Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Nickelodeon 25.03.2020

00.00 The Other Two
Chase järjestää uuden levynsä julkaisujuhlat lentokoneessa. Suuri perhesalaisuus paljastuu vahingossa suorassa lähetyksessä.
00.30 Ken on heistä kuumin?
Jimmy Carr ja Katherine Ryan juontavat peliohjelmaa, joka laittaa parit koetukselle. TOWIEn Yazmin Oukhellou ja James Lock yrittävät voittaa rahat hyväntekeväisyydelle!
01.00 Konnakamera
Jengejä ja aseita: Caught On Camera -sarjan erikoisjaksossa tutustutaan rikosten täyttämiin katuihin Lontoossa.
02.00 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Mikki Kendall.
02.30 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Kiley Reid.
03.00 Geordie Shore
Napa. Marty joutuu sairaalaan rantabileiden päätteeksi. Annalla on isoja uutisia Sophielle, ja Hollya ärsyttää. Nathanilla on suunnitelma Chloen auttamiseksi, kun taas Gaz tekee päätöksen Charlotten suhteen. Aaronilla kiehuu.
04.00 MTV Floribama Shore
Jännitteet kasvavat entisestään kunnes yllättävä kuolemantapaus muistuttaa kaikkia elämän lyhkäisyydestä. Pian se kuitenkin unohdetaan taas ja pikkumaiset erimielisyydet uhkaavat hajoittaa koko talon.
04.45 Are You The One?
Kymmenen toisilleen täydellistä kundia ja mimmiä järkyttyvät kuullessaan, että tällä kaudella oikean parin löytäminen on paljon haastavampaa, sillä mukana on 11. tyttö. Paris ja Pratt yrittävät välttää ensimmäisen totuuskopin.
05.30 The Hills
Spencer ja Heidi jättävät perheidensä huolet huomiotta ja karkaavat Meksikoon mennäkseen naimisiin. Whitneyt tarttuu mahdollisuuteen unelmatyöstä New Yotkissa ja hyvästelee Laurenin ja elämänsä Los Angelesissa.
06.00 Paavo Pesusieni
Merenneitomies unohtaa tarvikevyönsä Ravunkuoreen ja Paavo vie sen kotiinsa kokeiltavaksi.
06.25 Paavo Pesusieni
Kun Tangalassa sataa lunta, Paavo ja Patrik tahtovat lumeen leikkimään. // Jalmari valittaa metelistä ja niinpä he päättävät näyttää Jalmarille, miten hauskaa lumi voi olla. Siitä seuraa tietenkin lumisota.
06.55 Paavo Pesusieni
Johtaja rapu vaatii Paavoa Pesusientä ja Jalmaria ylittämään itsensä ja toimittamaan ainutlaatuisen pizzatilauksen.
07.25 Paavo Pesusieni
Paavo Pesusieni ja Patrik katsovat suosikkisarjansa, supersankarikaksikko Merenneitomies ja Merirokkopoika, uusintoja. // He kuulevat että heidän rakastamansa sankarit asuvat läheisessä vanhainkodissa.
07.50 Awkward
Kun Laceyn paras ystävä Ally saapuu kaupunkiin, tytöt päättävät 'auttaa' Jennaa. Seuraavana päivänä kohmeloinen Jenna taistelee muodostaakseen selkeän kuvan villin illan tapahtumista ja selvittää ketä hän siellä suuteli
08.20 Just Tattoo Of Us
Love Islandin Alex ja Olivia koettelevat toistensa murtumispisteitä. Ensimmäiseltä kaudelta tutut ystävykset ja vihamiehet Alicia ja Louis ottavat uusintaerän, kun taas Chelsean ja Brooken ystävyys rakoilee.
09.20 Teen Mom 2
Jenelle riitelee Barbin kanssa haettuaan Jacen huoltajuutta. Kailynin ja Javin avio-ongelmat seuraavat Kailynia Los Angelesiin asti. Chelsean ja Taylorin huoltajuuskuulustelut Adamin kanssa käyvät yhä intensiivisemmiksi.
10.15 Teen Mom 2
Chelsea kuulee huolestuttavia uutisia Taylorista, mikä voi vaikuttaa hänen oikeuskäsittelyynsä Adamin kanssa. Kun Jeremy uhkaa avioerolla, Leah romahtaa. Nathanin epämääräinen käytös saa Jenellen katumaan kihloja.
11.05 Catfish: The TV Show
Danny haluaa perustaa perheen kauniin nettirakkaansa kanssa tämän väkivaltaisesta menneisyydestä huolimatta. Kun Nev ja Max auttavat heitä tapamaan kasvotusten, käy ilmi että hänellä on ehkä yhteys entiseen Catfishiin!
12.00 Catfish: The TV Show
18-vuotiaasta Telizzasta tuli bi-utelias, kun nettiystävävyys Shain kanssa muuttui romanttiseksi. Turhautuneena epäonnistuneista videochat-yrityksistä Telizza kääntyy Nevin ja Maxin puoleen saadakseen totuuden selville.
12.55 Teen Mom 2
Leah löytää isomman talon, johon muuttaa yhteen Jeremyn kanssa, ja Chelsean koira katoaa. Jenelle eroaa Joshista, ja Kailyn saa kuulla, että hänen äitinsä on käynyt katsomassa Isaacia.
13.50 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Mikki Kendall.
14.25 The Daily Show
Koronaviruksen pitäessä miljoonia ihmisiä kodeissaan myös Trevor raportoi pandemiasta kotisohvaltaan, ja Maailman feikeimmät uutiset -tiimi tiedottaa kriisistä sopivan sosiaalisen turvavälin päästä.
15.00 South Park
Huhut vaarallisesta metsissä lymyävästä monsterista uhkaa vuotuista pääsiäismunajahtia. Cartman varoittaa kaikkia osallistumasta jahtiin, mutta hänen suunnitelmansa saada kaikki makeiset menee lopulta mönkään, kun hän joutuukin monsterin syötiksi.
15.25 South Park
Butters joutuu salaa isoäitinsä kiusattavaksi, ja Stan haluaa nostaa tietoisuutta kiusaamisen vaaroista. Stanin ideana on kuvata iso tanssivideo, mutta sen suosio nousee nopeasti hänen päähänsä.
15.55 Just Tattoo Of Us
Charlotten poikaystävä Josh tulee mukaan juontamaan, ja hänen äitinsä ja isänsä laittavat avioliiton koetukselle. Bisneskumppanit Scott ja Stefan saattavat rikkoa ystävyytensä, ja Paulan ja Michellen elämän mittainen ystävyys on vaarassa.
16.55 Ex on the Beach
Aika hyvästellä joku, kun kauhutabletti pakottaa Ginan tekemään epämukavan päätöksen. Olivia tarvitsee tuoretta lihaa, ja Scotty tajuaa viimein, että Nancy on hänelle se oikea, mutta tunteeko Nancy samoin?
17.25 Catfish: The TV Show
Kun sinkkuäiti Brittany löytää online-rakkauden Bryonista, merisotilaasta joka lähetetään ehkä takaisin Irakiin, hän pyytää Nevin ja Maxin apua ennen kuin on liian myöhäistä selvittää, kuka täydellinen sotilasmies on.
18.25 Catfish: The TV Show
Nev Schulman ja Max Jospeph juontavat Catfishin The Untold Stories, jossa kerrotaan kolme shokeeraavaa mutta tositapahtumiin perustuvaa tarinaa menneisyydestä. Niistä kertovat ihmiset, jotka itse kokivat ne.
19.25 The Daily Show
Koronaviruksen pitäessä miljoonia ihmisiä kodeissaan myös Trevor raportoi pandemiasta kotisohvaltaan, ja Maailman feikeimmät uutiset -tiimi tiedottaa kriisistä sopivan sosiaalisen turvavälin päästä.
20.00 South Park
Pojat ovat innoissaan vaarallisesta köysiratailupäivästä Coloradon vuoristossa, mutta ainoa asia, mikä uhkaa tappaa heidät, on tylsyys.
20.30 South Park
Cartman ryhtyy matchmakeriksi, kun uusi tyttö muuttaa South Parkiin.
21.00 South Park
Kennyn vanhemmat pidätetään ja hän joutuu sijaiskotiin, joten Cartmanista tulee koulun köyhin oppilas. Mystinen naamioitunut henkilö tekee paluun.
21.30 South Park
Clyde jättää wc-pytyn kannen ylös, katastrofaalisin seurauksin: Hänen äitinsä kuolee! Tragedia johtaa wc:n käytön sääntelyyn. Cartman päättää ryhtyä äärimmäisiin toimenpiteisiin, ja Stan ylipuhuu Clyden haastamaan wc:n valmistajan oikeuteen.
22.00 Haudattu
Avustustyöntekijä Paul Conroy (RYAN REYNOLDS) joutuu aavikolla väijytetyksi. Tilanteen tukaluus paljastuu kuitenkin vasta Paulin tullessa tajuihinsa. Paniikki ja kuolema kaivautuvat joka henkäisyllä lähemmäs elävältä haudattua Paulia hänen yrittäessään paeta omista hautajaisistaan.
23.55 South Park: Avaruusoliot uhkaavat peruuttaa maapallon

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password