Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV Finland 11.07.2019

00.00 Ridiculousness
Paneelissa missi Caite Upton ja Steelo. Rob esittelee Man-kinit ja luotien väistelyn salat. Vieras Matt Schlager näyttää miten kaadutaan naama edellä ja kädet perässä. Lisäksi sopimattomia eläimiä, vahingonlaukauksia, varaslähtöjä ja viaton joogapieru. Episode 8 season 1.
00.30 Lip Sync Battle
Lip Sync Battle on jo iso viraalisensaatio, ja nyt Spike vie sen uudelle tasolle omalla ohjelmalla, jota juontaa LL Cool J ja kommentoi värikäs some-asiantuntija Chrissy Teigen. Episode 7 season 3.
01.00 South Park: Mega Ääliö haluaa ulos presidentinvaaleista
Episode 5 season 20.
01.30 South Park: Kokonainen kaupunki Coloradossa hakkeroidaan
Gerald ja Cartman voivat menettää kaiken, jos heidän koko internethistoriansa tulee julki. Episode 6 season 20.
02.00 Punk'd
Dax Shephard palaa ruoriin ja hän käy Los Angeles Lakersin pelaajan Metta World Peacin kimppuun, soittaa taskupuhelun Chloe Moretzelle ja antaa Lauren Conradille oppitunnin kierrättämisestä. Episode 7 season 9.
02.30 Ridiculousness
Jaksossa Grammyn voittanut räppäri ja tuottaja T-Pain liittyy Robin, Sterlingin ja Chanelin seuraan muokkaamaan kivuista enemmän T-Painin kaltaisia ja puhumaan takinkäännöistä. Episode 15 season 8.
03.00 Ridiculousness
Jaksossa Rob, Chanel ja Sterling nauttivat valkoviineistä, menevät anonyymien eläinten tapaamiseen ja käyvät Kolahduskylän vaarallisilla alueilla. Episode 16 season 8.
03.30 Night Videos
As night falls, MTV plays you the best videos out there -- all night long.
06.00 MTV Breakfast Club
Daily morning show featuring music videos.
06.15 Tl ams live test
Tl ams live test
06.37 MTV Breakfast Club
Daily morning show featuring music videos.
07.00 TOP 10 TRENDING VIDEOS
TOP 10 TRENDING VIDEOS
08.00 MTV Hottest Tracks
MTV Hottest Tracks
09.00 Teen Mom 2
Riideltyään Kailin kanssa Briana jatkaa itsensä puolustamista Brittany apunaan. Jenelle ja David tulevat takaisin ja ottavat yhteen Nathanin ja Barbin kanssa, ja Kail, Leah ja Chelsea yrittävät saada Jenellen ja Brianan ulos ohjelmasta. Episode 21 season 8.
10.00 Teen Mom 2
Jenelle saa huolestuttavan puhelun Jacelta ja päättää soittaa hätänumeroon. Javi käy Brianan luona Orlandossa suhteen kuumenetessa. Leah vie tytöt karkki vai kepponen -kierrokselle. Chelsea jättää ehkäisyn ja on valmis toiseen vauvaan. Episode 22 season 8.
11.00 Catfish: The TV Show
David on Andrian ainut rakkaus. Hänen intohimoiset rakkauskirjeensä sekä ääniviestit pitävät Andrian otteessaan. Mutta koska he eivät ole tavanneet 10 vuoden jälkeen, Andrian täytyy saada tietää, mitä David salaa. Episode 15 season 4.
12.00 Catfish: The TV Show
Sydney ja Ayissha olivat olleet nettisuhteessa vuosia ennen kuin Sydney paljasti, että hän ei ole se, kuka hän sanoo olevansa. Vaikka Sydney jatkaa valehtelua, Ayissha on yhä rakastunut häneen ja pyytää Nevin ja Maxin apua. Episode 16 season 4.
13.00 Just Tattoo Of Us
Kauden päätösjakso. Koomikko Matt Richardson liittyy Charlotten ja Bearin seuraan studioyleisön eteen. Jaksossa nähdään lempivieraitamme, ja yksi pari päättää jopa ottaa kostotatuoinnit! Episode 1 season 1.
14.00 Teen Mom Young Mom's Club: All Media
Chandlarin perheen ja ystävien on vaikea hyväksyä Chandlarin päätöstä antaa Aaronille vielä yksi mahdollisuus. Heather pääsee pälkähästä synnytettyään pienokaisensa. Nikkin poikaystävän on vaikea hyväksyä, että Nikki haluaa malliksi. Episode 3 season 1.
15.00 Teen Mom Young Mom's Club: All Media
Chandlar on viimeinkin valmis heittämään Aaronin ulos elämästään. Heather voi paremmin ja yrittää startata liiketoimintaansa. Cheyenne pelkää avioliittonsa puolesta. Alyssalla pitää kiirettä häävalmisteluiden kanssa. Episode 4 season 1.
16.00 Lindsay Lohan's Beach Club
Kun kesän väki lämpenee, Lindsay tuo mukaan uuden isännän, Alexin. Hänen korkea työmoraali nostaa tasoa muidenkin osalta ja monimutkainen historia Miken kanssa tuo lisämaustetta. Brent tekee melkoisen eleen voittaakseen Saran takaisin. Episode 3 season 1.
17.00 Catfish: The TV Show
Nina on seksikäs nettikameramalli, joka harkitsee miehensä jättämistä hyvin maksavan asiakkaan vuoksi, johon hän on rakastunut netissä. Nev ja Max tutkivat tapausta ja selvittävät tulevatko hänen tippinsä vielä isompien valheiden kera. Episode 12 season 7.
18.00 Teen Mom 2
Chelsea saa paniikkikohtauksen. Jenelle vierailee Brianan luona, mutta hänellä on vaikeuksia kuvata ilman aviomiestään. Leahin ja Jeremyn suhde hämmentää Addieta. Kail saa elatusmaksuasiansa Jon kanssa päätökseen ja siirtyy seuraavaan seikkailuunsa. Episode 17 season 9.
19.00 The Challenge: War of the Worlds - All Media
Poliittinen nero Wes junailee rohkean suunnitelman, joka järkyttää jäljellä olevia kilpailijoita. Nany läksyttää Cara Mariaa kipakassa riidassa. Kilpailijat taistelevat toisiaan vastaan kauhistuttavassa "Highway to Hell" -haasteessa. Episode 11.
20.00 Geordie Shore
Nathan järjestää sinkkubestikselleen Tahlialle yllätyksen. Aaron kutsuu perheen katsomaan hänen ensimmäistä vapaaottelumittelöään Newcastlessa. Kaikki antavat tukensa Aaronille, ja perhe palaa ottelusta hyvillä mielin. Episode 10 season 19.
21.00 South Park: Mega Ääliö haluaa ulos presidentinvaaleista
Episode 5 season 20.
21.30 South Park: Kokonainen kaupunki Coloradossa hakkeroidaan
Gerald ja Cartman voivat menettää kaiken, jos heidän koko internethistoriansa tulee julki. Episode 6 season 20.
22.00 South Park: Gerald kohtaa trollinmetsästäjän
Episode 7 season 20.
22.30 South Park: Tuore presidentti käy kotikaupungissaan
Episode 8 season 20.
23.00 Ridiculousness
Rob, Steelo ja Chanel nauravat turhille yhdistelmille sekä ihmisille, joiden tulisi pysyä poissa vedestä ja kysymykselle Who Put That There? Mitä tapahtuu Ridin' Muddy mutarallissa toisten lintsatessa tunnilta? Karateka Matthe Mounce esittelee Bad Karatea Episode 6 season 1.
23.30 Ridiculousness
Tuottaja Jeff Tremaine ja Rob selvittävät Lawnchairin ja Slam and Sprintin salat. Eräät aloittavat jo nuorena Ridiculousness in Training -osiossa, ja Rob muistuttaa, että Your Friend's a Dick. Lisäksi kaksi toistaan auttavaa norsua. Episode 7 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password