Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SubTV 02.12.2019

00.20 The Joulukalenteri
Ensimmäinen luukku aukeaa. Ensimmäinen luukku aukeaa. Uusinta.
00.40 Eloonjääneet: Matka menneisyyteen
S06E07. Mielensä vangiksi jäänyt Clarke yrittää saada ruumiinsa takaisin hallintaan Montyn manifestaation avulla. Matkalla kohdataan monia hahmoja Clarken ja Josephinen menneisyydestä. Piinaavan mysteerisarjan tapahumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.
01.30 Eloonjääneet: Vanhuksen jäljillä
S06E08. Abby herättää Kanen eloon Gavinin ruumiissa. Anomaliaa etsiessään Diyoza saa selville yllättävän totuuden Xavierista. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.
02.20 Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Shanghain kahdet kasvot
S04E05. Shanghai on tyyppiesimerkki Kiinan kasvavan talouden vaikutuksista. Anthony Bourdain vierailee kaupungissa ja tutustuu toisaalta maan historiaan ja kulttuuriin ja toisaalta modernin suurkaupungin kapitalistiseen sykkeeseen. Bourdain ei unohda ruokaa, vaan löytää jälleen katukeittiöiden parhaimmistoa. Amerikkalainen matka- ja ruokaohjelma.
03.10 Tilt Esports
S02E36. Elektronisen urheilun ajankohtaisohjelma. Viikkokatsauksen lisäksi Tilt Esports tutustuu NHL-pelaaja Joonas 'Virta' Virtaan.
03.15 Americans: Pieni uhka
S05E03. Philip ja Elizabeth päättävät kertoa Paigelle uusimmasta operaatiostaan. Lisäksi kyseinen operaatio johdattaa Jenningsit Oklahoma Cityyn tuhohyönteisten jäljille. Stan ja Dennis yrittävät lähestyä mahdollisia tietolähteitä. Misha kohtaa matkallaan ongelmia. Olegia kiristetään Stanin tekemällä nauhalla. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena.
04.10 Americans: Jotain mätää Kansasissa
S05E04. Philip ja Elizabeth joutuvat laajentamaan toimintaansa Kansasin Topekaan asti. Oleg avautuu tilanteestaan äidilleen. Misha jatkaa matkaansa kohti Yhdysvaltoja. Paige menee vahtimaan pastori Timin ja Alicen lasta. Stan yrittää auttaa Olegia tavalla, joka vaarantaa hänet itsensä. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena.
06.30 Chuggington: Koliseva Wilson
Wilsonissa on jotain vikaa, joka on pilata hänen kuljetustehtävänsä. Hän ei uskalla paljastaa sitä muille, koska pelkää joutuvansa pelottavalle korjauspajalle. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
06.40 Taikapuutarhan pikkuötökät
Pallot hukassa.
06.50 Muumilaakson tarinoita: Matka majakalle
S01E17. Muumipappa tahtoo viedä perheensä tutustumaan oikeaan majakkaan. Matkalla he törmäävät omituiseen laivaan ja perillä selviää, että majakassa ei ole vartijaa.
07.15 Muumilaakson tarinoita: Majakan vartija
S01E18. Muumipappa perheineen asettuu asumaan majakkaan. Salaperäisellä kalastajalla tuntuu olevan suuri salaisuus.
07.40 Paavo Pesusieni: Ananaan aarre / Idioottikastike
S09E25. Palkittu animaatiosarja merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
08.00 Nuori Robin Hood: Robinin silta
S02E11. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu.
08.15 Alvin ja pikkuoravat: Tiitä ja sympatiaa
S03E24. Alvin ilmoittautuu mailapojaksi golfin hyväntekeväisyysturnaukseen, mutta saakin parikseen neiti Smithin.
08.30 Viidakon veijarit
Räme . Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
08.40 Leo
Animaatio Leosta, maailman epäonnisimmasta leijonasta, joka joutuu mitä kummallisimpiin seikkailuihin, mutta ei suostu antamaan periksi.
08.45 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
09.00 Faija hoitaa: Mökkimyllerrys
S03E11. Burnsin poikien jokavuotinen mökkireissu lähestyy jälleen, mutta tänä vuonna luvassa on yllätys, kun Joe nimittääkin Adamin viralliseksi mökkikapteeniksi, ja Don menettää vakiovirkansa. Vallasta huumaantunut Adam kutsuu Lowellin mukaan kokiksi, mikä taas herättää vaimojen epäilykset: jos Lowell on mukana, reissuhan saattaa jopa olla hauska! Frendeistä tutun Matt LeBlancin tähdittämässä yhdysvaltalaisessa komediasarjassa perheen isä ottaa vastuuta arjen askareiden pyörittämisestä vaimon palatessa työelämään.
09.30 Fresh Off the Boat: Salajuoni
S03E18. Jessica potee flunssaa, ja Louis ja pojat päättävät katsoa salaa televisiosta maksullisen painiottelun. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä.
10.00 Lemmen viemää: Maalauksen rakastavaiset
Denisen ja Henryn seurustelu on edennyt vakavammaksi, mutta läheisyyden hetkellä Denise ajattelee Joshuaa ja vetäytyy tilanteesta. Wernerin ratkaiseva vinkki johtaa Denisen ja Joshuan Doraa esittävän maalauksenpuolikkaan jäljille. Maalaus kätkee sisälleen melkoisen yllätyksen. Annabelle kärkkyy Christophin postia manipulaatio mielessään. Fabienin hyvin alkanut katusoittajanura joutuu vastatuuleen. Ragnar auttaa vuokralaisaktivisti Tinaa, paljastamatta että on itse taistelun vihattu vastapuoli. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
11.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
12.00 Emmerdale: Vaarallinen viehätys, osa 2/2
Jacob on Mayan puolella tämän riidassa Davidin kanssa, eikä siinä vielä kaikki. Matty ja Victoria puhuvat tunteistaan, mutta yhteistä sävyä ei löydy. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.30 Salatut elämät: Jakso 3662: Anna hilloa, Monica!
. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
13.00 Radalla: Ei oppi ojaan kaada
S02E05. Konduktööriopiskelija Timo saa koko junan johdettavakseen ja varikolla Lassi opettaa tulevia veturinkuljettajia. Turun suunnalla tehdään huoltotöitä pullan voimalla, mutta Allegrossa tarjoillaan gurmeeta.
14.00 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14.10 Simpsonit: Kauhutalo 21
S22E04. Perinteisessä kauhujaksossa ollaan karmivissa tunnelmissa. Luvassa on vampyyreja ja verta. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. Uusinta.
14.40 Kauhukeittiö: Ihmisten katseiden edessä
S11E01. Toiveikkaat kilpailijat saapuvat Los Angelesiin, josta heidän matkansa jatkuukin yllättäen Las Vegasiin, jossa ensimmäinen haaste suoritetaan valtavan yleisön edessä. Yksi kilpailija joutuu muiden hampaisiin jo ensimmäisenä iltana. Amerikkalainen realitysarja.
15.40 Perttu - tehtävä Kiinassa: Löylyjä ja miljoonia
S01E06. Perttu tiimeineen yrittää myydä suomalaista saunakeksintöä Kiinassa, mutta päätyykin Hongkongiin saunomaan maailmanluokan seurassa. Tekeekö vierailu paikallisella ennustajalla Pertusta miljonäärin?
16.30 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16.40 Simpsonit: Unohduksissa
S22E10. Bart alkaa penkoa menneisyyttä, jolloin Margen on kerrottava pojalleen totuus, jonka hän haluaisi mieluummin unohtaa. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä.
17.10 Simpsonit: Miehestä mittaa
S22E11. Moen kuppilasta leivotaan trendipaikkaa, mikä johtaa väärinkäsityksiin miehen seksuaalisesta suuntautumisesta. Samaan aikaan rehtori Skinner iskee silmänsä viehättävään musiikinopettajaan. Ääninäyttelijävieraana Scott Thompson. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä.
17.40 First Dates UK: Nainen voi olla vaikka kalju. UUSI KAUSI!
S06E04. Eve tulee treffeille peruukki päässään. On pienoinen yllätys, kun Jordanilla ilmekään ei värähdä. Jeni taas on eläkeläinen, joka pitää enemmän rockista kuin bingosta. Hän tapaa miehen, joka rakastaa argentiinalaista tangoa. Brittiläinen realitysarja.
18.40 The Joulukalenteri
2. Eilen alkoi jännittävä kertomus tontuista ja heidän perivihollisistaan Näsistä. Vielä ehdit mukaan. Sitä paitsi tarina on tosi.
19.00 Rillit huurussa: Soolo-oskillaatio
S11E13. Sheldon ajaa Amyn pois luotaan, jotta voi keskittyä paremmin työskentelemiseen. Amy viihtyykin hyvin Leonardin seurassa, joten Penny joutuu keksimään itselleen tekemistä. Rajin ja Howardin bändi harjoittelee keikkaa varten ja saa Bert-geologin mukaan joukkoonsa. Amerikkalainen komediasarja.
19.30 Rillit huurussa: Erokolmiointi
S11E14. Raj ajautuu osaksi kolmiodraamaa tavattuaan naimisissa olevan naisen. Sheldon haluaisi vuokrata Pennyn ja Leonardin asunnosta toisen makuuhuoneen työtiloikseen. Miten sujuu kolmen päivän koeaika? Amerikkalainen komediasarja.
20.00 Simpsonit: Agentti joka tuli illalliselle
S23E01. Yllättäviä taitoja omaava voimalan uusi Wayne vartija pelastaa Homerin hengen ja saa kiitokseksi illalliskutsun. Sitten YouTube paljastaa Waynen olinpaikan ukrainalaismafialle, joka saa Homerista hankalan panttivangin. Vierailevana tähtenä Kiefer Sutherland! Amerikkalainen piirrossarja.
20.30 Simpsonit: Bart oppii läksynsä
S23E02. Bartin uusin kepponen saa rehtorin kiehumaan ja opetustyö sysätään tarkastaja Chalmersille. Tämä tutustuttaa Bartin Theodore Rooseveltiin, ja Bart löytää vihdoinkin mielekkyyden koulusta. Chalmers kuitenkin tyrii ja tuota pikaa Bartin joukkio on Theodoren innoittamana vallannut koulun.
21.00 Cop Land
Jännityselokuva poliisien kansoittamasta New Jerseystä ja poliisin vahingossa tekemästä väkivaltaisesta rikoksesta, jota Freddy Heflin alkaa selvittää. Pian Heflin huomaa, että poliisien kesken kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää. Ohjaaja: James Mangold, USA 1997 (101'). Pääosissa: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro.
23.10 Ambulanssi: Pitkä viikonloppu
S04E08. Helteinen viikonloppu ja maanantain vapaapäivä työllistävät Manchesterin alueen ensihoitoa. Pyhien aikana apua tarvitaan niin kuumuudesta kärsivien vanhusten kuin urheiluvammojen ja liikenneonnettomuuksienkin kanssa. Palkitussa brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan ensihoitajien työskentelyä.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password