Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 Ava 13.02.2020

00.00 Täydelliset naiset: Häät mielessä
S08E18. Julie kyseenalaistaa Susanin vanhemmuustaidot. Lynette haluaa saada Tomin takaisin. Gabrielle yrittää antaa perheelleen opetuksen. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista. Uusinta.
00.55 Remontilla rahoiksi: Yksiöt ja autotallit jatkuvat
S11E43. Yksiöiden ja autotallien remontointi jatkuu. Lisähaastetta tuovat Keith ja Dan, jotka laativat vikalistat jokaisesta talosta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.
01.55 Talent Suomi: Suoraan sydämeen
S01E02. Talentin kilpailijat tuovat uutta virtaa tankotanssiin, jonglööraukseen, kuorolauluun ja runouteen. Tuomareina Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP Parviainen ja Ernest Lawson. Juontajana Mikko Leppilampi. Uusinta.
03.25 Vain seksiä
Dylan on kyllästynyt ihmissuhteisiin ja Jamie Hollywood-kliseillä kuorrutettuun tosirakkauteen. Kun he ystävystyvät, he päättävät yhdessä kokeilla jotakin ihan uutta ja käyttää hyväkseen sitä tosiasiaa, että he tuntevat vetoa toisiinsa. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty... USA 2011. Uusinta.
05.30 Yön AVA
Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
Aamun AVAus
07.05 Lemmen viemää: Uskollisuus testissä
Eva on tunnustanut Robertille tekonsa, ja Robertilla on asiassa sulattelemista. Ukkosen myrskytessä he joutuvat kuitenkin viettämään yön yhdessä vuoristomökin suojassa. Tina puolestaan joutuu pohtimaan Ragnarin uskollisuutta, kun Solveig piirittää tätä. Natascha lisää vettä myllyyn. André saa luvan pelastaa Ragnarin pälkähästä, mutta se ei taida yksin riittää. Denise haluaa Annabellen auttamaan hääjärjestelyissään. Annabelle riemuitsee myös, kun Christoph lupaa hänelle taas toimitusjohtajan paikan. Joshua on Henryn hämärien touhujen jäljillä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
08.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.00 Rimakauhua ja rakkautta: Murskaantunutta peltiä
S05E05. Adam ja Rachel saavat asunnon etsinnässään apua yllättävältä taholta. Maalliset murheet ovat kuitenkin toissijaisia Adamin ystävineen kokoontuessa tukemaan toisiaan. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita.
11.05 Ex-Onnelliset: Rakastuneet lihakset
S01E07. Rakastuneet lihakset. Laura yrittää vältellä Kallea ja järjestellä samalla Viivin 11-vuotissynttäreitä. Viivi suhtautuu hyvin vakavasti synttäreihinsä ja joutuu pettymään rankasti, kun juhlat eivät menekään hänen käsikirjoituksensa mukaan. Sara värväytyy Tähtisumun lastenvahdiksi ja saa vihdoin yhteyden Tuomakseen. Antti yrittää lepytellä vihoittelevaa Sini-Marjaa. Suviannaan rakastunut Arto näkee tilaisuutensa tulleen.
12.00 Ex-Onnelliset: Iso vauva
S01E08. Iso vauva. Viivin etsinnät johtavat Lauran ja Kallen lopulta hevostallille. Kadonneen päivänsankarin löydyttyä perhe päättää palata normaaliin eroasuntoelämään ja väliseinä suljetaan jälleen. Koulun joulujuhlassa Viivin ohjelmanumero järkyttää Kallen ja Lauran, mutta Kallea odottaa vieläkin synkemmät uutiset. Tuomas palaa takaisin kotiin, ja Sara päättää ottaa ohjat käsiinsä. Reijan rahahuolet saavat hänet miettimään tilannettaan uudestaan.
12.50 Neljän tähden illallinen
S02E07. Vahvalla ysäri-teemalla kestitsee tänään vieraitaan radiojuontaja-DJ Oku Luukkainen. Vuoden 2005 Hesburger-työntekijä pitää itseään hyvänä kokkina, mutta tarvitsee keittiöön mukaansa turvamiehen. Ohjelmanumerokin noudattaa vahvasti illan teemaa, jota saapuvat kokemaan laulaja Ilta, viihdetaiteilija HesaÄijä ja juontaja Tommi Manninen.
13.20 The Real Housewives of Orange County: Synttärijuna
S14E11. Vicki ja entinen täydellinen nainen Meghan lyöttäytyvät seuraan, kun porukka lähtee Del Mariin juhlimaan Shannonin syntymäpäivää. Gina kokee Emilyn pettäneen hänet, kun taas Tamran ja Braunwynin välinen flirttailu muuttuu entistä kuumemmaksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita ylellisellä Orange Countyn asuinalueella.
14.20 Täydelliset naiset: Häät mielessä
S08E18. Julie kyseenalaistaa Susanin vanhemmuustaidot. Lynette haluaa saada Tomin takaisin. Gabrielle yrittää antaa perheelleen opetuksen. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
15.10 Kaappaus keittiössä: Turku Pääskyvuori
S06E02. Makua kasvisruokaan. Ari haluaa makua kasvisruokaan mutta Heidille riittäisi, jos ruuan saisi syötyä pillereinä. Miten Kape saa turkulaisen parin innostumaan tuoreista kasviksista ja yhdessä kokkaamisesta? Uusinta.
16.00 Lemmen viemää: Turha toivo, Solveig
Robert jättää Evan, ja Eva valmistautuu muuttamaan Sonnbichlereille. Viemäriin putoava vihkisormus saa kuitenkin Evan ajattelemaan asiaa vielä uudelleen. Ragnar vakuuttaa Tinalle, ettei aio suostua Solveigin vaatimukseen. Myös Solveig saa kuulla lopulta suorat sanat. Joshua kertoo epäilyistään Deniselle, ja Denise ottaa Henryn puhutteluun. Paul puolestaan jututtaa Belaa, kuultuaan Romylle osoitetusta rakkauskirjeestä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
16.55 Jamie Oliverin kotona: Riistalinnut
Jamie lähtee lintujahtiin riistanvartija Geoffin kanssa. Saaliista syntyy rapeaa, uppopaistettua kyyhkyä aasialaiseen tapaan, paahdettuja lintuja polentapedillä sekä pannulla paistettua peltopyytä hernemuhennoksen ja hiottujen ohrasuurimoiden kera. Jamie antaa myös paljon käteviä vinkkejä lintujen käsittelyyn keittiössä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
17.30 Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 1/10. Forssalaiset Mia ja Roni ovat molemmat kokeneet epäonnisen perhe-elämän tahoillaan. Suhde kolahti molempiin heti täysillä. Häiden alle kasautuu stressiä, sillä muutto ja talon remontointi ajoittuvat kaikkein hektisimpään aikaan ennen tärkeää päivää. Lisäksi sormusten valinnan sijaan pari pari päätyy paljon kivuliaampaan vaihtoehtoon.
18.30 Remontilla rahoiksi: Yksiöiden ja autotallien paljastus
S11E45. Kaikkien aikojen suurimmat tilat paljastetaan pian, ja kisaajat joutuvat venyttämään voimansa äärimmilleen saadakseen yksiöt ja autotallit valmiiksi. Toisilta puuttuu huonekaluja, ja toiset kaatuvat flunssaisina petiin. Kun paljastus viimein koittaa, tuomarit ovat vaikuttuneita kilpailijoiden aikaansaannoksista ja sinnikkyydestä. Moni pari onkin saanut aikaan parhaan huoneensa tähän asti, ja voitosta käydään tiukka kamppailu. Ennätyksiäkin rikotaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
20.00 Täydelliset naiset: Suunnitelmat uusiksi
S08E19. Susan saa Miken salaisuuden selville. Murhasta epäilty Bree tarvitsee asianajajan apua. Carlos on huolissaan Gabriellen työstä. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
21.00 Olet mitä syöt: Pintakaasulla
S02E09. Kaisa Liskin stressinsietokyky alkaa olla koetuksella. Kuinka äärirajoille voi itsensä puskea? Miten saada kiinteistökuningatar hidastamaan vauhtia ja huolehtimaan vihdoin myös itsestään? Uusinta.
22.00 AVA rikosputki: Kova laki: Raamattuja ja rikoksia
S17E14. Nuori Jeff löytyy murhattuna, ja tapaus tuntuu liittyvän Jeffin homouteen. Hänen pöydältään löytyvä Raamattu johdattaa tutkijat yllättäen pastorien pakeille. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.
23.00 True crime: Takapihalle haudatut: Äidin julma kohtalo
S01E02. Kun 33-vuotias perheenäiti katoaa yöllisen kotiin tunkeutumisen jälkeen, pieni kyläyhteisö järkyttyy ja alkaa yhdessä etsiä kadonnutta. Uhrin löydyttyä alkaa kiivas tekijän etsintä ja uhrin menneisyyden salaisuudet pitää kaivaa esiin. Amerikkalainen rikossarja.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password