Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Viasat Film Premiere 25.03.2020

00.00 Lords of Chaos
Tarina norjalaisen black metalin pahamaineisimmista bändistä, jota kiinnosti julkisuus, kirkkojen polttaminen ja murha: MAYHEM. Brittiläinen kauhuelokuva vuodelta 2018.
02.00 Queen of Hearts
Annen elämä on täydellisesti hallinnassa. Mutta vietellessään 17-vuotiaan poikapuolensa, hän vaarantaa kaiken. Huomio: elokuva sisältää eksplisiittisiä seksikohtauksia. Tanskalainen draama vuodelta 2019.
04.05 Welcome to Marwen
Mark Hogencamp menetti muistinsa, kun hän joutui viiden ihmisen pahoinpitelemäksi. Kasatakseen elämänsä palasia takaisin kuntoon, Mark alkaa koota pienoismalleilla kylää, jossa hän voi olla sankari. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.
06.00 Tähtitytöt
45 minuutin ajomatkan päässä Phoenixista sijaitsee pieni eläkeläisten asuinalue. Täällä asuvat Martha ja Sheryl, jotka perustavat Yhdysvaltojen ensimmäisen huutosakin yli 60-vuotiaille naisille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
08.00 Viimeinen herrasmies
Forrest Tucker on herrasmies, jolle pankkien ryöstäminen on elämäntapa. Kun hän yllättäen tapaa viehättävän leskirouva Jewelin, alkaa 70-vuotias miettiä olisiko toisenlainen elämä vielä mahdollista. Amerikkalainen rikoselokuva vuodelta 2018.
10.00 That Time of Year
Katrinen ja Madsin koti huokuu joulua. Mutta pinnan alla väijyy kahden siskoksen, heidän aviomiestensä ja eronneiden vanhempiensa vuosikausien mustasukkaisuus, epäluuloisuus ja väärinkäsitykset. Tanskalainen komedia vuodelta 2018.
12.00 Eighth Grade
Katastrofaalisen vuoden jälkeen 13-vuotias Kayla koittaa selvitä viimeisestä kouluviikostaan ennen kuin hän aloittaa high schoolissa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.
14.00 Jääkarhu New Yorkissa - Kuningaskunnan avaimet
Norm kutsutaan New Yorkiin ottamaan vastaan kaupungin avaimia. Siellä hänet lavastetaan rötösketjun pahikseksi ja hän joutuu pakomatkalle todistaakseen syyttömyytensä. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2017.
15.50 Kapernaum - kaaoksen lapset
Zain on 12-vuotias poika, joka syntyi Beirutin kaduille. Hän päättää haastaa vanhempansa oikeuteen hänen saattamisesta kurjaan maailmaan. Libanonilainen draama vuodelta 2018.
18.00 Ben is Back
Ben palaa yllättäen kotiin jouluaattoaamuna. Vaikka hänen äitinsä Holly on helpottunut ja riemuissaan, tietää hän Benillä olevan ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheeseen. Amerikkalainen draama vuodelta 2018.
20.00 Tähtitytöt
45 minuutin ajomatkan päässä Phoenixista sijaitsee pieni eläkeläisten asuinalue. Täällä asuvat Martha ja Sheryl, jotka perustavat Yhdysvaltojen ensimmäisen huutosakin yli 60-vuotiaille naisille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2019.
22.00 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Tarina pirullisesta naisesta, joka sotii paikallisia poliisia vastaan, koska he eivät ole onnistuneet edistämään hänen tyttärensä murhan tutkintaa. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password