Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV Finland 10.02.2019

00.00 South Park
Pojat tekevät vessapaperijekun kuvaamataidon opettajansa kotitaloon, mutta syyllisyydentunto ajaa Kylen haluamaan kuolemaa. Episode 3 season 7.
00.00 Bellator Newcastle - Pitbull vs Scope - LIVE
Bellator Newcastle - Pitbull vs Scope - LIVE
00.30 South Park
"Queer Eye for the Straight Guy" -ohjelma tekee metroseksuaalisuudesta trendikästä South Parkissa. Episode 8 season 7.
01.00 Ridiculousness
Jaksossa baseball-ammattilainen Prince Fielder katsoo kumautuksia, on ihoinspiraation lähde kanssaurheilijoille ja kunnioittaa urheita palloilijoita kaikkialla. Episode 17 season 6.
01.30 Ridiculousness
Jaksossa Oscarin voittanut räppääjä Juicy J saa kaikki pomppimaan ja nousemaan ylös ja näyttää, miksi joidenkin tyttöjen ei vain pidä twerkata. Episode 18 season 6.
02.30 Ridiculousness
Rob, Sterling ja Chanel valmistautuvat tanssiaisiin harjoittelemalla, katsovat epäonnistuneita valintoja treffiseuraksi ja tutustuvat kännissä juhliin saapumisen vaaroihin. Episode 20 season 6.
03.00 Ridiculousness
Jaksossa Major League Baseball -tähti Nick Swisher tutustuu Robin kanssa brobondaukseen, pelaa "Dude vai bro" -peliä ja oppii juhlimaan bromummojen kanssa. Episode 21 season 6.
03.30 Night Videos
As night falls, MTV plays you the best videos out there -- all night long.
06.00 MTV Breakfast Club
Daily morning show featuring music videos.
08.00 TOP 10 TRENDING VIDEOS
TOP 10 TRENDING VIDEOS
09.00 The Charlotte Show marathon
Ensimmäisenä kuvauspäivänä Charlotte kuulee somessa uutisia, jotka palauttavat mieleen tuskallisia muistoja ja sydänsurua. Tulevaisuuteen keskittyen hän kääntää huomionsa uuteen mieheen, Joshiin, sekä yrittää korjata välinsä BFF:äänsä Melissaan. Episode 1.
10.00 The Charlotte Show marathon
Tytöt kiertueella! Charlottella on töitä pallon toisella puolella ja hän suuntaa Australiaan BFF:nsä Melissan kanssa. Charlotte on varma että hän voi luottaa uuteen mieheensä Joshiin matkoilla ollessaan, mutta hän tekee Sydneyn yössä pahan virheen. Episode 2.
11.00 The Charlotte Show marathon
Charlotte on jälleen UK:n maankamaralla ja haluaa unohtaa edellisen viikon virheen Ausseissa, mutta antaako uusi mies Josh anteeksi suudelman toisen kanssa? Samaan aikaan Charlotte suunnittelee isälleen eeppisiä 50-vuotisjuhlia. Episode 3.
12.00 The Charlotte Show marathon
Saatuaan anteeksi pussailun toisen pojan kanssa, Charlotte yrittää viedä suhteensa uudelle tasolle tapaamalla Joshin kavereita. Charlotten maailma menee kuitenkin sekaisin kun hän saa tietää exä Stephenin olevan jälleen UK:ssa. Episode 4.
13.00 The Charlotte Show marathon
Charlotte päättää että on aika esitellä Josh vanhemmille ja viedä suhde seuraavalle tasolle. Mutta kun Josh ottaa takaisin liikuttavan viestin, hän ei ole enää niin varma suhteesta. Samaan aikaan Mel ja Lauren järjestävät luokkakokouksen. Episode 5.
14.00 The Charlotte Show marathon
Charlotte ja Mel vievät äitinsä hauskalle äitienpäiväreissulle. Charlotten viikko menee kuitenkin pieleen, kun hänen exänsä alkaa kirjoitella hänestä somessa, ja pahemmaksi menee vain kun Josh näyttää päättäneen heidän suhteensa. Episode 6.
15.00 The Charlotte Show marathon
Charlottella ja Joshilla tuntuu menevän huonosti, kun Charlotte lähtee Palmaan kuvausmatkalle. Pyytääkö Josh Charlottea viimein tyttöystäväkseen tehden suhteesta virallisen, vai onko Charlotten pakko päättää suhde lopullisesti? Episode 7.
16.00 The Charlotte Show marathon
Charlotte osallistuu "The Charlotte Show'n" ensi-iltaan ja järjestää juhlat sen kunniaksi. Mutta kun Josh näkee Charlottesta klipin toisen kundin kanssa Australiassa, ikävät muistot nousevat esiin, ja Charlotte miettii tuleeko Josh ikinä sanomaan rakastavansa häntä. Episode 8.
17.00 Fear Factor
Ludacris pistää myrskyisät suhteet koetukselle. Lisäksi David Hasselfoffin tytär yrittää palauttaa kunnian perheen nimelle. Episode 6 season 1.
18.00 Teen Mom 2
Chelsean synnytys saattaa alkaa ennen aikojaan. Jenelle kohtaa hurrikaani Florencen ja soittaa hätäkeskukseen miehestään. Kailyn joutuu Luxin syntymäpäiväjuhlien vuoksi ottamaan pitkästä aikaa yhteyttä perheeseensä. Devoin ja Nova lähestyvät tämän aloittaessa ekaluokan. Episode 3 season 9.
19.00 Catfish: The TV Show
Nev lentää juontajaparinsa Kamie Crawfordin kanssa Iowaan auttamaan Rachaelia tapaamaan kymmenvuotisen Myspace-rakkaansa Vancen. Kaivaessaan Vancen menneisyyttä Rachael jää silti miettimään, onko hän todella se mies, jota hän on rakastanut puolet elämästään. Episode 20 season 7.
20.00 Lindsay Lohan's Beach Club
Lindsay saa tehtyä päätöksen Jonittan ja Gabin suhteen ja päättää ottaa mukaan kaksi uutta VIP-isäntää, jotta hän saa varmasti parhaista parhaimmat. Uusi tulokas Kailah kylvää epäilyksen siemenen Saran päähän. Episode 5 season 1.
21.00 Ex On The Beach US
Farrah saa ison yllätyksen Shack of Secretsissä. Erään eksän eksä ilmestyy paikalle kariuttamaan puhkeamaisillaan olevan romanssin ja paljastamaan valheita. Ensimmäinen eksä lähtee kotiin. Episode 3.
22.00 Bellator SPECIALS
Episode 1.
23.00 South Park
Ms. Garrison joutuu taas kerran jätetyksi ja päättää olevansa lesbo. Pojat palkkaavat meksikolaiset maahanmuuttajat tekemään läksynsä puolestaan. Episode 6 season 11.
23.00 Geordie Shore
On Aaronin ottelun aika! Marnie tulee tunteelliseksi. Scott ja Marty tekevät katoamistempun, kun pitäisi palata Tooniin. Alastonjuhlat poreammeessa, ruokasota ja toimintaa panomajassa. Tiedossa on siis jälleen mahtava ilta Gerodie Shoren talossa! Episode 4 season 15.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password