Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 23.05.2020

01.05 Unelmien MM-kisat
Unelmien MM-kisoissa palataan historian ikimuistoisimpiin Leijona-hetkiin ja otetaan yhteyttä MM-kisojen tähtipelaajiin. Tänään piti olla matsi! Kysymme kiekkokansalta, miten pelissä olisi käynyt. Studiossa Antero Mertaranta, Ville Nieminen ja muut C Moren kiekkotiimin tähdet.
01.25 Pukumiehet: Oikea käsi
S08E01. Firmassa eletään mullistusten aikoja. Harvey ja Zane taistelevat johtajuudesta. Suositun amerikkalaisen draamasarjan maineikkaassa lakitoimistossa Manhattanilla on tapahtunut suuria muutoksia.
02.20 Posse: Posse palaa säkenöiden!
S07E01. Mukana mm. vuoden lätkä-ilmiö Mörkö-Marko, Krista Kosonen ja Johannes Holopainen, sekä Jussi-ehdokas Pekka Strang. Musavieraana Gettomasa. Myös odotettu Posse GP pääsee vauhtiin.
03.45 Ulosottomiehet: Apu hädässä
S03E13. Maksamaton lasku uhkaa aiheuttaa käsirysyn, kun velallinen äityy väkivaltaiseksi. Tulenarassa tilanteessa ulosottomiesten puheenlahjat pannaan puntariin. Huonossa kunnossa oleva äiti joutuu häädetyksi nuoren tyttärensä kanssa, mutta kun viranomaisilta ei heru apua, ulosottomies Paul päätyy auttamaan heitä henkilökohtaisesti. Toisaalla on käynnissä kissa ja hiiri -leikki, kun velallinen piilottelee autoaan velkojilta. Dokumentaarinen realitysarja brittiläisistä ulosottomiehistä. Uusinta.
07.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
08.00 Monchhichi: Näkymättömät varkaat
S01E27. Aiheutettuaan sotkun Hanae ja muut siivoavat Saarneen työhuonetta. Samaan aikaan liskot hiipivät työhuoneeseen viemään hehkuhedelmiä Aikorin näkymättömyyspulverin turvin. Nähdessään hedelmien leijuvan tiehensä kolmikkomme oivaltaa ilkiöiden olevan kaiken takana. Nyt konnat pitäisi vain löytää!
08.10 Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
08.25 Muumilaakson tarinoita: Muumimamman syntymäpäivä
S02E23. Muumimamman syntymäpäivä lähestyy ja Muumipappa yrittää miettiä päänsä puhki, mitä hän antaisi lahjaksi. Myös muilla on sama ongelma ratkaistavana.
08.45 Muumilaakson tarinoita: Muumipeikko rakentaa oman talon
S02E24. Mymmeli tulee kertomaan Mammalle, että hänen äitinsä ja hänen kaikki 10 pientä sisarusta ovat tulleet vierailulle, koska heidän oma talonsa on hajonnut. Villit pikkuiset saavat Muumipeikon veren kiehumaan ja niin hän päättää rakentaa itselleen talon.
09.10 Mimmit musapatti
Mimmit musapatti
09.35 Legendat: Saviaaveet
S01E07. Suomeksi puhuttu animaatio.
10.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.30 Mitä tänään syötäisiin? Perjantai
Socca-kikhernelettua, herneenversopestoa ja korvasienipastaa. Kausi 2. Jakso 21/40. Villiyrttikokki Sami Tallberg ja Harri Syrjänen kokkaavat socca-kikhernelettua, herneenversopestoa ja korvasienipastaa. Lisäksi vinkki-osiossa otetaan keittiötermit haltuun. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään
11.00 Maalla, merellä ja lautasella: ARTTU LINDEMAN & JAAKKO PARKKALI
S01E05. Suositut tubettajat ja artistit Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali tarttuvat haasteeseen ja saapuvat Teemu Laurelin ja Linnea Vihosen avuksi loihtimaan herkkuja ja taistelemaan keskenään Itämeren ruokaherruudesta.
12.00 Suomen kaunein koti: Kesämökit: Ylelliset loma-asunnot
S06E05. Kemiönsaaressa, Savitaipaleella ja Sipoon saaristossa tuomarit pääsevät kurkistamaan huolellisesti toteutettuihin ja hyvin varusteltuihin mökkikokonaisuuksiin kauniilla rantatonteilla.
13.00 Arthur ja Maltazard
Arthur ja Minimoit- animaation jatko-osassa 10-vuotias Arthur saa hätäviestin Minimoiden maailmasta, että paha Maltazard on kaapannut Prinsessa Selenian. Arthur palaa Minimoiden maahan pelastamaan prinsessan. Ohjaus: Luc Besson, Ranska 2009. Äänirooleissa mm: Henri Piispanen, Santeri Kinnunen, Elli Vallinoja, Elastinen, Mariko, Aarre Karén.
14.50 Pitääkö olla huolissaan klassikko
Pitääkö olla huolissaan klassikko
15.00 Penn & Teller: Naruta meitä!: Legenda elää
S05E09. Vatsastapuhuja yrittää naruttaa Penniä ja Telleriä nukkejen avulla, ja hongkongilainen korttitaikuri luottaa mielikuvituksen voimaan. Näyttelijä-taikuri Joshua Lozoff esittää mentalismia, ja Marvin Royn legendaarinen hehkulamppuesitys herää uudelleen eloon. Illan päätteeksi Penn ja Teller opettavat katsojille korttitempun, jolla he toivovat naruttavansa vielä tuleviakin sukupolvia. Brittiläis-amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.
16.00 Masked Singer Suomi
S01E10. Masked Singerin finaalissa viimeisetkin salaisuudet selviävät, kun kaikki jäljellä olevat hahmot paljastavat todellisen henkilöllisyytensä. Pääsevätkö panelistit kalkkiviivoilla kärryille hahmojen syvimmästä olemuksesta vai onnistuuko joku piilottamaan todellisen minänsä loppuun saakka? Kuka voittaa kultaisen maskin? Kuka on maskin takana? Vierailevana panelistina loistaa Eicca Toppinen.
17.00 Stadi vs. Lande: Pitsiä vai fudista?
S04E11. Tuntevatko landet tunnetun Stockan kellon, entä ovatko landet ajaneet Helsingin kaupunkipyörillä? Leikkimielisen visailun isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
18.00 Suurmestari: Pystytä teltta
S01E07. Telttailun lyhyt oppimäärä á la Roni Back. Kisa suurmestari Jaakko Saariluoman suosiosta jatkuu. Tuomarina ryhdin säilyttää Pilvi Hämäläinen. Vierailijana Minttu Mustakallio. Uusinta.
19.00 Seitsemän uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
19.10 Uutisextra
Haastattelussa eduskunnan puhemies Matti Vanhanen.
19.20 Tulosruutu
Tulosruutu
19.25 Urheilun tähtihetkiä
Urheilun tähtihetkiä
19.30 Älä jäädy
S01E04. Illan ensimmäisenä haasteena on improvisoida kohtauksia käyttäen pelkkiä kysymyslauseita: minkälainen kohtaus syntyy Veeran ja Mikon välille yhden illan jutusta? Klassikkoteos Kalevalasta nähdään energisiä versioita Veeran johdolla. Arttu Lindeman yllättää näyttelijät vierailullaan!
20.00 Stadi vs. Lande: Pitsiä vai fudista?
S04E11. Tuntevatko landet tunnetun Stockan kellon, entä ovatko landet ajaneet Helsingin kaupunkipyörillä? Leikkimielisen visailun isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
21.00 Joonas Nordman Show
S01E09. Joonaksen vieraiksi saapuvat näyttelijä Christoffer Strandberg, sisäministeri Maria Ohisalo sekä sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi.
22.00 Kymmenen uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
22.10 Lotto, Jokeri ja Lomatonni
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22.20 Päivän sää
Päivän sää
22.25 Tulosruutu
Tulosruutu
22.36 Unelmien MM-kisat
Unelmien MM-kisoissa palataan historian ikimuistoisimpiin Leijona-hetkiin ja otetaan yhteyttä MM-kisojen tähtipelaajiin. Tänään piti olla matsi! Kysymme kiekkokansalta, miten pelissä olisi käynyt. Studiossa Antero Mertaranta, Ville Nieminen ja muut C Moren kiekkotiimin tähdet.
22.50 Wallander: Jokeri
Tärkeä todistaja surmataan ravintolansa edessä, ja hänen 7-vuotias tyttärensä on veriteon ainoa silminnäkijä. Jutun tutkinta vie Kurtin ja Stefanin syvälle malmölaisen rikosmaailman syövereihin. Oppaakseen suurkaupungin huumeviidakkoon he saavat kovaksikeitetyn etsivä Frank Borgin. Ohjaus: Stefan Apelgren, Ruotsi 2006 (88'). Pääosissa: Krister Henriksson, Ola Rapace, Johanna Sällström.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password