Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 09.11.2019

00.45 Rikospaikka
S06E08. Sadan henkirikoksen mies, asianajaja Kari Eriksson. Kuka ampui Tupu Miettisen Kuopiossa 1994?
01.15 Aallonmurtaja: Veri vetää
S02E01. Tuula haluaa pyörittää ravitallia rehellisesti, mutta vanhat tavat nostavat päätään. Tume haluaa todistaa rakkautensa, mutta yllätys ajaakin Merin nurkkaan. Uusinta.
02.10 Uutisvuoto: Jorma Uotinen ja Veronika Honkasalo
S02E09. Uutisvuodossa vieraana Jorma Uotinen ja kansanedustaja Veronika Honkasalo. Kapteeneina toimivat Sipoon Stan Saanila ja Savon lahja maailmalle Ilari Johansson, ylituomarina Peter Nyman.
03.05 Pitääkö olla huolissaan?
Eero Lehtimäki. Kausi 7, 7/14 Heräsitkö aamulla ärsyttävään meteliin? Ei mekään. Täällä ihan rauhassa pohditaan juttuja. Ruudussa Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kapellimestari Eero Lehtimäki.
04.00 Billions: Overtonin ikkuna
S04E04. Axe Cap joutuu hyökkäyksen kohteeksi kriittisellä hetkellä. Taylor harkitsee liiketoimintaa odottamattoman kumppanin kanssa. Axe pyytää Chuckin apua. Chuck tekee uhkarohkean siirron edistääkseen omaa uraansa. Yhdysvaltalainen draamasarja kovan rahan sijoitusrahastojen häikäilemättömästä maailmasta.
07.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
08.00 Taikapuutarhan pikkuötökät
Vauvaonnea.
08.10 Puuha-Pete: Peten uudet kengät
Kausi 3, jakso 1/13. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja.
08.25 Muumilaakson tarinoita: Muumimamman ruokahuolet
S01E14. Muumipappa kertoo ruokapöydässä syöneensä nuorena matkoillaan erityisen herkullista ruokaa. Muumimamma huolestuu oman kokkailunsa tuloksista ja lähtee matkalle etsimään uusia raaka-aineita.
08.50 Muumilaakson tarinoita: Noitametsän asukkaat
S01E15. Muumipeikko ystävineen törmää tyttöön, jonka isoäiti muistuttaa kovasti noitaa. Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen lähtevät Noitametsään tutkimaan asiaa.
09.15 Nuori Robin Hood
Lubinin hevonen. Robin ystävineen puolustaa poikaa, jonka hevosen sheriffi aikoo takavarikoida. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu.
09.35 Winx-klubi: Syderian aarteet
S08E11. Tytöt matkaavat Taikauniversumin kaukaisiin kolkkiin pelastamaan hädässä olevia tähtiä. Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi.
10.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.30 Suomen kaunein koti: Boheemia rohkeutta
S05E07. Hanna Sumari, Sini Raino ja Tero Pennanen pääsevät tutustumaan boheemeihin ja tyyliltään rohkeisiin koteihin Punkaharjulle, Harjavaltaan ja Loviisaan.
11.35 Kotoisa: Seitsemän tähden piha
S02E07. Mikko Leppilammen rehottava rinnetontti kokee täydellisen muodonmuutoksen Suvin ja Nikon käsissä. Samalle pihalle saadaan sekä maanläheistä tunnelmaa että luksusluokan mukavuuksia.
12.30 Mitä tänään syötäisiin?: Texmex-voileipäkakkua ja Oreo-kakkua
Kausi 1. Jakso 27/34. Kasmir ja Harri Syrjänen kokkaavat texmex-voileipäkakkua ja Oreo-kakkua. Lisäksi tutustutaan roomalaiseen levypizzaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
13.00 Space Chimps
Suomeksi dubatun animaation esikuvana on vuonna 1962 avaruuteen lähetetty apina. Elokuvan tarinan tähti on sirkusapina Ham III, legendaarisen avaruusmatkaajan pojanpoika. Kun Nasan luotain katoaa madonreikään, Ham valitaan pelastusmatkalle lähtevän aluksen johtajaksi.Miehistön täydentävät virkaintoinen Titan ja naaraspuolinen Luna. USA 2008. Suomalaisääninä: Paavo Kerosuo, Susa Saukko, Santeri Kinnunen, Eero Saarinen, Elastinen, Outi Alanen, Jukka Rasila.
14.40 Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14.50 Myytinmurtajat: Pingisballistiikkaa
Ammusmyyttejä testataan jälleen. Adam ja Jamie testaavat, saako pingispallon lentämään tappavalla nopeudella. Tiimi taas palaa testaamaan, voiko jäätä käyttää ammuksena. Tällä kertaa myytti on Venäjältä, eikä nyt ammuta kiväärillä, vaan tykillä. Ja jos tykillä voi ampua jääammuksen, voiko sen ampua myös jäästä tehdyllä tykillä?
15.55 Tulossa: Luokkajuhlat
Tulossa: Luokkajuhlat
16.00 Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 7/10. Viisi kovinta kilpailijaa on jäljellä, mutta dramaattinen käänne mullistaa asetelmat täysin. Kipukynnystä mitataan ja pää on koetuksella monella tapaa, kun lopulliset ratkaisut lähestyvät.
17.00 Hitlist
S01E01. Avausjaksossa kilpailevat lappilaiset siskokset Milla ja Kaisu, Somerolta maailmalle lähteneet kaverukset Sami ja Matti sekä parhaat ystävät Riku ja Mari Savosta ja Tampereelta. Parhaalla tiimillä on mahdollisuus voittaa 10 000 euroa.
18.00 Tuttu Juttu Show: Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki sekä Heidi ja Olli-Pekka Kinnunen
S01E03. Tänään selviää riemastuttavia salaisuuksia näyttelijä Kalle Lambergin ja Maria Mattelmäen parisuhteesta. Heidän kanssaan leikkiin lähtevät Heidi ja Olli-Pekka Kinnunen. Ruusuja jakavat Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
19.00 Seitsemän uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
19.10 Uutisextra
Viikon puheenaihe ja vieras tiukassa haastattelussa!
19.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
19.30 Huuma
Kausi 1, 9/10 Suosittu Puhelinlangat laulaa tekee paluun. Huumaavissa tunnelmissa Joonas Nordman, Jorma Uotinen, Shirly Karvinen sekä Lore Backman.
21.00 Tuttu Juttu Show: Elina ja Ilkka Kanerva sekä Saara ja Vesa Ylisaari
S01E04. Kansanedustaja Ilkka Kanervan vaimo Elina Kanerva esiintyy ensi kertaa televisiossa ja paljastaa parisuhteen kiehtovia saloja. Heidän kanssaan ruusuja saalistavat Saara ja Vesa Ylisaari. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
22.00 Kymmenen uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
22.10 Lotto, Jokeri ja Lomatonni
Osallistu ja voita!
22.20 Päivän sää
Suomen suosituimmat meteorologit esittelevät päivän tarkimman sääennusteen!
22.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
22.35 Wallander: Pappi
Pappi Henri Nordström löytyy ammuttuna retkeilymajan ulkopuolelta Ystadissa. Teko vaikuttaa kylmäveriseltä teloitusyritykseltä. Nordströmin kamppaillessa elämästään sairaalassa Kurt Wallander kollegoineen etsii johtolankoja. Kun paljastuu, että papilla on avioliiton ulkopuolinen suhde, teko alkaa vaikuttaa mustasukkaisuusrikokselta. Mutta missä on murha-ase ja kenellä petetyistä vahvin motiivi? Ohjaaja: Henrik Georgsson, Ruotsi 2009 (86'). Pääosissa: Krister Henriksson, Lena Endré, Sverrir Gudnason, Nina Zanjani, Mats Bergman.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password