Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 29.06.2020

00.25 Ulosottomiehet: Omistaa, ei omista
S04E14. Noutoravintolaa pyörittävältä yritykseltä peritään tuhansien puntien velkaa, mutta ravintolan työntekijät väittävät taustayrityksen vaihtuneen jo aikoja sitten. Mitään todisteita vain ei löydy, ja ulosottomiehet pyrkivät paljastamaan velalliseksi epäilemänsä miehen bluffin. Omien sanojensa mukaan entinen autojobbari ei pysty maksamaan velkaansa. Ulosmitattavaa omaisuuttakaan ei ole, mutta salapoliisityön jälkeen ulosottomiehille selviää, että mieheltä löytyy yhä autoja. Dokumentaarinen realitysarja brittiläisistä ulosottomiehistä. Uusinta.
01.20 Scorpion: Kaikki peliin
S04E20. Scorpionin nerot kohtaavat haasteista hurjimman, kun kotimaan turvallisuusviraston johtaja haastaa tiimin softball-otteluun, jossa pelataan yhteistyön jatkamisesta. Äly ei onneksi mene urheilussakaan hukkaan. Happy epäilee vilunkipeliä uuden puolen itsestään paljastavan Florencen sekä Walterin välillä. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita.
02.15 Scorpion: Salamatkustaja
S04E21. Paige, Ralph, Cabe ja Sly ovat mukana lennolla, jonka kätköistä löytyy hypotermiaan vajonnut poika. Happy on kriisissä elämänmuutoksen kynnyksellä. Ralph ja Sly keräävät rohkeutta deittirintamalle. Walter painii salaisuutensa kanssa. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita.
03.10 Ninja Warrior: Kansas Cityn finaali, osa 2/2
S09E20. 35 kilpailijaa ottaa mittaa Kansas Cityn kaupunkifinaalin radasta tavoitteenaan Las Vegasin finaalipaikka. Karsintojen ykkönen oli "Cowboyninja" Lance Pekus, ja mukana on myös "Voimakaksikko" eli Dan Polizzi ja Brandon Mears. Vahvaa naiskaartia johtavat ninjaäidit Maggi Thorne ja Sarah Schoback. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
06.45 Aamusää
Aamusää
06.55 Uutisaamu
Uutisaamu tarjoaa kattavasti päivän tuoreimmat uutiset meiltä ja maailmalta sekä säätiedot ja urheilu-uutiset.
08.00 Uutisaamu
Uutisaamu tarjoaa kattavasti päivän tuoreimmat uutiset meiltä ja maailmalta sekä säätiedot ja urheilu-uutiset.
09.10 Kauniit ja rohkeat: Aikasi hupenee, Katie
Lähes kaikki sukulaiset on tutkittu, eikä kukaan sovi elinluovuttajaksi Katielle. Vain suvun musta lammas Flo on enää jäljellä. Shauna näkee tässä tilaisuuden päästä takaisin Loganeiden ja Forresterien suosioon ja ottaa ohjat omiin käsiinsä. Steffy saa tietää isänsä pelehtineen Shaunan kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
09.35 Emmerdale: Väärintekijät vastuuseen
Victoria kertoo poliisille Leestä. David sen sijaan on haluton kääntymään poliisin puoleen, vaikka Jacob pitäisi löytää. Zakin ja Lisan kotiinpaluu häämöttää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.05 Suomen kaunein koti: Kesämökit: Mökit upeilla rinnetonteilla
S06E10. Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen suuntaavat Saloon, Vöyriin ja Lohjalle, mistä löytyy tunnelmalliset ja ihastuttavat mökkipaikat luonnonläheisiltä rinnetonteilta.
11.00 Kenen kotona?
S02E08. Kenellä on mahtava kenkäkokoelma, kenen kotona asuu pieniä kuninkaallisia? Tänään somevalmentaja, yrittäjä, ekonomi ja lastenhoitaja vierailevat toistensa kodeissa ja yrittävät arvata, kuka missäkin kodissa asuu. Juontajana Tuija Pehkonen.
12.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
13.00 Jamie Oliverin kotona: Sienet
Jamie suuntaa sienimetsään oppi-isänsä Gennaron kanssa. Leiritulella syntyy bruschettaa villisienten kera ja keittiössä rikkikäävällä höystettyä hirvistroganoffia, jota Jamie kehuu kaikkien aikojen parhaaksi. Lopuksi valmistuu vielä mehevä risotto, johon käytetään sekä kuivattuja että grillattuja sieniä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia. Uusinta.
13.30 Rakas, ostin meille kodin: Sutton Coldfield
S02E04. Birminghamin lähellä asuvat Lydia ja Manny haluavat kodin hyvinvoivasta Sutton Coldfieldistä, mutta asuntokauppoja tekevä Lydia huomaa pian, että heidän budjettinsa ei riitäkään alueen hintatasoon. Hyväksyykö Manny pakolliset kompromissit, vai meneekö heiltä 15 000 puntaa sivu suun? Brittiläinen realitysarja.
14.30 Olet mitä syöt: Kihti kuriin
S02E01. Saadaanko kihti kuriin ja Oskari Katajisto ylös sohvalta? On aika astua ulos mukavuusalueelta, haastaa herraskaisen elämäntavat ja kumota virheelliset luulot omasta terveydentilasta.
15.30 Jahti
Panu, Lauri ja Juuli. Kausi 3B, 11/14. Nopeus ja reagointikyky ovat valttia illan pelissä, kun Jahtaajan kohtaavat Panu, Lauri ja Juuli. Millä taktiilla joukkue yrittää päihittää jahtaajan? Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. Uusinta.
16.30 Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 6/10. Päällikkö-titteliä jahtaa enää kuusi rohkeaa ja sisukasta kilpailijaa. Voimaa ja älyä tarvitaan taas, sillä Duudsonit ovat kehittäneet suorastaan piinaavan huipennuksen illan päätteeksi.
17.30 Salatut elämät: MC Taalasbiili
Auringon laskuun.
18.00 Kauniit ja rohkeat: Älä lähde vielä, Katie
Katien voimat hupenevat ja hänen läheistensä toivo alkaa muuttua epätoivoksi, kun kukaan sukulainen ei sovi elinluovuttajaksi. Katie alkaa jo valmistautua vääjäämättömään loppuun. Kaikessa hiljaisuudessa Flo selvittää, voisiko hän pelastaa tätinsä hengen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
18.25 Emmerdale: Ei niin iloinen kotiinpaluu
Dinglet juhlivat joukolla Zakin ja Lisan paluuta kylään, mutta ilo muuttuu tyrmistykseksi Lisan kertoessa sairaudestaan. Robert vannoo kostavansa Victorian puolesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
19.00 Seitsemän uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
19.20 Päivän sää
Päivän sää
19.25 Tulosruutu
Tulosruutu
19.30 Salatut elämät: Pihlajasatu: Ryysynen ja kaksi Tuhkimoa
S03E01. Dahlia myöntyy katsomaan Ullan kristallipallon vaihtoehtoista todellisuutta ja yllättyy perhekuviostaan. Jälkikasvu asuu kotona eikä talouskaan ole mairittelevalla tolalla.
20.00 Suomen kaunein koti: Kesämökit: Mökit upeilla rinnetonteilla
S06E10. Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen suuntaavat Saloon, Vöyriin ja Lohjalle, mistä löytyy tunnelmalliset ja ihastuttavat mökkipaikat luonnonläheisiltä rinnetonteilta.
21.00 Menu Finnjävel: Menu
S01E06. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat saaneet luotua kaikki ruokalajit ravintolansa ruokalistalle. Nyt on aika laittaa ruoat oikeaan järjestykseen, ja menukokonaisuus testaukseen. Mutta yllättävä vastoinkäyminen laittaa suunnitelmia uusiksi. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
22.00 Kymmenen uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
22.20 Päivän sää
Päivän sää
22.25 Tulosruutu
Tulosruutu
22.35 Pukumiehet: Valvova silmä
S09E02. Lakitoimisto joutuu vastaamaan toimintansa seurauksista. Samantha haulaa auttaa vanhaa ystävää ja pyytää tukea Katrinalta. Suositun amerikkalaisen draamasarjan päätöskaudella maineikkaassa lakitoimistossa Manhattanilla kuohuu jälleen.
23.35 ESPN dokumentti: Ilmoitus
Ilmoitus. Magic Johnson oli koripallomaailman huipulla, kun hän yllättäen ilmoitti lopettavansa pelaamisen HIV-diagnoosin jälkeen. Dokumentissa tutustutaan Johnsonin uraan ennen ja jälkeen ilmoituksen, ja miten Johnson on vaikuttanut HIV-säätiönsä kautta ja lisännyt tietoisuutta AIDSista. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password