Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Nickelodeon 10.09.2019

06.00 Peppa Pig
Peppa Pig
06.05 Peppa Pig
Peppa Pig
06.10 Peppa Pig
Peppa Pig
06.15 Peppa Pig
Peppa Pig
06.20 Peppa Pig
Peppa Pig
06.25 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Ryder. Paw Patrolin jäsenet ratkovat nokkelasti ongelmatilanteita, ohjaavat upeita kulkuneuvojaan ja vitsailevat hurttamaisen hupaisasti. He tarttuvat empimättä toimeen ja suojelevat Seikkailulahden asukkaita. Olipa kyseessä sitten palokoira Marshall, poliisikoira Chase tai helikopterilla lentävä Skye, jokainen pentu tuo oman persoonallisen lisänsä ja taitonsa tiimiin. He painottavat yhteistyön ja kunnon kansalaisuuden arvoja. Jokaisella koiralla on oma pentupakkauksensa, jonka avulla he selviävät mistä tahansa – olipa kyse sitten kissanpentujen pelastamisesta tai kivivyöryn vangiksi joutuneesta junasta. Olipa seikkailu miten suuri tahansa, Paw Patrolilla on aina aikaa leikkimiseen, nauramiseen ja Ryderin antamiin korvarapsutuksiin. Paw Patrol - hauska fakta: Ryder on pelastanut jokaisen pennun ja opettanut heille Paw Patrol -taitoja.
06.50 Blaze ja monsterikoneet
Axle Cityssä sataa lunta ja kaupungin jokainen ajoneuvo jonottaa saadakseen herkullista talvijuomaa - kuumaa kaakaota. Kun Crusher yrittää saada kaiken kuuman kaakaon itselleen, Blaze tekee kaikkensa saadakseen juomat takaisin.
07.10 Corn & Peg
Jättiporkkana vierii karkuun, mutta Yki ja Pegi keksivät herkullisen tavan pelastaa porkkanamarkkinat. // Ykin ja Pegin avulla Vivi saa sädehtiä ja pääsee seuraamaan derby-kisaa.
07.30 Anni Taimen
Kun kaikista pienin piskupiippi katoaa, Annin täytyy löytää hänet ja estää piippejä panikoimasta. / Anni ja Pusse kuulevat yöllä omituisia ääniä ja löytävät hirviön, joka tykkää painella nappeja.
07.55 Butterbean's Café
Voipapu leipoo kakun, joka näyttää kevään kukkasilta. Onnistuvatko kevään sadekuurot pilaamaan kakun? // Dalia on hyvä laulaja, mutta hänen laulamisensa alkaa häiritä muita. Miten Voipapu voi kertoa asian hänelle ilman, että loukkaa hänen tunteitaan?
08.05 The Thundermans
The Thundermans
08.30 100 Things to do Before High School
100 Things to do Before High School
08.55 The Thundermans
The Thundermans
09.15 Game Shakers
Game Shakers
09.40 SHHH!
SHHH!
09.45 Henry Danger
Henry Danger
10.05 ALVINNN!!! and the Chipmunks: ALVINNN!
!! and the Chipmunks
10.30 ALVINNN!!! and the Chipmunks: ALVINNN!
!! and the Chipmunks
10.50 ALVINNN!!! and the Chipmunks: ALVINNN!
!! and the Chipmunks
11.15 ALVINNN!!! and the Chipmunks: ALVINNN!
!! and the Chipmunks
11.25 Mia and Me
Mia and Me
11.50 Mia and Me
Mia and Me
12.15 Mia and Me
Mia and Me
12.40 Regal Academy
Regal Academy
13.05 Regal Academy
Regal Academy
13.30 Regal Academy
Regal Academy
13.55 My Little Pony
My Little Pony
14.15 My Little Pony
My Little Pony
14.40 SHHH!
SHHH!
14.45 Rainbow Butterfly Unicorn Kitty
Rainbow Butterfly Unicorn Kitty
15.05 ALVINNN!!! and the Chipmunks: ALVINNN!
!! and the Chipmunks
15.30 SHHH!
SHHH!
15.35 Paavo Pesusieni
Paavo Pesusieni on piirrossarja, jonka pääosassa on keltainen pesusieni Paavo, joka asustaa vedenalaisessa kaupungissa nimeltään Tangala. Yhdessä kaverinsa meritähti Patrikin kanssa hän joutuu mitä hullunkurisimpiin seikkailuihin. Paavo on energinen ja optimistinen kaveri, joka työskentelee kokkina Ravunkuori-nimisessä ravintolassa, jossa hän myös tekee merten parhaat Rapupiiraset.
15.45 Paavo Pesusieni
Kun Patrikille kasvaa yhtäkkiä parta, hän päättää opetella käyttäytymään kuin aikuinen. Ja kuka muu kuin Jalmari voisi häntä paremmin opastaa siinä! // Kun Paavon pitää suorittaa ajokoulun suullinen koe, hän tajuaa kärsivänsä kamalasta esiintymispelosta.
16.10 Paavo Pesusieni
Hapanimelä mustekala: Plankton yrittää ystävystyä Jalmarin kanssa voidakseen varastaa Rapupiirasen reseptin. Silmäätekevä taiteilija: Kun taidekriitikko nimeää Patrikin huipputaiteilijaksi, kaikki Tangalassa haluavat ostaa hänen Silmäkivi-teoksiaan.
16.40 Fairly odd parents
Vicky päättää hankkia töitä Timmyn vanhempien erotettua hänet. // Timmy toivoo tyttöystävää Crimson Chinille ja pian Chin seurustelee Golden Locksin kanssa. Siitä seuraa valitettavasti vain tylsää romantiikkaa.
17.05 The Loud House
The Loud House
17.15 The Loud House
The Loud House
17.45 The Thundermans
The Thundermans
18.10 Knight Squad
Knight Squad
18.35 Hunter Street
Hunter Street
19.00 Henry Danger
Henry Danger
19.30 Cousins for Life
Cousins for Life
19.55 The Thundermans
The Thundermans
20.25 Henry Danger
Henry Danger
20.50 Henry Danger
Henry Danger
21.15 Game Shakers
Game Shakers
21.40 The Thundermans
The Thundermans
22.05 SHHH!
SHHH!
22.10 Paavo Pesusieni
Kun vulkaaninen halkeama aukeaa Mönjälaguunin pohjassa, valtava kaasukupla nousee pintaan. Plankton iskee pahat kätensä kuplaan ja uhkaa puhkaista sen, peittäen koko Tangalan mönjällä, ellei Johtaja Rapu luovuta Rapupiirasen reseptiä. Paavon, Patrikin ja Sannan pitää pelastaa kaupunki Planktonin suunnitelmalta.
22.35 Paavo Pesusieni
Johtaja Ravun tallelokero: Johtaja Rapu lukitaan vahingossa Tangalan uuden pankin sisään, ja Paavon ja Patrikin tehtävä on pelastaa hänet. Planktonin Lemmikki: Kun Plankton taas epäonnistuu varastamaan Rapupiirasen reseptin, hän hankkii itselleen lemmikin piristykseksi.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password