Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 Ava 25.03.2020

01.00 Kotoisa: Duudsonin metsäpiha
S03E09. Suvi, Arto ja Tero kunnostavat Duudsonien Jarpin hieman keskeneräiseksi jääneestä pihamaasta tunnelmallisen metsäpihan, jonka kruunaa upea nuotiopaikka.
01.55 Todella upeeta: Rypyt pois ruiskeella
S04E01. Patsy painostaa Edinaa ruiskuttamaan kasvoihinsa hermomyrkkyä, jotta rypyt suoristuvat. Kun televisioesiintyminen lähestyy, ruisku alkaa houkuttaa yhä enemmän. Brittiläinen komediasarja.
02.30 Todella upeeta: Puutarha kuntoon
S04E02. Patsy tunnistaa Saffyn palkkaaman puutarhurin rikkaan perheen perilliseksi. Hän tahtoo parittaa miehen Edinalle parempiin piireihin päästäkseen, mutta suunnitelmassa on omat heikkoutensa. Brittiläinen komediasarja.
03.05 Koko Britannia leipoo: Jälkiruoat
S05E04. Kilpailijoiden tehtävänä on kehittää itsensä kostuttava kakku eli esimerkiksi fondant, jossa on sisällä valuva täyte. Teknisenä haasteena on Maryn tiramisu ja suurhaasteena uunijäätelö. Kuumana kesäpäivänä tunteetkin kuumenevat. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa. Uusinta.
03.55 Yön AVA
Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
Aamun AVAus
07.00 Lemmen viemää: Yllätys vanhemmille
Valentina aavistaa, että jokin on vielä Evan ja Robertin sovinnon tiellä, ja päättää auttaa asiaa. Denise pohtii, uskoako Christophia vai Elmaria. Lucylle urkenee ura Fürstenhofissa, joskaan ei aivan sellainen kuin hän oli ajatellut. Kotona Paulilla alkaa mennä hermo Lucyyn. Tunnelma on kireä myös Paulin ja Romyn välillä. Sekä Joshua että Natascha innostuvat ilmoittautumaan pareineen perinnetanssikilpailuun, ja harjoittelu alkaa välittömästi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
07.55 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
09.55 Valtiatar: Verta vedessä
S04E15. Vaikean synnytyksen jälkeen Mary saa pojan, mutta samaan aikaan Darnley ottaa vallan Skotlannissa. Ahdingossaan kuningatar kääntyy serkkunsa puoleen. Leeza saapuu Ranskaan ja ajaa Charlesin ja Henrin jälleen napit vastakkain. Elizabethin kosto uhkaa sytyttää sodan Englannin ja Espanjan välillä. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin.
10.45 Bethenny & Fredrik: Yhteistyö alkakoon
S01E01. Uusi sarja alkaa! New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Bethenny Frankel ja luksusasuntoja New Yorkissa myyvä Fredrik Eklund päättävät yhdistää voimansa ja lähteä yhdessä mukaan kiinteistösijoittamiseen. Fredrik kutsuu Bethennyn katsomaan kaksikon ensimmäistä mahdollista sijoituskohdetta. Bethenny tuntee ystävänsä ja pelkää, että tämä innostuu jälleen kerran liikaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa ystävyys ja hermot joutuvat koetukselle, kun julkisuudesta tutut Bethenny Frankel ja Fredrik Eklund lyövät hynttyyt yhteen ja aloittavat yhteistyön kiinteistösijoittamisen saralla.
11.10 Ensitreffit alttarilla Australia: Tenttausta ja totuuksia
S05E19. Kotivierailut morsianten luona jatkuvat, ja osa sulhasista joutuu kiperiin keskusteluihin perheiden kanssa. Yksi pareista sinetöi suhteensa, mutta toisten kohdalla kipinä ei ota syttyäkseen. Australialainen reality-ohjelma.
12.20 Jamien pikaherkut: Kyljyksiä ja kanaa
S02E01. Jamie näyttää, miten kiireisen arkipäivän jälkeen syntyy helposti porsaankyljyksiä ja kananpoikaa. Lisäksi tehdään nopea huijarijälkkäri ja maittava hernelisuke. Jokaiseen ruokaan tulee vain viisi ainesta. Englantilainen ruokaohjelma.
12.50 Koko Britannia leipoo: Jälkiruoat
S05E04. Kilpailijoiden tehtävänä on kehittää itsensä kostuttava kakku eli esimerkiksi fondant, jossa on sisällä valuva täyte. Teknisenä haasteena on Maryn tiramisu ja suurhaasteena uunijäätelö. Kuumana kesäpäivänä tunteetkin kuumenevat. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa. Uusinta.
13.50 Kodin uusi ilme: Kermanvaaleaa vai riemunkirjavaa?
S01E04. Eläkeläispariskunta haluaa muutoksen entiseen kappeliin tehtyyn kotiinsa, koska sen sisustus on paljolti miehen edesmenneen ensimmäisen vaimon käsialaa. Lapsiperheen äiti puolestaan kaipaa kotiin väriä, koska on kyllästynyt miehensä valitsemaan kermanvaaleaan sisustukseen. Millaisia ideoita amatöörisisustajilla on? Brittiläinen sisustusohjelma.
13.55 Kodin uusi ilme: Kermanvaaleaa vai riemunkirjavaa?
S01E04. Eläkeläispariskunta haluaa muutoksen entiseen kappeliin tehtyyn kotiinsa, koska sen sisustus on paljolti miehen edesmenneen ensimmäisen vaimon käsialaa. Lapsiperheen äiti puolestaan kaipaa kotiin väriä, koska on kyllästynyt miehensä valitsemaan kermanvaaleaan sisustukseen. Millaisia ideoita amatöörisisustajilla on? Brittiläinen sisustusohjelma.
14.45 Tehtävä: täydellinen hääpuku: Mielipide-eroja
S01E08. Stacie on pyytänyt Vowsia etsimään hänen unelmamekkonsa edulliseen hintaan. Se löytyikin, mutta tämä juuri oikea mekko Stacielle? Leyla on sosiaalityöntekijä, joka haluaa löytää designerhääpuvun kohtuuhintaan. Hänen apujoukkonsa vain on todella kriittinen. Malushualla on jo hääpuku vihkitilaisuuteen, mutta hän etsii vielä mekkoa juhlavastaanotolle. Hänen sulhasellaan on vahva näkemys siitä, millainen mekon tulee olla. Amerikkalaisen häärealityn jokaisessa jaksossa morsiamet tukijoukkoineen käyvät sovittamassa hääpukuja, joku jopa useita kymmeniä pukuja useammalla käyntikerralla.
15.05 Neljän tähden illallinen
S02E25. Viikon ensimmäistä illallista emännöi energinen ja monitaitoinen radiojuontaja Satu Kotonen. Hän kokkaa työpaikallaan, joka tarjoaa täydellisen maiseman illalle, jonka aikana tähtinelikko etenee jo varsin syvälliseen tunnelmaan. Vieraaksi saapuvat tanssija-tanssinopettaja Helena Ahti Hallberg, artisti-taiteilija Ylppö ja näyttelijä Jarkko Miettinen.
15.35 Neljän tähden illallinen
S02E26. Karismaansa myös lautasille laittaa tänään näyttelijä Jarkko Miettinen. Merihenkinen menu yllättää vieraat ja yllätys on myös ohjelmanumero, joka onkin muutaman ennakkoasenteen muututtua suuri menestys. Jarkon lllallispöydän ääreen saapuvat artisti-taiteilija Ylppö, tanssija-tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg ja radiojuontaja Satu Kotonen.
16.00 Lemmen viemää: Denisen päätös
Robertin ja Evan piknik keskeytyy, kun Robert joutuu lähtemään töihin, mutta kaksikko aikoo viettää illan yhdessä. Tuttu mies tulee kuitenkin väliin. Denise joutuu tekemään vaikean päätöksen Elmarin suhteen. Ilmiantaako mies poliisille vai ei? Annabelle ei ilahdu Denisen ja Christophin sovinnon merkeistä. Lucy kehottaa Romya olemaan piittaamasta Paulista ja ajautuu lopulta riitaan siskonsa kihlatun kanssa. Alfons ei ole erityisen tyytyväinen Michaelin runoilutaitoihin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
17.00 Häät sulhasen tapaan Special: Kosto on suloinen
S05E02. Pääsemme jouluisissa tunnelmissa seuraamaan morsiamia, jotka antoivat sulhastensa pilata heidän erityisen päivänsä. Nyt morsiamet pääsevät sanomaan suorat sanansa ja maksamaan potut pottuina. Sulhasille ei siis ole tiedossa mukavia joululahjoja. Päinvastoin. Brittiläisen realitysarjan erikoisjaksoissa sulhaset järjestävät kovan paineen alla morsiamilleen täydellisen romanttiset häät.
18.00 Täydelliset naiset: Yksinäiset
S01E19. Lynette rientää hätiin, kun naapurin äreä rouva McCluskey saa kohtauksen. Naiset ystävystyvät, mitä Lynette alkaa pian katua. Susan yrittää toppuutella äitinsä hurvittelua, mutta tämäpä keksii järjestää tuplatreffit, jotta Mike unohtuisi. Carlosin suljettua rahahanat Gabrielle päätyy etsimään itselleen uuden elättäjän. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
19.00 Koko Britannia leipoo: Piiraat ja tortut
S05E05. Nyt leivotaan piiraita ja torttuja! Kilpailijoiden haasteina on klassisen brittiläinen kermatorttu, minikokoiset päärynäpiiraat sekä näyttävä kerrospiirakka. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa.
20.00 Supernanny Suomi
Nyrkki puhuu. Kausi 2, jakso 8/12. Perheen kuopus elää puhelimelleen ja kyykyttää siinä sivussa äitiään kovin ottein ja ääntä säästelemättä. Kodin uhkaava ilmapiiri on ajanut isoveljen sulkeutumaan yksin omaan huoneeseensa.
21.00 Hotel Swan Helsinki: Salaisia suhteita
S01E04. Nuori mies (Niklas Rautén) aiheuttaa palohälytyksen hotellissa ja Rami (Konsta Laakso) yrittää auttaa Mariaa (Minka Kuustonen), populistipoliitikon vaimoa, aiheuttaen itselleen potkut. Mitä Maijalle (Elina Saarela) paljastuu lääkärissä? Uusinta.
22.00 AVA rikosputki: Kova laki: Huonosti suunniteltu
S18E03. Pommi-isku johtaa poliisit tutustumaan kiistanalaisen geenitutkijan työhön. Miehellä tuntuu olevan monia vihollisia - kuka heistä kykenisi murhaan? New Yorkiin sijoittuvassa yhdysvaltalaisessa rikossarjassa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.
23.00 True crime: Lupa tappaa: Hautojen salaisuudet
S01E03. Kun sairaalan teho-osastolla kuolemantapausten määrät moninkertaistuvat, epäilykset heräävät. Mikä yhdistää kuolleita vanhuksia? Tutkintaa varten joudutaan avaamaan hautoja. Amerikkalainen dokumenttisarja.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password