Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 National Geographic 15.04.2019

00.00 Huumesodat
Phoenixin poliisivoimat selvittävät huumeisiin liittyvää sieppaus- ja lunnastapausta. Poliisit löytävät miljoonien arvoisen huumekätkön ja tarkkailevat epäiltyjä paikalla, johon lunnaat viedään.
00.55 Ihmeellinen planeetta Maa
Jakso 3/10. Tarina Davidista ja Goljatista muistuttaa Maan suhdetta sen suurimpaan uhkaan, näennäisen vaarattomaan Aurinkoon ja sen tappavaan säteilyyn.
01.50 Uskomaton planeetta: Laavan maailma
Kiehtova seikkailu Maan menneisyyteen, nykyisyyteen ja siihen, mitä laavan ylläpitämässä maailmassa on luvassa.
02.40 Kokeile tai kuole
Katastrofi taivaalla. Laskuvarjo-onnettomuus paiskaa hyppääjän maahan neljän kilometrin korkeudesta. National Geographic Channel
03.05 Lentoturmatutkinta
Ohjaamovika. Crossairin kone lähestyy Zürichiä, jossa lumi huonontaa näkyvyyttä. Kone katkoo puiden latvoja, putoaa maahan, ja aiheuttaa 24 matkustajan kuoleman.
03.50 Likaiset rikkaudet
Tulos tai ulos. Chris ja Levene eivät tahdo löytää Michiganin metsistä oikeaa sienilajia. Ray epäilee, että joku käy varastamassa hänen ankeriaitaan. National Geographic Channel.
04.30 Science of Stupid
29. jakso. Ikkunan, renkaan tai kapean raon läpi hyppääminen voi näyttää hienolta, mutta epäonnistuessaan se on noloa. National Geographic Channel.
04.55 Science of Stupid
30. jakso. Isot ilmalla täytettävät laitteet ovat hauskoja huvipuistossa, mutta luonnossakin niille voi keksiä huikeita käyttötapoja. National Geographic Channel.
05.15 Huumebisnes Oy: Alaskan heroiinibuumi
Syrjäinen Alaska tarjoaa huumeidenvälittäjille valtavat tuotot, ja huumeongelmat ovat suuret. Laiton alkoholi on kuitenkin vielä suurempi tappaja.
06.00 Yliluonnollista
Voivatko selvännäkijät todellakin auttaa esimerkiksi poliisia rikosten selvittämisessä? Ainakin skeptikot haluavat kunnon todisteita yliluonnollisista kyvyistä.
06.45 Vankilassa ulkomailla
Pako Jamaikalta. TK White toivoo parempaa elämää itselleen ja tyttöystävälleen Scarlettille. Marihuanan salakuljettaminen Jamaikalta tuntuu hyvältä tilaisuudelta. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
07.30 Erakot
Verta, kyyneliä ja peuraa. Joe pyrkii rakentamaan uusiutuvan energialähteen, ja Dan alkaa laittamaan kasaan uutta suojaa
08.15 Science of Stupid
8. jakso. Porraskaidetta alas laskeminen johtaa maahantuloon. Jääsanko-haasteen tekijät saavat kumauksen päähän. National Geographic Channel.
08.40 Science of Stupid
5. jakso. Luvassa on lentäviä autoja, lentäviä kajakkeja ja lentäviä maastopyöräilijöitä! Seisomahyppy näyttää helpolta, mutta vie pää edellä maahan. National Geographic Channel.
09.00 Autojen ensiapu
Cortina-kysymys. Tim ja Fuzz vastaavat todelliseen hätäkutsuun Lincolnissa.
09.45 Maailman kovimmat korjaushankkeet
Maailman kovimmat korjaushankkeet
10.40 Villi Havaiji
Havaijilla saarten suuret ja pienet olennot hämmästyttävät kyvyillään sopeutua paikan mullistaviin voimiin.
11.35 Vaarallisen valtatien pelastajat
Viinilastissa ollut rekka katkeaa kahtia vain vuorokausi sen jälkeen, kun Jamie lähetti Rotator-koneen Albertaan. Howie on yksin keikalla.
12.30 Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tri Pol pitää vanhoista tavoistaan, mutta hänen poikansa Charles on päättänyt opettaa vanhalle eläinlääkärille uusia temppuja päivittämällä klinikan tietokonejärjestelmän.
13.25 Yukonin eläinlääkäri
Yukonin kesässä aurinko ei laske. Tohtori Oakley auttaa hevosten paimennuksessa ja joutuu lähikosketuksiin vauhkoontuneen lehmän kanssa.
14.20 Lentoturmatutkinta
Jakso 8/10. Venäjällä Aeroflot Nordin lento 821 on matkalla Moskovasta Permiin. Se on lähestymässä lentokenttää, kun se putoaa suoraan Trans-Siperian junaradalle. Jäljellä jää vain palanut hylky.
15.15 Rajasota
Kuolema Rio Grandella. Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla Rio Granden varrella partioivien rajavartijoiden työpäiviin mahtuu vauhtia, jännitystä ja surullisia tapauksia. National Geographic Channel
16.10 Maailmanlopun odottajat
Tuomiopäivä. Kaksi teksasilaisperhettä valmistautuu maailmaloppuun yhteisvoimin, vaikka heillä on välimatkaa lähes viisisataa kilometriä.
17.05 Yukonin kultamaat
Jakso 5/8. Kultakuume alkaa verottaa etsijöitä. Hiro on romahtamaisillaan. Chris ja Nika kamppailevat paikatakseen aikaisemmat menetyksensä.
18.00 Hirviökala
Kalabiologi ja ympäristönsuojelun asiantuntija Zeb Hogan lähtee etsimään kuuluisaa mongolialaista taimenta, joka kasvaa jopa yli 2 metriseksi.
19.00 Pohjoisen valtatien pelastajat
Tulta ja jäätä. Kalalastissa oleva kuorma-auto on suistunut tieltä, ja Oven ja hänen tiiminsä tehtävänä on saada se takaisin tielle ennen kuin lasti pilaantuu.
20.00 Meret ilman vettä
Jakso 2/10. Historioitsijat etsivät Hitlerin salaisuuksia syvältä veden alta selvittääkseen, miten natsit kävivät salaista sotaa kautta maailman merien.
21.00 Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz yrittävät pelastaa vuoden 1930 Ford Model A:n, joka on historiallinen auto kunnioitetulta valmistajalta.
22.00 Yukonin kultamaat
Jakso 7/8. Kun talvi on tulossa, kaivostyöläiset tekevät parhaansa saadakseen irti niin paljon kultaa kuin mahdollista. Sijoittajat hengittävät niskaan yhä tiiviimmin.
23.00 Alamaailma Oy
Kaivoskaupungin huumehelvetti. Öljykaivosbuumi on tuonut Pohjois-Dakotan Willistoniin paljon rehtiä työväkeä, mutta myös joukon huumekauppiaita. National Geographic Channel.
23.55 Natsien jättimäiset rakennusurakat: Amerikan sota
Hitlerin viimeinen peliliike toisen maailmansodan voittamiseksi oli talvihyökkäys liittoutuneiden heikoimmin puolustettua rintamaa eli Ardennien rintamaa vastaan.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password