Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney Channel 14.08.2019

00.20 Alex and Co
Sarja kaveriporukasta, joka on aloittamassa lukion korkeakoulussa. Kaverukset löytävät salaisen paikan, jossa he voivat rauhassa kasvattaa intohimoaan musiikkia kohtaan. Episode 4 season 1.
00.40 Evermoor Chronicles
Jakso 22-Tara päättää käyttää Festivaalia hyödykseen saadakseen Perustajat takaisin lamppuun. Mutta kun tunteita on satutettu ja Sorsha ja Seb riitelevät, Tara tajuaa, ettei hän voi onnistua. Episode 22 season 1.
01.05 Violetta
Jakso 29: Ludmila luo valenauhoituksen, joka näyttää, että Leon ja Violetta ovat pari. Mutta video saattaa luoda ongelmia muidenkin kuin pelkän Tomasin kanssa. Jos Violettan isä näkee sen, hän ei saa osallistua esitykseen kauden lopulla. Episode 29 season 1.
01.50 Violetta
Jakso 30: Violetta ei vieläkään tiedä, kumman kanssa hän haluaa olla. Mutta totuus hänen olemattomista treffeistä Tomasin kanssa selviää, ja on uusien suunnitelmien aika. Episode 30 season 1.
02.35 Dude, That's My Ghost
Tämä hauska komediasarja kertoo elokuvantekijän urasta haaveilevasta 14-vuotiaasta Spencer Wrightista ja hänen parhaasta ystävästään, poptähti Billy Joe Cobran kummituksesta. Episode 12 season 1.
02.55 Onnea matkaan, Charlie!
Good Luck Charlien kolmas kausi jatkaa hauskan Duncanin perheen seurassa, kun nämä yrittävät kasvattaa taaperoaan, Charlieta, ylläpitää itsenäisiä elämiään ja valmistautua tulevaa vauvaa varten. Teddy-videopäiväkirjan tarkoitus on opettaa Charlielle, miten "selviytyä" toimimattoman Duncanin perheen jäsenenä. Episode 65 season 3.
03.15 Penny On M.A.R.S
Peten kappale kuvataan videonauhalle, mutta Seb "unohtaa" kutsua Sashan mukaan. Sillä välin Sofia ja Nick etääntyvät toisistaan yhä enemmän. Tom saa selville totuuden Freddystä. Episode 24 season 2.
03.40 The Gronks
On vuosi 37 250 eaa. Täällä Maassa rennot neandertalinihmiset elävät luontoäidin rytmissä tyytyväisinä muinaisaikaisine mukavuuksineen. Mutta muu galaksi viuhuu eteenpäin 10 000 valovuotta sekunnissa, ja pyörä on vain kaukainen muisto. Episode 14 season 1.
04.00 Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut
Chloén takia luokkakuvasta pois jäänyt Juleka akumatisoituu Reflektaksi. Hän muuttaa kaikki oman itsensä kopioiksi - myös Cat Noirin! Ladybug on ainoa, joka voi pysäyttää hänet. Episode 22 season 1.
04.20 Kid Vs. Kat
Coop Burtonburgerin idyllinen lapsuus kääntyy päälaelleen, kun hänen pikkusiskonsa, Millie, tuo kotiin oudon kulkukissan. Coop huomaa pian, että Kat on muutakin kuin violetti, karvaton lemmikki; se on nerokas häijyläinen, joka vihaa Coopia kostonhimoisesti. Coop päättää paljastaa kissan ja pelastaa maailman. Tästä eteenpäin onkin tilanne "lapsi vastaan kissa"! Episode 47 season 2.
04.35 Danny Cunningham - Koulun Ninja
Danny Cunningham on epätavallinen sankari, joka ninja-asunsa ja 800 vuotta vanhan ninjaoppaan kanssa päätyy suojelemaan kouluaan ja koko maailmaa. Episode 34 season 2.
05.00 Art Attack
Liity Leonin seuraan, kun hän luo uniikkia ja inspiroivaa taidetta Disney Juniorin Art Attackin toisella kaudella. Ohjelma sopii kaikille ja se kannustaa joka lasta "kokeilemaan" ja löytämään oman taiteellisen puolensa. Episode 31 season 2.
05.25 Henry Hugglemonster
Tämä ihastuttava, Niamh Sharkeyn tarinoihin perustuva animaatio esittelee elämäniloisen viisivuotiaan Henry Hugglemonsterin. Hän on välittävän, energisen ja hyvin läheisen hirviöperheen keskimmäinen lapsi ja opettaa nuorille katsojille, miten selviytyä perhe-elämästä. Episode 23 season 1.
05.35 PJ Masks
Romeo vie Owletten voimat. Catboy menettää rumpunsa! Episode 20 season 1.
06.00 Finias ja Ferb
Finiakselle ja Ferbille joka päivä on täynnä hullunkurisia seikkailuja. He ovat vakaasti päättäneet ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Episode 32 season 1.
06.15 Milo Murphy's Law
Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen. Episode 8 season 1.
06.30 Big City Greens
Greenin perhe muuttaa maalta isoon kaupunkiin. Episode 8 season 1.
06.50 Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut
Hypnotisoija Jacques Grimault akumatisoidaan, kun Gabriel Ag Episode 20 season 1.
07.15 Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut
Kaikkien aikojen rokkaavin konna Guitar Villain haluaa kostaa ylimieliselle pop-laulajalle. Ladybugin ja Cat Noirin on hierottava älynystyröitään pysäyttääkseen hänet! Episode 21 season 1.
07.40 Dalmatialaiskatu 101
Dolly lähtee palomiesisänsä mukaan töihin. Episode 10 season 1.
07.55 Marvel Super Hero Adventures (Shorts)
Spider-Man reveals some of the lessons he's learned while on action-packed adventures with other Marvel superheroes! Episode 3.
08.00 Coop And Cami Ask The World
Dakota Lotus ja sosiaalisen median vaikuttaja Ruby Rose Turner esittävät veljeä ja sisarta nimeltä Cooper ja Cameron, jotka tekevät päätöksen Cooperin nettiseuraajien mielipiteiden perusteella. Episode 2 season 1.
08.31 Kaiken keskellä
Diazin perhe lähtee elokuviin Suzyn saatua vahingossa internetin kaatumaan. Mutta Harley sanoo Suzyn toteuttaneen suuren tiedeprojektinsa, vaikkei tämä ole saanut sitä edes alkuun. Episode 3 season 1.
09.00 Kaiken keskellä
Keksijä, kokeilija, sovittelija ja suostuttelija Harley Diaz luovii perheonnen aiheuttaman hälinän keskellä käyttäen hyväkseen ainutlaatuista etulyöntiasemaansa perheen keskimmäisenä. Episode 15 season 1.
09.31 Bunk'd
Luke palaa leirille ja päättää viedä Griffin ja Zurin seikkailulle todistaakseen, että on yhtä luotettava kuin muutkin leiriohjaajiksi opiskelevat. (S2 Ep6) Episode 27 season 2.
10.00 Bunk'd
Jorge osallistuu novellikilpailuun ja voittaa illallisen yhdessä suosikkinovellistin Stephanie Queenin kanssa. Jorge päättää ottaa muitakin leiriläisiä mukaansa. (S2 Ep7) Episode 28 season 2.
10.31 Jessie
Teksasilaistyttö Jessie saapuu New Yorkiin tavoitellakseen unelmaansa ja alkaa työskennellä kuuluisalle elokuvaohjaajalle Morganille ja tämän vaimolle Christinalle, joka on entinen malli ja nykyinen yrittäjä. Episode 86 season 4.
11.00 Jessie
Teksasilaistyttö Jessie saapuu New Yorkiin tavoitellakseen unelmaansa ja alkaa työskennellä kuuluisalle elokuvaohjaajalle Morganille ja tämän vaimolle Christinalle, joka on entinen malli ja nykyinen yrittäjä. Episode 87 season 4.
11.25 Raven's Home
Nia menee meikattuna kouluun. Episode 5 season 1.
11.50 Raven's Home
Lapset taistelevat coolin tulokkaan huomiosta. Episode 6 season 1.
12.15 Coop And Cami Ask The World
Dakota Lotus ja sosiaalisen median vaikuttaja Ruby Rose Turner esittävät veljeä ja sisarta nimeltä Cooper ja Cameron, jotka tekevät päätöksen Cooperin nettiseuraajien mielipiteiden perusteella. Episode 2 season 1.
12.40 Onnea matkaan, Charlie!
Charlie-vauvan saapuminen on teini-ikäiselle siskolle, Teddylle, sokki. Hän alkaa pitää videopäiväkirjaa hauskoista tapahtumista. Pääosassa Jason Dolley. Episode 5 season 1.
13.05 Onnea matkaan, Charlie!
Charlie-vauvan saapuminen on teini-ikäiselle siskolle, Teddylle, sokki. Hän alkaa pitää videopäiväkirjaa hauskoista tapahtumista. Pääosassa Jason Dolley. Episode 6 season 1.
13.30 Take Two Finias ja Ferb
Finias ja Ferb, Disney Channelin ja Disney XD:n suosikkihahmot, hyppäävät animaatiomaailmasta oikean maailman talk-show'hun. Uudessa talk show roolissaan Finias ja Ferb pitävät hovia Disney Channelilla ja Disney XD:llä. Finias ja Ferb haastattelevat A-listan julkkiksia paljastaen kaiken, mitä fanit haluavat tietää! Episode 13 season 2.
13.35 Bunk'd
Zurin piti lähteä kalaan Tiffanyn kanssa, mutta se ei kiinnostakaan, joten he päättävät varastaa leirin keittiöstä illalliseksi tarkoitetun kalan. (S1 Ep3) Episode 3 season 1.
14.00 Dalmatialaiskatu 101
Dylan kuulee, että Roxy Rottweiler on ihastunut häneen. Episode 9 season 1.
14.15 Finias ja Ferb
Finias ja Ferb tahtovat ottaa kesäloman jokaisesta päivästä kaiken irti! Joka päivä he keksivät uusia jännittäviä jekkuja ja heidän kateellinen isosiskonsa Candace yrittää kannella pojista äidille. Kyseessä saattaa olla vuoristoradan rakentaminen takapihalle, surffaaminen esikaupungin hyökyaalloissa tai matkustaminen ajassa taaksepäin. Perheen lemmikki, Nokkaeläin Perry, elää kaksoiselämää salaisena agenttina ja on joka jaksossa napit vastakkain ilkeän Tohtori Tollontyön Episode 171 season 4.
14.31 Big City Greens
Remy ei mene viulutunneille. Perheestä otetaan perhekuva. Episode 8 season 1.
15.00 Ducktales
Aku yhdistää jälleen voimansa bändinsä Kolmen caballeron kanssa. Sillä välin muu perhe ihailee nähtävyyksiä brasilialaisessa kaupungissa, jolla on synkkä salaisuus. Episode 29 season 2.
15.31 Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut
...Cat Noir: Chloen palvelija joutuu akumatisoiduksi, ja Despair Bearina hän on päättänyt kostaa Chloelle nöyryytyksensä. Episode 30 season 2.
16.00 Kaiken keskellä
Harley ja Ellie järjestävät talvilomaleirin naapureiden lapsille. Episode 43 season 3.
16.31 Bunk'd
Kun Lou päättää, että leiriläisten pitäisi harjoitella julkista puhumista, Matteo ja Destiny auttavat Finnin yli pelostaan. Episode 45 season 3.
17.00 Coop And Cami Ask The World
Dakota Lotus ja sosiaalisen median vaikuttaja Ruby Rose Turner esittävät veljeä ja sisarta nimeltä Cooper ja Cameron, jotka tekevät päätöksen Cooperin nettiseuraajien mielipiteiden perusteella. Episode 3 season 1.
17.31 K.C.Salainen agentti
K.C. yllättyy tasokokeensa tuloksista ja uskoo, että joku on peukaloinut hänen koettaan. Sillä välin Marisa ilmaisee kiinnostuksensa ryhtyä vakoojaksi. Episode 60 season 3.
18.00 Raven's Home
Kun rakennuksen uusi omistaja syyttää jotakuta rakennuksen tuhrimisesta, Raven uskoo Tessin olevan syyllinen. Episode 17 season 2.
18.31 Stuck In The Middle
Perhe keskittyy vesiurheiluun Harleyn saatua keksintöpalkintona ilmaisen loman vesipuistossa. Episode 19 season 2.
19.00 Mech-X4
Ryanin ja tiimin, mukanaan Veracity, täytyy taistella pitääkseen tihkuvan zombilauman loitolla. Episode 19 season 2.
19.31 Coop And Cami Ask The World
Dakota Lotus ja sosiaalisen median vaikuttaja Ruby Rose Turner esittävät veljeä ja sisarta nimeltä Cooper ja Cameron, jotka tekevät päätöksen Cooperin nettiseuraajien mielipiteiden perusteella. Episode 3 season 1.
20.00 Jessie
Lukella on kysymyksiä adoptiostaan ja biologisista vanhemmistaan. Emma auttaa, mutta lukee adoptiopapereita väärin, mikä aiheuttaa hullun tilanteen. Episode 58 season 3.
20.31 Bunk'd
Mökit kilpailevat keskenään Kikiwaka-leirin jokavuotisessa "Vuoden mökki" -kilpailussa. Episode 40 season 2.
21.00 Lab Rats: Bionic Island
Jengi huomaa, että luotettu henkilö aikoo murhata Davenportin kostoksi isänsä kuolemasta. Tämä johtaa eeppiseen bioniseen taisteluun hyvän ja pahan välillä. (S4 Ep3) Episode 75 season 4.
21.31 Mech-X4
Ryanin ja tiimin, mukanaan Veracity, täytyy taistella pitääkseen tihkuvan zombilauman loitolla. Episode 19 season 2.
22.00 Space Chickens In Space
Starleyn ja Narcibellen täytyy tehdä yhteistyötä voittaakseen tappavan robotin. / Finley luo ajanpysäytyslaitteen, joka uhkaa tuhota akatemian. Episode 5 season 1.
22.20 Dog With a Blog
Stanin entinen omistaja tulee vaatimaan sitä takaisin. Lapset eivät halua luovuttaa Stania ihmiselle, joka kohteli sitä julmasti. Stanin täytyy päättää jäädäkö vai lähteä. Mikä päätös on? Episode 17 season 1.
22.45 Jessie
Jessie innostuu, kun Rossin perhe saa kutsun tosi-tv-sarjaan, joka kertoo ei-perinteisistä perheistä. Tuottajan mukaan draamaa ei ole tarpeeksi, joten Jessie panee parastaan! Episode 61 season 3.
23.10 Austin & Ally
Austin ja Ally yrittävät pitää työn ja henkilökohtaiset suhteensa erillään, mutta se vaikuttaa heidän lauluntekoonsa. He huomaavat, että ystävyys ja työtoveruus antavat heille inspiraatiota. (K2 J12) Episode 31 season 2.
23.35 Binny and the ghost
Binny jakaa huoneen kummituksen, Melchiorin kanssa. Näistä kahdesta tulee rikoksia selvittävä tiimi. He yrittävät samalla saada tietää enemmän Melchiorin mysteerisestä menneisyydestä. Episode 13 season 1.
23.55 The Lodge
Teinityttö Skye on lähdössä perheensä kesämökille ensimmäistä kertaa aikoihin, mutta saa tietää, että hänen isänsä aikoo myydä sen. Kauhistuneena tästä Skye päättää estää kaupat. Episode 3 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password