Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Nickelodeon 14.01.2020

00.00 Ridiculousness
Jaksossa olympiakultamitalisti Kaitlyn Farrington liittyy Robin, Chanelin ja Sterlingin seuraan puhumaan toisenlaisista Sotshin kilpailuista, tökkimisfobiasta ja larppausneitsyydestä.
00.30 Ridiculousness
Jaksossa koomikko Hampton Yount liittyy Robin, Chanelin ja Sterlingin seuraan tutustumaan riskaabeleihin juttuihin, kuuntelemaan aivan toisella tasolla olevia kertojia ja oppimaan hamspiraatiosta.
01.00 South Park
Cartman halajaa platinalevyä kristittyä rokkia soittavalle bändilleen Faith+1:lle.
01.30 South Park
Kaaosta kaduille kylvävät iäkkäät autoilijat pakotetaan luopumaan ajokorteistaan. Stanin isoisä kutsuu eläkeläisjärjestö AARP:n apuun.
02.00 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Mo Rocca.
02.35 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Jimmy Butler.
03.05 Geordie Shore
Geordiet ovat palanneet, ja sillä aikaa kun Nathan laittaa tulokkaat koetukselle, riitelevät ystävykset tekevät sovinnon. Sophie saa yllätysvieraan, Sam näyttäytyy ikävässä valossa, ja kadonnut perheenjäsen tulee takaisin taloon.
04.05 Jersey Shore
Jengin tehdessä lähtöä Mike panee alulle Deenan siskoa koskevan huhun. Pauly ja Vinny järjestävät koko porukalle kepposen ja rantakaupunkiin iskee vuosisadan myrsky.
04.50 Are You The One?
Parit tuskailevat, kun he eivät tiedä pelatako sydämellä vai strategialla. He päättävät heittää kolikkoa kohtalostaan. Voivatko he tehdä 25 sentillä 750 000 dollaria?
05.35 The Hills
Lauren kiiruhtaa koko päivän kestäneestä Teen Voguen tilaisuudesta viettämään Jasonin syntymäpäiviä, mutta ilta ei menekään suunnitelmien mukaan. Audrina kysyy Heidin neuvoa Dannyn suhteen.
06.00 Awkward
Dramaattisen hiihtoreissun jälkeen Jenna yrittää keskittyä lopputentteihinsä, mutta jälkishokki Evan raskaudesta uhkaa pilata tentit.
06.25 Awkward
Jennan suunnittelema rauhallinen uusivuosi muuttuukin hurjiksi bileiksi Allyn luona. Kaikki saavat maistaa jotakin, tai jotain, uutta.
06.50 Crash Karaoke
MTV:n uudessa musiikkikisassa juontajat Hannah ja Dylan esittävät hibachi-kokkeja japanilaisessa ravintolassa, kuokkivat polttareissa sekä sniikkaavat lennolle.
07.15 Just Tattoo Of Us
Laulajat Sam Callaghan ja Jude Read vievät tatuoinneillaan ystävyytensä äärimmäisyyksiin, kun taas vihkipari Gareth ja Decclan vaarantavat hääpäivänsä. Connorin ja Jaden parisuhde voi olla tuhoon tuomittu järisyttävän tatuoinnin jälkeen.
08.10 Just Tattoo Of Us
Veri ei ole mustetta sakeampaa kuuluisan veljesparin Chetin ja Caseyn kohdalla. Parhaat ystävät Ellis ja John-Paul yrittävät päihittää toisensa järkyttävin seurauksin. Yksi tatuointi saattaa muuttaa kahden tytön elämän lopullisesti.
09.05 Teen Mom OG
Macilla on vaikeuksia kertoa Bentleylle, että Ryan on pidätettynä vankilassa. Cory julkistaa suhteensa Tayloriin. Kun Ryderin perinnöllinen sairaus vie tytön sairaalaan, Cheyenne on kuitenkin huolissaan siitä, ettei Cory ymmärrä tilanteen vakavuutta.
09.55 Teen Mom OG
Catelynn synnyttää kolmannen tyttärensä. Cheyenne alkaa tapailla uutta miestä, minkä Cory saa pian selville. Maci on huolissaan, että Maverickin änkytys voi olla merkki jostain vakavammasta. Ryanin perhe yrittää hyväksyä Ryanin vankilassaolon.
10.45 Catfish: The TV Show
Nev Schulman ja Max Jospeph juontavat Catfishin The Untold Stories, jossa kerrotaan kolme shokeeraavaa mutta tositapahtumiin perustuvaa tarinaa menneisyydestä. Niistä kertovat ihmiset, jotka itse kokivat ne.
11.35 Catfish: The TV Show
Tristyn on rakastunut Laraan, jonka kanssa Tristyn on jutellut jo vuosia, mutta jota hän ei ole koskaan tavannut tosielämässä! Kun Nev ja Kamie tutkivat asiaa, esiin nousee faktoja, jotka saavat kaikki kyseenalaistamaan Laran ja hänen rakkautensa.
12.25 Catfish: The TV Show
Avion pyysi Cherietä lähettämään hänelle siveettömiä kuvia, mutta nyt Cherie on huolissaan, että antoi kuvansa väärän miehen käsiin. Nev ja Justin Combs yrittävät auttaa, mutta kun Avionin vaimo soittaa heille vihaisen puhelun, asiat mutkistuvat!
13.15 Just Tattoo Of Us
Kestääkö Jackin ja Bronten suhde heidän tatuointinsa? 'Geordie Shoren' Sam ja 'Love Islandin' Simon koettelevat ystävyyttään, ja lapsuudenystävät Rhianna ja Kierra vievät puheensa uudelle tasolle.
14.10 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Ronan Farrow.
14.40 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Mo Rocca.
15.10 South Park
Cartman halajaa platinalevyä kristittyä rokkia soittavalle bändilleen Faith+1:lle.
15.35 South Park
Kaaosta kaduille kylvävät iäkkäät autoilijat pakotetaan luopumaan ajokorteistaan. Stanin isoisä kutsuu eläkeläisjärjestö AARP:n apuun.
16.05 Just Tattoo Of Us
TOWIEn Harry ja äiti Karen ottavat yhteen ensimmäisinä. Bestikset Jordan ja Faye paljastavat seksisalaisuuksiaan ja Love Islandin Jess ja Dom riskeeraavat kihlauksensa.
17.00 Catfish: The TV Show
Nev ja Max lähtevät NYC:iin auttamaan Infintiä, 19-vuotiasta tanssijaa, joka on varma että hänen nettiromanssinsa on aito. Mutta kun Nev ja Max sukeltavat syvälle juttuun, heille selviää että Infinitin rakas on todella hämärä tyyppi.
17.50 Catfish: The TV Show
Dylan on epätoivoisesti rakastunut kauniiseen malliin, jolla on hämärä salaisuus. Kaikki tavalliset varoitusmerkit viittaavat siihen, että Nev ja Max pitävät tapausta jo ratkaistuna... mutta totuus onkin tarua kummallisempaa.
18.50 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras: Jimmy Butler.
19.25 The Daily Show
The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta. Tämän illan vieras:
20.00 South Park
Kyle kutsuu Buttersin syntymäpäivilleen Cartmanin sijaan. Cartman uskottelee Buttersille meteoriitin iskeytyvän pian maahan ja vie hänet pommisuojaan päästäkseen juhliin hänen sijaansa.
20.30 South Park
Eric ystävystyy South Parkiin muuttaneen mormonipojan Garyn kanssa, mutta joutuu toteamaan mormonien uskomukset vaikeasti nieltäviksi.
21.00 A Good Old Fashioned Orgy
30-vuotias Eric on kerännyt mainetta huolettomana juhlijana ja legendaarisena bilemestarina, joka järjestää vuosittain kesän parhaat ja hurjimmat kemut vanhempiensa rantatalolla. Yllättäen Ericin isä ilmoittaa, että rantatalo on myynnissä. Järkyttävät uutiset pakottavat Ericin käsittämään, että hänen villit päivänsä ovat luetut ja hänen pitäisi alkaa käyttäytyä ikäisensä tavoin. Mutta ennen kuin Ericin on kohdattava aikuisuus, hän aikoo järjestää vielä yhdet juhlat, villeimmät ja hulluimmat ikinä: viimeiset orgiat parhaiden ystäviensä kanssa.
22.55 South Park
Vuosittainen Vahva nainen -kilpailu pakottaa kaikki venymään äärirajoilleen.
23.25 South Park
Kylen äiti saa ulosteensiirron, ja pojat etsivät parasta mikrobiomia.
23.55 Ridiculousness
Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo hoitavat jakson kolmistaan. He oppivat, miten vaarallista on syntyä kilpikonnanverta suonissaan, kohottavat kuntoaan 'Beast 90 X:llä' ja käyvät läpi 100 % jekkuvarmuuden etuja.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password