Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 National Geographic 10.09.2019

00.50 Autojen ensiapu
Range Rover Vogue Se. Tim ja Fuzz lähtevät Cambridgeen pelastamaan arvostettua Range Roveria, josta tulee Timille vastustamaton haaste. National Geographic.
01.45 Supertehtaat
Sarjassa vieraillaan maailman vaikutusvaltaisimmissa tuotantolaitoksissa ja näytetään alusta loppuun, miten huippubrändit luodaan. National Georgraphic Channel
02.35 Science of Stupid
8. jakso. Richard Hammond tutustuu karatepotkujen, urbaanipyöräilyn pupuhyppelyn ja vesilautailun tarjoamaan nolaamis- ja loukkaantumismahdollisuuksiin.
03.00 Lentoturmatutkinta
Jakso 12/13. Milanon Linaten lentokentälle on tehty huomattavia muutoksia vuonna 2001 tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.
03.45 Rajasota
Poliisit ovat aina valmiustilassa oli kyseessä tulitaistelu joen työräällä tai aseistautuneet maahanmuuttajat.
04.30 Kiven sisällä
Lomalta linnaan. "Mitä tapahtuu Las Vegasissa jää Las Vegasiin" on tuttu sanonta. Lain rajojen kokeilu juhlamielessä voi kuitenkin johtaa kaltereiden taakse. National Geographic Channel
05.15 Vankilassa ulkomailla
Raivopää Arizonassa. Huumekaupan raha ja loistokkuus kiehtoivat englantilaista Shaunia. Kun paikallinen mafiapomo suuttui, kääntyi miehen maailma ylösalaisin. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
06.00 Eläimellistä kamppailua
Valtavat merinorsut, komodonvaraanit ja pingviinit taistelevat rannikkoreviireistään.
06.45 Hirviökala
Biologit ovat huolestuneita siitä, että monni saattaa tuhota paikallisen ekosysteemin. Zeb matkaa Espanjaan saadakseen lisätietoja tästä tappajasta.
07.30 Äärimmäinen selviytyjä
Veden pauhua. Kaakkois-AasaKaakkois-Aasian viidakossa selviytyjä Hazen Audel joutuu käyttämään Lao Loumin kalastajien vaarallisia taitoja kiivetäkseen voimakkaiden vesiputousten keskelle ja kalastaakseen niiden kuohuissa. Kala-apajilla hän ottaa vastaan kaikkein vaarallisimman haasteensa; hänen on käveltävä köydellä raivoisan virran yli.iassa Hazen kipuaa voimakkaiden vesiputousten ytimeen ja pyytää kalaa hengenvaarallisista koskista. National Geographic Channel.
08.15 Science of Stupid
Huonostihan siinä käy, jos mokaa yrittäessään hypätä volttia sillalta, lumilautaillessaan tai köydenvedossa.
08.40 Science of Stupid
Nyt nähdään, miltä näyttää, kun tunarit hyppäävät lumeen, yrittävät rummuttaa ja pomppia hyppykepillä.
09.00 Autonraadot rahaksi
Vie minut kotiin. Jakson teemana on vuokra-ajoneuvot, kuten klassinen Lontoon taksi ja venytetty limusiini. National Geographic Channel.
09.50 Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 12. Maailma vapaaksi. Astrofyysikko Neil deGrasse Tyson viettää viimeisen täydellisen päivän Venuksessa, ennen kuin meret alkavat kiehua ja taivas muuttuu keltaiseksi. National Geographic Channel
10.40 Yukonin kultamaat
Karl pyrkii saamaan Sulphur Creekin pakettiin. Cam ottaa tavoitteekseen Donovanin. Ken ja Guillaume tekevät ensimmäisen rännitestin.
11.35 Dubain lentokenttä
3. kausi. 7. jakso. Mel palvelee vihaista perhettä, joka myöhästyi jatkolennoltaan. Leigh'llä on omat ongelmansa lentokoneen tukkeutuneen vessan kanssa. National Geographic Channel.
12.30 Uskomaton eläinlääkäri Pol: Pikkuisista pukeista ärhäköihin härkiin
Perheet kaikkialla luottavat Polin eläinlääkäripalvelun hoitavan heidän eläimiään kesällä.
13.25 Tonnikalan saalistajat
Kautta on kulunut seitsemän viikkoa. Alukset kokoontuvat jakaakseen tietoja, jotta ne saisivat enemmän saalista.
14.20 Autojen ensiapu
Range Rover Vogue Se. Tim ja Fuzz lähtevät Cambridgeen pelastamaan arvostettua Range Roveria, josta tulee Timille vastustamaton haaste. National Geographic.
15.15 Alaskan poliisit
Poliisi jahtaa ajoneuvoa Fairbanksin lumisilla kaduilla, hoitaa hirvivaaraa teillä ja ratkaisee murhamysteereitä.
16.10 Yukonin kultamaat
Jakso 8/8. Alia haittaavat laiterikot, jotka uhkaavat tuottoja. P.J. ja Andy aloittavat epätoivon ajamina yövuoron. Ed ja Riley tekevät viimeisen yrityksen todistaakseen osaavansa hommat.
17.05 Lentoturmatutkinta
Jakso 12/13. Milanon Linaten lentokentälle on tehty huomattavia muutoksia vuonna 2001 tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.
18.00 Tonnikalan saalistajat
Kapteenit tietävät, että on ajan kysymys ennen kuin kilpailu kuumenee. Kun ongelmia ilmenee, tarvitaan onnea.
19.00 Hetki ennen tuhoa
Deepwater Horizon -öljynporauslautta. Asiantuntijat selvittävät, mikä aiheutti öljynporauslautan räjähdyksen ja maailman suurimman öljyvuodon Meksikonlahdella Louisianan edustalla vuonna 2010. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
20.00 Lentoturmatutkinta
Jakso 13/13. United Airlinesin lentokoneen moottorit sammuivat, ja hätälasku Sioux Cityyn epäonnistui. Koneen räjähdys tappoi puolet koneessa olleista.
21.00 Alaskan poliisit
Poliisit jahtaavat raakoja rikollisia pitkin osavaltiota. Mat-Sun laaksossa he jäljittävät auto- ja murtovarkaita.
22.00 Pohjoisen valtatien pelastajat: kaaosta valtateillä!
Kun talvi iskee, Norjan pelastajat tulevat auttamaan ensimmäisiä uhreja eli kuorma-autoja. Tässä parhaat palat -jaksossa käydään läpi niitä pikkuvirheitä, joiden johdosta 50 tonnin kuorma-autot päätyvät tienposkeen kuin valaat rannalle ja miksi niiden pelastaminen on niin vaikeaa ja vaarallista. Kun kallis lasti on vaakalaudalla, pelastustehtävän on onnistuttava tai pelastajat maksavat siitä.
23.00 Vankilassa ulkomailla
Käärmeitä lentokoneessa. Tom Crutchfield oli Amerikan suurin liskojen salakuljettaja. Viimein kiinni jäätyään hän joutui pahamaineiseen vankilaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
23.55 Rajasota
USA:n rajavartioston RIIP-ryhmä muuttaa taktiikoitaan ja työtuntejaan salakuljetustrendien mukaan.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password