Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV Finland 14.08.2019

00.00 Ridiculousness
Uudessa Ridiculousness-jaksossa Pahan papan tähti Jackson Nicoll räpyttelee Robin kanssa silmiä, lyö Sterlingiä vyön alle ja paljastaa miksi vessan ovi kannattaa lukita. Episode 10 season 4.
00.30 Lip Sync Battle
Lip Sync Battle on jo iso viraalisensaatio, ja nyt Spike vie sen uudelle tasolle omalla ohjelmalla, jota juontaa LL Cool J ja kommentoi värikäs some-asiantuntija Chrissy Teigen. Episode 1 season 3.
01.30 South Park
Pojat ryhtyvät lesboiksi tehdäkseen vaikutuksen opettajaansa. Mr. Garrison ilahtuu huomatessaan, että plastiikkakirurgia saa hänet näyttämään David Hasselhoffilta. Episode 11 season 1.
02.00 South Park
Cartman ja Kyle riitaantuvat löydettyään arkeologiselta kaivuupaikalta taikakolmion, joka muuttaa Barbra Streisandin kammottavaksi hirviöksi. Episode 12 season 1.
02.30 Ridiculousness
Jakso on kuvottavampi kuin koskaan, kun Rob, Chanel ja Steelo katsovat lahjakkaita persemestareita, välttelevät räkäritareita ja tutustuvat emolintuilun kuvottavaan puoleen. Episode 22 season 9.
03.00 Ridiculousness
Jaksossa realitytähti Tami Roman liittyy Robin, Chanelin ja Steelon seuraan kertomaan rottapelostaan sekä keskustelemaan maalaisjärjettömyydestä ja peppupettymyksestä. Episode 23 season 9.
03.30 Night Videos
As night falls, MTV plays you the best videos out there -- all night long.
06.00 MTV Breakfast Club
Daily morning show featuring music videos.
07.00 TOP 10 TRENDING VIDEOS
TOP 10 TRENDING VIDEOS
08.00 MTV Hottest Tracks
MTV Hottest Tracks
09.00 Teen Mom OG
Amber ja Andew riitelevät. Ryan on raivoissaan Macille, kun hän tulee myöhässä karkki vai kepponen -kierrokselle. Farrah järkyttyy, kun hän saa kuulla kenet Deb on kutsunut häihinsä. Catelynn yllättää perheensä raskaudella. Episode 11 season 7.
10.00 Teen Mom OG
Amberilla on isoja uutisia Leahille. Farrah menee vaginan nuorennukseen ja suuttuu tuottajalle. Catelynn viettää laatuaikaa Novan kanssa, kun taas Tylerille nousee tunteet pintaan viedessään Butchin rehabiin. Maci ja Taylor menevät häihin. Episode 12 season 7.
11.00 Catfish: The TV Show
Tinder-mätsi sytytti Jordanissa sellaisen liekin, että Angel päätti tosielämän suhteen hänen vuokseen. Kun Nev ja hänen vaimonsa Laura ottavat tapauksen tutkintaan, heille selviää synkkiä totuuksia Angelista. Episode 13 season 7.
12.00 Catfish: The TV Show
Breana on odottanut menevänsä Joshin kanssa naimisiin 11 vuoden ajan, mutta rakkaus hälvenee, kun pojat paljastavat miehen profiilin takana. Nev ja Max aloittavat osavaltioiden välisen miesjahdin paljastaakseen synkän totuuden. Episode 14 season 7.
13.00 Catfish: The TV Show
Nev ja Max auttavat Chelseaa tapaamaan hänen nettipoikaystävänsä Charlesin. Chelsea on puhunut Charlesin kanssa puhelimessa vain kerran, ja pian kundit näyttävät hänelle, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Episode 15 season 7.
14.00 16 & Pregnant
Haydenissa, Alabamassa asuva Emily muuttaa isänsä ja äitipuolensa luo hänen äitinsä ajettuaan hänet pois kotoa raskauden takia. Hänen poikaystävänsä Daniel aikoo mennä naimisiin hänen kanssaa, jotta Emily ja Liam-vauva voivat muuttaa hänen luokseen. Episode 13 season 2.
15.00 16 & Pregnant
Markai on high schoolin viimeistä luokkaa käyvä tyttö Riverviewista, Floridasta. Hän pitää huolta vauva Za'Kariasta yhdessä uskottoman poikaystävänsä Jamesin kanssa. Episode 14 season 2.
16.00 Ex on the Beach
Bear on yksinäinen ja kaipaa Vickyä. Lauran, Stephenin ja Meg R:n oudon kolmiodraaman jännite kasvaa. Meganin ja Jordanin suhteeseen tulee ongelmia. Bearin exä Connies saapuu ja hän osoittautuu Meganin arkkiviholliseksi. Episode 9 season 3.
16.30 Teen Mom OG
Nauttikaa ennennäkemättömästä kuvamateriaalista tältä "Teen Mom OG:n" kaudelta, kun äidit - ja ensimmäistä kertaa myös isät - katsovat niitä yhdessä teidän kanssanne. Episode 7 season 7.
17.30 Teen Mom OG
Bristol palaa kotiin viikonloppureissultaan ja riitelee aviomiehensä kanssa. Cheyennen ja Coryn läheinen vanhemmuussuhde aiheuttaa ongelmia Cheyennen poikaystävälle Zachille. Amber toivottaa poikansa Jamesin tervetulleeksi. Episode 19 season 7.
19.00 Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny
Jenni ja Ronnie istuttavat tytöt piinapenkkiin selvittäessään, kuka puhuu totta ja kuka ei. Paulyllä ja Vinnyllä on menossa treffimaratonit, kun he pyrkivät valitsemaan viimeiset neljä naistaan. Episode 12 season 1.
20.00 The Hills: New Beginning​s
Sarjassa ikoninen ystäväpoppoo palaa kaupunkiin, jota he kerran rakastivat ja josta he lähtivät kaksikymppisinä. Nyt kolmikymppisinä ystävykset tarkastelevat menneitä virheitään, tekevät uusia ja tavoittelevat mainetta, joka heillä kerran oli. Episode 8 season 1.
21.00 Geordie OGs
Episode 1.
22.00 South Park
Dr. Mephisto auttaa Cartmania paljastamaan isänsä henkilöllisyyden. Monet South Parkin miehistä ovat epäiltyinä. Episode 13 season 1.
22.30 South Park
Dr. Mephisto ammutaan juuri hänen paljastaessaan Cartmanin isän henkilöllisyyden. Episode 2 season 2.
23.00 Ridiculousness
Uudessa Ridiculousness-jaksossa nettisensaatio Jenna Marbles ja Rob tutustuvat selfie-vammoihin, Nerfaoclaypseen ja netin parhaisiin naamakatsojiin. Episode 8 season 4.
23.30 Ridiculousness
Uudessa Ridiculousness-jaksossa näyttelijä Michael B. Jordan kertoo Robille kehnoista kämppiksistä, oppii itkutyylejä ja tekee ihmismaaleja. Episode 9 season 4.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password