Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 National Geographic 15.03.2019

00.50 Toinen maailmansota: Pinnanalainen helvetti
Kesäkuu 1945. Kun japanilaisten laivojen menoa on hillitty, komentaja Fluckey lyö miehistön jäsenen kanssa vetoa siitä, että he upottavat 15 alusta.
01.40 Yukonin kultamaat
Jakso 3/8. Kautta on kulunut kuusi viikkoa. Entiset kullanetsijät ja nykyiset kullankaivajat Ed Long ja Riley Gibson valmistelevat vieläkin laitteitaan eivätkä ole huuhtoneet vielä yhtään maata.
02.35 Kokeile tai kuole
Raivo härkä. Raivoisa taisteluhärkä syöksyy katsomoon. Juuttunut kaasupoljin kiidättää kauhistunutta naista eteenpäin lähes 200 kilometrin tuntivauhtia. National Geographic Channel
03.00 Lentoturmatutkinta
Ohi ajavan auton kojelautakamera tallentaa TransAsian lennon 235 viimeiset hetket, kun se syöksyy Taipein Keelungjokeen.
03.45 Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat työn alle tähän mennessä pienimmän auton, mutta isoimman homman: vuoden 1958 Messerschmitt KR200 -auton.
04.30 Science of Stupid
1. jakso. Painonnosto, aseella ampuminen ja autojen yli hyppiminen tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia nolata tai loukata itsensä.
04.50 Science of Stupid
2. jakso. Yksipyöräisellä ajaminen, juoksumatolla juokseminen ja katolta hyppääminen tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia nolata tai loukata itsensä.
05.15 Vankilassa ulkomailla
Raivopää Arizonassa. Huumekaupan raha ja loistokkuus kiehtoivat englantilaista Shaunia. Kun paikallinen mafiapomo suuttui, kääntyi miehen maailma ylösalaisin. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
06.00 Muinaiset salaiset kansiot
Muinaiset salaiset kansiot
06.45 Äärimmäinen selviytyjä
Hazen joutuu toimimaan äärirajoilla Indonesian Siberutin saaren sademetsässä vaeltaessaan. Apuna on Mentawai-heimon perimätieto.
07.30 Aivopelit
Jumalan aivot. Tiedemiehet ja taksikuskit selittävät, kuinka aivojen selkeästi jaetut lohkot ovat jatkuvasti yhteydessä toisiinsa. National Geographic Channel.
08.10 Vaarallisen valtatien pelastajat
Vuodenajan suurin myrsky on iskemässä Coqiin juuri kun Jamie huomaa, että hänen lupansa on kulunut umpeen.
08.55 Elä vapaana tai kuole
Kausi 3. Jakso 5/8. Luuhun asti. Aiemman majapaikkansa hylättyään metsästäjä-keräilijä Matt kulkee Etelä-Utahin kanjoneille etsimään uutta kotialuettaan.
09.50 Maailman kovimmat korjaushankkeet
Teksasin korkea torni. Riley ja korkeanpaikan asentajat purkavat valtavaa televisiotornia aivan San Antonion keskustassa. National Geographic Channel.
10.45 Hirviökala
Zeb Hogan matkaa eteläiselle Tyynelle merelle etsiessään maailman suurinta ankeriasta. Hän haluaa selvittää, miksi niiden lukumäärä laskee.
11.40 Vaarallisen valtatien pelastajat
Seuraa hankaluuksia, kun Justin varastaa vetokoukun työtoveriltaan Samilta. Myöhemmin hänellä on vastassaan mahdottomalta tuntuva tehtävä.
12.35 Uskomaton eläinlääkäri Pol: Flunssan kourissa
Flunssa jyllää klinikalla, mutta työt jatkuvat entiseen malliin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.
13.30 Buckeye Bottomsin seikkailut
Mauin matka on ollut kiireinen tri Buckeye Bottomsille. Joka päivä tapahtuu jotain yllättävää. Hän tarkastaa minikokoisen palvelushevosen, jollaista ei ole ennen nähnyt toiminnassa. Buckeye joutuu keksimään keinot lennossa, kun hän joutuu tekemään hätäleikkauksen koiralle.
14.25 Nascan linjat: muinaiset salaisuudet
Liity nykyaikaisten tutkijoiden seuraan, kun he tutkivat nascojen 2 000 vuotta sitten Perun kuivalle pampalle muovaamia valtavia geometrisiä jälkiä.
15.15 Turvatarkastus: Peru
Jakso 5/16. Nainen jää kiinni teipattuaan vartaloonsa muumiotyylillä kokaiinia. Matkalaukku on täynnä pippuria, jotta huumekoirat eivät huomaisi mitään.
16.10 Erakot
Pohjattomaan kuiluun. Mustakarhu tuhoaa Docin ja Jeannyn kasvit, Bear Claw'n hevosella on niveltulehdusta muistuttavia oireita ja Joe on uuden luolan tarpeessa. National Geographic.
17.05 Yukonin kultamaat
Kausi on ennättänyt puoliväliin ja Karl Knutsonin on hoidettava Sulphur Creekin kaivaus nopeasti loppuun uuden tieltä Last Chancessa.
18.00 Tonnikalan saalistajat: Pohjoinen vs Etelä
Kun Fishin Frenzyn kapteeni Greg Mayer on loukkaantumisen takia sivussa, muut näkevät tilaisuuden päästä johtoon.
19.00 Vaarallisen valtatien pelastajat
Jakso 10/14. Sarjassa seurataan hinausfirman työntekijöitä, jotka pelastavat hätään joutuneita autoilijoita ja kohtaavat mitä mielenkiintoisempia haasteita.
20.00 Rajasota
Kuolema Rio Grandella. Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla Rio Granden varrella partioivien rajavartijoiden työpäiviin mahtuu vauhtia, jännitystä ja surullisia tapauksia. National Geographic Channel
21.00 Uskomaton eläinlääkäri Pol: Jakso 11/20
Vastasyntynyt orivarsa, vaikeuksissa oleva äitivuohi, kouristelevia koiria ja aivastelevia rottia. Aina löytyy apua tarvitsevia eläimiä!
22.00 Yukonin eläinlääkäri
Tri Oakley ottaa mittaa myskihärästä, jonka puhti on poissa, mutta tämä härkäpää ei silti pidä komentelusta.
23.00 Kiven sisällä
Rakkautta kaltereiden takana. Pidätys saattaa olla täysin uuden tarinan alku. Elämä, rakkaus ja himot jatkuvat Clark Countyn vankilassa Vegasissa. National Geographic Channel
23.55 Natsien jättimäiset rakennusurakat: Hitlerin megalaivat
Bismarck ja Tirpitz olivat ennätysmäisen kokoisia taistelualuksia ja kolmannen valtakunnan statussymboleita, joita liittoutuneet jahtasivat. National Geographic Channel.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password