Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 15.03.2019

00.10 Uutisvuoto: Paavo Väyrynen ja Jussi Heikelä
S01E10. Illan Uutisvuodossa kisaavat eduskuntaan vuonna 1970 valittu Paavo Väyrynen, sekä sääntö-Suomea kyseenalaistava Jussi Heikelä. Vakiokapteeneina Ile Uusivuori ja Reetta Räty. Peter Nyman jakelee pisteitä oikealle ja vasemmalle Uusinta.
01.05 Yökylässä Maria Veitola: Tuukka ja Olga Temonen
S04E08. Elokuvaimperiumia rakentava pari kutsuu Marian yökylään tilalleen, jossa sulassa sovussa juoksentelevat niin lapset, hevoset kuin kanatkin. Luvassa on keskustelua sijaisperheistä ja lööpeistä sekä paljon pullataikinaa. Uusinta.
02.00 Pomo piilossa UK: Kierrätystä
Jätteenkäsittely- ja kierrätysyhtiö Biffan pomo Ian Wakelin lähtee tyhjentämään roskiksia ja lajittelemaan jätteitä. Wakelin kohotti vaikeuksissa olleen firman takaisin jaloilleen, mutta pystyykö pomo todella likaisiin töihin? Ja miten pomo reagoi, kun kierrättäminen ei sujukaan? Brittiläinen realitysarja.
03.00 Arrow: Nuoli mitä vehrein
S06E03. John tuskailee uudessa roolissa Vihreänä Nuolena, koska valtava vastuu painaa hänen mieltään, eikä hermovammakaan ole vielä parantunut. Oliverin murheet keskittyvät kotiin, jossa William stressaa matematiikankokeestaan, eikä Oliver saa itsestään isävaihdetta päälle pojan auttamiseksi. Amerikkalainen toimintasarja.
03.50 Arrow: Takinkääntöä
S06E04. Felicity säikähtää pahanpäiväisesti, kun Helixin Alena tulee kertomaan, että hakkeri Cayden James on muuttunut pahikseksi ja uhkaa nyt koko maailmaa metkuilullaan. Tiimiä työllistävät ruumiit, jotka ovat kuolleet seireenin huutoon, ja John uskoo Pahan Laurelin tehneen taas paluun. Amerikkalainen toimintasarja.
06.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
06.15 Aamusää
Suomen paras sääennuste MTV3-kanavalla.
06.25 Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Miten kirjava on eduskuntavaalien ehdokaskattaus? 6.47 F1-kuskien suomalaiset kuntovalmentajat 7.07 Tuleeko koululaisen ilmastolakkoilla? 7.17 Apua migreeniin 7.37 Pöllöraati 8.07 Hauskuuksia horisontissa - Putouksen Niina Lahtinen ja Mikko Penttilä 8.17 Tuleeko koululaisen ilmastolakkoilla? 8.37 Laura Närhi matkasi UNICEFin kanssa Malawiin 8.47 Apua migreeniin 9.00 Uutiset
09.10 Huomenta Suomi Extra
9.10 Markkinaraati: Hyvät pahat verot 9.30 Markkinakatsaus
09.35 Kauniit ja rohkeat: Katkeruutta luomupuuvillan laskoksissa
Hope joutuu kohtaamaan karvaan todellisuuden, kun hän menee katsomaan Kelly-vauvaa. Liamin äkkilähtö Steffyn luokse otti koville, mutta hän haluaa tukea tuoretta perhettä. Brooke saa tilaisuuden syyllistää Liamia tyttärensä jättämisestä. Ridge yrittää saada selkoa harjoittelijoidensa väkivaltaisista edesottamuksista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
10.05 Emmerdale: Eläimellinen voima
Ross aikoo väijyttää Simonin tämän kotona. Nicola on hirmuisena kuultuaan Jimmyn ja Mistyn seksiterapiasta. Tracy osallistuu poliisilaitoksen seksityöläiskampanjaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.35 Häähullut: Diivailua häiden alla
S09E11. Harjoitusillallisten päätteeksi Tasha on hieman huonovointinen. Nainen pohtii viimeiseen asti, ovatko häät varmasti järkevä ratkaisu. Häihinsä valmistautuvat Remy ja Rob kilpailevat siitä, kumpi heistä on suurempi diiva. Remy asettaa häihin lapsikiellon ja vaatii sulhaselta kolmea sormusta. Amerikkalainen realitysarja rautaisen tarmokkaista morsiamista, jotka tavoittelevat unelmiensa hääjuhlia.
11.30 Hei me rakennetaan!: Ladosta juhlatilaksi
S13E08. Maanläheisen Högberg-Andrenin perheen tontilla on vanha lato, josta perhe haluaisi tehdä juhlatilan sekä leikkipaikan lapsille. Vanhemmat toivovat tilaan ainakin keittiötä ja ruokailutilaa, ja lasten erikoistoivomuksena on diskopallo. Tiimi panee parastaan ja loihtii latoon keittiön, ruokailutilan, kiipeilyseinän ja leikkiparven, ja lisäksi tontin upeat järvinäköalat hyödynnetään rakentamalla vielä uloskin erillinen oleskelualue. Ruotsalainen sisustus- ja remonttiohjelma, jossa kolmen hengen ammattilaistiimi auttaa perheitä remonttien läpiviemisessä.
12.30 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
13.31 Huomenta Suomi Extra
9.10 Markkinaraati: Hyvät pahat verot 9.30 Markkinakatsaus
14.00 Suuri Journalistipalkinto -gaala
Suuressa Journalistipalkinto -gaalassa Vanhalla ylioppilastalolla palkitaan jälleen mm. Vuoden journalisti ja Vuoden juttu. Gaalassa esiintyvät Ida Elina ja Nat Newborn. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Jaakko Loikkanen.
15.00 Suhdesoppa: Autoharrastajat Lahdesta
S01E09. Autoharrastajat Lahdesta. Uuden ajan parisuhdevisailu, jossa ei säästetä ketään paljastuksilta. Nyt selviää miten Tinder ja ¿pano-paku¿ liittyvät yhteen? Kisaamassa lahtelaiset sisarukset miehineen.
16.00 Yökylässä Maria Veitola: Tuukka ja Olga Temonen
S04E08. Elokuvaimperiumia rakentava pari kutsuu Marian yökylään tilalleen, jossa sulassa sovussa juoksentelevat niin lapset, hevoset kuin kanatkin. Luvassa on keskustelua sijaisperheistä ja lööpeistä sekä paljon pullataikinaa. Uusinta.
17.00 Salatut elämät: Osa 3530: Pata kinnasta soimaa, Ismo
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
17.30 Kauniit ja rohkeat: Yksinäisyys yhdistää
Sally on taas palannut ryystämään drinkkejä Los Angelesiin ja törmää lasin ääressä Wyattiin. Ridge yrittää saada kohtalonuskoisen vaimonsa hyväksymään Liamin valinnan. Hän uskoo, että Hope ei pysty menemään elämässä eteenpäin ilman äitinsä täyttä tukea. Liam vakuuttaa Steffylle rakkauttaan, ainakin toistaiseksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
18.00 Emmerdale: Haavoittuvaiset naiset, osa 1/2
Vanessa tajuaa komisario Bailsin jatkavan yhteistyötä Tracyn kanssa ja vaatii Charityä tekemään jotain. Ross on saanut taas uuden vihollisen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
18.30 Mitä tänään syötäisiin? Perjantai: Perunaperjantai
Kausi 1. Jakso 3/34. Perunaperjantai. Ruokakirjoittaja Hanna Jensen ja Harri Syrjänen kokkaavat Hasselbackan perunavuokaa ja broileribruschettoja perjantaitunnelmissa. Jälkkäriksi valmistuu matcha-tiramisu. Ohjelman juontaa Hanna Sumari.
19.00 Seitsemän uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
19.20 Päivän sää
Suomen suosituimmat meteorologit esittelevät päivän tarkimman sääennusteen!
19.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
19.30 Salatut elämät: Osa 3531: Aaro ottaa kohtauksen uusiksi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
20.00 UNICEF Maailman tärkein ilta
Jaakko Saariluoma ja Marja Hintikka juontavat Maailman tärkeimmän illan, jonka aikana ei tarvitse miettiä pitäisikö kaikelle itkeä vai nauraa. Tämän illan aikana saa tehdä molempia. Hyvästä tunnelmasta pitävät huolen mm. Jarkko Niemi, Nicke Lignell, Jasper Pääkkönen, Jorma Uotinen, Mikko Kuustonen, Ilta, Laura Närhi, Diandra ja monet muut
21.30 Vedetään hatusta: Vieraana Jenni Kokander
S04E01. Suomen hauskimman impro-ohjelman vakiojäseninä ovat Roope Salminen, Sara-Maria Heinonen, Ernest Lawson, Jenni Pääskysaari ja Olli Äkräs! Vieraana Jenni Kokander!
22.00 Kymmenen uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
22.20 Päivän sää
Suomen suosituimmat meteorologit esittelevät päivän tarkimman sääennusteen!
22.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
22.35 F1 Extra
Varikolla Mervi Kallio.
22.45 Myrskyn ratsastajat
Amerikkalainen toimintadraama. Huikean visuaalinen draama, jossa nuori agentti Johnny Utah (Keanu Reeves) lähetetään tutkimaan Los Angelesin rannikkokaupungissa tapahtuneita pankkiryöstöjä. F.B.I epäilee paikallista surffarijengiä, johon Johnny soluttautuu. Hän ystävystyy surffareiden pomon, Bodhin (Patrick Swayze) kanssa ja vapaa elämäntyyli aaltojen viemänä alkaa tuntua houkuttelevalta. Ohjaus: Kathryn Bigelow (1991, 120') Pääosissa: Keanu Reeves, Patrick Swayze, Gary Busey, Lori Petty, John C. McGinley, James LeGros ja John Philbin. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password