Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SubTV 29.06.2020

00.20 Pitääkö olla huolissaan?: Kirsi Piha
S02E07. Vieraana Kirsi Piha. Kaikki paitsi huolehtiminen on turhaa. Panelistit pääsevät huolien jäljille ja saavat asioita aikaan. Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö tarttuvat huolien tuuliin ja seilaavat niiden avulla kohti aavempaa ulappaa.
01.10 Tilt Esports
S03E18. Elektronisen urheilun ajankohtaisohjelma. Kesän aikana tutustutaan neljään suureen Esports-lajiin tarkemmin. Tässä jaksossa keskitytään simulaattorirallipeli iRacingiin.
01.15 Simpsonit: Lapsenvahti ja peto
S06E09. Homeria syytetään lapsenvahdin seksuaalisesta ahdistelusta, eikä syyttömyyden todistaminen ole helppoa. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä. Uusinta.
01.40 Simpsonit: Papan ihmelääke
S06E10. Papan ihmelääke pelastaa Homerin ja Margen nuupahtaneen seksielämän. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä. Uusinta.
02.10 Simpsonit: Lentopelko
S06E11. Marge kärsii pahasta lentopelosta ja tarvitsee terapiaa. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä. Uusinta.
02.35 Supernatural: Edistynyttä tanatologiaa
S13E05. Kaksi teiniä tutkii hylättyä mielisairaalaa: yksi heistä kuolee, ja toinen ei osaa kertoa, mitä näki. Dean joutuu turvautumaan radikaaleihin keinoihin selvittääkseen, missä paikkaa vainoavien aaveiden ruumiit ovat. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan.
03.15 Supernatural: Hautakivi
S13E06. Dean ilahtuu tapauksesta lännenhenkisessä pikkukaupungissa Kansasissa, jossa riehuu ghouli. Jack astuu harhaan taistelussa sitä vastaan, ja joutuu katumaan. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan.
06.30 Chuggington: Bruno pistää pökköä pesään
Bruno tahtoo palavasti nähdä jäähdytystornin räjäyttämisen. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
06.40 Taikapuutarhan pikkuötökät
Paluu puutarhaan, osa 2.
06.50 Muumilaakson tarinoita: Muumipapan tuoli
S02E06. Muumipapan työtuoli menee rikki. Uutta tuolia yritetään etsiä tilalle, mutta Muumipappa ei pysty kirjoittamaan niistä yhdessäkään.
07.15 Muumilaakson tarinoita: Nuuskamuikkunen lähtee etelään
S02E07. Nuuskamuikkunen on lähdössä etelään, sillä talvi tekee tuloaan. Muumipeikko tahtoisi lähteä mukaan, mutta suunnitelmiin tulee muutos.
07.40 Paavo Pesusieni: Aivokopteri / MerenneitoSieni!
S10E01. Palkittu animaatiosarja merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
08.05 Nuori Robin Hood: Prinssin lento
S01E19. Kylään saapuu kummastuttava lentävä kone, jollaisen prinssikin ehdottomasti tahtoo. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu.
08.15 Nuori Robin Hood: Yksi ja ainoa sheriffi
S01E20. Prinssi antaa sheriffilleen potkut ja tarvitsee tilalle uuden lainvalvojan. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu.
08.30 Alvin ja pikkuoravat
Kömpelö Jenni. Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista... 4. tuotantokausi.
08.40 Viidakon veijarit: Muistinmenetyksiä
S02E28. Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
08.50 Professori Balthazar
Kaksi silinterihattua. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet.
09.00 Simpsonit: Väkivallan kolkko kutsu
S06E04. Retki huvipuistoon muuttuu painajaiseksi, kun robotit hyökkäävät vierailijoiden kimppuun. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä. Uusinta.
09.30 Simpsonit: Kuolleet sielut
S06E05. Vankilasta vapautuva Sideshow Bob asettuu ehdolle pormestarinvaalissa, ja Bart ja Liisa käyvät taistoon vastaehdokkaan puolesta. Vierailevina ääninä: Kelsey Grammer, Larry King, Dr. Demento ja Phil Hartman. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä. Uusinta.
10.00 Lemmen viemää: Katumusta ja romantiikkaa
Michael menettää malttinsa pahemman kerran. Myöhemmin häntä kaduttaa. Miten kauan hän voi vielä salata käytöksensä syyt? Eva ja Robert viettävät hyvin romanttisissa tunnelmissa hääpäiväänsä, jota Christoph tyytyy seuraamaan etäämmältä. Hän järjestää Timille ja tämän poolojoukkuekavereille juhlat, joihin Tim kutsuu myös Franzin. Juhlat meinaavat kuitenkin päättyä nolosti. Evan ja Robertin hääpäivän romanttinen tunnelma tarttuu Jessicaankin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
11.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
12.00 Emmerdale: Väärintekijät vastuuseen
Victoria kertoo poliisille Leestä. David sen sijaan on haluton kääntymään poliisin puoleen, vaikka Jacob pitäisi löytää. Zakin ja Lisan kotiinpaluu häämöttää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.30 Bob's Burgers: Ystävällinen kepponen
S10E22. Kaylee pyytää Louiselta apua ongelmiin joutumisessa, ja Louise näkee tilaisuuden täydelliselle kepposelle. Bob auttaa Jimmyä. Amerikkalainen animaatiosarja.
13.00 Ninja Warrior: Clevelandin finaali, osa 1/2
S09E21. Clevelandin kaupunkifinaalissa radalle astuvat mm. kirurgi Alexi Matousek, supersankariasua käyttävä Jamie Rahn sekä Michelle Warnky, joka on yksi parhaista naisista. Amerikkalainen urheilukilpailu.
13.50 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14.00 Paavo Pesusieni: Kadonnut grilli / Yöpiiranen
Kausi 11, 24/26.Palkittu animaatiosarja merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. 11. tuotantokausi. Uusinta.
14.30 Salatut elämät
Osa 3045: Haluaako Sergei Puol´akkaa vai täyden lorton?. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
14.55 Salatut elämät: Osa 3046: Ismolla on raha löysällä
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
15.25 Salatut elämät: Osa 3047: Sieppari iljapellossa
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
15.50 Salatut elämät: Osa 3048: Talen ja Sannin toivo on ohikiitävää
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
16.10 Myytinmurtajat Juniori: Paristokatastrofi
S01E09. Tiimi pohtii, mikä saa litiumpariston syttymään tuleen. Voisiko jäteauto syttyä tuleen useiden paristojen räjähdysten ketjureaktiossa? Lisäksi tiimi selvittää, lentääkö jousiampujan nuoli suoraan. Viihteellinen tiedesarja.
17.10 First Dates UK: Rikostoveria etsimässä
S05E07. 14 vuotta sinkkuna ollut nainen lähtee sokkotreffeille. Treffeille päätyvät myös kaksi kahdeksankymppistä, jotka haluavat elää täysillä. Ravintolan henkilökuntakin on flirttailun kohteena. Brittiläinen realitysarja.
18.10 Vaimot vaihtoon USA: Palvelu pelaa
S13E03. Motoristiperheessä uskotaan, että naisen paikka on keittiössä ja hänen kuuluu passata miestään. Vaimon tilalle tulee vegaaniperheen kiireinen äiti, jonka aviomies hoitaa lapsia ja tekee paljon kotitöitä. Amerikkalainen tositelevisiosarja.
19.05 Frendit: Vikaan menee
S03E15. Ross kaipaa Rachelia ja haluaisi viettää enemmän aikaa yhdessä, mutta Rachelilla on kiire töissä. Tilanne kärjistyy ja kumpikin kärsii. Phoebe iskee ulkomaalaisen miehen, ja treffailu vaatii tulkkia. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
19.30 Frendit: Seuraavana aamuna
S03E16. Ross yrittää kaikkensa, jottei Rachel kuulisi pettämisestä, mutta turhaan. Sana kiirii ja Gunther saa iloksena toimia sanansaattajana. Ross kiemurtelee ja anelee anteeksi, Rachel suree ja tekee päätöksensä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
20.00 Simpsonit: Homer, valittu
S06E12. Homer valitaan salaseuran jäseneksi ja johtajaksi, mutta tekeekö valta onnelliseksi? Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä.
20.30 Simpsonit: Kolmas lapsi
S06E13. Homer muistelee Maggien syntymää. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki ja klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailee viihdetaivaan kovimpia nimiä.
21.00 Good Will Hunting
Kahdella Oscarilla palkittu (käsikirjoitus Matt Damon ja Ben Affleck) ja seitsemän ehdokkuutta kerännyt draama nuoresta yliopiston talonmiehenä työskentelevästä matematiikkanerosta, joka haluaa vain juoda kaljaa kavereiden kanssa. Apuun rientää professori, joka auttaa Williä löytämään suunnan elämässään. USA 1997. Ohjaaja: Gus van Sant. Pääosissa: Matt Damon, Ben Affleck, Robin Williams
23.20 Stadi vs Lande
S01E03. Stadilaiset ja landet ottavat toisistaan mittaa tietokilpailussa, jossa palkintona on matka kauas korpimailta. Tietävätkö landet Helsingistä muuta kuin Rautatieaseman? Entä osaavatko stadilaiset sanoa mitä kompiaiset ovat? Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password