Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 Ava 11.07.2019

00.25 The Real Housewives of New Jersey
S04E03. Veneretkellä keskustellaan niin Richin ja Joen käsikähmästä kuin Carolinen vaihdevuosistakin. Sillä välin Rosie on helisemässä virtaa täynnä olevien lasten kanssa. Naisten juhliessa kesäpäivänseisausta valkoisissa asuissaan Jacqueline joutuu vaikeaan välikäteen, kun Teresa ja Melissa ottavat tulisesti yhteen. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
01.20 Erikoiset eläimet
Suostuttelua. Kolmannessa jaksossa seuraamme rakastuneiden leijonien ensitapaamista ja koalan terveystarkastusta. Miten vesipelkoisen pingviinin saa uimaan? Saamme myös todistaa miekkavalaiden hemmotteluhetkeä, susien ikävöintiä ja varisten lahjontayrityksiä sekä todistaa haiden luonteen tärkeyttä niiden selviämistarinassa. Dokumentaarinen sarja tarkastelee harvinaislaatuisten eläinten tunteita, suhteita, älykkyyttä ja kommunikaatiotaitoja.
02.25 Selviytyjät: Kaikki peliin
S31E15. Kilpailijoita on jäljellä enää kuusi, ja taistelu finaalipaikoista on veristä. Vaikka keho haluaisi jo luovuttaa, nyt on laitettava kaikki peliin ja otettava riskejäkin. Eteen tulee myös Selviytyjien historiassa ennennäkemätön tilanne. Suositun amerikkalaisen realitysarjan selviytyjät kohtaavat tällä kertaa Kambodzassa. Osallistujat ovat jo tuttuja aiemmilta kausilta, ja ensimmäistä kertaa sarjan historiassa katsojat ovat saaneet valita kilpailijat nettiäänestyksen kautta. 31. tuotantokausi.
03.30 X Factor UK
Kuuden tuolin haaste, osa 2. Kilpailijat pääsevät nyt oikealle lavalle ison yleisön eteen. Jaossa ovat paikat kuudella tuolilla. Kilpailijoiden kerma pääsee seuraavaksi esittelemään taitojaan tuomareiden taloihin. Brittiläinen realitysarja.
05.20 Yön AVA
Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
Aamun AVAus
07.05 Lemmen viemää: Herätys, Fürstenhof
Fürstenhof on vaipunut uneen, ja Henning ja Xenia pääsevät toteuttamaan suunnitelmansa. Kun väki alkaa heräillä, on järkytys suuri. Paitsi että arvokkaat korut on varastettu, on moni nähnyt myös kiusallisia unia. Romantiikkaa ei unista kuitenkaan puutu. Christoph uskoo tietävänsä, kuka kaiken takana on. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
08.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.00 The Real Housewives of Orange County
S11E05. Shannon järjestää 70-luvun teemabileet, joissa diskokuume saa aivan uuden merkityksen Shannonin ja Kellyn ajautuessa tulikivenkatkuiseen riitaan. Vicki joutuu hoitamaan sekä tyttärenpoikaansa että tytärtään, mutta ehtii silti mukaan menoon. Heather ei katso hyvällä Terryn päätöstä lähteä työmatkalle äitienpäivänä. Amerikkalainen realitysarja.
11.00 The Real Housewives of Orange County
S11E06. Shannon yrittää toipua katastrofaalisista bileistään, ja hakeutuu Dr. Moonin vastaanotolle kupattavaksi. Kellyllä on pokkaa pyytää Shannon kahville pilattuaan käytännössä tämän järjestämät juhlat. Meghan matkustaa Heatherin kanssa Washington D.C:hen puhumaan paksusuolen syövästä, ja Tamra puolestaan etsii bikineitä tuleviin fitness-kisoihinsa. Amerikkalainen realitysarja.
12.00 Kaappaus keittiössä: Harmaata ruokaa
S04E03. Kolmihenkisen espoolaisperheen äiti tekee väritöntä ja mautonta ruokaa. Kari Aihinen lähtee apuun lopettaakseen tyttären kasviskammon ja opettaakseen perheen tekemään yhdessä maistuvampaa ja monipuolisempaa ruokaa. Uusinta.
13.00 100% Hotter: Isin tyttö ja tyylitajuton lyyli
S01E09. Abbeyn isä haluaa tytölleen enemmän vaatetta päälle. Phoenix kaipaa apua oman tyylinsä löytämisessä. Brittiläinen realitysarja.
14.00 Täydelliset naiset: Historiaa
S03E04. Mike herää koomasta, ja uutinen kiirii nopeasti - mutta ei tavoita Susania, joka kuhertelee mökillä Ianin kanssa. Edie tarttuu tilaisuuteen, kun paljastuu että Mike kärsii muistinmenetyksestä. Gabrielle yrittää estää Carlosia muuttamasta takaisin heidän yhteiseen kotiinsa. Bree saa tietää, mitä kaikkea kotiin palannut Andrew teki henkensä pitimiksi kadulla asuessaan. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
15.00 Gok Wan: Kekseliäät kierrättäjät: Keräilijöiden koti kuntoon
S01E10. Hannah ja Alex ovat innokkaita keräilijöitä, joilta löytyy scifi- ja vintage-tavaraa sekä varsinkin musikaaleihin ja harrastelijateatteriin liittyviä muistoesineitä. Gokin sisustustiimi tekee heille säilytykseen sopivia huonekaluja romantiikkaa unohtamatta. Brittiläinen sisustusohjelma.
16.00 Lemmen viemää: Tobiaksen salaisuus
Hildegard haluaa unensa innoittamana toteuttaa unelmansa ja lähteä Alfonsin kanssa New Yorkiin. Evaa puolestaan mietityttää hänen oma unensa. Christoph aikoo hankkiutua Tobiaksesta eroon ja värvää Annabellen avukseen. Annabelle aavistaa, mitä Tobias salaa. Paul houkuttelee Romya vakuutuspetokseen, mutta tämä ei innostu ideasta. Denise on varma Joshuan syyttömyydestä toisin kuin moni muu. André saa tuomion, mutta matkaan tulee mutka. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
17.00 Kauhukeittiö: Riitaa ruoista
S11E12. Joukkueiden tehtävänä on suunnitella oma ruokalistansa. Aivan kaikki valinnat eivät vakuuta Gordonia. Myös ruokavalmistelut sujuvat vaihtelevalla menestyksellä. Amerikkalainen realitysarja.
18.00 Kaappaus keittiössä: Hyvästit grillimausteelle
S04E05. Koti-isä Marko maustaa kaiken grillimausteella eikä välitä kasviksista. Kapen haasteena on opastaa monipuolisempaan ruokaan, joka olisi Markon vaimonkin mieleen.
19.00 Remontilla rahoiksi: Liikaa stressiä
S10E19. Paluu remonttityömaalle on karu, sillä ongelmia ja huonoja uutisia riittää. Kiire on kova, sillä nyt remontoidaan ohjelman historian suurinta olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmää. Yhden kilpailijan fyysiset ja henkiset voimavarat ovat lopussa, ja hän lähtee kotiin lepäämään kumppanin jäädessä puurtamaan yksin. Sähkötyökaluja on taas käytetty sallitun ajan ulkopuolella, mitä ei jätetä rankaisematta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
20.00 Täydelliset naiset: Sabotaasia
S03E05. Danielle yrittää itsemurhaa, kun Bree päättää tehdä lopun tyttärensä ja tämän opettajan suhteesta. Gabrielle ja Carlos pyrkivät tekemään toinen toisensa mustasukkaiseksi. Lynetten järkytykseksi Tom haluaa perustaa pizzerian, ja Nora haistaa tilaisuuden. Susan ja Edie käyvät jälleen kädenvääntöä Mikesta. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.
21.00 Rikostutkija Bergman: Paper Boy, 1. osa
S01E05. Kaksi tennishallille matkalla olevaa koulupoikaa nousee mustan pakettiauton kyytiin ja katoaa. Käy ilmi, että poikien perheillä on keskinäistä riitaa. Fredrika tapaa Efraimin työasioissa, ja Alex kamppailee päänsäryn kanssa. Ruotsalaisessa rikossarjassa kriminologian ja oikeustieteen maisteri Fredrika Bergman työskentelee siviilitutkijana Tukholman poliisissa. Sarja perustuu Kristina Ohlssonin dekkareihin.
22.00 AVA rikosputki: C.S.I.: Harmaalla alueella
S15E02. Lääkekannabiskaupan pieleen menneen ryöstön taustalla vaikuttaa olleen liikkeensä hyvin tarkkaan harkitseva kidnappaajakopla. Amerikkalainen rikosdraama, jossa C.S.I.-tiimi selvittää Las Vegasin väkivaltarikoksia ja ryöstöjä viimeisimmin tieteellisin metodein.
23.00 Younger: Lahjakas herra Ridley
S05E04. Liza ja Diana tapaavat kiinnostavia miehiä juhlissa, tosin Dianan tapauksessa kyse on jälleennäkemisestä. Charles tylyttää kirjailijaa kostaakseen Lizalle, mutta tulee pian katumapäälle. Joshin selibaattilupaus joutuu välittömästi koetukselle. Kelsey ja Zane hämärtävät entisestään suhteensa rajoja. Amerikkalainen draamakomediasarja 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen työpaikan.
23.30 Täydelliset naiset: Sabotaasia
S03E05. Danielle yrittää itsemurhaa, kun Bree päättää tehdä lopun tyttärensä ja tämän opettajan suhteesta. Gabrielle ja Carlos pyrkivät tekemään toinen toisensa mustasukkaiseksi. Lynetten järkytykseksi Tom haluaa perustaa pizzerian, ja Nora haistaa tilaisuuden. Susan ja Edie käyvät jälleen kädenvääntöä Mikesta. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista. Uusinta.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password