Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 13.02.2020

00.00 Drömmen om slottet
Familjen Lätt flyttar hem till Sverige för att börja med en omfattande renovering. De möts direkt av stora fuktproblem och behöver välja en ny färg till slottets fasad. Dessutom måste ett bryggdäck vid sjön repareras.
01.00 Drömmen om slottet
Hösten är här och det är bråttom att få klart fasaden. Källaren ska även göras om, men en mystisk ande hindrar renoveringen och Agnes och Stefan tar reda på mer om slottets historia. Det blir också en skattjakt på ladugårdsvinden.
02.00 Nedräkning till mord
Roderick Newall ärver flera miljoner pund när hans föräldrar dödförklaras tre år efter att de försvann spårlöst. Men han misstänks ha mördat dem och en släkting lyckas få honom att bekänna, något som spelas in på band.
03.00 Pantbanken i Beverly Hills
Yossi och Aria försöker köpa ett sällsynt 1600-talssvärd som tillhört en bödel. En kund får stifta bekantskap med ett armbandsur som är späckat med diamanter och en nutida cowboy visar upp sina lyxiga sadlar.
03.30 Pantbanken i Beverly Hills
Yossi och Dominique försöker sälja ett gigantiskt konstverk av den mystiske graffitikonstnären Banksy. En kund visar upp en diamantring som ska ha använts i filmen Titanic, och det dyker även upp en pälskappa som tillhört Marilyn Monroe.
04.00 Keeping Faith
Faith börjar förstå att Evan har varit involverad i kriminella samarbeten och misstankarna fortsätter växa. Under tiden säkrar Williams upp sin utredning mot Faith och snart inleds sökandet efter Evans kropp i det lokala stenbrottet.
05.00 Judys domstol
En kvinna erkänner att hon stulit från sin chef, men han stämmer henne för obetalt lån.
05.30 Glamour
Brooke kämpar med sorgen efter Thomas. Ridge och Shauna har mycket otalt sinsemellan och väljer att ses i hopp om att kunna reda ut saker och ting. Under tiden passar Ridge på att berätta om Thomas svårförståeliga beslut.
06.00 Antiques Roadshow
Michael besöker fartyget HMS Victory och tittar närmare på fartygets skatter.
07.00 Spårlöst: Danmark
Anne, 24 år, har redan i unga år förlorat mycket. När hon var 12 år gick hennes lillasyster plötsligt bort, och för två år sedan togs hennes mamma av cancer. Annes mamma var adopterad från Polen med en okänd familjehistoria, men i Polen ska Anne ha en moster hon nu vill hitta för att få svar på frågorna kring sin mammas liv.
08.00 Familjen Annorlunda
Familjen Ilmrud firar Fars dag. Hos familjen Wallquist fyller dottern Linn år och pappa Walle åtar sig att köpa tårta och presenter. Familjen Algeson förbereder sig för vintern och gör dessutom en utflykt till skridskobanan.
09.00 Drömmen om slottet
Det är sex månader kvar till inflyttning och bygget av slottets insida måste komma igång. Samtidigt stöter Agnes och Stefan på problem med slottets gamla träbjälklag. Dyra inköp av marmorgolv och kakelugn pressar budgeten, och Stefan tvingas agera.
10.00 Hundräddaren
Brandon hittar en shih tzu som kan passa perfekt som terapihund. Men innan Kenny får jobbet på gruppboendet måste Brandon säkerställa att Kenny har det som krävs.
10.30 Hundräddaren
Brandon försöker få bukt på en två år gammal boxer med massor med energi. Men Brandon måste lära hunden att fokusera innan hon är redo för att adopteras till en familj med två pojkar.
11.00 Antiques Roadshow
Michael och teamet har begett sig till Abergavenny i Wales. De värderar bland ett dockhus i art déco-stil och en 1700-tals sked värd 2 000 pund.
12.00 Dr. Phil
Efter att ha flyttat med sina barn till sin nya pojkvän som Lisa träffat på internet får hon reda på att han redan är gift.
13.05 Hela Australien bakar
Nervositeten är stor när bagarna går in i den rafflande semifinalveckan. Jorden runt är temat och som start ska det bakas cheesecake. Därefter står ostsufflé på schemat innan det är dags för den sista och avgörande utmaningen.
14.25 Världens häftigaste tårtor
Rosie bakar en tårta som hyllar hunden Angus. Nastassja ger sig på att skapa ett ätbart babygym och Phil och Christine bakar en romantisk bröllopstårta.
15.00 Husjägarna
Unga paret Tom och Timna i York har bråttom att hitta ett hem, hyreskontraktet går snart ut och de väntar sitt första barn, så Kirstie kämpar mot klockan. Phil letar hem med ett par som visar sig väldigt svåra att läsa, vad vill de egentligen?
16.00 Familjen Annorlunda
Familjen Wallquist åker till Fredrikshamn i Danmark och besöker ett badhus. Hos familjen Ilmrud vankas parmiddag med mamma Maddes väninna med familj. Familjen Algeson åker till Stockholm och besöker polismuseet. Sedan är det dags för storstädning.
17.00 Glamour
Shauna har ännu inte gett upp hoppet på Ridge och försöker spela sina kort rätt för att fånga hans intresse. Samtidigt går Brooke i taket när hon får reda på att Thomas än en gång manipulerat Hope.
17.30 Judys domstol
En kvinna hävdar att hon lånat ut en tv till en kompis men inte fått tillbaka den. Kompisen säger att hon utsatts för stalking.
18.00 Big Brother Sverige
Vad händer när man låser in en grupp människor i ett hus utan kontakt med omvärlden? Det får vi svar på i det sociala experimentet Big Brother. En prövning som är svårare än någonsin i en tid då vi är vana att ha resten av världen ett klick bort.
19.00 Sveriges mästerkock - Efter stängning
Alla hjärtans dag står för dörren och deltagarna får i uppgift att laga en romantisk rätt. I den avgörande duellen står en italiensk dessertklassiker på menyn. Som vanligt håller Markus en masterclass där han delar med sig av ovärderliga tips.
20.00 På kryssning med Jane McDonald
Jane McDonald ger sig ut på sin minsta kryssning någonsin när hon och sex passagerare kliver ombord på en ombyggd trålare. Resan går runt Isle of Mull i de inre Hebriderna, Skottland. Naturen är magisk och Jane blir helt tagen av utsikten.
21.00 Skenet bedrar
Hyacinth är värdinna för kyrkans lunchbuffé. En viktig talare är inbjuden, så Hyacinth får chans att glänsa, men hennes släkt visar sig från sin värsta sida.
21.35 Skenet bedrar
Daisys barnbarn ska döpas och Hyacinth tycker inte alls om att barnets mamma Stephanie är ogift. Med lite uppmuntran från Richard bestämmer hon sig ändå för att gå till dopet med öppet sinne. Men då försvinner både Stephanie och hennes dotter.
22.10 Elementary
Holmes och Watson får ytterligare ett erbjudande från Odin Reichenbach om att hjälpa honom med ett program som kan förutse framtida brott. Samtidigt assisterar duon Bell när han försöker hindra en NYPD-kollega att sätta en skjutning till verket.
23.05 Big Brother Sverige
Vad händer när man låser in en grupp människor i ett hus utan kontakt med omvärlden? Det får vi svar på i det sociala experimentet Big Brother. En prövning som är svårare än någonsin i en tid då vi är vana att ha resten av världen ett klick bort.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password