Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 Ava 02.12.2019

00.35 Aallonmurtaja
Bisnesidea. Kausi 2, 4/10 Leo yrittää saada Tuulan ajatukset muualle tallin ja perheen ongelmista. Tume ja K-P löytävät ongelmiinsa apua, mutta tilanne on räjähdysaltis. Uusinta.
01.25 Deadly Women - Naistappajat: Koston enkeli
S09E05. Kolme naistappajaa tuntee kokeneensa vääryyttä ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä, jolloin koston kohteeksi voi joutua viattomiakin ihmisiä. Uhriksi joutunut nuori nainen janoaa kostoa, kun taas meksikolainen sarjamurhaaja rankaisee viattomia ihmisiä äitinsä synneistä. Australiassa puolestaan avuntarjoaja ei aina saa kiitosta. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla.
02.10 Ensitreffit lennolla: Stephanie ja Ryan
S01E09. Lennot on nyt lennelty. On aika palata seuraamaan Stephanien ja Ryanin matkaa halki Yhdysvaltain mantereen. Yhdysvaltalainen realityohjelma. Uusinta.
03.00 Muodin huipulle: Hyvä vastaan paha
S16E06. Seuraavan tehtävän innoittajana toimii Descendants 2 -elokuva. Suunnittelijoiden pitää suunnitella iltapuvut, jotka edustavat elokuvan teeman mukaisesti joko hyvää tai pahaa. Inspiraatiota suunnittelutehtävään saadaan vierailusta Lyndhurstin linnassa. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja, jossa etsitään uutta suunnittelijakykyä vaatemuodin huipulle. Uusinta.
03.45 Muodin leijonanluola: Kärkitossuja sovittamassa
S01E08. Princess Awesome valmistaa pikkutytöille mekkoja, joissa seikkailevat dinosaurukset, ninjat ja junat, mutta sijoittajat pitävät mekkoja liian kalliina. Josephinen yritys haluaa tarjota tanssijoille kärkitossuja, jotka eivät hierrä tai purista. Christine haluaa testata, toimiiko Josephinen idea. Sijoittajat pitävät Beltologyn uudenlaisista vöistä, mutta heitä epäilyttää niin yrityksen nimi kuin tuotteiden korkea hintakin. Amerikkalainen realitysarja, jossa muotialalle pyrkivät yrittäjät saavat mahdollisuuden esitellä bisnesideansa alan huippuammattilaisista koostuvalle paneelille.
04.30 Yön AVA
Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
Aamun AVAus
07.05 Lemmen viemää: Maalauksen rakastavaiset
Denisen ja Henryn seurustelu on edennyt vakavammaksi, mutta läheisyyden hetkellä Denise ajattelee Joshuaa ja vetäytyy tilanteesta. Wernerin ratkaiseva vinkki johtaa Denisen ja Joshuan Doraa esittävän maalauksenpuolikkaan jäljille. Maalaus kätkee sisälleen melkoisen yllätyksen. Annabelle kärkkyy Christophin postia manipulaatio mielessään. Fabienin hyvin alkanut katusoittajanura joutuu vastatuuleen. Ragnar auttaa vuokralaisaktivisti Tinaa, paljastamatta että on itse taistelun vihattu vastapuoli. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
08.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.00 Empire: Eddien paluu
S04E17. Eddie palaa Empireen johtokunnan tuella. Lyonit taistelevat saadakseen yhtiönsä takaisin. Jamalin salaperäinen bändi kerää kiitosta. Amerikkalainen draamasarja.
10.50 Rikas koti, köyhä koti: Paluu menneisyyteen
S02E03. Köyhistä oloista lähtöisin oleva varakkaan perheen äiti joutuu palaamaan menneisyyteen vaihtaessaan perheineen koteja pienituloisen yksinhuoltajaäidin kanssa. Huolettomiin oloihin tottuneella naisella on vaikeuksia selvitä pienellä budjetilla, vaikka vähävaraisena eläminen ei hänelle vierasta olekaan. Brittiläinen realitysarja.
10.55 Grand Designs - unelma-asunnot
Paluu Somersetin ekotaloon. Nuoripari on päättänyt muuttaa maaseudulle elämään mahdollisimman omavaraisesti. Vuonna 2015 aloitettiin vanhan, raunioituneen navetan muuttaminen asuintaloksi, mutta kokemattomien rakentajien alle seitsemän kuukauden aikataulu petti. Kevin McCloud palasi vuotta myöhemmin katsomaan, onko sisätilat saatu valmiiksi ja tuliko talosta energiatuotannoltaan omavarainen.
11.50 Rikas koti, köyhä koti: Paluu menneisyyteen
S02E03. Köyhistä oloista lähtöisin oleva varakkaan perheen äiti joutuu palaamaan menneisyyteen vaihtaessaan perheineen koteja pienituloisen yksinhuoltajaäidin kanssa. Huolettomiin oloihin tottuneella naisella on vaikeuksia selvitä pienellä budjetilla, vaikka vähävaraisena eläminen ei hänelle vierasta olekaan. Brittiläinen realitysarja.
12.45 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13.00 Yökylässä Maria Veitola: Annen sinkkuelämää
S05E09. Avioeron jälkeen uudesta elämästään nauttiva Anne Kukkohovi kutsuu Marian yökyläilemään luokseen. Anne kertoo, millaiset miehet ottavat häneen yhteyttä ja millaista on tapailla uusia ihmisiä. Uusinta.
14.00 Lapseni on teiniäiti: Haasteita
S01E07. Amy kertoo sisaruksilleen uudesta vauvasta eikä ilahdu heidän reaktioistaan. Riveon kaipaa äitinsä jatkuvaa huomiota. Hän on väsynyt ja huolta aiheuttaa myös jalkojen turvotus. Sierra ja vauva pääsevät kotiin ja arki alkaa. Richard tekee pitkää päivää työssä, ja Sierran päivät kahdestaan vauvan kanssa tuntuvat yksitoikkoisilta. Michaela harjoittelee Coachin avustuksella armeijan kuntotestiä varten. Hänellä on edessään totuuden hetki, kun hän käy näöntarkastuksessa armeijaa varten. Amy ja Matt käyvät ultraäänitutkimuksessa ja saavat tietää tulevan lapsen sukupuolen. Kanadalaisessa realitysarjassa seurataan kuutta teini-ikäisenä raskaaksi tullutta tyttöä ja heidän äitejään.
14.55 The Real Housewives of New Jersey: Sairaalan sankarit
S09E14. Eripuraiset naiset palaavat Cabosta New Jerseyyn. Nolostunut Jennifer arastelee Meksikon tapahtumista kertomista Billille, mutta kerää viimein rohkeutensa. Jackie päättää lopultakin soittaa siskolleen 15 vuoden jälkeen, mutta miten tämä reagoi yllättävään puheluun? Margaret valmistelee hyväntekeväisyysgaalaa. Jennifer kohtaa gaalailtana Doloresin ja Melissan, mutta antavatko naiset anteeksi? Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla. Uusinta.
15.50 Lemmen viemää: Avatako kuori vai ei
Rakastavaisia esittävä maalaus tekee voimakkaan vaikutuksen Joshuaan ja saa hänet näkemään Denisen uusin silmin. Yhdennäköisyys maalauksen naisen kanssa ei jätä Deniseäkään kylmäksi. Tina, Romy, Paul ja kumppanit kokoontuvat puolustamaan oikeuksiaan vuokralaisina. Mielenilmaus sujuu rauhallisesti... kunnes paikalle saapuu Alfons. Annabelle saa manipuloitua Christophin isyystestin tuloksia, mutta tämä pohtii, avatako kuorta ollenkaan vai ei. Jonkun käsiin tulokset kuitenkin päätyvät. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
16.45 Kokkisota: Perttu Sirviö ja Ile Uusivuori
S04E01. Keittiössä toisiaan vastaan taistelevat Remonttipiiskuri Perttu Sirviö ja juontaja Ile Uusivuori, joiden aineksista syntyy tajuttoman herkulliset annokset. Kokkeina Kape Aihinen ja Serko Rantanen.
17.40 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17.55 Younger: Ikuisesti
S06E12. Kelsey ilmoittaa lopettavansa työnsä Millennialilla. Hän päättää perustaa oman kustannusyhtiönsä, mutta sitä varten hän tarvitsee yllättävän liittolaisen. Diana saa ennakkoon häälahjan, jota hän ei osannut odottaa. Amerikkalainen draamakomediasarja 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen töitä kustantamosta. Uusinta.
18.35 Remontilla rahoiksi: Viiden talon työmaa
S11E01. Uusi kisa polkaistaan käyntiin. Tällä kertaa ei remontoida yhtä kohdetta vaan viittä vanhaa taloa, jotka on pelastettu purkamiselta. Alkajaisiksi parien täytyy laittaa kuntoon makuuhuone 48 tunnin pikahaasteessa. Palkintona on melkoinen porkkana: voittajapari pääsee valitsemaan ensimmäisenä, minkä talon remontoi kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
20.05 Täydelliset naiset: Vaaralliset valinnat
S06E22. Angie on vankina omassa talossaan. Lynette huolestuu, kun poliisi löytää ruumiin. Bree yrittää päästä eroon Samista, ja Susan löytää sisäisen kiusaajansa. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
21.00 Koko Suomi leipoo: Pientä ja mausteista
S05E04. Tänään haasteena on mausteiden käyttö. Teknisessä tehtävässä tuomarit pettyvät leipureiden valintoihin. Taidonnäytteessä uutta renessanssia elävä voileipäkakku leipastaankin leivokseksi. Uusinta.
22.00 AVA rikosputki: Aallonmurtaja: Ammattisalaisuus
S02E05. Tuulalla on vaikeuksia pitää perhe ja talli kasassa, kun ongelmat jatkavat kasaantumistaan. Merin lemmenhetki loppuu lyhyeen, kun hän tajuaa joutuneensa jengisodan ytimeen. Uusinta.
23.00 Täydelliset naiset: Vaaralliset valinnat
S06E22. Angie on vankina omassa talossaan. Lynette huolestuu, kun poliisi löytää ruumiin. Bree yrittää päästä eroon Samista, ja Susan löytää sisäisen kiusaajansa. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista. Uusinta.
23.55 Remontilla rahoiksi: Viiden talon työmaa
S11E01. Uusi kisa polkaistaan käyntiin. Tällä kertaa ei remontoida yhtä kohdetta vaan viittä vanhaa taloa, jotka on pelastettu purkamiselta. Alkajaisiksi parien täytyy laittaa kuntoon makuuhuone 48 tunnin pikahaasteessa. Palkintona on melkoinen porkkana: voittajapari pääsee valitsemaan ensimmäisenä, minkä talon remontoi kisassa. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password