Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV Finland 12.06.2019

00.00 MTV's Fear Factor
Ludacris laittaa neljä collegejoukkuetta kilpailemaan toisiaan vastaan ja pelissä on 50 000 dollaria. Episode 9 season 2.
01.00 Tosh.0
Daniel esittelee halloween-asuaan ja auttaa nappaamaan nettihirviön. Rakastunut teini saa nettivapahduksen. Episode 26 season 4.
01.30 South Park
Goottilapset lähetetään pahoinvoivien nuorten leirille. Episode 4 season 17.
02.00 South Park
Ike tulee murrosikään ja hän ja Kyle erkanevat toisistaan. Kyle haluaa pelastaa heidän suhteensa ja vie Iken katsomaan Yo Gabba Gabban esitystä. Episode 5 season 17.
02.30 Ridiculousness
Jaksossa motocrossmestari Ryan Villopoto on Robin, Sterlingin ja Chanelin seurassa. He oppivat, milloin on aika jäädä eläkkeelle ja miten haastaa riitaa työpaikalla. Episode 18 season 7.
03.00 MTV's Bugging Out
"Bugging Outin" ensijaksossa juontajat Rob Anderson ja Traci Stumpf lennättävät hulluja lennokkeja, lemmikit puhuvat, navigaattori ei suostu pysymään hiljaa, ja paljon muuta. Episode 1 season 1.
03.30 Night Videos
As night falls, MTV plays you the best videos out there -- all night long.
06.00 MTV Breakfast Club
Daily morning show featuring music videos.
07.00 TOP 10 TRENDING VIDEOS
TOP 10 TRENDING VIDEOS
08.00 MTV Hottest Tracks
MTV Hottest Tracks
09.00 Teen Mom: Young & Pregnant
Ashley pyytää Baria pysymään poissa Hollyn synttäreiltä. Jade saa huonoja uutisia. Kun Kylerin pitää hakea vauva Lexin äidiltä, Lexi on huolissaan, miten he tulevat toimeen. Brianna haluaa mennä opiskelemaan collegeen. Episode 25 season 1.
10.00 Teen Mom: Young & Pregnant
Ashley pettyy äitiinsä ja siskoonsa. Jade arvioi elämäänsä uudelleen isoäitinsä syöpäviestin jälkeen. Kyler ei kutsu äitiään Tobiaksen yksivuotisjuhliin. Brianna yrittää parantaa vanhoja haavoja. Kayla suunnittelee Izaiahin yksivuotisjuhlia. Episode 26 season 1.
11.00 Catfish: The TV Show
Charlamagne Tha God on täällä taas tutkimassa lisää hulluimpia, twiitin arvoisia "Catfish"-hetkiä, jotka laittoivat kybermaailman liekkeihin. Liity seuraan, kun "Catfish" rikkoo internetin...TAAS! Episode 4 season 7.
12.00 Catfish: The TV Show
Uudessa "Catfish Keeps it 100"-jaksossa Nev ja Max listaavat yllättävimmät ja räjähtävimmät toisen päivän tapaamiset ohjelman historiassa. Kun järkytys hellittää, todellisuus iskee! Episode 5 season 7.
13.00 Catfish: The TV Show
Uudessa "Catfish Keeps it 100"-erikoisjaksossa Nev ja Max listaavat kymmenen sydämettömintä catfishiä menneiltä kuudelta kaudelta. Nämä kierot catfishit huijareista alastonkuvien keräilijöihin ovat ihan omaa luokkaansa! Episode 6 season 7.
14.00 16 & Pregnant
Chelsea on suosittu "isänsä tyttö". Hän yrittää hoitaa kouluelämän vaatimukset ja hänen riitaisan suhteensa hänen poikaystävänsä Adamin kanssa. Hän kuvittelee asioiden palaavan normaaliksi lapsen synnyttyä, mutta huomaa pian arvomaailmansa muuttuneen. Episode 4 season 2.
15.00 16 & Pregnant
Lorin vanhemmat haluavat hänen antavan lapsensa adoptoitavaksi. Hän on kuitenkin itse adoptiolapsi, eikä hän halua lapsensa joutuvan kärsimään samaa kohtaloa. Hänen ex-poikaystävänsä on kuitenkin epäluotettava, joten hänen vaihtoehtonsa ovat vähissä. Episode 5 season 2.
16.00 Catfish: The TV Show
Luis on rakastunut yh-äitiin, ja nyt hän on valmis viemään heidän nettisuhteensa seuraavalle tasolle. Ensin Nevin ja Maxin täytyy kuitenkin auttaa häntä varmistamaan, että nainen todella on se, joka hän sanoo olevansa! Episode 19 season 5.
17.00 Catfish: The TV Show
Andrew luuli tavanneensa täydellisen mätsin Tinderissä, Zacin, kunnes hän sai shokeeraavaa uutta tietoa kaveriltaan. Kun Nev ja Max tutkivat tapausta, he alkavat epäillä että Zacilla on jokin todella iso salaisuus. Episode 20 season 5.
18.00 Teen Mom 2
Dr. Drew ja Nessa puhuvat Jenellen, Chelsean, Kailynin, Leahin ja muiden kanssa kauden hurjimmista hetkistä. Episode 18 season 8.
19.00 Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny
Kipinät sinkoilevat puolin ja toisin, kun ensimmäiset suudelmat tekevät selviksi, ketkä ovatkaan Paulyn ja Vinnyn suosikit. Pauly ja Vinny haluavat viedä muutaman naisista treffeille. Joku jättää talon yllättäen. Episode 3 season 1.
20.00 Comedy Central Roast USA
Episode 15 season 1.
22.00 South Park
Goottilapset lähetetään pahoinvoivien nuorten leirille. Episode 4 season 17.
22.30 South Park
Ike tulee murrosikään ja hän ja Kyle erkanevat toisistaan. Kyle haluaa pelastaa heidän suhteensa ja vie Iken katsomaan Yo Gabba Gabban esitystä. Episode 5 season 17.
23.00 Ridiculousness
Jaksossa voimistelun mestari Laurie Hernandez liittyy Robin, Chanelin ja Steelon seuraan. He keskustelevat loistavista MÄTKYTUTKISTA, eroista Laurien ja KATUVOIMISTELIJOIDEN välillä ja nuorista, jotka ovat ANGSTIREIKIÄ. Episode 11 season 11.
23.30 Ridiculousness
Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo toivottavat tervetulleeksi laulaja-lauluntekijä MAX:in ja PELKÄÄVÄT PIMEÄÄ, oppivat tosirakkauden olevan ENNALTA MÄÄRÄTTY ja tekevät tosi outoja vaatevalintoja PYYKKIPÄIVÄNÄ. Episode 12 season 11.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password