Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV Finland 15.05.2019

00.00 Fear Factor
Ludacris pistää myrskyisät suhteet koetukselle. Lisäksi David Hasselfoffin tytär yrittää palauttaa kunnian perheen nimelle. Episode 6 season 1.
01.00 South Park
Stan liittyy Facebookiin ja hänestä tulee sosiaalisen median jättiläinen, jonka seurauksena hän imeytyy täysin verkkosivuille. Episode 4 season 14.
01.30 South Park
Stan liittyy Facebookiin ja hänestä tulee sosiaalisen median jättiläinen, jonka seurauksena hän imeytyy täysin verkkosivuille. Episode 4 season 14.
02.00 Ridiculousness
Jaksossa baseball-ammattilainen Prince Fielder katsoo kumautuksia, on ihoinspiraation lähde kanssaurheilijoille ja kunnioittaa urheita palloilijoita kaikkialla. Episode 17 season 6.
02.30 Ridiculousness
Jaksossa baseball-ammattilainen Prince Fielder katsoo kumautuksia, on ihoinspiraation lähde kanssaurheilijoille ja kunnioittaa urheita palloilijoita kaikkialla. Episode 17 season 6.
03.00 Ridiculousness
Jaksossa Oscarin voittanut räppääjä Juicy J saa kaikki pomppimaan ja nousemaan ylös ja näyttää, miksi joidenkin tyttöjen ei vain pidä twerkata. Episode 18 season 6.
03.30 Night Videos
As night falls, MTV plays you the best videos out there -- all night long.
06.00 MTV Breakfast Club
Daily morning show featuring music videos.
07.00 TOP 10 TRENDING VIDEOS
TOP 10 TRENDING VIDEOS
08.00 MTV Hottest Tracks
MTV Hottest Tracks
09.00 Teen Mom 2
Chelsea, Kailyn, Leah ja Jenelle katsovat Nessan johdolla hauskoja ja ennennäkemättömiä hetkiä TM2:sta ja kommentoivat niitä. Episode 22 season 7.
10.00 Teen Mom 2
"Teen Mom 2:n" äidit juhlivat uusia vauvoja live-vauvajuhlilla. Mukana pelejä, lahjoja sekä päivityksiä TM2-perheen uusimmista jäsenistä. Episode 30 season 7.
10.30 Teen Mom 2
TM2:n ja TMOG:n äidit nousevat yhdessä lavalle ja puhuvat ohjelmasta sekä elämästään kameroiden ulkopuolella. He myös kohtaavat toisensa hauskassa kilpailussa, jossa he taistelevat "Teen Momin" ylivallasta. Episode 31 season 7.
11.00 Catfish: The TV Show
Luis on rakastunut yh-äitiin, ja nyt hän on valmis viemään heidän nettisuhteensa seuraavalle tasolle. Ensin Nevin ja Maxin täytyy kuitenkin auttaa häntä varmistamaan, että nainen todella on se, joka hän sanoo olevansa! Episode 19 season 5.
12.00 Catfish: The TV Show
Andrew luuli tavanneensa täydellisen mätsin Tinderissä, Zacin, kunnes hän sai shokeeraavaa uutta tietoa kaveriltaan. Kun Nev ja Max tutkivat tapausta, he alkavat epäillä että Zacilla on jokin todella iso salaisuus. Episode 20 season 5.
13.00 Catfish: The TV Show
Shawny erosi äskettäin miehestään ja pyytää nyt Nevin ja Maxin apua hänen uuden rakkaansa henkilöllisyyden selvittämisessä. Tilanne muuttuu mielenkiintoiseksi kun selviää, että Shawnylla voi itsellään olla salaisuuksia. Episode 1 season 6.
14.00 Teen Mom: Young & Pregnant
Brianna ja Danae jatkavat tappelemista, kun taas Ashley & Lexi valmistautuvat synnytykseen. Jade on päällikkö, ja kaikkien täytyy totella häntä tai painua muualle! Episode 6 season 1.
15.00 Teen Mom: Young & Pregnant
Asumisjärjestelyt syövät Briannan ja Danaen suhdetta. Jade ja Ashely saattavat muuttua pian neideistä rouviksi. Episode 7 season 1.
16.00 Catfish: The TV Show
Solana haluaa edetä poikaystävänsä Dannyn kanssa, mutta hän ei voi olla ajattelematta nettirakkauttaan Elijahia. Hänen kuviaan löytyi niin monesta profiilista, että Solanan on pakko saada tietää, kuka Elijah oikeasti on. Episode 7 season 3.
17.00 Catfish: The TV Show
Vuosien chattailun ja öisten puheluiden jälkeen Mirandalle selvisi, että Cameryn ei ollut mies, joka hän väitti olevansa. Hän kysyi asiasta ja sai vain toisen epäilyttävän profiilin. Onko hänen rakastamansa mies joku aivan muu? Episode 8 season 3.
18.00 Teen Mom 2
Astukaa oikeussaliin, kun listaamme TM2:n 10 parasta huoltajuuskiistaa, pidätystä ja hätäpuhelun arvoista hetkeä, jotka saavat teidät haukkomaan henkeä. Episode 13 season 8.
19.00 Siesta Key
Juliette täyttää 21 ja Alex yrittää ostaa tiensä takaisin hänen elämäänsä ylellisellä lahjalla. Garrett ja Cara ovat jo risteyksessä, kun Garrett paljastaa uuden työmahdollisuuden, joka vaarantaa heidän suhteensa. Episode 11 season 2.
20.00 Comedy Central Roast USA
Jokaisessa "The Roast Of..." -jaksossa julkisuuden henkilö joutuu ystäviensä ja vihamiestensä pilkan kohteeksi. Episode 4 season 1.
21.30 South Park
Jimmy on leirillä vammaisten kavereittensa kanssa, eikä suostu uskomaan Nathanin yrittävän tappaa häntä. Pojat puuttuvat Towlien holtittomaan huumeiden käyttöön. Episode 7 season 14.
22.00 South Park: Carman haluaa kuumeisesti NASCAR-ajajaksi
Voittaako hän elämänsä kilpailun? Episode 8 season 14.
22.30 South Park
South Park taistelee New Jerseytä ja sen reality-tähtiä vastaan. Episode 9 season 14.
23.00 Ridiculousness
Jaksossa hiphop-tuottaja DJ Mustard liittyy Robin, Steelon ja Chanelin seuraan tunkemaan kaikkeen sinappia, kärsimään kylmästä kesästä ja juhlistamaan suuria heijareita. Episode 5 season 10.
23.30 Ridiculousness
Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo käyvät jätkähautajaisissa, hengailevat pikkukärsien kanssa ja oppivat uuden trendin nimeltä hidastustöyssyily. Episode 6 season 10.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password