Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 23.05.2020

01.20 Makalösa hem
Spansk arkitektur utmanar gärna våra idéer om hur byggnader kan se ut och fungera. I norra Spanien finns ett internationellt uppmärksammat hus, som kanske inte passar alla. Solo House är som taget ur en rymdfilm, och ger Caroline en helig känsla.
03.30 Köket
Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.
03.50 Makalösa hem
I Norge anpassar sig husen efter naturen, och uppe bland trädkronorna tycks både Piers och Caroline finna sitt absoluta favorithem någonsin. Ett lekfullt men lyxigt hus som bjudit in berget i vardagsrummet, beläget bortom vägar och civilisation.
04.50 Veterinären på landet
För veterinärerna på Skedele djursjukhus väntar en fullspäckad dag. En kanin behöver snabb hjälp med en stor varbildning, en ko har fått ett allvarligt sår i nacken och en åsna måste kastreras.
05.45 I en annan del av Köping
Hela gänget beger sig till Stockholm för att gå på Kristallengalan. Micke övar på sitt tal om de vinner något pris.
06.15 I en annan del av Köping
Det är dags för Mats att flytta och han får hjälp av några kompisar. Linda beger sig ut för att köpa en inflyttningspresent.
06.45 Skenet bedrar
Hyacinth tycker att Richard ska söka en ledig tjänst som dykt upp på en lokal firma, men Richard är inte alls sugen.
07.20 Skenet bedrar
Hyacinth anmäler sig glatt för att hämta upp Damsällskapets specielle lunchgäst, en pensionerad kommendörkapten, vid tåget. Angelägen att ställa sig in hos den gamle sjöbjörnen pratar hon bara om saker med marin anknytning.
07.55 Mord och inga visor
En spansk student som går på en skrivkurs, som Jessica håller i New York, blir anklagad för att ha mördat sin hyresvärd.
08.55 Mord och inga visor
När kroppen efter en privatdetektiv som varit försvunnen i 20 år återfinns upptäcker Jessica att mordet har kopplingar till John F Kennedys död och maffian.
10.00 Mord och inga visor
Under ett besök hos några vänner i bondesamhället Easton dras Jessica in i intrigerna på den lokala radiostationen som till slut leder till mord.
10.55 Kommissarie Gently
Gently blir rasande när en kvinna hittas mördad och det visar sig att fallet går att koppla till en rad olösta våldtäktsfall.
12.55 Poirot
Poirot gräver upp ett 14 år gammalt mord där en kvinna dömdes till döden för att ha mördat sin man. Men ett brev skrivet av kvinnan får hennes dotter att tvivla på att hon var den skyldiga och hon vill nu veta sanningen.
14.55 Agatha Raisin - privatdetektiv
En vandrare hittas död på en baronets land strax efter att denna deklarerat krig mot vandrarens grupp för att ha inkräktat på hans mark. Agatha är ivrig att lösa fallet och övertalar James att de ska utge sig för att vara ett gift par och infiltrera offrets grupp.
15.55 Agatha Raisin - privatdetektiv
Byns kyrkklockringare Amanda hittas strypt och byborna tror att det rör sig om självmord, men inte Agatha. Hon tvingar en motvillig Roy att hjälpa henne med fallet och upptäcker snart att många bybor hade motiv att döda Amanda.
16.55 Mord i paradiset
När en blivande brud misstänks ha blivit mördad under möhippans sista kväll, försöker kommissarie Goodman att lösa vad som ser ut som ett omöjligt fall. Under tiden har Camille ett svårt beslut att fatta.
17.50 Poirot
Poirot oroar sig för att sonen till en gammal vän och hans flickvän, som är fotomodell, är i fara. Hans undersökning underlättas av Hastings nyfunna intresse av fotografi.
19.00 Drömkåken
När Görans familj befinner sig ute på sjön köper han ett hus på exekutiv auktion. Optimistisk och full av energi sätter han igång med att renovera den gamla trävillan. Det visar sig dock snart att drömkåken ruvar på en livsfarlig hemlighet...
21.05 Strul
Conny är en fridsam kemilärare, som helt oskyldigt dras in i en knarkhistoria och kastas i fängelse. Där lär han känna några typer med stor kriminell erfarenhet. De tar sig ut och in via en hemlig tunnel och använder fängelset som bas för affärer.
23.15 Birdman
Riggan, en utbränd skådespelare som är känd för att ha spelat en ikonisk superhjälte, ska regissera en teaterföreställning på Broadway. Vi följer hans arbete samtidigt som han slåss mot sina inre demoner. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password