Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 10.02.2019

00.25 NCIS: New Orleans: Murhaajan mieli
S04E21. NCIS-tiimi kutsutaan tutkimaan lentäjän raakaa murhaa, joka muistuttaa kovasti Gregorion koulutuksessa käytettyä tapausta. Gregorio kääntyy vanhan professorinsa puoleen murhan selvittämiseksi, mutta pian käy selväksi, että professori onkin itse sarjamurhaaja ja Gregorio hänen seuraava uhrinsa. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa New Orleansin NCIS-yksikkö selvittää laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia.
01.20 NCIS: New Orleans: Kohteena Dwayne Pride
S04E22. Purevassa artikkelissa kritisoidaan kovin sanoin Priden voimankäyttöä virantoimituksessa. NCIS-tiimi huolestuu, kun juttu sisältää salaiseksi luokiteltua tietoa. Rita Devereaux palaa maisemiin varoittaakseen, että tämä on vasta alkua. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa New Orleansin NCIS-yksikkö selvittää laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia.
02.15 Pukumiehet: Hän on poissa
S06E11. Jessica on häipynyt, joten firman tulevaisuus on nyt Harveyn ja Louisin käsissä. Kaikki eivät taaskaan hyväksy Louisin suunitelmia firman tulevaisuuden varalle. Vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on tällä kaudella päätynyt kaltereiden taakse. Kahden vuoden tuomiotaan suorittamaan lähtenyt Mike löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää.
03.10 Pukumiehet: Maalaus
S06E12. Louis, Donna ja Rachel joutuvat pitämään firmaa pystyssä sillä aikaa kun Harvey keskittyy henkilökohtaisiin asioihinsa. Vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on tällä kaudella päätynyt kaltereiden taakse. Kahden vuoden tuomiotaan suorittamaan lähtenyt Mike löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää.
04.05 The Chefs' Line: Japanilainen keittiö, osa 3
S01E58. Ja sitten heitä oli kaksi. Sokyon vuoromestari Danielilla on vastassaan enää Blainie ja Larissa. Tänään laitetaan udonnuudelikeittoa, tuota japanilaisen lohturuoan klassikkoa. Australialainen kokkikilpailuohjelma.
04.35 The Chefs' Line: Japanilainen keittiö, osa 4
S01E59. Nyt grillataan. Robatayaki on perinteinen japanilainen hiiligrillausmenetelmä ja illan haasteen teema. Kovassa kaksintaistelussa vastakkain ovat viimeinen kotikokki, Blainie ja keittiömestari Chase. Australialainen kokkikilpailuohjelma.
07.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
08.00 Monchhichi
Sarja rohkeasta ja suloisesta Monchhichista, joka aloittaa taianomaisen uniseikkailun. Suloisien unien luomisessa on paljon enemmän työtä kuin voisi uskoa! Sarjassa kunnioitetaan yksilöiden erilaisuutta ja tiimityön merkitystä. Ranskalainen animaatiosarja.
08.10 Puuha-Pete: Kaivurin paras tiimi
08.20 Muumilaakson tarinoita: Leijan lennätystä
S02E26. Nipsu löytää puusta leijan. Yhdessä leija korjataan lentokuntoon. Pikku Myy saa vastustamattoman ajatuksen hypätä leijan kyytiin liitelemään taivaalle.
08.45 Muumilaakson tarinoita: Suuri kurpitsa
S03E01. Muumimamma istuttaa kurpitsansiemeniä toivoen runsasta kurpitsasatoa. Lopulta maassa kasvaa yksi ainoa kurpitsa, mutta se on sitäkin suurempi.
09.10 Legendat
Veljesten aselepo. Kausi 1, /26. Suomeksi puhuttu animaatio.
09.35 Paavo Pesusieni: Piirakkapommi / Kaksoisolento
S02E04. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Puhuttu suomeksi.
10.00 Kaappaus keittiössä: Peloista pois
S05E01. Peloista pois. Viisihenkisen perheen äiti pelkää epäonnistumista ja ruokkii siksi perheensä eineksillä. Kyyneliltäkään ei vältytä, kun Kape kaappaa keittiön aseinaan kauden kasvikset ja rakkaus ruoanlaittoon. Uusinta.
11.00 Kokkisota: Ina Mikkola ja Ronja Salmi
S03E11. Kokkisodan vieraiksi saapuvat toimittaja Ina Mikkola ja Kirjamessujen ohjelmajohtaja, kirjailija Ronja Salmi. Harri Syrjäselle ja Teemu Laurelille on luvassa useampikin yllätys, mutta taistelutahtoa ne eivät horjuta. Uusinta.
12.00 Sara La Fountain Australiassa: Home Valley Station
Sara jättää rannikon taakseen ja suuntaa sisämaahan Kimberleyn alueelle, joka tunnetaan upeasta luonnostaan. Hän tutustuu Home Valley Stationiin, joka toimii sekä matkailukeskuksena että syrjäytymisvaarassa olevien koulutuskeskuksena. Retkeily upeissa maisemissa huipentuu kalastusreissuun ja krokotiilipizzan valmistukseen. Kotimainen matkailuohjelma.
12.30 Upeat skandikodit: Huippuhetket
S13E01. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Tässä erikoisjaksossa Pernille Sams ja Jan Fog kohtaavat ensimmäistä kertaa. Välittäjäkaksikko muistelee hauskimpia hetkiä sarjan historian varrelta. Tanskalainen realitysarja.
13.00 Kotoisa: Alin arki-spa
S02E01. Kotoisan uusi kausi käynnistyy Ali Jahangirin saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontilla. Seija ja Ville laittavat taitonsa peliin ja loihtivat ylellisen koko perheen arki-span.
14.00 Jäinen planeetta: Kesä
S01E03. Napa-alueilla aurinko ei laske kesällä, ja kesä onkin kiireistä aikaa monille lintulajeille, jotka ruokkivat taukoamatta poikasiaan. Jäätiköiden sulaminen puolestaan aiheuttaa haasteita monille alueen lajeille. Jääkarhun saalistus on vaikeampaa vedessä, ja pingviinien on keksittävä erilaisia viilennyskeinoja lämpimällä säällä. Brittiläinen dokumenttisarja napa-alueiden koskemattomista seuduista ja niiden eläimistöstä.
15.05 Stadi vs. Lande: Kalle pubivisassa!
S03E03. Kalle pubivisassa! Jaksossa selviää, onko landella aavistustakaan, missä stadissa sijaitsee Eastend ja osaako stadi jatkaa sanontaa 'Ookkonää Oulusta¿'. Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
16.05 Tähdet, tähdet: Laulu minusta
S05E01. Laulu minusta. Genret on siirretty sivuun ja nyt nähdään, millaisia persoonia tähdet ovat. Teeman mukaisesti uudet tähdet joutuvat suorassa lähetyksessä intiimin tehtävän eteen. Asiantuntijoina Juhani Merimaa, Maria Veitola ja uutena jäsenenä Raptorinkin riveistä tuttu Izmo Heikkilä. Juontajana jälleen Mikko Leppilampi. Uusinta.
17.50 Yökylässä Maria Veitola: Lauri Markkanen
S04E03. Chicagossa Marian ottaa vastaan Suomen menestynein koripalloilija perheineen. Ekologisesta miljonääriperheestä löytyy yksi pahe, lenkkitossut, mutta muuten elämäntyyli yllättää. Uusinta.
18.50 Urheiluextra: UEFA Champions League
Urheiluextra . Kiinnostavia vieraita ja puheenaiheita urheilumaailman ytimestä!
19.00 Seitsemän uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
19.10 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
19.15 Tähdet, tähdet: Lapsuuden klassikot
S05E02. Lapsuuden klassikot, Tähdet hyppäävät aikakoneeseen ja kertovat, millaisen lapsuuden he elivät. Niiltä ajoilta kaikkien mieleen on jäänyt jokin merkittävä laulu ja sen he esittävät meille suorassa lähetyksessä! Asiantuntijoina jatkavat Maria Veitola sekä Juhani Merimaa ja uutena jäsenenä Raptorin riveissä kansansuosiota maistanut Izmo Heikkilä. Juontajana Mikko Leppilampi.
21.00 Ratamo
S01E06. Tilanteeseen tyytymätön Venäjän suurlähettiläs Radulov saapuu pääministerin puheille. CIA:n avulla poliisi tekee vihdoinkin tärkeän läpimurron tutkinnassa.
22.00 Kymmenen uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
22.15 Viikon sää
Suomen suosituimmat meteorologit esittelevät viikon tarkimman sääennusteen!
22.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
22.35 Uutisvuoto: Antti Häkkänen ja Juha Perälä
S01E06. Uutisvuodossa lopullisen yliotteen toisistaan ottavat oikeusministeri Antti Häkkänen ja radiojuontaja Juha Perälä. Kuka joutuu vankilaan, ja kuka joutuu kuuntelemaan ikuisesti samaa kahdeksaa laulua? Tämän päättää Peter Nyman. Kapteeneina Reetta Räty ja Ilkka Uusivuori. Uusinta.
23.36 Mielensäpahoittaja - ennen kaikki oli paremmin: RUOKA
S01E05. Heinäsirkkaa vai perunaa? Huippukokit Henri Alen ja Tommi Tuominen saavat trendiravintolaansa epäluuloisen ruokavieraan. Mikä on maaseudun tulevaisuus, kun salaattikin kasvaa seinässä?

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password