Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 National Geographic 29.06.2020

00.35 Paluu Titanicille
Paluu Titanicille dokumentoi ensimmäiset ihmisten tekemät sukellukset Titanicille lähes 15 vuoteen. Ryhmä käyttää erityistä sukellusvenettä saadakseen ensimmäisenä 4K-kuvamateriaalia laivasta arvioidakseen sen rappeutumisvauhdin. He rakentavat hylystä tarkimman mallin tähän asti, varmistavat tunnistamattoman osan ja jättävät kokeellisen alustan merenpohjaan ennustaakseen Titanicin tulevaisuuden.
01.25 Huumebisnes: Maailman kuolettavimmat huumeet
Amerikka taistelee vaarallisen opioidiepidemian kourissa. Reseptikipulääkkeet johtavat miljooniin addikteihin, jotka hakeutuvat halvemman vaihtoehdon eli heroiinin pariin. Salakuljettajat ja myyjät tekevät kaikkensa saadakseen tavaraa liikkeelle, mutta ympäri maailman uhrit joutuvat karmeiden uusien huumeiden koukkuun, kun vaihtoehtoiset aineet ja lisäaineet aiheuttavat ongelmia.
02.15 Vaarallisen valtatien pelastajat
Talvimyrskyt raivoavat, mutta Jamiestä ei ole apua. Kaksi miehistön jäsentä joutuu hengenvaaralliseen tilanteeseen syrjäisellä tukkitiellä.
03.00 Lentoturmatutkinta – erikoisraportti
Jakso 8/10. Lentoturvallisuus riippuu lentoturmatutkimuksista. Joskus tutkijat ovat eri mieltä. Paine on kova, jos uhrit ovat kuuluisia.
03.45 Hetki ennen tuhoa
Kauhua Tokion yllä. Vuonna 1985 Boeing 747:n törmäsi vuoren seinään. Törmäys vaati 520 henkeä, ja tapauksesta tuli yksi kaikkien aikojen tuhoisimmista lento-onnettomuuksista. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
04.30 Huumebisnes Oy: Bostonin pöhinät
Dominikaanilaiset huumekartellit vahvistuvat Bostonissa. Ohjelmassa kuullaan kauppiaiden, käyttäjien ja poliisien harvinaisia haastatteluja. National Geographic Channel.
05.15 Maailmanlopun odottajat
Ryhmää ei petetä. Jeff Mann uskoo joukkovoimaan. Hän johtaa 25 maailmanlopun odottajan yhteisöä, jota yhdistää halu selvitä pahimmasta.
06.00 Muinaiset salaiset kansiot
Muinaiset salaiset kansiot
06.45 Ruoan tarina
Sokerihumalat. Ihmiskunta on kautta historiansa pyrkinyt tyydyttämään makeannälkäänsä ja etsimään elintärkeää energiaa. National Geographic Channel.
07.30 Dubain lentokenttä
Lentokoneen kohennus. Matkustajakone tuodaan lentokoneiden huoltokeskukseen. Lentokentän valmistunut kaksoiskiitoradan remontti esitellään yleisölle. National Geographic Channel.
08.15 Lyödään ällikällä
Räjäytyksiä, tulta ja olutta. Tim kokeilee, missä neljästä aineesta musta ruuti räjähtää parhaiten: vedessä, ilmassa, hiekassa vai osittaisessa ilmatyhjiössä.
08.35 Lyödään ällikällä
Ihmiskuula. Tim Shaw vie tiedettä toreille ja turuille tavallisten ihmisten pariin ja selvittää miksi aineet ja ilmiöt toimivat niin kuin toimivat.
08.55 Maailman kovimmat korjaushankkeet
Maailman kovimmat korjaushankkeet
09.45 Cosmos: Mahdolliset maailmat
Tutustuessamme elämän kehitykseen maapallolla, juontaja Neil deGrasse Tyson esittelee myös planeettamme mahdollisen tuhon. Tutkimme mahdollisuutta siirtää elämä toiselle planeetalla, jos maata kohtaa luonnonvoimien aiheuttama hävitys. Näemme myös, kuinka muinaisten sivilisaatioiden seikkailunhalu johti monien navigointimenetelmien syntyyn. Nämä voivat johdattaa meidät seuraavaan asumiskelpoiseen kotiimme.
10.35 Saari ilman lakeja
Vetten ja sutten armoilla. Kaakkois-Alaskan jäätävät vedet koettelevat syrjäisen saaren sinnikkäitä asukkaita, jotka tulevat toimeen maan ja meren antimilla.
11.25 Villi Havaiji
Havaijilla saarten suuret ja pienet olennot hämmästyttävät kyvyillään sopeutua paikan mullistaviin voimiin.
12.15 Uskomaton eläinlääkäri Pol
Maalaismarkkinat ovat pian, minkä vuoksi eläimiä on hoidettava tarkkaan, että ne ovat parhaimmillaan kilpailuissa.
13.05 Koirat kuriin
Matt auttaa korjaamaan perheen vaaroista huolimatta ja rakentaa jälleen äidin ja pennun välille luottamusta.
13.55 Pohjolan villi luonto
Norjan viikinkirannikolla on valtavia vuonoja, korkeita vuoria ja huimapäisiä tutkijoita, jotka yhdistävät muinaiset kulttuurit nykyajan erämaihin.
14.45 Science of Stupid
Tässä jaksossa opimme pintajännityksestä ja mikä on paras tapa napata lennokki sekä miten pyörällä hypätään joen yli.
15.10 Science of Stupid
Tässä tekniikkajaksossa näemme, miten polttomoottori toimii, miten pumput toimivat ja miten ketjusahaa käytetään oikein.
15.35 Tonnikalan saalistajat
Kilpailu menee uusiksi, kun uusi alus, The Whistler, auttaa Tyleria kalastamaan.
16.25 Yukonin kultamaat
Pahassa paikassa. Yukonissa alkaa uusi kullankaivuukausi. Myöhässä saapuva kevät ja kullan alhainen hinta pakottaa kaivajat työskentelemään entistä kovemmin. National Geographic Channel.
17.15 Lentoturmatutkinta – erikoisraportti
Jakso 7/10. Kolme karmeaa onnettomuutta saa maailman huomion. Tutkijat venyvät äärirajoille koettaessaan selvittää nämä kuolettavat mysteerit.
18.05 Autojen ensiapu
Kuplavolkkarivillitys. Kuplavolkkari nimeltään Boris oli aikoinaan komea näky, mutta unohtui sitten autotalliin ruostumaan. Pojat yrittävät entisöidä sen.
19.00 Australian rajalla: Kausi 2
Jakso 17/20. Puhtaita aineita. Filippiiniläinen mies ei tiedä, onko turisti vai ei, ja Kanadalaisen pariskunnan sampoopulloille tehdään koe jos toinenkin. Australialainen tosi-tv-ohjelma.
19.30 Australian rajalla: Kausi 2
Jakso 18/20. Kumppanukset. Tulli epäilee nuorta naista huumeiden kuljettamisesta. Paljastuu, ettei hän olekaan yksin. Mummo ei tahdo luopua hedelmistään. Australialainen tosi-tv-ohjelma.
20.00 Lentoturmatutkinta – erikoisraportti
Jakso 8/10. Lentoturvallisuus riippuu lentoturmatutkimuksista. Joskus tutkijat ovat eri mieltä. Paine on kova, jos uhrit ovat kuuluisia.
21.00 Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz matkaavat Gloucestershireen työstääkseen vuoden 1973 Hillman Imp -autoa, joka on ollut hylättynä ladossa jo vuosikymmeniä. Auto kuuluu 70-vuotiaalle entiselle sairaanhoitajalle, Margaretille. Hän yritti parhaansa mukaan pitää rakkaan ”Tin Lizziensä” tien päällä, mutta nyt se on niin ruosteinen, että sen juuri ja juuri tunnistaa autoksi. Saavatko pojat sen käyntiin?
22.00 Romuttamon superauto
Ralph ja kaksi ryhmää rakentavat autot, jotka ottavat yhteen aikakisassa Shanen Lamborghini Huracan Performanten kanssa.
23.00 Vankilassa ulkomailla
Jakso 8/10. Kanadalainen 21-vuotias Christina Jocko rakastaa tuhlaamista, juhlimista ja huumeita. Hän on työtön ja rahaton, joten 10 000 dollarin palkkio kokaiinin kuljettamisesta pois Panamasta tuntuu hyvältä ratkaisulta.
23.50 Rajasota
Viranomaiset löytävät kekseliäästi kätkettyä marihuanaa kuorma-auton renkaista.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password