Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 Ava 14.01.2020

00.00 Remonttipiiskuri
Kotisauna lämpimäksi. Kausi 2. Jakso 9/10. Piharakennuksen vanha sauna on tarjonnut lämpimiä muistoja Hyytiäisen perheelle. Korjausten kanssa on käymässä kylmästi, mutta remonttipiiskuri heittää lisää löylyä kiukaalle.
00.55 Remonttipiiskuri
Paluu tulevaisuuteen. Kausi 2. Jakso 10/10. Maria ja Mikko yrittävät saada kotitalonsa kellarikerrosta hyötykäyttöön. Alakerta on suoraan 80-luvulta, eikä siirtyminen nykyaikaan näytä onnistuvan ilman remonttipiiskurin apua.
01.50 Villa Hintikka: Voimanaiset
S01E01. Marja Hintikka on kutsunut vieraikseen Villa Hintikkaan koko kansan rakastaman Lenita Airiston, laulaja-lauluntekijä Anna Puun ja nyrkkeilijä Elina Gustafssonin. Uusinta.
02.40 Kodin uusi ilme: Retroa vai radikaalia?
S01E02. Kahden pariskunnan kodeissa paikat repsottavat, kun remontit eivät ole edistyneet, vaikka he ovat asuneet taloissaan jo vuosikausia. Amatöörisisustajat tulevat apuun, mutta ovatko suunnitelmat liian yliampuvia? Tarjolla on niin hotelli-ilmettä, viherseinää kuin menneiden vuosikymmenien tyyliäkin. Brittiläinen sisustusohjelma.
03.30 Love Island UK: Yhteenotto
S04E09. Uusi aamu alkaa järkytyksellä, kun yksi asukas joutuu yllättäen jättämään huvilan henkilökohtaisten syiden vuoksi. Yhden parin toinen osapuoli alkaa epäröidä, mikä aiheuttaa kiivaan yhteenoton. Seuraava pariutuminen lähestyy ja saa varsinkin uusien asukkaiden päät sekaisin. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta.
04.25 Yön AVA
Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
Aamun AVAus
07.05 Lemmen viemää: Evaa etsimässä
Eva on lähtenyt ulos ilman puhelintaan, ja huolestuneet läheiset käynnistävät etsinnät. Henry joutuu toteamaan, että Joshua on hänen kilpakosijansa. Denise kuitenkin vakuuttelee, että hänen sydämessään on tilaa vain Henrylle. Annabellella on omat epäilyksensä. Paul ja Romy tuovat Lunan kotiin ja ovat onnensa kukkuloilla. Natascha ja Michael puolestaan ovat hyvin haikeissa tunnelmissa. Michael pyytää Andréta piristämään Nataschaa, ja kaksikko lähtee Münchenin yöhön. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
08.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.00 Rimakauhua ja rakkautta: Lämpimät ihmissuhteet
S02E05. Davidin veli ilmaantuu kuvioihin ja iskee heti silmänsä Racheliin. Adam ei tästä ilahdu, ja koettelemukset sen kuin lisääntyvät. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien ja elämän pyörteiden keskellä. Pääosissa mm. James Nesbitt ja Helen Baxendale.
11.00 Ensitreffit alttarilla
S05E02. Jännitys on huipussaan kun parit kohtaavat alttarilla ja sanovat 'tahdon'. Häissä koetaan sekä pettymyksiä että rakkauden huumaa.
12.00 Kotoisa: Saunasta lisätilaa
S01E06. Saunasta lisätilaa. Seija ja Ville muokkaavat sauna- ja kylpyhuonetilan uusiksi, kun asukkaat kaipaavat lisää tilaa ja kunnollisen kodinhoitotilan. Kaunistautumisellekin jää vielä omat soppensa.
13.00 Suomen kaunein koti: Värejä!
S05E01. Suomen kauneimman kodin tuomarit Hanna Sumari, Tero Pennanen ja Sini Rainio aloittavat kauneimman kodin etsinnän Harjavallasta, Espoosta ja Helsingin Käpylästä. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään taidokkaasti sisustettuja koteja, joissa on tuotu sisustukseen kauniita yksityiskohtia erilaisten värielementtien kautta. Pehmeitä kuin myös iloisen kirjavia värejä löytyy tapeteista, seinäpinnoista, kodin sisustusesineistä ja tekstiileistä.
14.00 Täydelliset naiset: Tervetuloa päivälliselle
S07E23. Wisteria Lanen asukkaat nauttivat juhla-ateriasta. Ilta saa kuitenkin dramaattisen käänteen, kun Gabriellen isäpuoli ilmestyy paikalle. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
15.00 Kotoisa: Suuria linjoja
S01E05. Suuria linjoja. Lapsiperhe on muuttamassa uuteen kotiin, mutta valtava olohuone kaipaa Seijan ja Villen kosketusta. Remontti leviää lopulta viereisiin huoneisiin ja lopputulos sykähdyttää kaikkia.
16.00 Lemmen viemää
Bela. Christoph rauhoittelee kellarissa paniikkikohtauksen saanutta Evaa. Paul ja Romy opettelevat vauva-arkea. Fürstenhofiin saapuu uusi työntekijä Bela, Romyn vanha tuttu. Natascha ja André palaavat Münchenin yöstä enemmän tai vähemmän reissusta rähjääntyneinä. Andrén sankaritarina herättää epäilyksiä. Kun Annabellelle selviää, että Joshua jätti hänet rakastuttuaan Deniseen, Annebellen katkeruus Deniseä kohtaan kiehahtaa yli. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
17.00 Koko Suomi leipoo: Makumatka Aasiaan
S05E10. Leipurit loihtivat aasialaisia makuja ja onnistuvat upeasti! Yksi taitavimmista joudutaan kuitenkin lähettämään kotimatkalle. Uusinta.
18.00 Moderni perhe: Valkoinen joulu
S07E09. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet. Gloria vuokraa vuoristomökin jouluksi koko perheelle. Mitch ja Cam haluavat kunnostautua joululaulujen esittämisessä. Jayn suuri uutinen yllättää Clairen. Amerikkalainen komediasarja. Uusinta.
18.30 Moderni perhe: Leikkitreffit
S07E10. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet. Clairen ja Philin päivällisseuralaisilla on paha tapa syödä muiden kustannuksella. Gloria järjestää leikkitreffit Joen ikätoverin vanhempien kanssa, mutta Jay ei ole tyytyväinen. Amerikkalainen komediasarja. Uusinta.
19.00 Remontilla rahoiksi: Hengähdystauko
S11E26. On kansallinen vapaapäivä, ja työmaa on hiljentynyt hetkeksi ennen keittiöviikon aloitusta. Josh ja Elyse nauttivat täysin siemauksin palkintoreissustaan, vaikka mukana on kolmas pyörä. Jason ja Sarah yrittävät sulatella tuomaroinnin aiheuttamaa mielipahaa ja miettivät kuumeisesti, miten pysyisivät mukana kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
20.00 Täydelliset naiset: Haudattu salaisuus
S08E01. Tom ja Lynette eivät pysty vieläkään kertomaan lapsilleen asumuserostaan. Susan välttelee kaikkia Wisteria Lanen naisia. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
21.00 Villa Hintikka: Voimanaiset
S01E01. Marja Hintikka on kutsunut vieraikseen Villa Hintikkaan koko kansan rakastaman Lenita Airiston, laulaja-lauluntekijä Anna Puun ja nyrkkeilijä Elina Gustafssonin. Uusinta.
22.00 AVA rikosputki: C.S.I Cyber: Veren hurma
S01E02. Sadistinen hakkeri sabotoi suositun huvipuiston vuoristoradan jarrujärjestelmät, mikä johtaa katastrofaaliseen onnettomuuteen ja kuolonuhreihin. Kyberrikosyksikön selvittäessä tapausta Ryan alkaa epäillä, että tekijää motivoi halu nähdä mahdollisimman paljon verta ja tuhoa. Kyse saattaa jopa olla salaisen nettiryhmän gorepornotoiminnasta. Huippusuositun CSI-perheen uusimmassa sarjassa pääosaan nousee FBI:n kyberrikosyksikkö, joka selvittää rikollisten laitonta toimintaa verkossa.
22.55 Täydelliset naiset: Haudattu salaisuus
S08E01. Tom ja Lynette eivät pysty vieläkään kertomaan lapsilleen asumuserostaan. Susan välttelee kaikkia Wisteria Lanen naisia. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista. Uusinta.
23.50 Remontilla rahoiksi: Hengähdystauko
S11E26. On kansallinen vapaapäivä, ja työmaa on hiljentynyt hetkeksi ennen keittiöviikon aloitusta. Josh ja Elyse nauttivat täysin siemauksin palkintoreissustaan, vaikka mukana on kolmas pyörä. Jason ja Sarah yrittävät sulatella tuomaroinnin aiheuttamaa mielipahaa ja miettivät kuumeisesti, miten pysyisivät mukana kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password