40-vuotias Krasimir kuitenkin uudet jatko-opinnot.
03.40 Yön AVA
Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
Aamun AVAus
07.00 Lemmen viemää: Katumusta ja romantiikkaa
Michael menettää malttinsa pahemman kerran. Myöhemmin häntä kaduttaa. Miten kauan hän voi vielä salata käytöksensä syyt? Eva ja Robert viettävät hyvin romanttisissa tunnelmissa hääpäiväänsä, jota Christoph tyytyy seuraamaan etäämmältä. Hän järjestää Timille ja tämän poolojoukkuekavereille juhlat, joihin Tim kutsuu myös Franzin. Juhlat meinaavat kuitenkin päättyä nolosti. Evan ja Robertin hääpäivän romanttinen tunnelma tarttuu Jessicaankin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
08.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.00 Pomo piilossa UK: Autokaupan karu arki
S05E03. Hyundai on pärjännyt lamasta huolimatta, mutta miten organisaatio kestää? Pomo Ray Pope lähtee kentälle ottamaan asiasta selvää, ja autokaupan arki ei olekaan ruusuilla tanssimista. Autoliikkeessä ja korjaamolla urakat ovat melko erilaisia kuin johtoportaan toimistolla. Brittiläinen realitysarja.
10.55 Häät sulhasen tapaan: Siskokset kilpasilla
S05E03. Sarah haluaa perinteiset kirkkohäät, eivätkä ne saa jäädä Katie-siskon häiden varjoon. Sulho Cameronin on tasapainoiltava siskosten toiveiden välissä: molemmat haluavat samanlaisia asioita, mutta Katien ideoita ei saisi varastaa. Hääjärjestelyjä vaikeuttavat osaltaan myös perienglantilainen sää ja huonosti palveleva pitopalvelu. Brittiläinen realitysarja.
11.50 Neljän tähden illallinen
S02E17. Illallisviikkoa vietetään Tampereella ja ensimmäisen illan isäntä on juontaja ja muusikko Mikko Siltala. Kokkiohjelmien suuri fani tarjoaa illallisen prameissa puitteissa ja paljastuu myös melkoiseksi hifistelijäksi keittiössä. Mikon vieraaksi saapuvat tankotanssitaitelilija Henriikka Roo, radiojuontaja Pauliina Puurila ja jääkiekkovalmentaja Karri Kivi.
12.15 Neljän tähden illallinen
S02E18. Illallisviikon toisen kattauksen Tampereella tarjoilee tankotanssitaiteilija Henriikka Roo. Itse metsästetyn supikoiran pihvit jäävät onneksi suunnitteluasteelle, mutta illan menu pääsee silti yllättämään. Pöytään istuvat radiojuontaja Pauliina Puurila, jääkiekkovalmentaja Karri Kivi ja radiojuontaja Mikko Siltala.
12.45 Koko Britannia leipoo: 1920-luku
S10E05. Viidennellä viikolla muistellaan iloista 1920-lukua. Bravuurihaasteessa valmistetaan vanukaspiiraita, jotka olivat tuolloin suuressa suosiossa. Teknisessä haasteessa valmistetaan uppopaistettuja tuulihattuja, jotka ovat tuntemattomia kaikille kilpailijoille. Suurhaasteessa leivotaan kaksikerroksinen kakku, jonka inspiraatio otetaan vapaavalintaisesta cocktailista. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa. Uusinta.
13.55 Suomen kaunein koti: Itselle remontoidut vanhat puutalot
S05E06. Jaksossa vieraillaan Turun Vasaramäessä ja Portsassa sekä Kouvolassa, joissa asukkaat ovat remontoineet kodit oman mielensä mukaisiksi.
14.05 Suomen kaunein koti: Itselle remontoidut vanhat puutalot
S05E06. Jaksossa vieraillaan Turun Vasaramäessä ja Portsassa sekä Kouvolassa, joissa asukkaat ovat remontoineet kodit oman mielensä mukaisiksi.
15.05 Menu Finnjävel: Lammaskaali
S01E05. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Punkalaitumelle selvittämään perinteisen lammaskaalin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat lammaskaalista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
16.00 Lemmen viemää: Pelimies
Franzi on onneton, koska Tim lähti toisen naisen matkaan. Onko Tim sittenkin parantumaton pelimies? Paul esittää Timille oman arvionsa tilanteesta. Henryllä menee jauhot suuhun Jessican avioliittovihjailuista, mistä Jessica loukkaantuu verisesti. Valentina kaipaa Fabienia. Hildegard keksii keinon lievittää ikävää. Tim ja Christoph suunnittelevat poolokenttää Fürstenhofin yhteyteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
17.00 Suomen kaunein koti: Kesämökit: Mökit upeilla rinnetonteilla
S06E10. Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen suuntaavat Saloon, Vöyriin ja Lohjalle, mistä löytyy tunnelmalliset ja ihastuttavat mökkipaikat luonnonläheisiltä rinnetonteilta.
18.00 Täydelliset naiset: Peli
S04E03. Susanin järjestämässä peli-illassa sattuu ja tapahtuu, kun vieraat torailevat keskenään ja salaisuuksiakin paljastuu. Julie ja Dylan penkovat Dylanin vanhaa huonetta yrittäessään selvittää, mitä Katherine oikein salailee. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
18.55 Koko Britannia leipoo: Jälkiruoat
S10E06. Kuudennella viikolla valmistetaan valloittavia jälkiruokia. Bravuurihaasteessa tehdään marenkikakku, teknisessä haasteessa kerrosjälkiruoka lasissa ja suurhaasteessa juhlava ja haastava bombe-kakku. Tähtileipurin tittelistä käydään kova kilpailu, kun useampikin leipuri onnistuu luomuksissaan loistavasti. Lyödäänkö tänään myös ennätyksiä? Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa.
20.05 Radalla
S02E06. Reijo palelee ensin Kemijärvellä ulkotöissä, mutta junassa tunnelma lämpenee hetkessä. Yhteislaulun raikuessa ehtii Veera ravintolavaunun tiskin takana edetä junasukkaprojektissaan ja operaatiokeskukseen kasaantuu haasteita.
21.00 The Affair: Unohda menneet
S05E04. Sasha Mann järjestää halloweenjuhlat, joihin Helen vie koko pesueensa. Noah toimii lastensa kuljettajana ja livahtaa samalla Sashan kotiin turmellakseen tämän maineen Helenin silmissä. Työ imee Whitneystä kaikki mehut, eikä laiskotteleva poikaystävä paranna hänen mielialaansa. Furkat ilmestyy kaupunkiin ja sekoittaa asioita entisestään. Joanie herää isänsä sähköttömästä talosta ja panee paikat kuntoon. Amerikkalainen draamasarja.
22.10 AVA rikosputki: Grand Hotel: Asiakaspalvelua parhaimmillaan
S01E09. Poliisi alkaa tutkia parveketurmaa, mikä saa Santiagon hermostumaan. Myös Dannyn epäilykset heräävät, kun hän tunnistaa poliisit samoiksi, jotka hoitivat Skyn katoamisen tutkintaa. Yoli ja Carolina piilottelevat Felixiä hotellissa, ja Javi menee vieroitushoitoon ja terapiaan. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.
23.00 True crime: Hengenvaaralliset valheet: Renttuun rakastunut
S01E10. Pidetty ja urallaan menestynyt nuori juristinainen on onnensa kukkuloilla saatuaan suloisen tyttövauvan. Sitten hän löytyy kuolleena kylpyammeesta. Poliisi epäilee aviomiestä, vaikka suku puolustaa tätä. Miksi perheenisä olisi murhannut vaimonsa? Amerikkalainen rikosdokumentti.
23.55 Koko Britannia leipoo: Jälkiruoat
S10E06. Kuudennella viikolla valmistetaan valloittavia jälkiruokia. Bravuurihaasteessa tehdään marenkikakku, teknisessä haasteessa kerrosjälkiruoka lasissa ja suurhaasteessa juhlava ja haastava bombe-kakku. Tähtileipurin tittelistä käydään kova kilpailu, kun useampikin leipuri onnistuu luomuksissaan loistavasti. Lyödäänkö tänään myös ennätyksiä? Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa. Uusinta.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password