Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 29.06.2020

00.05 Badhotellet
Madsen har pantsatt sin frus smycken för att få fram kapital till sitt nya byggprojekt, något som påverkar äktenskapet. Weyse gör vad han kan för att skydda Kitty för Frighs närmanden. Molly och Fie får en anledning till att kontakta Morten.
03.00 Världens häftigaste tårtor
Rosie ska baka tre teddybjörnar till Storbritanniens militära veterandag. Rosie går in hårt för militärtemat och klär björnarna i detaljerade uniformer. Nastassja tillverkar en extravagant flamingo klädd i över 500 fjädrar tillverkade av socker.
04.00 Bagges hemlösa hundar
Kampen för boxern Björnes överlevnad fortsätter. Anders hittar glädjen i valpen Elsa. Men för att verkligen orka de tuffa stunderna på stallet så besöker de Pamela från säsong 1, som mot alla odds till sist fick ett lyckligt liv i ett fint nytt hem.
05.00 Mannen som talar med hundar
Cesar träffar före detta gängmedlemmar som valt en ny väg i livet genom organisationen Homeboy Industries, men som har problem med sina hundar. Flera pitbulls och en maltesisk hund bråkar antingen med andra hundar, får inte utlopp för sin energi eller så har de blivit bortskämda av sina ägare.
06.00 Veterinären på landet
Veterinärerna på Skedale djursjukhus försöker desperat att hjälpa en hemlös katt vars ben brutits. Julian tar sig an uppdraget att kastrera en grupp alpackor och Peter gör sitt bästa för att hjälpa en liten yorkshireterrier.
07.00 Husjägarna - Danmark
Sara hjälper en ensamstående mor med två tvillingsöner på sju år att hitta ett nytt boende. Ena sonen är funktionsvarierad och det nya huset måste därför uppfylla vissa krav. Christian hjälper ett par som vill köpa en funkisvilla i Gentofte.
08.00 En plats i solen: vintersol
Barbados har alltid haft en speciell plats i Simones och Carltons hjärtan och nu vill de flytta dit permanent. De får hjälp av Laura Hamilton som försöker hitta något som passar dem inom deras budget.
09.00 Ambulansen
Ambulanssjukvårdarna Tash och Marek rycker ut på ett larm om en stor trafikolycka i centrala Birmingham. Väl på plats inser de hur omfattande olyckan är och måste under 90 intensiva minuter samarbeta med polis och brandkår för att rädda alla skadade.
10.00 Mannen som talar med hundar
Den unga bulldoggen Stella skulle bli familjecaféets maskot men blev istället en mardröm. Hyperaktiv, olydig och tokig menar hennes ägare. Cesar hjälper också ägarna till en obalanserad mini-dobermann pincher som hugger mot alla.
11.00 Dr. Phil
Linda är orolig över att hennes syster, Patsy, är utsatt för nätbedrägeri. Patsy har sedan en tid tillbaka dejtat en man över nätet och gett honom alla sina pengar och besparingar.
12.00 Mord och inga visor
Jessica besöker ett amishsamhälle på jakt efter en speciell filt när hennes resesällskap, en förläggare, anklagas för mord.
13.00 Det okända
Mystiska visslanden har hörts på Skandiateatern i Norrköping som drivs av Carina Perenkrantz och Pontus Helander. Vittnen säger sig också ha skymtat ett litet flickspöke. Mediet Lena Ranehag blir illamående då hon försöker ta reda på vad som pågår.
14.00 Husjägarna - Danmark
Anja och Ken bor i Kalifornien men drömmer om att flytta hela familjen till Danmark. Det finns mycket pengar att röra sig med när Sara hjälper dem att hitta ett hem som rymmer både familj och vinföretag.
15.00 Veterinären på landet
Julian genomför ett fertilitetstest på ett får efter att ägarna förstått att det är något som inte står rätt till. En cocker spaniel har blivit påkörd och Peter gör vad han kan för att hjälpa till. Dessutom är en sköldpadda allvarligt skadad.
16.00 En plats i solen: vintersol
Angela och Michael har tillbringat många semestrar i Florida och har nu bestämt sig för att köpa ett hus i Davenport.
17.00 Ambulansen
Det råder kraftigt vinterväder i Birmingham som försvårar ambulansenhetens utryckningar. Sjukvårdarna Matt och Ian åker ut på ett larm där en tonåring blivit knivhuggen. Samtidigt beger sig Chloe och Katie till en äldre man med bröstsmärtor.
18.00 Världens bästa veterinär
Newfoundlandshunden Wilson som är tre år gammal har svårt att gå på grund av allvarliga problem med frambenen. Han har opererats flera gånger, men hittills har ingen veterinär lyckats räta ut benen.
19.00 Hundräddaren
Brandon tar sig en terrier-mix som räddats från ett hundstall. Tanken är att den ska adopteras till en familj som gillar att hänga på stranden och surfa. Men först måste Brandon lära den lilla terriern hur man beter sig.
19.30 Husjägarna - Danmark
Christian hjälper Mai och Mårten som vill lämna huvudstaden för ett liv på landet och komma närmare Mais familj på Jylland. Sara hjälper Nanna och Andreas som även de drömmer om att komma ut på landet.
22.30 The Secrets She Keeps
Meghan beger sig till sjukhuset för att föda men lyckan blir kortvarig. Strax efter födelsen försvinner hennes son och ingen vet var han är. Samtidigt kommer sanningen om Agathas turbulenta uppväxt och den stora tragedin upp till ytan.
23.30 Iskalla mördare, heta offer
En farlig biljakt slutar med att en 40-årig kvinna skjuts ner mitt framför ögonen på hennes man och styvdotter. Är det ett rån som gått förskräckligt fel eller rör det sig om ett brutalt beställningsjobb? Eller något ännu värre?

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password