Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 MTV3 07.12.2018

00.45 Rouva Ministeri: Ennusmerkkejä
S04E13. Sri Lankan presidentti luottaa selvänäkijäänsä kauppasopimuksen suhteen, joten Elizabeth joutuu keksimään luovia ratkaisuja saadakseen hänen päänsä kääntymään. Alison huolestuu kämppäkaveristaan, joka tuntuu olevan riippuvainen hänestä. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni.
01.40 BrainDead: Kiertoilmauksen mahti: Miten kidutuksesta tuli debatin aihe yhdysvaltain politiikassa
S01E07. Lankoja vetelevä Red saa epäilykset kohdistumaan Laureliin. Pian Laurel saakin jo odottaa tapaamista kiduttajan kanssa, joka on yllättävän mukavan heppu. Gustav ja Rochelle tajuavat, että ötökät kommunikoivat keskenään korkeataajuuksisin äänin. Parivaljakko tajuaa myös, että he voivat jäljitellä ääniä ja esiintynä avaruusparasiitteina... Yhdysvaltalainen tieteiskauhukomedia, jossa parasiittimaiset avaruusolennot sekoittavat Yhdysvaltain sisäpolitiikkaa.
02.35 BrainDead: Sotapolulla, osa yksi: Poliittinen myrsky nousee
S01E08. Avaruudesta rantautuneiden parasiittiötököiden epidemia käy henkilökohtaiseksi, kun Laurel alkaa epäillä isänsä saaneen tartunnan - eikä äitikään välttämättä ole turvassa. Ötököiden käsikassara numero 1, republikaanisenaattori Red Wheatus, väittää räjähtävien päiden epidemian olevan syyrialaistan syytä. Hän yrittää ajaa kansakuntaa kohti sotaa. Yhdysvaltalainen tieteiskauhukomedia, jossa parasiittimaiset avaruusolennot sekoittavat Yhdysvaltain sisäpolitiikkaa.
03.30 Pinnan alla: Sankariteko
S01E02. Viisitoista panttivankia viruu Kööpenhaminan metrotunnelissa. Terrorismiyksikköä johtava Philip Nørgaard uskoo tunnistaneensa päätekijän, mutta muut epäilevät hänen harkintakykyään. Naja Taft kietotuu entistä syvemmälle sieppaajien ja poliisin väliseen väsytystaisteluun. Adel uhmaa sieppaajia karatetaitojensa tuoman rohkeuden avulla. Tanskalainen rikossarja.
04.25 Alone - yksin erämaassa: Myrsky nousee
S02E06. Monet kilpailijoista taistelevat edelleen nälkää vastaan. Kaiken lisäksi lähestyvä myrsky vaikeuttaa selviytymistaistelua entisestään. Toiset parantelevat asumuksiaan talven ja myrskyjen varalle. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.
06.00 Aamusää
Aamusää
06.25 Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Nuorten ääni: Miksi aikuisten valvominen on hyväksyttävämpää kuin nuorten? 6.47 Linnan juhlien pukuloistoa 7.07 Seksuaalirikokset politisoituvat
07.35 Huomenta Suomi: Markkinaraati
7.37 Markkinaraati: Ilmastonmuutoksen talousvaikutukset
08.00 Huomenta Suomi
8.07 @Koti: Ilmalämpöpumpun valinta 8.20 Linnan juhlien pukuloistoa 8.40 Katubongausta 8.49 Youtube-ilmiöt 2018 - mitä suomalaiset katsoivat? 9.00 Uutiset
09.05 Mitä tänään syötäisiin?: Granaattiomenaglaseerattu kalkkuna
09.10 Kauniit ja rohkeat: Viekö vallanhimo henkesi, Bill?
. Katie löytää Billin makaamasta lattialla verisenä ja tajuttomana. Ridge, Quinn ja Pam ovat kateissa läheisiltään. Myös Sheila on teillä tietymättömillä. Steffyn toive täyttyy, kun Liam palaa viimeinkin kotiin. Hän luulee miehensä tulleen nauttimaan romanttisesta ateriasta, mutta ruoka ei ole nyt päällimmäisenä tämän mielessä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
09.35 Emmerdale: Isin tyttö
Ross kertoo Cainille, ettei aio enää vakoilla Joeta. Kylän väki toivoo Harrietin jatkavan kirkkoherrana. Rebecca kyselee Chrissien ja Lawrencen perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.05 Rakas, ostin meille kodin: Bolton
S02E02. Boltonissa asuvat Chris ja Amy etsivät kotia itselleen ja pienelle pojalleen. Chris on parantumaton vitsailija, Amy taas nirso hermoilija. Onnistuuko Chris täyttämään tyttöystävänsä tiukat vaatimukset taloa etsiessään? Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
11.00 Trinny & Susannah Skandinaviassa: Armoa itselle
S06E04. Brittiläiset supersuositut stailaajat Trinny Woodall ja Susannah Constantine auttavat ruotsalaisia naisia löytämään itsestään parhaat puolensa. 28-vuotiaalla Sofialla on kokemusta kiusaamisesta ja tuhoisista ihmissuhteista. Susannah haluaa auttaa häntä hyväksymään itsensä. Brittiläinen tyylireality.
12.00 Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
13.00 The Chefs' Line: Italialainen keittiö, osa 4
S01E19. Italia-viikon voitokas kotikokki Anna ja Osteria Oggi -ravintolan keittiömestari Andy mittelevät taitojaan bistecca fiorentina -pihvin valmistuksessa. Anna luottaa perinteen voimaan ja Andy puolestaan modernisoi annoksen tyylikkäästi. Tasaavatko ravintolakokit puntit, vai viekö Anna koko viikon voiton kotikokeille? Australialainen kokkikilpailuohjelma.
13.30 Leilan ihana joulu
Makeisia pukinkonttiin. 3/6. Tällä kertaa Leila Lindholm valmistaa jouluisia makeisia kuten ranskalaista nougat'ta, lakritsilla maustettua suklaatoffeeta ja vadelmaisia suklaatryffeleitä. Ulrika-ystävän kanssa makeiset paketoidaan kauniisti. Ruotsalainen ruokaohjelma.
14.00 Leilan ihana joulu
Jälkiruokia joulupöytään. 4/6. Leila Lindholm laittaa helppotekoisia jouluisia jälkiruokia, jotka voi valmistella etukäteen ennen aattokiireitä. Hän tekee passiohedelmäpannacottaa ja ginoa, johon tulee hedelmiä, kookosta ja valkosuklaata. Lisäksi pyöräytetään omenapiirakka, joka onnistuu keittiön poropeukaloltakin. Ystävän kanssa askarrellaan joulukoristeita. Ruotsalainen ruokaohjelma.
14.30 Gok Wan: Kekseliäät kierrättäjät: Uuden elämän kynnyksellä
S01E13. 29-vuotias Stephanie on vastikään parantunut syövästä. Hän on muuttanut uuteen kotiin ja haluaa aloittaa alusta. Gok ja hänen ryhmänsä auttavat Stephanieta sisustamaan kolme huonetta kekseliäästi ja edullisesti. Brittiläinen sisustusohjelma. Uusinta.
15.30 Joe Wicks: kroppakoutsi
Hoikemmaksi häihin. Jakso 2/3. Joen kolmen kuukauden kuntoremonttiin osallistuu neljä muutosta janoavaa brittiä. Opettaja Asa haluaa laihtua häihinsä. Liikunta ei kuitenkaan miehelle maistu, mutta gin tonicit sitäkin paremmin. Perheenäiti Natalie on alkanut lihoa lastensaannin jälkeen, mutta pian olisi toimittavana morsiusneitona. Kakkostyypin diabetesta sairastava Liz haluaa eroon lääkkeistään, ja tytär Hannah toivoo mahtuvansa valmistujaismekkoonsa. Uusinta.
16.30 Pitääkö olla huolissaan?
Kalle Lamberg. Kausi 5, 13/14 Pian on taas joulu ja kesä. Panelistiemme päitä ei tuuletettu kuvausten aikana eikä välillä. Televisiossa näkyy Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana Kalle Lamberg.
17.25 Rakettitiedettä?: Elastisuus
S01E09. Liittyykö uimapöksyjen kireys allasturvallisuuteen? Ernest Lawson antaa tieteen vinkit kalastukseen. Ja jos moottoripyöräily on liian siistiä ja turvallista, esittelyssä on myös mutaisempi laji. Uusinta.
17.55 Kauniit ja rohkeat: Kuka ampui Bill Spenceriä?
. Koko kaupunki kohisee mediamoguli Bill Spencerin ampumisesta. Mahdollisia tekijöitä on lukuisia, eivätkä edes Forresterit tunne voivansa luottaa läheisiinsä. Pam ei muista, missä vietti yönsä, ja Ridge ja Quinnkin käyttäytyvät oudosti. Spencerin manttelinperijä Justin auttaa poliisia varsin auliisti Billin vihamiesten listaamisessa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
18.25 Emmerdale: Kokkelissa
Joe haluaa tietää, mihin Charity on vienyt Noahin. Lachlan väittää Rebeccalle, että onnettomuus oli Robertin syytä. Cain tekee tarjouksen huumediileri-Simonille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
18.55 Mitä tänään syötäisiin?: Granaattiomenaglaseerattu kalkkuna
19.00 Seitsemän Uutiset
Seitsemän Uutiset
19.20 Päivän sää
Päivän sää
19.25 Tulosruutu
Tulosruutu
19.30 Salatut elämät: Osa 3476: Kommunismon loppu
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
20.00 Stadi vs. Lande
S02E03. Torikokous on taas valmis stadin ja landen kesken. Tietääkö stadi, kuinka monta mahaa lehmällä on? Entä sanooko landelle Töölön pallokenttä mitään? Juontajina Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.
21.00 Ota rahat ja juokse: Välkyt insinöörikaksoset
S02E02. Kai ja Anssi haastavat etsivät nokkelalla kätkösuunnitelmallaan. Kaksoset ovat etukäteen tehneet huolella kotiläksynsä rahasalkun piilottamiseksi. Riittävätkö näppärä suunnitelma ja kaksikon yhdennäköisyys kuitenkaan hämäämään kuulustelijoita?
22.00 Kymmenen Uutiset
Kymmenen Uutiset
22.20 Päivän sää
Päivän sää
22.25 Tulosruutu
Tulosruutu
22.35 Cop Land
Jännityselokuva poliisien kansoittamasta New Jerseystä ja poliisin vahingossa tekemästä väkivaltaisesta rikoksesta, jota Freddy Heflin alkaa selvittää. Pian Heflin huomaa, että poliisien kesken kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää. Ohjaaja: James Mangold, USA 1997 (101'). Pääosissa: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password