Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SubTV 25.03.2020

03.20 Ninja Warrior: Vegasin loppuhuipennus, osa 2/2
S07E32. Vegasin finaalin kakkosvaiheeseen selvisi mukaan ennätysmäärä kilpailijoita: yhteensä 38. Vain kaksi kilpailijaa selvitti viime kaudella kakkosvaiheen, kolmosvaihetta ei kukaan. Nelosvaiheen huipulle nopeimmin selvinnyttä odottaisi ohjelman pääpalkinto: miljoonan dollaria. Amerikkalainen urheilukilpailu.
04.20 Simpsonit: Rakkauden kuriiri
S27E20. Homer joutuu hämärähommiin voidakseen viedä Margen romanttiselle lomalle Pariisiin. Amerikkalainen piirrossarja. Uusinta.
04.50 Simpsonit: Fland Canyon
S27E19. Simpsonien ja Flandersien yhteinen loma Grand Canyonilla on odotetun tapahtumarikas. Amerikkalainen piirrossarja. Uusinta.
06.30 Chuggington: Wilson lumen vankina
Wilson innostuu lumesta ja huomaa jääneensä kinoksien vangiksi.
06.40 Chuggington: Wilson lumen vankina
Wilson innostuu lumesta ja huomaa jääneensä kinoksien vangiksi.
06.50 Taikapuutarhan pikkuötökät
Laihdutuskuuri.
07.00 Muumilaakson tarinoita: Hemulitädin vierailu
Jakso 80/104, Vanhemmat lähtevät juhlimaan sukulaisten häitä ja lapset jäävät keskenään Muumitaloon. Riemu jää lyhytaikaiseksi, kun Hemulitäti tulee pitämään jöötä.
07.25 Muumilaakson tarinoita: Muumipeikko saa kultaisen hännän
Jakso 81/104, Muumipeikko, häntä ja taikajuoma.
07.50 Paavo Pesusieni: Vakoojat / Vastuuton veneilijä
S05E04. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Puhuttu suomeksi.
08.15 Nuori Robin Hood: Syytön syytteessä
S01E40. On Marianin syntymäpäivä, mutta ystävät tuntuvat unohtaneen koko asian. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu.
08.30 Alvin ja pikkuoravat: Takaisin luontoon
S03E03. Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista...
08.40 Viidakon veijarit
Murmeliprinsessa . 10/13. Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
08.50 Ötökät!
Seuraa sankarimme hulvattomia seikkailuja hänen metsästäessään Puckia - ötökkää, jonka kiinni saamisesta saa maineen ja kunnian lisäksi suuren summan rahaa. Valitettavasti Murphyn suunnitelmilla on tapana mennä mönkään, eikä hän ole ainoa palkkiometsästäjä Puckin perässä...
09.00 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
09.10 Faija hoitaa: Rakkauden kuplia
S02E17. Adam haluaisi antaa tyttärelleen Emmelle prinsessamekon, mutta Andin mielestä mekko vahvistaa vanhanaikaisia stereotypioita. Adam vastaa ongelmaan vaatimalla Andiä tilille valkoisista valheistaan, joita tämä kutsuu "rakkauden kuplikseen". Pian soppa onkin jälleen valmis. Frendeistä tutun Matt LeBlancin tähdittämä yhdysvaltalainen komediasarja perheenisästä, joka ottaa vastuun kotiasioiden pyörittämisestä, kun vaimo palaa työelämään.
09.35 Mutsi: Terapiaa kyllikseen
S06E17. Bonnie menee terapiaan vasta löydetyn tarkkaavaisuushäiriönsä takia. Paljastuu, että jotkut tuntuvat nauttivan häiriönsä oireista. Christy taas tekee työvuoroja Adamin baarilla, mikä ei välttämättä ole paras paikka toipuvalle alkoholistille ja entiselle uhkapeliaddiktille. Amerikkalainen komediasarja.
10.00 Lemmen viemää: Yllätys vanhemmille
Valentina aavistaa, että jokin on vielä Evan ja Robertin sovinnon tiellä, ja päättää auttaa asiaa. Denise pohtii, uskoako Christophia vai Elmaria. Lucylle urkenee ura Fürstenhofissa, joskaan ei aivan sellainen kuin hän oli ajatellut. Kotona Paulilla alkaa mennä hermo Lucyyn. Tunnelma on kireä myös Paulin ja Romyn välillä. Sekä Joshua että Natascha innostuvat ilmoittautumaan pareineen perinnetanssikilpailuun, ja harjoittelu alkaa välittömästi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
11.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
12.00 Emmerdale: Syntinen syntymäpäivä, osa 1/2
Maya valmistelee Jacobille unohtumatonta 16-vuotislahjaa, mutta Liv sotkee suunnitelmat taas. Eric miettii, mitä tehdä arvokkaalla tiedollaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.30 Salatut elämät: Jakso 3732: Viola nauttii miramisusta
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
13.00 Paavo Pesusieni: Paras päivä / Lahjapurkka
S04E20. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Puhuttu suomeksi. Uusinta.
13.25 Simpsonit: Valheista vapaa
S27E17. Smithersin rakkaudentunnustukset Burnsille kaikuvat kuuroille korville, ja hän päättää vihdoinkin unohtaa suuren, toivottoman rakkautensa. Amerikkalainen piirrossarja. Uusinta.
13.40 Simpsonit: Lisan valinta
S27E18. Lisa loukkaantuu syvästi, kun hänelle paljastuu, että Marge ei ole koskaan oikeasti pitänyt jatsista. Amerikkalainen piirrossarja. Uusinta.
14.05 The Last Resort: Hengenvaarassa
S01E04. Löytyykö pareilta halua tehdä sovinto, kun he joutuvat hengenvaaralliseen tilanteeseen? Leppoisat illalliset muuttuvat painajaismaisiksi, kun Sharday polttaa päreensä Joshille. Australialaisessa realitysarjassa viisi pariskuntaa käsittelee parisuhdeongelmiaan paratiisisaarella.
15.00 Selviytyjät: Romanssi paratiisissa
S33E03. Rakkautta on ilmassa, kun kaksi milleniaalia ihastuu toisiinsa. Onko syntynyt uusi voimapari vai onko romanssista ennemminkin haittaa? Toisenlaista draamaa nähdään, kun yksi kilpailijoista saa heikotuskohtauksen ja lääkintähenkilökunta saapuu paikalle. Samaan aikaan jatkuu juonittelu ja koskemattomuussymbolien etsintä. Monivaiheinen ja jännittävä koskemattomuuskisa vaatii sekä uintitaitoa että tarkkuutta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 33. tuotantokausi.
16.00 Myytinmurtajat: Reppu selkään ja lennoksi
Adam ja Jamie yrittävät rakentaa lentorepun internetistä hankittujen ohjeiden avulla. Tiimi puolestaan testaa muinaista pyramidienergiaa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17.20 Masked Singer Suomi
S01E02. Kevään riemastuttavin ja samaan aikaan ärsyttävin aivopähkinä jatkuu, kuka on maskin takana? Tässä jaksossa nähdään kuusi uutta hahmoa, jotka saavat panelistien päät entistä enemmän pyörälle. Peacock, Söpö, Kisu, Pupu, Alien ja Leijona tulkitsevat klassikkokappaleita Oi Beibstä Con Te Partiroon ja vihjeprofiileista tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Vieraileva panelisti Aki Linnanahde sentään uskoo olevansa jäljillä, vai onko sittenkään?
18.00 Simpsonit: Rakkaudesta lentämiseen
S19E01. Homer pelastaa Mr. Burnsin hukkumiselta ja saa palkinnoksi matkan Chicagoon täyden palvelun yksityiskoneella. Lentomatka jättää Homeriin tyhjiön, eikä arki luksuslennon jälkeen enää miehelle maita. On etsittävä uutta sisältöä elämään. Jaksossa vierailevat Stephen Colbert sekä Lionel Richie. Amerikkalainen piirrossarja.
18.30 Simpsonit: Laulunlahjoilla siunattu sankari
S19E02. Silkkojen sattumien kautta ruokaa rakastavasta Homerista kehkeytyy lahjakas oopperalaulaja. Mr. Burns tarttuu tilaisuuteen ja palkkaa Homerin tähtioopperaan. Laulunlahjoilla siunatusta Homerista tulee äkkiä suuri kuuluisuus. Julkisuudessa on myös varjopuolensa. Vierailevina ääninäyttelijöinä tällä kertaa Placido Domingo ja Maya Rudolph. Amerikkalainen piirrossarja.
19.00 Frendit: Haastattelu
Joey valmistautuu lehtihaastatteluun. Hän pelkää möläyttävänsä jotain typerää, ja hakee tukea ystäviltään. - Sarjassa edetään 8. tuotantokauden jaksoin.
19.30 Frendit
Äiti. KAUSI 9 ALKAA! Kun ajatus vauvasta saa Rachelin paniikin valtaan, hän suostuu äitinsä ehdotukseen tulla asumaan avuksi hänen luokseen. Ross taas on toista mieltä.
20.05 Simpsonit: Maitojahdista uusiin mahdollisuuksiin
S19E03. Homer etsii epätoivoisesti maitoa muksuilleen. Yllättäen maitomatka poikii hänelle uuden työtilaisuuden. Maggie on liian riippuvainen äidistään ja niinpä Marge osallistuu Internetissä mainostettuun lasten itsenäistymisohjelmaan. Vierailevana tähtenä tässä jaksossa Matt Dillon. Amerikkalainen piirrossarja.
20.30 Neljän tähden illallinen
S02E31. Nakkuloita ja peräruokaa on tarjolla, kun iltaa isännöi tänään urheilutoimittaja Mika Saukkonen. Lappi-teemaisen menun valmistuessa Saukkosen keittiöstä ei vauhtia tai vaarallisia tilanteita puutu. Mikan ruokapöydän ääreen illalliselle kokoontuvat laulaja-näyttelijä Anna Hanski, viihdetaiteilija Jukka Laaksonen ja laulaja Virve Rosti.
21.00 Se toinen nainen
Hupsussa komediaelokuvassa Cameron Diazin esittämä lakinainen Carly kuvittelee löytäneensä elämänsä miehen, Markin, kunnes hän sattumalta saa tietää tämän olevan ukkomies tavattuaan Kate-vaimon. Naiset ystävystyvät, ja pisteenä i:n päälle selviää, että ketku-Mark pyörittää vielä kolmattakin naista, Amberia. Naiskolmikko päättää yksissä tuumin maksaa potut pottuina ja tekevät yhdessä viheliäisen kostosuunnitelman. Ohjaaja: Nick Cassavetes, USA 2014 (109'). Pääosissa: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate Upton, Don Johnson
23.10 Simpsonit: Panttivankidraama
S19E04. Marge joutuu keskelle pankkiryöstöä ja jännittävää panttivankidraamaa Nine - Yhdeksän yhteyttä -televisiosarjaa parodioivassa jaksossa. Tapahtumat eivät jätä perheenäitiä rauhaan ja hän muodostaa kummallisen suhteen kidnappaajaansa. Lisalla koittaa suuri päivä opintojensa suhteen. Amerikkalainen piirrossarja.
23.40 Rantabaari: Huulet
S01E29. Milo joutuu osalliseksi noloa tilannetta. Kristan illallinen ei toteudukaan suunnitellusti, kun Sauli tulee kotiin miehuudentunne huipussaan.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password