Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 25.03.2020

05.00 Judys domstol
Ett påstått övergrepp mot barn, en fotboja och ett besöksförbud blir avgörande faktorer när en pappa och hans son anklagar sin före detta inneboende för att inte ha återlämnat deras saker.
05.30 Glamour
Hos Hope snurrar tankarna och hon blir allt mer disträ. Mitt i förvirringen väljer hon att fatta ett stort beslut som kan kosta henne allt hon har. Brooke och Ridges försök att hitta tillbaka till varandra påverkas av Thomas.
06.00 Mannen som talar med hundar
Leora Hahns Dobermann-blandning Scrout är aggressiv. Susan Hills Dobermannpinsch Jody är rädd för alla ljud och rörelser. Skådespelaren och komikern Kathy Griffins lyckas inte kontrollera sina två labradorblandningar.
07.00 Spårlöst: Danmark
Kristina blev adopterad från USA för 44 år sedan och har i flera år burit på en brännande längtan efter att få träffa den mor som födde och lämnade bort henne. Tillsammans med Spårlöst - Danmark beger hon sig till Hollywood i Los Angeles.
08.00 Husjägarna - Danmark
Stine och Henrik har redan hittat drömhuset. Det enda problemet är att huset är alldeles för dyrt. Sara hjälper paret att hitta ett liknande hem som matchar deras önskemål. Rena linjer och vacker arkitektur står på listan.
09.00 Ambulansen
Under en lördagkväll måste Katie och Sarah skynda sig för att hjälpa en man som plötsligt har kollapsat.
10.00 Bagges hemlösa hundar
Bagge träffar den knasiga pomeranianhunden Vicke och den bångstyriga varghunden Temujin. När han försöker hitta ett nytt hem åt den traumatiserade hunden Pamela blir det en känslosam upplevelse.
10.55 Mannen som talar med hundar
Cesar försöker hjälpa Ernesto Robles att bli av med sin hundskräck. Hans rädsla kommer från när han var liten och blev attackerad av grannens hund. Ernestos familj har länge velat skaffa en fyrbent vän, men det är omöjligt.
12.00 Dr. Phil
Dr Phil träffar femtonårige Gracie som vägrar att gå till skolan och har konstanta problem med ordningsmakten. Dessutom publicerar hon ytterst olämpliga bilder på nätet.
13.00 Mord och inga visor
En blyg buktalare anklagas för att ha mördat den hänsynslösa ägaren av en komediklubb efter att hans docka hittas bredvid offret i ett låst rum.
14.00 Det okända
Mediet Mariana Larsson Sjöberg åker till en släktgård i Allmänninge där det går rykten om spöken. När Peter och Ronja Ribacke tog över gården verkade den övernaturliga aktiviteten öka i styrka. Det blev extra påtagligt den dagen då någon från andra sidan räddade huset och kanske även Ronja och den nyfödda dottern.
15.00 Husjägarna - Danmark
Paret Trine och Per har länge letat efter ett nytt hem till deras familj i Odense. De har många önskningar och höga krav.
16.00 Ambulance
Det är nattskiftet och kåren får flera larm om hjärtattacker. Sjukvårdarna hjälper en knivhuggen man som blöder kraftigt. Kort därifrån tvingas en annan besättning stanna kvar hos en äldre man som har slut på livsviktiga mediciner.
17.00 Glamour
Hope klarar inte längre av att hålla tårarna borta och bryter ihop framför Brooke. Steffy och Liam går igenom vad som hänt mellan dem och diskuterar hur de ska hantera Thomas som fortsätter att spela fult.
17.30 Judys domstol
En man tycker att han är väldigt lik sin ex-flickväns nyfödda barn och gör ett faderskapstest. Ex-flickvännen stämmer honom för vandalism.
18.00 Big Brother Sverige
Vad händer när man låser in en grupp människor i ett hus utan kontakt med omvärlden? Det får vi svar på i det sociala experimentet Big Brother. En prövning som är svårare än någonsin i en tid då vi är vana att ha resten av världen ett klick bort.
19.00 Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway
En mänsklig hand uppdagar sig under en spökvandring samtidigt som Lu och Frank anlitas för att hitta den försvunne multimiljonären Pavel Kusk. När Pavel hittas död, utan hand, måste deckarduon snabbt ta reda på hur de två incidenterna hänger ihop.
20.00 Beck - Kartellen
Innehavaren av en grekisk restaurang hittas mördad på golvet till sin restaurang, och hans kropp är ärrad efter brutal tortyr. Kommissarie Martin Beck misstänker att de ansvariga för dådet är en skoningslös liga som rör sig i restaurangvärlden.
22.00 Poirot
Poirot tar en välbehövlig semester och åker på en Medelhavskryssning. Men ombord är den otrevliga och ogillade mrs Claperton som när fartyget är i hamn hittas mördad och Poirot tvingas avbryta sin semester.
23.05 Big Brother Sverige
Vad händer när man låser in en grupp människor i ett hus utan kontakt med omvärlden? Det får vi svar på i det sociala experimentet Big Brother. En prövning som är svårare än någonsin i en tid då vi är vana att ha resten av världen ett klick bort.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password