Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Nickelodeon 29.06.2020

00.20 South Park
Cartman yrittää matkustaa tulevaisuuteen ostaakseen uuden tietokonepelin.
00.50 South Park
Cartman syväjäädyttää itsensä ja herää 500 vuoden päästä.
01.20 Ridiculousness
Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo puhuvat KIKKAREESTA KAKUN PÄÄLLÄ, siitä miksi käärmeet ovat LUIKERTELEVIA PAINAJAISIA ja tilasta nimeltä LÖYSÄT KANAVAT.
01.50 Ex On The Beach US
Teoilla on seurauksensa, kun exät saavat kuulla, mitä kaikkea sinkut ovat sanoneet heistä. Jayn epävarmuus liittyen Morganin lukuisiin exiin saavuttaa huippunsa.
02.45 Geordie Shore
Porukka palaa Amsterdamista ja on jälleen aika riehua Newcastlessa. Vicky ja Ricci juhlivat suhteensa vuosipäivää, mutta Holly ja James ovat vielä vihoissa. Tyttöjen ja poikien välinen kisailu saa uudet mittasuhteet ja porukka kokeilee pikatreffejä.
03.40 Jersey Shore Family Vacation
Tunteet ovat pinnassa enemmän kuin koskaan, kun kaikki yrittävät toipua Miken rangaistukseen liittyvistä järkyttävistä yksityiskohdista.
04.25 Just Tattoo Of Us
'Ex on the Beachin' Zach ja Kurtis haastavat toisensa. Taistelutoverit Ant ja Joe vievät puheensa uudelle tasolle, ja Tian ja Natalie ottavat unohtumattomat tatuoinnit.
04.55 Are You The One?
Humalainen kommellus uhkaa tuhota talon vahvimman parin. Anthony yrittää iskeä Laytonin ihastusta, Jenniä. John tekee viimein siirron Christinan kanssa. Ennennäkemätön pariseremonia laittaa kaikkien päät pyörälle.
05.40 The Hills
Heidin sisko Holly juttelee Laurenin kanssa ja pakottaa hänet ja Heidin miettimään mitä heidän suhteelleen tapahtui. Audrinan ja Justinin suhdetta koetellaan, kun hän on töissä Epic Recordsin suuressa tilaisuudessa.
06.00 Paavo Pesusieni: Paavo hakee vihdoinkin töitä Ravunkuoresta
// Paavo löytää käyttöä tehokkaalle puhaltimelleen. // Paavo Tapaa Santa-Sannan ensimmäistä kertaa.
06.25 Paavo Pesusieni
Paavon päiväkirja: Jalmari löytää Paavon päiväkirjan ja alkaa lukea sitä kovaan ääneen Ravunkuoressa. // Paavon ajokoe: Paavo reputtaa jälleen kerran ajokokeessaan, jonka vuoksi rouva Pöhön on keksittävä uusia keinoja - ja ajoreittejä.
06.50 Paavo Pesusieni
Kun Jalmarin ostokset varastetaan, hän päättää opetella karatea Paavon ja Sannan opastuksella. // Paavo huomaa, että inha merisiili asustelee Ravunkuoressa ja tekee kaikkensa ajaakseen sen pois.
07.15 Paavo Pesusieni: Johtaja Rapu avaa teatteriravintolan Ravunkuoreen
// Paavo löhtee kavereidensa kanssa Teksasiin katsomaan, kun Sanna kilpailee oravarodeossa.
07.40 Paavo Pesusieni: Plankton naamioituu Paavon isoäidiksi
// Johtaja Rapu käyttää Karia apunaan löytääkseen kolikoita.
08.05 Catfish: The TV Show
Nev ja Max nappaavat kaksi catfishia yhdellä kertaa, kun he tajuavat että sama kundi vedättää sekä Dejayta että Malikia. Kipinät lentelevät, kun heille selviää miten räjähdysherkkä kolmiodraama voi olla.
08.50 Just Tattoo Of Us
Poikaystävä Josh on Charlotten juontajaparina, ja kaksi BFF:ää laittavat ystävyytensä koetukselle. DJ Tom Zanetti ja hänen veljensä Josh ryhtyvät kilpailuhenkisiksi, ja eräs perhe jakaantuu, kun oikeat tunteet paljastetaan.
09.40 Teen Mom 2
Kailyn ilmoittaa Teen Mom 2 -sarjan uusimman jäsenen. Jacen isä, Andrew näyttäytyy ensimmäisen kerran sitten ensimmäisen jälleentapaamisen. Cole ja Aubrey liittyvät Chelsean seuraan lavalle. Briana ja hänen perheensä keskustelevat tulevaisuudesta.
10.30 Teen Mom 2
Chelsea ja Leah tapaavat Jaden ja keskustelevat yhteisistä piirteistään. Kail puolustelee päätöksiään vanhempana, ja Briana paljastaa, missä Johnin kanssa meni pieleen. Myös Jeremy tulee Leahin seuraksi lavalle ja he keskustelevat suhteestaan.
11.25 Catfish: The TV Show
Kolmen vuoden nettisuhteen jälkeen Tiana muuttaa toiselle puolelle maata ollakseen vihdoin elämänsä rakkauden Jamesin kanssa ja paljastaa salaisuutensa kasvokkain. Mutta nyt kun he ovat samassa osavaltiossa, James vaikuttaa etäiseltä.
12.15 Catfish: The TV Show
Faleshan nimi ja kuvat varastettiin feikkiprofiiliin, mikä melkein pilasi hänen elämänsä. Hän luuli että ongelmat olivat jo takana päin, mutta neljä vuotta myöhemmin menneet palaavat kummittelemaan.
13.05 Teen Mom 2
Nathan uhkailee Jenelleä törkeillä syytteillä. Leah yrittää säilyttää kaksosten huoltajuuden ja saa kuulla surullisia uutisia Alista. Kailynillä on ongelmia Javin takia, ja Chelsea tapaa Adamin Aubreen eskarissa.
14.00 The Daily Show
Koronaviruksen pitäessä miljoonia ihmisiä kodeissaan myös Trevor raportoi pandemiasta kotisohvaltaan, ja The Daily Show tiedottaa kriisistä sopivan sosiaalisen turvavälin päästä.
14.45 South Park
Kylen adoptoitu veli Ike viedään biologisten vanhempiensa toimesta Kanadaan maan uuden pääministerin vaadittua kaikkia Kanadasta adoptoituja lapsia palautettavaksi.
15.15 South Park
Butters joutuu koville poikien ostettua kirpputorilta taistelulajeihin liittyvää rekvisiittaa ja muututtua japanilaisiksi sotureiksi.
15.45 Catfish: The TV Show
Nev ja Slick Woods tutkivat Oceannan mystistä tapausta ja hänen arvoituksellista nettistalkkeriaan Nellyä. Kun Oceannan ex-tyttöystävä Kira ilmestyy kuvioihin, tiimi miettii, kuka onkaan tapauksen uhri ja kuka syyllinen.
16.35 Teen Mom 2
Chelsea kuulee huolestuttavia uutisia Taylorista, mikä voi vaikuttaa hänen oikeuskäsittelyynsä Adamin kanssa. Kun Jeremy uhkaa avioerolla, Leah romahtaa. Nathanin epämääräinen käytös saa Jenellen katumaan kihloja.
17.25 Teen Mom 2
Nathan pidätetään hänen käytyä käsiksi Jenelleen. Avioeropaperit Jeremyltä saa Leahin lopulliseen romahduspisteeseen. Chelsea ja Adam tapaavat vihdoin toisensa oikeudessa. Kailyn lähtee syntymäpäivälomalle.
18.20 Catfish: The TV Show
Hundra ei koskaan uskonut rakastuvansa tyttöön, ja nyt hän on valmis tulemaan ulos televisiossa saadakseen tietää, onko Emily totta. Erikoisvieras Machine Gun Kelly lyöttäytyy yhteen Nevin kanssa.
19.15 The Daily Show
Koronaviruksen pitäessä miljoonia ihmisiä kodeissaan myös Trevor raportoi pandemiasta kotisohvaltaan, ja The Daily Show tiedottaa kriisistä sopivan sosiaalisen turvavälin päästä.
20.00 South Park
South Parkissa järjestetään vammaisten olympialaiset. Cartman haluaa vakuuttaa valintaryhmän vammaisuudestaan voittaakseen Jimmyn kilpailuissa.
20.30 South Park
Cartman pukeutuu robotiksi nimeltä AWESOM-O ja muuttaa Buttersin luo aikeenaan käyttää tämän syvimpiä salaisuuksia tätä vastaan.
21.00 South Park
Isoäidiltään miljoonan dollarin perinnön saanut Cartman toteuttaa unelmansa avaamalla Cartmanland-huvipuiston.
21.30 South Park
Pojat murtautuvat McCormickin kotiin ja varastavat Kennyn tuhkat.
22.00 Hellboy
Alunperin natsien esiin manaamasta, mutta sittemmin heidän kynsistään pelastetusta demonista kasvaa pimeyden voimia vastaan taisteleva hyvyyden puolustaja.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password