Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Viasat Film Premiere 23.05.2020

00.00 Mami
Sue Ann tarjoaa teineille oman talonsa kellaria bilettämistä varten. Heidän on kuitenkin noudatettava muutamaa sääntöä: Yläkertaan ei saa mennä. Ja emäntää pitää kutsua mamiksi. Amerikkalainen kauhu vuodelta 2019.
02.00 Stuber
Rento uberkuski Stu ottaa kyytiinsä poliisin, joka jäljittää terroristia ja joutuu pian keskelle vaarallista ajojahtia, ja kaiken aikaan hänen on pidettävä yllä tahratonta arvosanaansa kuskina. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
04.00 Yesterday
Oudon sähkökatkon jälkeen lauluntekijä Jack huomaa olevansa ainoa ihminen, joka muistaa Beatlesin! Jack alkaa esittää legendaarisen yhtyeen kappaleita ominaan. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2019.
06.00 Little
Jordan Sanders on armoton teknologiamoguli, joka yhtenä aamuna herää 13-vuotiaan itsensä kehossa juuri ennen äärimmäisen tärkeää esitystä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
08.00 Oikeuden puolesta
Tositarinan innoittama Oikeuden puolesta on sävähdyttävä ja sykähdyttävä elokuva, joka seuraa Ruth Bader Ginsburgin, tuoreen äidin ja asianajajan kamppailua miesten dominoimalla alalla. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.
10.00 Book Club
Koko ikänsä toisensa tunteneet neljä naista päättävät lukea 50 Shades of Greyn. He eivät arvaakaan mitä elämällä on tarjota sen jälkeen. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.
12.00 Lemmikkien salainen elämä 2
Max ja ystävät ovat täällä taas. Tällä kertaa Max lähtee maaseudulle, jossa hän kohtaa koiria vihaavia eläimiä. Max koittaa päästä peloistaan ylitse Rooster-nimisen koiran avustuksella. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
13.40 Räyhä-Ralf valloittaa Internetin
Tällä kertaa Ralf ja Nelli löytävät pelihallista wifi-reitittimen ja lähtevät uudelle seikkailulle netin ihmeelliseen maailmaan. Mutta selviääkö netti Ralfin romuttamisesta? Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.
15.35 Ensimmäisenä kuussa
Heinäkuun 20. päivä 1969 jäi ikuisesti historiankirjoihin: Neil Armstrong astui kuun pinnalle. Seuraa vuosien haasteita ennen suurta harppausta. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.
17.55 Long Shot – mahdoton yhtälö
Kun Fred tapaa jälleen nuoruudenihastuksensa Charlotte Fieldin, hän hurmaa naisen heti. On vain yksi pieni ongelma – Charlotte on nyt ulkoministeri ja yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
20.00 Little
Jordan Sanders on armoton teknologiamoguli, joka yhtenä aamuna herää 13-vuotiaan itsensä kehossa juuri ennen äärimmäisen tärkeää esitystä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
22.00 Anna
Anna Poliatovan silmiinpistävän kauneuden alla piilee salaisuus, joka vapauttaa hänen hellittämättömän voimansa ja taitonsa tulla yhdeksi maailman pelätyimmäksi hallituksen salamurhaajaksi. Ranskalainen toiminta vuodelta 2019.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password