Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 12.01.2019

01.30 Rikospaikka
Arvokuljetusryöstäjä Matti Sarén. Poliisin resurssit, vieraana sisäministeri Kai Mykkänen.
02.00 Metsästäjät: Veljen vartija
S01E04. Tord on ampunut Benjaminin, eikä Erikillä ole enää todisteita. Hän yrittää painostaa Karlia kertomaan totuuden. Karin heittää aineita käyttävän Karlin pihalle. Sekä Erik että Richardsson etsivät Benjaminin tietokonetta. Ruotsalaisessa jännityssarjassa tukholmalaispoliisi palaa synnynseuduilleen Pohjois-Ruotsiin, jossa elämä on varsin erilaista. Sarja on jatkoa elokuville Metsästäjät ja Pedon jäljillä.
02.55 Pukumiehet: Pulassa
S06E01. Vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on päätynyt kaltereiden taakse. Kahden vuoden tuomiotaan suorittamaan lähtenyt Mike löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää. Samalla koko Pearson Specter Litt -toimisto on joutunut pulaan, koska niin osakkaat kuin asiakkaatkin häipyvät Miken petoksen paljastuttua.
03.50 Pukumiehet: Tilinteon hetki
S06E02. Harvey, Jessica ja Louis yrittävät selvitä ryhmäkanteesta keksimänsä suunnitelman avulla. Samaan aikaan Mike yrittää pärjätä vankilassa, jossa on vaikeampaa kuin miltä aluksi vaikutti. Vetävän draamasarjan kuudennella kaudella vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on päätynyt kaltereiden taakse, ja löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää.
04.45 Kolme miestä ja tyttö: Uutta kotia etsimässä
S06E01. Vastavihityt Cece ja Schmidt etsivät uutta kotia, mutta kodinetsintä osoittautuu monimutkaiseksi. Yhtenä ongelmana on Alyn sisko, jonka kyvyt kiinteistönvälittäjänä ovat kyseenalaiset. Winston ja Aly aloittavat kaukosuhteen. Jess on ottanut itselleen erilaisia projekteja saadakseen Nickin pois mielestään. Miten käy, kun Nick palaakin kotiin odotettua aiemmin? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta.
05.10 Kolme miestä ja tyttö: Kuuma linja
S06E02. Jess ja Cece ovat innoissaan lähdössä kampanjoimaan Hillary Clintonin puolesta. Vedonlyönnin seurauksena he ottavat hieman kyseenalaiset keinot käyttöön äänestäjien rekrytoinnissa. Pedantti Schmidt yrittää järjestää kimppakämpän posteja ja jännittää Cecen opiskelupaikan puolesta. Nick kärsii kaukosuhteesta ja saa Winstonilta yksityisopetusta puhelinseksin saralla. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta.
07.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
08.00 Palomies Sami: Lammaskoirakokeilu
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
08.10 Puuha-Pete: Kenen syy?
.
08.20 Muumilaakson tarinoita: Talvisia vieraita
S02E09. Muumipeikko ja Pikku Myy valvovat keskellä talvea vaikka toiset nukkuvat talviunta. Talvinen Muumilaakso elää erilaista elämää kuin kesäisin.
08.45 Muumilaakson tarinoita: Kokko keskellä talvea
S02E10. Muumipeikko näkee talvella omituista unta. Hän herää ja herättää myös Niiskuneidin. Yhdessä he lähtevät seikkailemaan talviseen luontoon. Kylään tupsahtaa Aliisa ja Tuu-tikki onkii tutussa paikassaan.
09.10 Littlest Pet Shop: Blythen liikeidea
S02E21. Blythe yrittää löytää kojua lemmikinvaatteilleen, ja Roger iloitsee ensimmäisestä eläinlentokoneesta. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu.
09.35 Winx-klubi: Pikkutytöt
S07E20. Kalshara ja Brafilius yrittävät napata keijueläimet muuttamalla Winxit pikkutytöiksi. Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä, jotka käyvät Alfean keijukoulua taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Eräänä päivänä keijueläin kaapataan yllättäen, ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyn tapahtuneelle. Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalsharalla ja Brafiliuksella onkaan asian kanssa? Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi.
10.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
10.30 Koiralle koti
Lucy. Kausi 5, jakso 5/26. Brandon ottaa ranchilleen aran chihuahuan Lucyn, jota on kohdeltu kaltoin. Hän kaavailee siitä koiraa kehon vasemman puolen halvauksesta toipuvalle Dianelle, mutta hänen pitää opettaa vasemmalla kävelemään tottunut koira kävelemään oikealla puolella. Amerikkalainen eläinsarja.
11.00 Koiralle koti
Yogi. Kausi 5, jakso 6/26. Brandonin ranchille saapuu noutaja-mix Yogi, joka näyttäisi kärsivän eroahdistuksesta. Brandon ymmärtää kuitenkin nopeasti, että ongelmien syyt ovat syvemmällä ja kysyy neuvoa eläinlääkäriltä ennen kuin päättää, voiko luovuttaa koiran pariskunnalle, joka haluaisi elämää kotiinsa lasten lennettyä pesästä. Amerikkalainen eläinsarja.
11.30 Koiralle koti: Polly
Kausi 5, jakso 7 /26. Ranchille saapuu arka ja säikky saksanpaimenkoira-mix Polly, joka pelkää kaikkea mahdollista. Brandon totuttaa sen kulkemaan hihnassa ja jopa suppaamaan ennen kuin luovuttaa sen surffausta harrastavalle lapsiperheelle. Amerikkalainen eläinsarja.
12.00 MEGHAN & HARRY: Ensimmäiset 100 päivää
Brittiläinen dokumentti seuraa sadan päivän ajan Meghan Marklen tietä prinssi Harryn morsiameksi. Hyväntekeväisyysjärjestöjen työntekijät ja kuninkaallisten fanit kertovat ensikohtaamisistaan Meghanin kanssa, ja asiantuntijat selittävät miten hän poikkeaa nykyisistä kuningasperheen jäsenistä. Soraääniltäkään ei vältytä tabloidilehdistön käsittelyssä. Uusinta.
13.00 Kokkisota: Tuukka Kotti ja Elina Gustafsson
S03E07. Kokkisodan keittiössä toisistaan mittaa ottavat koripalloilija, Susijengiläinen Tuukka Kotti sekä Euroopan mestari, nyrkkeilijä Elina Gustaffsson. Huippu-urheilijoiden kanssa kauhan varressa nähdään Teemu Laurell sekä Kape Aihinen. Uusinta.
14.00 Silta salaiseen maahan
Katherine Pethersonin romaaniin perustuva seikkailuelokuva ystävyydestä, perheestä ja mielikuvituksen voimasta. Koulukaverit Jess ja Leslie ystävystyvät ja luovat oman mielikuvitusmaan Terabithan, josta he saavat voimaa nousta koulukiusaajia vastaan. Ohjaus: Gabor Csupo, Uusi-Seelanti 2007. Puhuttu suomeksi.
15.55 Rakettitiedettä?: Lentäminen
S01E06. Nyt riittää vauhtia! Keulimisia, hienoja voltteja ja persoonallisia laskeutumisia. Selvityksen alla myös trampoliinin tiede.
16.20 Myyrä: S01E02
Seikkailijat kokevat huimia hetkiä Meksikon viidakossa. Psykologinen peli on alkanut ja kilpailijat epäilevät toisiaan Myyräksi. Kenen suoritukset herättävät muissa epäilyjä, kun kilpailijoiden historian tuntemus laitetaan koetukselle?
17.50 Jäinen planeetta: Eeppinen matka
Ohjelmassa seurataan napa-alueiden eläimiä eri vuodenaikoina. Jääkarhuemo synnyttää pesässään lumen alla talvella. Keväällä miljoonat jääpingviinit saapuvat pesimään maalle. Eräs tundralla tavattava villakaslaji kokee hämmästyttävän muodonmuutoksen kesällä. Syksyllä on myskihärkien kiima-aika, ja ne taistelevat naaraista. Brittiläisessä dokumentissa nähdään Jäinen planeetta -sarjan parhaita paloja.
19.00 Seitsemän uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
19.10 Uutisextra
Viikon puheenaihe ja vieras tiukassa haastattelussa!
19.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
19.30 Myyrä: S01E03
Kilpailijat tutustuvat rallivisassa Julioon, mutta tuntevatko kilpailijat toisiaan? Kukin yrittää selvittää joukon Myyrää. Seikkailu jatkuu historiallisessa Tequilassa, missä rahapotin kerryttäminen vaatii taitoa ja Tequilan sietokykyä.
21.00 Uutisvuoto: Alina Tomnikov ja Peter Vesterbacka
S01E02. Lauantaina Uutisvuodossa mennään jälleen supersuositun Peter Nymanin komennossa. Vakiokapteenien Reetta Rädyn ja Ile Uusivuoren kisakumppaneina nähdään Tallinaan tunnelia suunnitteleva Peter 'Mighty Eagle' Vesterbacka, sekä Putouksestakin tuttu näyttelijä Alina Tomnikov.
22.00 Kymmenen uutiset
Suomen parasta uutispalvelua suosituimpien uutisankkurien johdolla!
22.10 Lotto, Jokeri ja Lomatonni
Osallistu ja voita!
22.20 Päivän sää
Suomen suosituimmat meteorologit esittelevät päivän tarkimman sääennusteen!
22.25 Tulosruutu
Suomen parasta urheilun uutispalvelua suosituimpien ankkurien johdolla!
22.35 Wallander: Velkoja
Komisario Wallander ja hänen tiiminsä etsivät asunnostaan kuolleena löytyneen naisen tappajaa. Ilmenee, että nainen työskenteli nyrkkeilyvalmentajana salilla, jolla nuorempi konstaapeli Isabella treenaa. Pääepäillyksi nousee uhrin entinen ovimiehenä työskentelevä poikaystävä, mutta onko hän tappaja? Isabellen työtoverille Pontukselle selviää tutkimusten aikana, että Isabelle on salannut menneisyydestään ikäviä asioita. Ohjaus: Kathrine Winfeld. Ruotsi: 2010 (88'): Pääosissa: Krister Henriksson, Lena Endre, Sverrir Gudnason ja Nina Zanjani.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password